Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 307 - Περιεργος ηχος κατα την αποσυμπλεξη sonermgb - Κυρ 02 Μάϊ 2010, 21:56:50 Θέμα δημοσίευσης: 307 - Περιεργος ηχος κατα την αποσυμπλεξη
Καλησπερα παιδια.......οπως λεει και ο τιτλος του θεματος εχω ενα προβλημα.Τις τελευταιες μερες το αμαξι ''307 1.6 γυρω στα 50χιλ.χιλιομετρα'' βαζω πρωτη και πανω στο ξεκινημα το αμαξιου κατα την αποσυμπλεξη ακουω απο εξω εναν ηχο σαν κατι να γρατζουναει.....σαν κατι να ειναι ετοιμο να σπασει δεν μπορω να καταλαβω,το αντιληφθηκα τυχαια καποια στιγμη που ειχα ανοιχτο το παραθυρο και ειχε τοιχακι απτην μερια του οδηγου και ακουσα αυτον τον πραγματικα ανατριχιαστικο ηχο. Ο ηχος αυτος συνεχιζει να υπαρχει παντα κατα το ξεκινημα.Εαν εχετε κατι στο νου σας δωστε μου τα φωτα σας ρε παιδια.....γιατι υποψιαζομαι οτι αν το συνεχιζω θα γινει ζημια...Εχετε καμια ιδεα? vamvakoolas - Κυρ 02 Μάϊ 2010, 23:02:40 Θέμα δημοσίευσης:
ελατηριο του πεταλ συμπλεκτη.
Εγω προσωπικα απο τοτε που το εχω ετσι ειναι, μπορει να στο κανει και στην οπισθεν καμια φορα (σε πολυ χαμηλη ταχυτητα) drdino - Κυρ 02 Μάϊ 2010, 23:41:30 Θέμα δημοσίευσης:
Το τρομπάκι λογικά είναι sonermgb - Δευ 03 Μάϊ 2010, 13:55:34 Θέμα δημοσίευσης:
Προβλεπετε ζημια εαν δεν το παω για φτιαξιμο κλπ? drdino οταν λες τρομπακι? ydroxoos - Τρι 04 Μάϊ 2010, 17:26:26 Θέμα δημοσίευσης: Περιεργος ηχος κατα την αποσυμπλεξη
μπορει να ειναι το ζουαν της εξατμισης. κανει το θορυβο οταν "παιζει" η μηχανη. οταν δηλαδη παιρνει κραδασμους. drdino - Τρι 04 Μάϊ 2010, 19:15:52 Θέμα δημοσίευσης:
Σωστά, αν το κάνει μόνο στα ξεκινήματα ή γενικά σε αλλαγή ταχύτητας με τράνταγμα, τότε όντως είναι το ζουάν.
Αν το κάνει απλά σε πάτημα/άφημα του συμπλέκτη, αυτά που είπαμε. sonermgb - Τρι 04 Μάϊ 2010, 19:20:07 Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Σωστά, αν το κάνει μόνο στα ξεκινήματα ή γενικά σε αλλαγή ταχύτητας με τράνταγμα, τότε όντως είναι το ζουάν.
Αν το κάνει απλά σε πάτημα/άφημα του συμπλέκτη, αυτά που είπαμε.
Το πρωτο παιδες.........με απλο πατημα συμπλεκτη δεν κανει τιποτα.........γνωριζει κανεις ποσο παει το μαλλι? drdino - Τρι 04 Μάϊ 2010, 19:22:53 Θέμα δημοσίευσης:
Το εχεις αλλαξει ποτε εντος εγγυησης; Κόστος αν θυμάμαι καλά κάτω από 20 ευρώ.
Εναλλακτικά (κάτι που προτείνω και εγώ) το πλακώνεις στο σπρέι λιθίου και ησυχάζει sonermgb - Τρι 04 Μάϊ 2010, 19:34:12 Θέμα δημοσίευσης:
ΠΟΤΕ. Ναι ε? Και απο που μπορω να το προμηθευτω?εφοσον βεβαια το σιγουρεψω οτι ειναι αυτο ydroxoos - Τρι 04 Μάϊ 2010, 22:39:18 Θέμα δημοσίευσης: Το εχεις αλλαξει ποτε εντος εγγυησης; Κόστος αν θυμάμαι καλ
χωρις να θελω να φανω αρνητικος στην ιδεα του σπρει, σας λεω οτι το εκανα κι εγω αλλα μετα παρουσιασε παλι θορυβο, οποτε αναγκαστηκα και το αλλαξα. απο τοτε ολα καλα. την τιμη ουτε εγω τη θυμαμαι αλα δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο drdino - Τρι 04 Μάϊ 2010, 23:03:26 Θέμα δημοσίευσης:
Αλλαξα πανω απο 5 ζουαν.
Το τελευταιο οταν αριχσε να σκουζει το ελουσα καλα με σπρει και απο τοτε εχω κανει 60.000 χλμ χωρίς θόρυβο. sonermgb - Τετ 05 Μάϊ 2010, 21:06:29 Θέμα δημοσίευσης:
ok παιδες ευχαριστω για τις πληροφοριες θα περασω μια βολτα να το δουν....Αν ειναι κατι αλλο θα σας πω. reselie - Τρι 25 Μάϊ 2010, 11:51:12 Θέμα δημοσίευσης:
αν και μετα απο 15 μερες φανταζομαι θα βρηκες ακρη θα ηθελα να πω και την εμπειρια μου...πριν καμποσο καιρο ειχα το ιδιο θεμα...! οταν ξεκινουσα με πρωτη ή οπισθεν και ειδικα αν αργουσα να συμπλεξω (πχ ανυφορα ) ακουγοταν κατι σαν εντελως ξεχαρβαλωμενο.....στην λεσχη(ευχαριστω ιδιαιτερως iceage,memsound και οσους αλλους βοηθησαν...) το σηκωσαμε σε ραμπα και τελικα ηταν ενα κολαρο που ειχε ξεσφιχτει στην εξατμιση ..το σφιξαμε και ολα κομπλε....! vamvakoolas - Τρι 25 Μάϊ 2010, 12:19:26 Θέμα δημοσίευσης:
Κωνσταντινε, αν θυμασια ποσα ειχες δωσει για το ζουαν ?(φανταζομαι εκτος αντιπροσωπιας) drdino - Τρι 25 Μάϊ 2010, 19:35:15 Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ; Όλα εντός αντιπροσωπείας τα άλλαζα, εφόσον είχαν εγγύηση 2 ετών κάθε φορά.