Παράθεση: | Στο εξωτερικό.......τους σέβονται όλοι οι οδηγοίMόνο οι Έλληνες από όλη την ευρωπαική ένωση δεν τους σέβονται. Όπως δεν σέβονται και ένα σωρό άλλα πράγματα και γι' αυτό βγαίνουμε οι χειρότεροι οδηγοί από άποψη συμπεριφοράς στο δρόμο. |
Αρκετα πια με αυτο το παραμυθι με τους ξενους οδηγους.
Εδω στην κρητη τους εχω φαει στην μαπα με τα νοικαρικα. :fist: Εκτος οτι κινουνται με ταχυτητα χελωνας,σταματουν οπου βρουν(ακομη και πανω σε στροφη)χωρις αλαρμ, χωρις φλας....Ειναι ικανοι να περιμενουν σε στοπ και 5 λεπτα μεχρι να αδειασει εντελως ο δρομος και εσυ απο πισω να κατεβαζεις καντηλια :mad: και αλλα πολλα.
Προημερον ενας εκανε αναστροφη εν Ψυχρω στον Εθνικο για Αγ. Νικολαο και τρακαρε με ενα ταξι.
Επισης με τιποτα δεν μπαινουν στην βοηθητικη λωριδα ουτε κατα μιση ροδα για να σε βοηθησουν να περασεις και σε αναγκαζουν να μπεις στο αντιθετο ρευμα.(και ας εχεις βγαλει φλας και τους εχεις παιξει τα φωτα)
Για να μην πω και οταν οδηγουν μηχανακια
Επειδη οι οδηγοι αγωνων ειναι ξενοι παει να πει οτι ειναι και καλυτεροι οδηγοι?Προβατα ειναι που πηγαινουν ο ενας πισω απο τον αλλο με συστημα και μην τυχον παει κατι στραβα...Καραμπολα 100 αμαξια.Αληθεια ειναι τυχαιο οτι εδω δεν συμβαινουν καραμπολες?Και μην μου πειτε οτι δεν εχουμε δρομους γιατι ποσες φορες δεν εχετε δει τα γνωστα καροτσακια στους δρομους μας.Αι σιχτιρ τα πηρα.Μπορει να εχουμε χιλια κουσουρια οταν οδηγουμε απο το τσιγαρο, το μπουτι της υπαρξης στο καθισμα του συνοδηγου,το κινητο και και και...εως τον παροιμιωδη τσαμπουκα του στυλ ο δρομος ειναι δικος μου αλλα οχι οτι δεν ξερουμε να οδηγουμε |