pezomania έγραψε: |
Δυστηχώς δεν έχω ιδέα πόσο πάει μια τέτοια ζημιά ![]() Αν είσουν όμως Αθήνα θα πηγαίναμε μαζί σε ένα δικό μου μάστορα και θα σου έκανε πολύ καλή τιμή!! |
pduke έγραψε: |
Ξανά κάτω από λαμία .........ΓΙΟΚ!!!! ΜΕ ΦΑΓΑΤΕ!!!!! |
Χτύπησα (στο νότο πάλι...... ![]() Το χτύπημα έγινε γωνία-γωνία, δηλαδή μπροστά αριστερα με μπροστά δεξιά. Χτύπησα φτερό, έσπασα φανάρι, ράγισα μάσκα και το χειρότερο χτυπήθηκε και στράβωσε η μεταλλική βάση/γέφυρα(ή όπως αλλιώς λέγεται) κάτω από το φανάρι με αποτέλεσμα να μετακινηθεί η μετώπη ( με το ψυγείο) προς τα δεξιά μετακινώντας και το δεξί φτερό!!! ελαφρώς δεξιά. (όλα αυτά με 20-25 χλμ.......) Το πήγα σε έναν τύπο και μου είπε ότι η λαμαρινοδουλειά(χωρίς βαψίματα και ανταλλακτικά) είναι 300 ευρώ περίπου...Δηλαδή, μέτρημα και ίσιωμα του αυτοκινήτου, ίσιωμα της γέφυρας ή αλλαγή αν χρειαστεί, ξύσιμο φτερού για βάψιμο,αλλαγή βάσης προφυλακτήρα και ότι άλλο αν υπάρχει. Μπόλικα δεν είναι σε παιδιά εκατό χιλιάρικα?? Είχε κανείς παρόμοια κατάσταση? |
Δηλαδή, μέτρημα και ίσιωμα του αυτοκινήτου, ίσιωμα της γέφυρας ή αλλαγή αν χρειαστεί, ξύσιμο φτερού για βάψιμο,αλλαγή βάσης προφυλακτήρα και ότι άλλο αν υπάρχει. |
NICK έγραψε: |
Θα επικοινωνήσω με τον λαμαρινά μου που έφτιαξε και το δικό μου και θα σε πάρω το αργότερο αύριο να σου πω τιμές και χρόνο παράδοσης. |
Το πήγα σε έναν τύπο και μου είπε ότι η λαμαρινοδουλειά(χωρίς βαψίματα και ανταλλακτικά) είναι 300 ευρώ περίπου... |
tenere έγραψε: | ||
Καταρχήν περαστικά σου ξανά? Δεν μπόρεσα να σε δω όλη την εβδομάδα λόγω δουλειάς. Τα νέα τα έμαθα το Σάββατο. 'Εχω κανα δυο γνωστούς εάν θές να πάμε να ρωτήσουμε. |
lia206cc έγραψε: |
Πως τα κατάφερες έτσι βρε παιδί μου...
Anyway... Πάνο, μετά τη δική μου τράκα (με 45-50χλμ) είχα GT λιώμα, ελαφρώς αρπαγμένο φτερό και βάση. Μου βγήκε 300 ευρώ με το βάψιμο στο λαμαρινά, 700 ο προφυλακτήρας και 50 η σίτα (kwlopiase...) Τώρα για φανάρια, φλασάκια κουλουπού, ευτυχώς δεν ξέρω. ¶ει, περαστικά friend! |
pduke έγραψε: | ||
Πότε ρε Παλαβιάρικο????!!!!! ![]() ![]() ![]() ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ??? |
micho έγραψε: |
και η ιστορια συνεχιζεται... με ολο το δεξι φτερο μου τσαλακωμενο... το αμαξι παει αυριο στο συνεργειο του πανου.... |