PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Βοηθεια σε επιλογη συναγερμου.

oikongiorgos - Πεμ 29 Απρ 2010, 10:35:35
Θέμα δημοσίευσης: Βοηθεια σε επιλογη συναγερμου.
Παιδια γεια χαρα.
Εχω ενα Pegeuot 106Xn 1.1, μοντελο του 96' και θα ηθελα να βαλω εναν συναγερμο, αλλα δυστυχως ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα. Επειτα απο ερευνα στο ιντερνετ, διαπιστωσα οτι υπαρχουν παρα πολλες επιλογες, και δεν μπορω να ξερω τι θα "ταιριαζε" σ αυτο το αυτοκινητο..Μπορει καποιος να με βοηθησει ή να μου προτεινει καποιο μαγαζι στην Αθηνα? Σας ευχαριστω πολυ.
stamatis_vts - Πεμ 29 Απρ 2010, 10:41:40
Θέμα δημοσίευσης:
ποια περιοχη σε βολευει;
σε οποιον και να πας, πες του να σου βαλει και ενα διακοπτακι που κοβει τις βενζινες... 40ε κοστιζει... σε καποιο τοπικ εχει αναφερθει.. Laughing
oikongiorgos - Πεμ 29 Απρ 2010, 10:51:07
Θέμα δημοσίευσης:
Στον Βοτανικο μενω.
Τι εννοεις διακοπτακι που κοβει τις βενζινες?
Απ οτι ειδα, υπαρχουν συναγερμοι με 50 ευρω αλλα και με 300. Τι θα επιλεξω?
Σ ευχαριστω για την απαντηση..
stamatis_vts - Πεμ 29 Απρ 2010, 10:59:45
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/posting.php?mode=reply&t=17190
για διακοπτακι κοιτα εδω...
στο θεμα των χρηματων ειναι το τι ψαχνεις. επωνυμο η κινεζικο... αμα θελεις να κλεινουν και τα τζαμια, αν εχεις ηλεκτρικα, η πλακετα κοστιζει κανα 60αρι...
εγω ειχα παει στον ζωγραφο στους αγιους αναργυρους γτ κανει και αποσυρση παλιων συναγερμων και σου κοβει το κατιτις... τηλ διευθ δεν θυμαμαι, κοιτα στο ιντερνετ... Laughing
vamvakoolas - Πεμ 29 Απρ 2010, 13:27:39
Θέμα δημοσίευσης:
εχει δικιο παρε πλακετα για μπλοκαρισμα κινητηρα και συστημα comfort (ετσι λεγονται) για τα παραθυρα. Εχει πολυ μεγαλη σημασια να βρεις καλο μαστορα γιατι εχω δει πολλες @#$ιες
μαρκες viper, ΜΕΤΑ

αν ειναι πες μου να σου στειλω σε πμ κανεναν
oikongiorgos - Πεμ 29 Απρ 2010, 17:46:49
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ, ολα αυτα θα τα εχω υποψη μου.
Σε τι ποσο χρηματων πρεπει να κινηθω?
Υπαρχει κατι καλο στο ιντερνετ να παρω μια ιδεα?
Και αν ξερετε, πειτε μου κανα καλο μαγαζι.
Ευχαριστω πολυ.
ironman02 - Πεμ 29 Απρ 2010, 22:32:56
Θέμα δημοσίευσης:
Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν παίρνουν πλακέτα για τα παράθυρα όλοι οι εγκέφαλοι. Για το 207 τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει σε κάποιο ποστ, ότι δεν παίρνει..
vamvakoolas - Παρ 30 Απρ 2010, 00:16:13
Θέμα δημοσίευσης:
ισχυει αυτο με το comfort

ειπα διαφημιση δε κανουμε (μακαρι να μας διναν κανα φραγκο) οποιος θελει πμ

απο 150 ως 200 οι απλοι κομπλε και για ενα με το παραπανω συστημα επωνυμο και μπλοκαρισμα γυρω στο 300ρι(ως βαση)
oikongiorgos - Παρ 30 Απρ 2010, 02:21:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θελετε στειλτε μου καποιο πμ..
Ασχετο. Ο αδερφος μου ειχε βαλει συναγερμο, και αναγκαστηκε να τον ξυλωσει γιατι χτυπουσε καθε τεταρτο..παιζει να παθω τα ιδια και να πανε τζαμπα τα λεφτα? Αυτο εχει να κανει και με το ποσο "ακριβος" ειναι καποιος συναγερμος?
stamatis_vts - Παρ 30 Απρ 2010, 08:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
εχει να κανει και με τον μαστορα, κατα ποσο ειναι γατα η στοκος...
εγω σου ειπα, στην περιοχη σου σχεδον ειναι ο ζωγραφος, στον βυρωνα εχω ενα φιλαρακι 2107650230 μανωλης, και στο πικερμι εχει το σαξοκλαμπ εναν χορηγο 2106039164 ντεκας...
ποσοστα δεν παιρνω απο κανεναν αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα πας μια φορα και καθαρισες... Rolling eyes
vamvakoolas - Παρ 30 Απρ 2010, 10:07:37
Θέμα δημοσίευσης:
oikongiorgos έγραψε:
Αν θελετε στειλτε μου καποιο πμ..
Ασχετο. Ο αδερφος μου ειχε βαλει συναγερμο, και αναγκαστηκε να τον ξυλωσει γιατι χτυπουσε καθε τεταρτο..παιζει να παθω τα ιδια και να πανε τζαμπα τα λεφτα? Αυτο εχει να κανει και με το ποσο "ακριβος" ειναι καποιος συναγερμος?

ναι εχει να κανει (αισθητηρες) και συνηθως οι φτηνοι το εχουν (αμα ακους σειρηνα 7 τονων @#$σε τα)
sotos 106xs - Παρ 30 Απρ 2010, 15:15:48
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σου πρότεινα ΜΕΤΑ συναγερμό, αυτόν έχω στο 106, έχει ισόβια εγγύηση δηλ. ότι και να πάθει αν δεν επισκευάζεται στόν αντικαθιστούν χωρίς χρέωση.Αν θυμάμαι καλά "κόβει" βενζίνες και δεν χρειάζονται ξεχωριστά διακόπτες.
Τον συγκεκριμένο τον έχω περίπου 9 χρόνια και ακόμα ούτε μπαταρία στο χειριστήριο δεν έχω αλλάξει, τώρα απο τιμή κάπου στα 200+ είχε περίπου.
Τώρα για το οτι χτυπούσε συνέχεια ο συναγερμός του αδερφού σου μπορεί να οφείλεται σε πτώση τάσης της μπαταρίας του αυτοκινήτου, σε σφάλμα των ραντάρ ή απλά να ήθελε μια ρύθμιση στην ευαισθησία του.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες