PSClub - Hellas
Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Αντικραδασμικό Σύστημα Συναγερμού
theoxarhs - Πεμ 15 Απρ 2010, 14:11:12
Θέμα δημοσίευσης: Αντικραδασμικό Σύστημα Συναγερμού
Ποιος ξέρει για καλό αντικραδασμικό (μόνο αντικραδασμικό και όχι συναγερμό αντικραδασμικό) που να συνεργάζεται με τον ΜΕΤΑ (αυτόν που βάζει η Peugeot) και να τον ενεργοποιεί (το αντικραδασμικό τον ΜΕΤΑ) με το παραμικρό (να μπορεί να αλλάξει και η ευαισθησία του);
rolland206cc - Πεμ 15 Απρ 2010, 21:28:50
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου το θεμα ειναι αν ο συναγερμος σου εδεχεται εντολη απο το κραδασμικο αισθητηρα οποιος εχει συνηθως 3 καλωδια(δυο για + & -) και το τριτο ειναι που δινει την εντολη στον συναγερμο σου.Αρα θα ωαξεις πρωτα αν δεχεται εξωτερικους αισθητ¨ηρας ως εξης:
βγαζει συνεχεια + ή - και οταν ανιχνευσει κραδασμο γινεται για 2-3 δευτερολεπτα το αντιθετο απο οτι ηταν πριν οποτε ο συναγερμος καταλαβαινει οτι κατι εγινε και χτυπαει
theoxarhs - Τρι 27 Απρ 2010, 12:47:45
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου δέχεται εντολή...
Που πουλάνε εξωτερικούς αισθητήρες;
p206Mike - Τρι 27 Απρ 2010, 13:22:26
Θέμα δημοσίευσης:
H META δεν βγάζει ή δεν σου κάνει?
theoxarhs - Τρι 27 Απρ 2010, 13:31:33
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω αν βγάζει η META αισθητήρα, αλλά αυτό που αρχικά ρώτησα είναι ότι ΔΕΝ ξέρω μαγαζί-εγκαταστάτη να μου το βάλει...
Ξέρετε κανένα; Με βολεύει Νότια, αλλά αν δεν έχετε υπόψιν και αλλού δεν με πειράζει...
p206Mike - Τρι 27 Απρ 2010, 13:39:41
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει στη Βουλιαγμένης αντιπροσωπία META αν υπάρχει για το μοντελο συναγερμού σου, που λογικά υπάρχει, τον αγοράζεις και στον βάζουν εκεί έχει ηλεκτρολόγους....
http://www.metasystem.gr/contact.html
theoxarhs - Παρ 30 Απρ 2010, 11:24:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρουμε για TEXALARM?Αντιπροσωπεία?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες