PSClub - Hellas

Μετάδοση - 207/308 - Bάσεις Μηχανής

fynos - Σαβ 01 Μάϊ 2010, 18:09:55
Θέμα δημοσίευσης: 207/308 - Bάσεις Μηχανής
Μπήκαν οι 2 από τις 3 καινούριες βάσεις κινητήρα για το 207!
Πράγματι υπάρχουν αλλαγές και οι κωδικοί στα αντίστοιχα κομμάτια δεν άλλαξαν μόνο για λόγους ενοποίησης με κάποια άλλα μοντέλα της φίρμας μας.

Οι βάσεις που αλλάχτηκαν είναι η κόντρα (του σαμάν Νο.2) και από την πλευρά του συνοδηγού Νο.4 ενώ αναμένουμε και την βάση του οδηγού Νο.6 που θα απαιτήσει και πολύ περισσότερο ξήλωμα για να τοποθετηθεί !
Να σημειώσω ότι η καινούρια βάση του οδηγού δεν έχει έρθει ποτέ Ελλάδα απΆ όσο με ενημέρωσαν.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε την νέα και την παλιά δεξιά βάση του κινητήρα, ο μηχανικός μου είπε ότι η βάση που αφαίρεσε είχε στεγνώσει τελείως (έχουν κάποιο λάδι από κάτω) και τα σημάδια της καταπόνησης ήταν εμφανή.
Η βάση στο λάστιχο έχει αλλάξει από σιδερένια σε τεφλόν, ίσως για θερμοκρασίες δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο . . .

Τώρα σχετικά με την κόντρα βάση δεν έχω φωτογραφίες της καινούριας για να την συγκρίνετε, αλλά πέραν της μεγάλης διαφοράς στην αίσθηση έχει πλέον μασίφ λάστιχο χωρίς τα διαμπερή κενά που βλέπετε στην παλιά.
Αν ιδίως την γεμίσετε με κόλλα θα είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή περνώντας κάποιους κραδασμούς . . . . εδώ να πω ότι σίγουρα δεν θα βάλω powerflex etc μιας και μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει !

Φυσικά και η κόντρα βάση είχε αρχίσει να κόβεται !

MEMsound - Σαβ 01 Μάϊ 2010, 19:57:36
Θέμα δημοσίευσης:
μεγειες...
αντε καλες αλλαγες... Wink Wink
mrkaza - Δευ 21 Ιούν 2010, 21:47:42
Θέμα δημοσίευσης:
Αν πάω Peugeot για service (θα παω σε 10 μέρες) μπορω να ζητησω να μου της αλάξουν ή θα μου πουν οτι δεν εχουν χαλασει κτλ κτλ ?

κάπου ειχα δει ενα ποστ με βασεις 207 powerflex Κιτρινες έκαναν πουλάκια τα μάτια μου ή σβιστικε το ποστ ? με λιγο Google + μνήμη νομιζω οτι ηταν αυτή http://www.powerflex.co.uk/product-details/Rear+Lower+Engine+Mount+Insert+/1781.html

ευχαριστώ
MEMsound - Δευ 21 Ιούν 2010, 22:22:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρα φαινεται αυτη η Powerflex...
χτυπα την Wink
manos82 - Δευ 21 Ιούν 2010, 22:37:50
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη ποσο παει το μαλλι για τις αλλαγες που εκανες??
android - Δευ 21 Ιούν 2010, 23:00:43
Θέμα δημοσίευσης:
mrkaza έγραψε:
Αν πάω Peugeot για service (θα παω σε 10 μέρες) μπορω να ζητησω να μου της αλάξουν ή θα μου πουν οτι δεν εχουν χαλασει κτλ κτλ ?

κάπου ειχα δει ενα ποστ με βασεις 207 powerflex Κιτρινες έκαναν πουλάκια τα μάτια μου ή σβιστικε το ποστ ? με λιγο Google + μνήμη νομιζω οτι ηταν αυτή http://www.powerflex.co.uk/product-details/Rear+Lower+Engine+Mount+Insert+/1781.html

ευχαριστώ

βαλε powerflex κατω μονο αν θες...για καλυτερη αισθηση και αντοχη...τις αλλες αστες στην ησυχια τους...
fynos - Δευ 21 Ιούν 2010, 23:06:07
Θέμα δημοσίευσης:
Και εμένα στην αντιπροσωπεία μου έλεγαν ότι είναι μια χαρά κτλ κτλ αλλά όταν τις έβγαλα ήταν κομμένες !
Κακά τα ψέματα αν δεν είναι τελείως οφφ δεν μπορούν να το καταλάβουν και εκείνοι εύκολα !

Το κόστος για τις δύο επάνω είναι 55+17.
Επιπρόσθετα τα λάστιχα που βλέπετε απο την powerflex προϋποθέτουν ότι θα έχεις την παλιά κόντρα βάση και όχι του νέου τύπου . . . και φυσικά θα είναι σε καλή κατάσταση και όχι κομμένη, αλλιώς ξένα την ενισχύσει που θα σου δώσει !
manos82 - Τρι 22 Ιούν 2010, 18:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
θα σε παρω τηλ συντομα γιατι θελω να τις αλλαξω και εγω να μου δωσεις τα φωτα σου !!
rallaki-1 - Τρι 29 Ιούν 2010, 19:53:31
Θέμα δημοσίευσης: Βάσεις 207
Καλησπέρα! Σήμερα έβαλα την βάση της powerflex.. Εντυπώσεις: Μπαίνουν οι ταχύτητες πολύ καλύτερα, τρέμει το αυτοκίνητο αρκετά περισσότερο (για μένα είναι ενοχλητικό), επίσης κατά την εκκίνηση τρέμει αρκετά.. Βεβαία στην πορεία είναι όπως πριν!
Δεν ξέρω βεβαία αν με τον καιρό μαλακώσει λίγο και δεν τρέμει (το αυτοκ.) τόσο..
nOkpos - Τρι 27 Ιούλ 2010, 17:30:19
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα μου ηρθε αυτο Very happy Powerflex βαση για το σαζμαν

αυριο μαλλον θα μπει στο αυτοκινητο !
Alexis22 - Τρι 27 Ιούλ 2010, 18:19:06
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
σημερα μου ηρθε αυτο Very happy Powerflex βαση για το σαζμαν

αυριο μαλλον θα μπει στο αυτοκινητο !

Αυτο το σακουλακι που εχει τι ειναι???εγω οταν πηρα δεν ειχε κατι τετοιο μεσα...
bagosgt - Τρι 27 Ιούλ 2010, 18:25:22
Θέμα δημοσίευσης:
γρασσο για να μπει η βαση.τιμη???
Alexis22 - Τρι 27 Ιούλ 2010, 18:29:42
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:

40Ε μαζι με τα μεταφορικα,αλλα απο τον αντιπροσωπο της powerflex (συμφωνα με το site τους) μου ειπαν 28Ε χωρις μεταφορικα
bagosgt - Τρι 27 Ιούλ 2010, 20:43:24
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιος!!!!αν θες ριξε κ το σιτε η καποιο τηλ,που την παρηγγειλες
Alexis22 - Τρι 27 Ιούλ 2010, 23:54:59
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
Απο εδω την πηρα και μου ηρθε σε συντομο χρονικο διαστημα http://eshop.kanteres.gr/el/virtuemart.html?page=shop.product_details&category_id=34&flypage=flypage.tpl&product_id=181
giannis27 - Τετ 28 Ιούλ 2010, 00:09:55
Θέμα δημοσίευσης:
αυτές οι προσθήκες τις powerflex μπαίνουν κουμπωτά? δεν τινάζονται από τους κραδασμούς?

εγώ πήρα μια καινούργια βάση την γέμισα με σικαφλεξ κ την άφησα για μια βδομάδα να στεγνώσει καλά,αλλά όταν την πήρα στα χέρια μου είδα ότι η σικαφλεξ δεν είχε κολήσει πάνω στην βάση την τράβηξα κ βγήκε σαν καλουπάκι ακριβώς όπως είναι η προσθήκες τις powerflex ,ενώ στην παλιά εργοστασιακή βάση που την γέμισα με σικαφλεξ η κόλα έγινε ένα σώμα με την βάση,εδώ κ 1.5 μήνα δείχνει να είναι μια χαρά.
μήπως η καινούργια η βάση είχε κάποιο είδος κεριού πάνω τις γιαυτό δεν κόλλησε η σικαφλεξ κ βγήκε σαν καλουπάκι?
SAKIS-LEMANS - Τετ 28 Ιούλ 2010, 06:11:48
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:

AVC WEBER SERVICE LTD
4,El.Venizelou str Kalithea
17676 Athens Greece
Tel.+302109231393
Fax +302109237075
www.avcweber.gr
40 ευρώ με τα μεταφορικά για Θεσσαλονίκη. Αλλα σου στέλνουν και έναν κατάλογο 1 κιλό ο οποίος δεν έχει και τίποτα για τα 207...
nOkpos - Τετ 28 Ιούλ 2010, 08:25:18
Θέμα δημοσίευσης:
για θεσσαλονικη υπαρχει και αυτο http://www.streetandcircuit-shop.biz/
αν και εγω την πηρα απο ebay
nOkpos - Τετ 28 Ιούλ 2010, 08:27:36
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:

δεν νομιζω να ειναι γρασσο γτ απο μονη της πρεπει να εχει κατι πανω της λογικα πρεπει να ειναι κολλα!
σημερα θα μαθω λογικα Wink
SAKIS-LEMANS - Δευ 02 Αύγ 2010, 07:24:41
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ πάντως δεν έβαλα το "γράσο". Έχει σφήξει πολύ η βάση, περισσότερο από τζαμόκολα που τις είχα βάλει και κυκλοφορούσα. Τολμώ να πω ότι νιώθω κραδασμούς στην καμπίνα. Απλα τέλεια! την συστήνω! Τα ενισχυτικά που μου έδωσαν ταιριάζουν στην νέα ενισχυμένη βάση από την πεζό.
N207r - Παρ 08 Απρ 2011, 14:54:34
Θέμα δημοσίευσης:
Fynos ξερουμε κοδικο για την βαση κοντρα του σασμαν?
την νεα ποιο ενισχυμενη?
dope207 - Πεμ 23 Ιούν 2011, 09:46:47
Θέμα δημοσίευσης:
Alexis22 έγραψε:
bagosgt έγραψε:

40Ε μαζι με τα μεταφορικα,αλλα απο τον αντιπροσωπο της powerflex (συμφωνα με το site τους) μου ειπαν 28Ε χωρις μεταφορικα

καλημέρα

και εγώ από προχτές φοράω την ενισχυμένη βάση της Powerflex και πραγματικά το αμάξι το νοιώθω ποιο δεμένο και πολύ καλύτερο στη συμπεριφορά του ( στρίψιμο-φρένο ). Very happy

το μόνο μείον είναι ο κραδασμός που φέρνει στο δάπεδο και στο πετάλ του γκαζιού. Μου είπε ο μηχανικός ότι σε λίγο καιρό θα μαλακώσει. Confused
red_storm - Τρι 09 Αύγ 2011, 02:09:41
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει κάποιος λόγος που αλλάξατε βάσεις?

Συγχωρέστεμε αλλά δεν έχω πολλές γνώσεις.... μαθαίνω...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες