PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Κοστολόγηση μπροστινού χτυπήματος, όσοι παθόντες βοηθήσατε!!

pduke - Τρι 19 Αύγ 2003, 10:22:23
Θέμα δημοσίευσης: Κοστολόγηση μπροστινού χτυπήματος, όσοι παθόντες βοηθήσατε!!
Χτύπησα (στο νότο πάλι...... Evil ) και θέλω απόψεις.

Το χτύπημα έγινε γωνία-γωνία, δηλαδή μπροστά αριστερα με μπροστά δεξιά.

Χτύπησα φτερό, έσπασα φανάρι, ράγισα μάσκα και το χειρότερο χτυπήθηκε και στράβωσε η μεταλλική βάση/γέφυρα(ή όπως αλλιώς λέγεται) κάτω από το φανάρι με αποτέλεσμα να μετακινηθεί η μετώπη ( με το ψυγείο) προς τα δεξιά μετακινώντας και το δεξί φτερό!!! ελαφρώς δεξιά.
(όλα αυτά με 20-25 χλμ.......)

Το πήγα σε έναν τύπο και μου είπε ότι η λαμαρινοδουλειά(χωρίς βαψίματα και ανταλλακτικά) είναι 300 ευρώ περίπου...Δηλαδή, μέτρημα και ίσιωμα του αυτοκινήτου, ίσιωμα της γέφυρας ή αλλαγή αν χρειαστεί, ξύσιμο φτερού για βάψιμο,αλλαγή βάσης προφυλακτήρα και ότι άλλο αν υπάρχει.

Μπόλικα δεν είναι σε παιδιά εκατό χιλιάρικα??

Είχε κανείς παρόμοια κατάσταση?
seridim - Τρι 19 Αύγ 2003, 10:24:47
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο περαστικά σου!! Όλα αυτά έγιναν μόνο με 20-25 χλμ;
Svstouk - Τρι 19 Αύγ 2003, 11:24:24
Θέμα δημοσίευσης:
Φαίνεται ότι είναι ταρίφα τα 300 Ε πλέον μόνο για αυτές τις δουλειές! Confused

Πάντως μου φαίνονται ψιλοτσιμπημένα.
pezomania - Τρι 19 Αύγ 2003, 12:03:28
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστηχώς δεν έχω ιδέα πόσο πάει μια τέτοια ζημιά Crying or Very sad

Αν είσουν όμως Αθήνα θα πηγαίναμε μαζί σε ένα δικό μου μάστορα και θα σου έκανε πολύ καλή τιμή!!
overgr - Τρι 19 Αύγ 2003, 13:07:27
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο περαστικά!

Δυστυχώς δεν γνωρίζω τιμές
pduke - Τρι 19 Αύγ 2003, 13:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση ρε παιδιά, νάστε καλά

pezomania έγραψε:
Δυστηχώς δεν έχω ιδέα πόσο πάει μια τέτοια ζημιά Crying or Very sad

Αν είσουν όμως Αθήνα θα πηγαίναμε μαζί σε ένα δικό μου μάστορα και θα σου έκανε πολύ καλή τιμή!!

Ξανά κάτω από λαμία .........ΓΙΟΚ!!!!

ΜΕ ΦΑΓΑΤΕ!!!!!
teoman - Τρι 19 Αύγ 2003, 13:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Ξανά κάτω από λαμία .........ΓΙΟΚ!!!!

ΜΕ ΦΑΓΑΤΕ!!!!!

Η Β.Εύβοια είναι στο ύψος της Λαμίας Wink
Δεν θα μας την κάνεις.... Very happy
Δημήτριος - Τρι 19 Αύγ 2003, 14:02:42
Θέμα δημοσίευσης: Re: Κοστολόγηση μπροστινού χτυπήματος, όσοι παθόντες βοηθήσα
pduke έγραψε:
Χτύπησα (στο νότο πάλι...... Evil ) και θέλω απόψεις.

Το χτύπημα έγινε γωνία-γωνία, δηλαδή μπροστά αριστερα με μπροστά δεξιά.

Χτύπησα φτερό, έσπασα φανάρι, ράγισα μάσκα και το χειρότερο χτυπήθηκε και στράβωσε η μεταλλική βάση/γέφυρα(ή όπως αλλιώς λέγεται) κάτω από το φανάρι με αποτέλεσμα να μετακινηθεί η μετώπη ( με το ψυγείο) προς τα δεξιά μετακινώντας και το δεξί φτερό!!! ελαφρώς δεξιά.
(όλα αυτά με 20-25 χλμ.......)

Το πήγα σε έναν τύπο και μου είπε ότι η λαμαρινοδουλειά(χωρίς βαψίματα και ανταλλακτικά) είναι 300 ευρώ περίπου...Δηλαδή, μέτρημα και ίσιωμα του αυτοκινήτου, ίσιωμα της γέφυρας ή αλλαγή αν χρειαστεί, ξύσιμο φτερού για βάψιμο,αλλαγή βάσης προφυλακτήρα και ότι άλλο αν υπάρχει.

Μπόλικα δεν είναι σε παιδιά εκατό χιλιάρικα??

Είχε κανείς παρόμοια κατάσταση?

Κοίτα Πάνο, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συγκρίνεις τιμές σε διάφορους καλούς λαμαρινάδες... (καλύτερα να πάρεις πάνω από 4 τιμές...)
Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορείς να μετακινείς το αυτοκίνητό σου, τώρα που είναι σε τέτοια κατάσταση...
Δυστυχώς (δηλαδή ευτυχώς Confused ) δεν ξέρω πόσο κοστολογείται μια τέτοια περίπτωση σύγκρουσης...
NICK - Τρι 19 Αύγ 2003, 14:26:55
Θέμα δημοσίευσης:
Θα επικοινωνήσω με τον λαμαρινά μου που έφτιαξε και το δικό μου και θα σε πάρω το αργότερο αύριο να σου πω τιμές και χρόνο παράδοσης.
chatasos - Τρι 19 Αύγ 2003, 18:52:30
pduke έγραψε:

Δηλαδή, μέτρημα και ίσιωμα του αυτοκινήτου, ίσιωμα της γέφυρας ή αλλαγή αν χρειαστεί, ξύσιμο φτερού για βάψιμο,αλλαγή βάσης προφυλακτήρα και ότι άλλο αν υπάρχει.

Αν είναι μόνο αυτά, τότε και μένα 300 ευρώ μου φαίνονται πολλά.
Πάντως πιο πολύ πρέπει να κοστίζει το βάψιμο που θα ακολουθήσει...

Από την άλλη αν η δουλειά που κάνει ο συγκεκριμένος φανοποιός είναι ΑΡΙΣΤΗ (και σε ενδιαφέρει να είναι άριστη), ίσως να τα αξίζει. Αυτό το λέω γιατί και εγώ για μία τρύπα (?) στην πόρτα μου ζήταγαν 150 ευρώ για ΑΡΙΣΤΗ επισκευή, αλλα με 50 το έφτιαξα μια χαρά (όχι όμως ΑΡΙΣΤΑ).

ΥΓ: Περαστικά σου Πάνο και αφού εσύ είσαι καλά, μην ανησυχείς Wink
micho - Τρι 19 Αύγ 2003, 22:44:30
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
Θα επικοινωνήσω με τον λαμαρινά μου που έφτιαξε και το δικό μου και θα σε πάρω το αργότερο αύριο να σου πω τιμές και χρόνο παράδοσης.

δωκτορ πες μου ποτε θα πατε να ερθω κ γω να κοστοληγησει τις δικιες μου λυπητερες....
Ady - Τετ 20 Αύγ 2003, 08:25:10
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικά ρε Πάνο......

Σε μία ανάλογη τράκα με το παλιό μου (Saxo), το κουστούμι κόστισε 150.000 δρχ., αλλά ο τύπος το έκανε πιο καινούριο από καινούριο....
DimiP - Πεμ 21 Αύγ 2003, 00:20:06
Θέμα δημοσίευσης:
Πανο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ αν σκεφτεις πόσα κομμάτια επηρεαστηκαν.
πιστεψε με ειναι πολύ περισσότερα απο οσα νομιζουμε στην αρχη.
οταν ειχα τρακαρει η ζημια φαινοταν μονο στο φαναρι και το καπο και στο τελος αλλαξα 2 ψυγεια , βεντιλατερ, μετωπες, και, και, και, .... αστο καλυτερα....
πιστευω δεν ειναι πολλα!
περαστικα
pduke - Παρ 22 Αύγ 2003, 14:08:09
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν,
τελική τιμή 530-570 αν δεν αλλάξει κάτι.
micho - Παρ 22 Αύγ 2003, 15:09:42
Θέμα δημοσίευσης:
πανο περιμενω τηλ να τους παω και το δικο μου
tenere - Παρ 22 Αύγ 2003, 16:04:10
pduke έγραψε:
Το πήγα σε έναν τύπο και μου είπε ότι η λαμαρινοδουλειά(χωρίς βαψίματα και ανταλλακτικά) είναι 300 ευρώ περίπου...

Καταρχήν περαστικά σου ξανά? Δεν μπόρεσα να σε δω όλη την εβδομάδα λόγω δουλειάς. Τα νέα τα έμαθα το Σάββατο. 'Εχω κανα δυο γνωστούς εάν θές να πάμε να ρωτήσουμε.
pduke - Τρι 26 Αύγ 2003, 09:06:01
tenere έγραψε:
pduke έγραψε:
Το πήγα σε έναν τύπο και μου είπε ότι η λαμαρινοδουλειά(χωρίς βαψίματα και ανταλλακτικά) είναι 300 ευρώ περίπου...

Καταρχήν περαστικά σου ξανά? Δεν μπόρεσα να σε δω όλη την εβδομάδα λόγω δουλειάς. Τα νέα τα έμαθα το Σάββατο. 'Εχω κανα δυο γνωστούς εάν θές να πάμε να ρωτήσουμε.

Ναι ....τώρα που το είδα...πάμε μόλις το πάρω για κανέναν καφέ στα παιδιά.....γιατί η λαμαρίνες θα την έχουν πιει τη φράπα τους και με το παραπάνω....

Thanx Ντινάρα.......
lia206cc - Πεμ 28 Αύγ 2003, 09:13:21
Θέμα δημοσίευσης:
Πως τα κατάφερες έτσι βρε παιδί μου...
Anyway... Πάνο, μετά τη δική μου τράκα (με 45-50χλμ) είχα GT λιώμα, ελαφρώς αρπαγμένο φτερό και βάση. Μου βγήκε 300 ευρώ με το βάψιμο στο λαμαρινά, 700 ο προφυλακτήρας και 50 η σίτα (kwlopiase...) Τώρα για φανάρια, φλασάκια κουλουπού, ευτυχώς δεν ξέρω.
¶ει, περαστικά friend!
pduke - Πεμ 28 Αύγ 2003, 09:22:46
Θέμα δημοσίευσης:
lia206cc έγραψε:
Anyway... Πάνο, μετά τη δική μου τράκα (με 45-50χλμ) είχα GT λιώμα, ελαφρώς αρπαγμένο φτερό και βάση. Μου βγήκε 300 ευρώ με το βάψιμο στο λαμαρινά, 700 ο προφυλακτήρας και 50 η σίτα (kwlopiase...) Τώρα για φανάρια, φλασάκια κουλουπού, ευτυχώς δεν ξέρω.
¶ει, περαστικά friend!

Πότε ρε Παλαβιάρικο????!!!!! Shocked Shocked Shocked

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ???
lia206cc - Πεμ 28 Αύγ 2003, 09:33:14
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
lia206cc έγραψε:
¶ει, περαστικά friend!

Πότε ρε Παλαβιάρικο????!!!!! Shocked Shocked Shocked

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ???

Το Φεβρουάριο Friend... είναι παλιά ιστορία
Η καινούρια έγινε πρίν από κάνα μήνα. Το άφησα στο λιμάνι, πήγα για ποτό κι όταν γύρισα τι να δώ: Μιά λακούβα ΝΑΑΑΑΑ !!! στο αριστερό φτερό. Αμα τον πιάσω τον αλητάμπουρα θα τον σκίσω! Μου πανε ότι δεν μπαίνει στη βεντούζα γιατί θα πετάξει χρώμα. Δεν το έφτιαξα ακόμα κι ούτε πρόκειται... έτσι για γούρι. Βαρέθηκα να φτιάχνω λαμαρίνες χωρίς να φταίω... άει σιχτίρ!
Έτσι που λες μάστορα... Wink
pduke - Πεμ 28 Αύγ 2003, 09:48:56
Θέμα δημοσίευσης:
έλα ρε και με τρόμαξες, νόμιζα ξαναχτύπησες!!!

φτου φτου φτου, είσαι και ματιάσιμη πανάθεμά σε.

¶ντε να βρεθούμε να συγκρίνουμε τις χαρακιές μας!!!!
mick206 - Πεμ 28 Αύγ 2003, 09:50:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά πολύ στούκα έχει πέσει να πούμε! EvilEvilEvil
Τι διάολο γίνεται; Confused Rolling eyes
Όποιο topic και να διαβάσω για στούκες βλέπω!
Εύχομαι επιτέλους αυτό να σταματήσει γιατί είναι κρίμα και άδικο. Sad
Περαστικά σε όλους και κουράγιο.
γ........ς λαμαρίνες Evil
Μας έχουν φάει τη ζωή! Mad
micho - Τετ 10 Σεπ 2003, 22:49:56
Θέμα δημοσίευσης:
και η ιστορια συνεχιζεται... με ολο το δεξι φτερο μου τσαλακωμενο... το αμαξι παει αυριο στο συνεργειο του πανου....
pduke - Πεμ 11 Σεπ 2003, 09:10:55
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
και η ιστορια συνεχιζεται... με ολο το δεξι φτερο μου τσαλακωμενο... το αμαξι παει αυριο στο συνεργειο του πανου....

Του Πάνου?????
Του Πάνου??????

Ναι είναι η δουλεια των απογευμάτων μου.....

Του Club μήπως θέλατε να πείτε?ή μήπως το κλαμπ είναι ο Πάνος???? Shocked

Περαστικά αγορίνα και όχι στενοχώριες.Λαμαρίνες είναι.Εσύ να είσαι καλά.
micho - Πεμ 11 Σεπ 2003, 09:19:00
Θέμα δημοσίευσης:
και πανω που πηγα να σε παρω τηλ για να παρουμε την Μπακανιαρη να ρωτησουμε για φτερο!
Crying or Very sad Crying or Very sad ελα ρε συ μην μου θυμωνεις αφου ξερεις πως τα λεω... Very happy Very happy Very happy του club φυσικα ενοουσα!
παιδια ο σακης ο λαμαρινας πολυ εξυπηρετικος και ο βαφεας του!
μου ειπανε: 185 για τον λαμαρινα και 310 για το βαψιμο χωρια τα ανταλλακτικα...
πιστευω ειναι καλα γιατι το αμαξι ειχε σημαδια σε ολα του τα σημεια απο την δεξια μερια Shocked Shocked με ειπε και για βαψιμο πλαστικων με 150 euro για οποιον θελει απο το club.
...... - Πεμ 11 Σεπ 2003, 10:20:26
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παιδια μου παραδεχθηκα τα πεζο...πριν ενα μηνα το στουκαρα...μπροστινο δεξι φτερο και το μικρο φλασακι που βλεπουν οι αλλοι 336ευρα...μια χαρα ηταν...και φυσικα πηρα για σουβενιρ το αυθεντικο φτερο αν μου ξανασυμβει κατι θεεε μου φυλαε να το φτιαξω και να βαλω το δικο του...σκεφτομαι πως οταν πουλησω τον πεζουλα να το δωσω δωρο το φτερακι...
να σημειωθει οτι ο εμπειρογνωμονας την εκτιμησε τοσο την ζημεια...
αν ηταν να τα πληρωνα εγω θα εφτιαχνα μονη μου με το δικο του φτερο και οχι αλλαγη....που σημαινει λιγοτερα λεφτα...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες