PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - bmc ota

LIONKING - Τρι 13 Απρ 2010, 17:41:01
Θέμα δημοσίευσης: bmc ota
γεια χαρα παιδια.περναω που λετε να παρω κατι λαμπες για το αμαξι και κοιταω και ειχε φερει το καινουγιο της bmc,απο εκει ειχα βαλει το dia αρκετα φτηνα (130) και λεω δεν ρωταω,,,τι το ηθελα...καινουργιο μου λεει 350 μου λεει Dizzy2 .με διαβεβαιωσε οτι ειναι super, τι λενε οι ειδιμονες οχι οτι θα το παρουμε αλα λεμε τωρα....λοιπον ειναι αυτο

Pughell - Τρι 13 Απρ 2010, 18:22:49
Θέμα δημοσίευσης:
Βαρελακι BMC ειναι ρε,απλα ειναι οβαλ σχηματος... Wink
LIONKING - Τρι 13 Απρ 2010, 18:35:45
Θέμα δημοσίευσης:
στελιο το ειδα οτι ειναι ιδιο, ανθρακονιμα,κωνος κλπ αλα νομιζω οτι σαν εσωτερικο συνολο εχει πιο πολυ χωρο απο τα κυλιδρικα για τον αερα και νομιζω οτι το φιλτρο δουλευει αναποδα αλα δεν ειναι κωνικο αλα κυλινδρικο να μια εικονα

Pughell - Τρι 13 Απρ 2010, 19:00:57
Θέμα δημοσίευσης:
Κανονικα δουλευει ρε,δες και τα βελακια που δειχνουν την ροη... Confused
'Andy'-lag - Δευ 31 Μάϊ 2010, 01:19:02
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Κανονικα δουλευει ρε,δες και τα βελακια που δειχνουν την ροη... Confused

Το είδα και εγώ πριν καμοιά δυο μέρες.Παιδιά δεν ξέρω αν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο που δουλεύει και το στρογγυλό.... Αλλά ξέρω οτι τοποθετήθηκε σε 500ρακι ABARTH και απέδωσε 13 άλογα παραπάνω και 6 kg ροπής.....Κάπως αισιόδοξα μου ακούγονται αυτά τα νούμερα....!!
tasos_C - Δευ 31 Μάϊ 2010, 01:37:00
Θέμα δημοσίευσης:
οχι απλά αισιόδοξα...υπερβολικά! Rolling eyes
'Andy'-lag - Δευ 31 Μάϊ 2010, 12:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
tasos_C έγραψε:

Κι όμως ρε γα**το λένε οτι απέδοσε τόσο σε δυναμόμετρο κιόλας....
nikolas206gti - Δευ 31 Μάϊ 2010, 13:59:02
Θέμα δημοσίευσης:
'Andy'-lag έγραψε:
tasos_C έγραψε:

Εξαρτάται και τι δυναμόμετρο ήταν αυτό Laughing
rallos180 - Δευ 31 Μάϊ 2010, 14:03:44
Θέμα δημοσίευσης:
αν ισχυει αυτο με τα αλογα και τισ ροπεσ ειναι παρα πολυ καλο... μενει να το δοκιμασει και καποιοσ απτο κλαμπ για να μασ πει διαφορεσ και ολα τα σχετικα
'Andy'-lag - Τρι 01 Ιούν 2010, 00:00:10
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
'Andy'-lag έγραψε:
tasos_C έγραψε:

Εξαρτάται και τι δυναμόμετρο ήταν αυτό Laughing

Αυτό δεν το ξέρω....
Pughell - Τρι 01 Ιούν 2010, 06:36:57
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως τα 13 αλογα ειναι παρα πολλα αλλα και απο την αλλη ενα νουμερο που θα πλησιαζει τα 10 δεν ειναι τοσο παραλογο αν το εργοστασιακο φιλτροκουτι ειναι τοσο κακοσχεδιασμενο. Confused
Στα 155 αλογα το 13 ειναι σχεδον 10%,νουμερο αρκετο για ενα απλο φιλτρο. Scratch
'Andy'-lag - Τρι 01 Ιούν 2010, 14:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Οντως τα 13 αλογα ειναι παρα πολλα αλλα και απο την αλλη ενα νουμερο που θα πλησιαζει τα 10 δεν ειναι τοσο παραλογο αν το εργοστασιακο φιλτροκουτι ειναι τοσο κακοσχεδιασμενο. Confused
Στα 155 αλογα το 13 ειναι σχεδον 10%,νουμερο αρκετο για ενα απλο φιλτρο. Scratch

Αν ήταν έτσι δεν θα έπρεπε και τα παιδιά από εδώ που έχουν βάλει χοάνη να δουν μια αύξηση στην ιπποδύναμη....? Οχι βέβαια της τάξης των 10+ αλόγων αλλά κάτι παραπάνω....?
nikolas206gti - Τρι 01 Ιούν 2010, 15:10:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά προπάντων ηρεμήστε Laughing Τι είναι τα άλογα, στραγάλια ? Cool

Θεωρώ αδύνατον με ένα φίλτρο να πήρε 13 άλογα... Confused
'Andy'-lag - Τρι 01 Ιούν 2010, 15:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
Παιδιά προπάντων ηρεμήστε Laughing Τι είναι τα άλογα, στραγάλια ? Cool

Θεωρώ αδύνατον με ένα φίλτρο να πήρε 13 άλογα... Confused

Γιατί τα 6 kg ροπή.......?
Pughell - Τρι 01 Ιούν 2010, 19:49:47
Θέμα δημοσίευσης:
'Andy'-lag έγραψε:

Αν ήταν έτσι δεν θα έπρεπε και τα παιδιά από εδώ που έχουν βάλει χοάνη να δουν μια αύξηση στην ιπποδύναμη....? Οχι βέβαια της τάξης των 10+ αλόγων αλλά κάτι παραπάνω....?

Η χοανη με το βαρελι δεν εχουν καμια απολυτως σχεση στην φιλοσοφια ροης.

Επισης μην συγκρινεις ανομοια πραγματα μιας και αλλες σχεδιαστικες ατελειες εχει το καθε μοτερ σε σχεση με αλλα.Το οτι ειναι και τα δυο 16v και turbo δεν σημαινει απολυτως τιποτα.

Δεν λεω οτι τα 13 αλογα και τα 6 ροπη ειναι καθημερινα νουμερα αλλα αν πχ ηταν 7-9,εκει δηλαδη θα το δεχομασταν;
Η΄ απορριπτουμε το γεγονος του να μετρηθηκε εσκεμμενα με λερωμενο μαμα φιλτρο και με "ολοφρεσκο" BMC;
Ξερετε πολυ καλα οτι με τις ποσοτητες αερα που δεχεται ενα turboμοτερ,το λερωμενο φιλτρο δρα καταλυτικα στην αποδοση...
'Andy'-lag - Τετ 02 Ιούν 2010, 01:50:59
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
'Andy'-lag έγραψε:

Η χοανη με το βαρελι δεν εχουν καμια απολυτως σχεση στην φιλοσοφια ροης.

Επισης μην συγκρινεις ανομοια πραγματα μιας και αλλες σχεδιαστικες ατελειες εχει το καθε μοτερ σε σχεση με αλλα.Το οτι ειναι και τα δυο 16v και turbo δεν σημαινει απολυτως τιποτα.

Δεν λεω οτι τα 13 αλογα και τα 6 ροπη ειναι καθημερινα νουμερα αλλα αν πχ ηταν 7-9,εκει δηλαδη θα το δεχομασταν;
Η΄ απορριπτουμε το γεγονος του να μετρηθηκε εσκεμμενα με λερωμενο μαμα φιλτρο και με "ολοφρεσκο" BMC;
Ξερετε πολυ καλα οτι με τις ποσοτητες αερα που δεχεται ενα turboμοτερ,το λερωμενο φιλτρο δρα καταλυτικα στην αποδοση...

Φίλε Στέλιο δεν μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης μεταξύ χοάνης και βαρελιού (κάθε είδους)...Απλά προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω αν μπορεί αυτά τα νούμερα να είναι ρεαλιστικά...Πράγμα του θεωρώ λίγο απίθανο.
Pughell - Τετ 02 Ιούν 2010, 07:18:39
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα,μιας και εχω δει αναλογες μετρησεις σε Clio RS 172 που εχει ηδη αξιολογο φιλτροκουτι,οι διαφορες ηταν 6-7 αλογα...
Για αυτο λεω οτι δεν μου φαινεται και τοοοσο παραλογο. Confused
Και εκεινο ειναι μοτερ με σχεδον 170 αλογα,ατμοσφαιρα κιολας και με ηδη καλο φιλτροκουτι απο θεμα σχεδιασης.

Τωρα για ολα τα υπολοιπα,δεν παιρνω και ορκο βεβαια αλλα αν δεν μαθεις λεπτομερειες κατα την συγκριση,δυσκολα θα βγαλεις ασφαλη συμπερασματα... Sad
dope207 - Πεμ 03 Ιούν 2010, 11:02:53
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτήσω κάτι....
Πιστεύετε ότι μπορεί να χωρέσει ανάμεσα σε μοτέρ και μπαταρία???
π.χ: όπως εδώ

recife_rallye - Κυρ 06 Ιούν 2010, 15:13:05
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Κοιτα,μιας και εχω δει αναλογες μετρησεις σε Clio RS 172 που εχει ηδη αξιολογο φιλτροκουτι,οι διαφορες ηταν 6-7 αλογα...
Για αυτο λεω οτι δεν μου φαινεται και τοοοσο παραλογο. Confused
Και εκεινο ειναι μοτερ με σχεδον 170 αλογα,ατμοσφαιρα κιολας και με ηδη καλο φιλτροκουτι απο θεμα σχεδιασης.

Τωρα για ολα τα υπολοιπα,δεν παιρνω και ορκο βεβαια αλλα αν δεν μαθεις λεπτομερειες κατα την συγκριση,δυσκολα θα βγαλεις ασφαλη συμπερασματα... Sad

Στελακο δεν πρεπει να μας φαινεται παραλογο(αντε να ειναι πανω κατω 1-2 αλογα πιο κατω),γιατι αν εχει οντως κακοσχεδιασμενη εισαγωγη,τοτε γιατι να μην τα παρει τα αλογακια του?παρε παραδειγμα απο τα κολτακια... Wink
'Andy'-lag - Κυρ 06 Ιούν 2010, 15:23:17
Θέμα δημοσίευσης:
dope207 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι....
Πιστεύετε ότι μπορεί να χωρέσει ανάμεσα σε μοτέρ και μπαταρία???
π.χ: όπως εδώ

Δεν αποκλείεται να χωράει....Αν σκεφτείς οτι φεύγει ο πλαστικός σωλήνας που πάει στο φιλτροκούτι ανοίγει λίγο ο χώρος εκεί...
giannis27 - Κυρ 06 Ιούν 2010, 16:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
κ να χωρέσει εκεί δώρο άδωρον!
στην φώτο η εισαγωγή είναι από την πάνω μεριά κ η έξοδος από το βαρελάκι βγαίνει προς την μεριά του προφυλακτήρα.
ενώ στα δικά μας είναι τελείως το ανάποδο.
dope207 - Δευ 07 Ιούν 2010, 10:04:53
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
κ να χωρέσει εκεί δώρο άδωρον!
στην φώτο η εισαγωγή είναι από την πάνω μεριά κ η έξοδος από το βαρελάκι βγαίνει προς την μεριά του προφυλακτήρα.
ενώ στα δικά μας είναι τελείως το ανάποδο.
οπότε κοιτάμε για το κλασικό σημείο...
Thanks!
takis_206 - Κυρ 14 Νοέ 2010, 09:34:02
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες καλημερα
το βαρελακι δινει αρκετα μπροστα στα ματια μου ειδα στο δυναμομετρο +7 αλογα με βαρελακι αλλα δε θυμαμαι απο ροπη ποσο πιρε... η δοκιμη εγινε σε σαχο Vts
Pugobios - Κυρ 14 Νοέ 2010, 12:38:29
Θέμα δημοσίευσης:
μη το πεις παραεξω αυτο...καμια καμπανια θα κανανε για να πουλησουν βαρελακια Laughing 7 πραγματικα ps ουτε απο βαρελα ολοκληρη δεν παιρνεις στην καλυτερη 2-3 αλογα σε σαξοραλο και αυτο γιατι δουλευουν πλουσια απο μαμα
Ghost Dog - Κυρ 14 Νοέ 2010, 21:18:48
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
μη το πεις παραεξω αυτο...καμια καμπανια θα κανανε για να πουλησουν βαρελακια Laughing 7 πραγματικα ps ουτε απο βαρελα ολοκληρη δεν παιρνεις στην καλυτερη 2-3 αλογα σε σαξοραλο και αυτο γιατι δουλευουν πλουσια απο μαμα

+1
8emos - Δευ 15 Νοέ 2010, 01:09:17
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα.Θα βάλω βαρελάκι κ θέλω να με διαφωτίσετε σε 1-2 πραγματακια.σκεφτομαι το bmc dia.Τι διαφορά έχει απο το CDA και το ΟΤΑ??αξίζει η διαφορά στην τιμή.Επίσεις έχω βρεί μια αντιγραφή του CDA(πλαστικό βεβαια)το οποιο εχει κόνο μέσα οπως το CDA.λετε να αξίζει?
Pughell - Δευ 15 Νοέ 2010, 07:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αν η σκουπα,δινει με μετρηση περιοδικων,5-7 αλογα,τοτε δεν βλεπω καποιον λογο να μην δινει το βαρελακι τοσα ή και περισσοτερα... Rolling eyes
Αποδεδειγμενα ειναι καλυτερο ροικα απο μια σκουπα απλα δεν ξερουμε το ποσο.

---

8emos παρε το πλαστικο DIA.Σαν φιλοσοφια δεν αλλαζει απολυτως τιποτα,μονον το υλικο του κελυφους.
8emos - Δευ 15 Νοέ 2010, 14:16:16
Θέμα δημοσίευσης:
Στέλιο ποιά διάσταση λές?70-130 ή 85-150??
takis_206 - Δευ 15 Νοέ 2010, 15:48:33
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΕΔΩ ΣΕ DYNO ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑ +7 ΣΕ ΣΑΧΟ VTS MAMA ..οποιος θελει πιστευει οποιος δεν θελει δεν πιστευει.. +1 pughell[/img]
Pughell - Δευ 15 Νοέ 2010, 16:19:43
Θέμα δημοσίευσης:
8emos έγραψε:
Στέλιο ποιά διάσταση λές?70-130 ή 85-150??

Εγω ειχα παρει για το δικο μου 85-150 αλλα δεν χωρεσε ποτε οποτε πηρα ξανα 70-130... Sad
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες