gatoras έγραψε: |
Φίλε belalis είμαι και εγώ κάτοχος ενός 207 Rallye '08 εδώ και 2-3 μέρες ακούω ένα περίεργο χουρχουριτό στην καμπίνα όταν δουλεύει ρελαντί.
Παρατήρησα όμως ότι με το που πατάω τον συμπλέκτη ο ήχος εξαφανίζεται, επίσης όταν ζεσταθεί το μοτέρ ο συμπλέκτης γίνεται αρκετά πιο σκληρός και στο πάτημα του νιώθεις ότι είναι σαν να βρίσκει κάτι κάπου σε όλη την απόσταση. Μήπως έχουμε το ίδιο πρόβλημα? *ότι αφορά το σαζμάν/συμπλέκτη περνάει σε εγγύηση διότι σε ένα μήνα λήγει... |
nikolas206gti έγραψε: |
Tο χουρχουρητο αυτό στο ρελαντί είναι το ρουλεμάν του δίσκο πλατώ. Όταν πατάς συμπλέκτη εξαφανίζεται και όταν τον αφήνεις το ξανακάνει ![]() |
belalis έγραψε: | ||
Απο' τι διαβασα και σε ενα πιο παλιο post ειναι το ρουλεμαν του δισκου πλατο... Οπου η αντιπροσωπεια μου ειπε οτι αλλαξε και αυτο αλλα @@ παλι κανει αυτον τον θορυβο... Συμπερασμα ? πρεπει να μαθουμε να ζουμε μαυτον ![]() |
belalis έγραψε: |
Nικο ναι μου ειπαν οτι μου το αλλαξαν αλλα ο ηχος παρεμεινε...τωρα κατα ποσο μου το αλλαξαν δεν γνωριζω... |
nikolas206gti έγραψε: | ||
Πάντα μα πάντα όμως, οτιδήποτε και αν φτιάχνω στο αυτοκινητό μου είμαι παρών. Θέλεις σασμάν είναι αυτό ή οτιδήποτε άλλο δίνω κανονικά το παρών ![]() Και αφού πήγες σε αντιπροσωπεία, λογικό είναι να μην στο άλλαξαν καν. ![]() |
belalis έγραψε: |
εχτες αργα το βραδυ παρατηρησα οτι ο ηχος παραμενει και οταν ειμαι με 1η σε χαμηλες στροφες 1500-1900 αφου περασω τις 2000 σταματαει...
αυτο σημαινει πως ειναι ο δευτερευον αξονας η ειναι και αυτο απο το ρουλεμαν του δισκου ? ![]() |
belalis έγραψε: | ||
καποιος που να εχει βρει καποια λυση στο προβλημα αυτο ?? ![]() |
Gordian έγραψε: |
Paidia kai emena ta idia kanei to sasman alla me ligo diaforetiko tropo....
Me deftera i triti mesa otan afineis to gazi kai to amaxi tsoulaei me taxytita mesa akous ton iho pou perigrafete |
mario207 έγραψε: |
σ ευχαριστω .... οταν λες αστο το λες για το κοστος? η οτι παιζει να μη γινει σωστη δουλεια κ να συνεχισει το προβλημα? η και τα 2??
YG. THRYLE GAMA TI SHALKE TI POUTANA!! ![]() |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||
![]() Sorry για το off topic. |
N207r έγραψε: |
Απλά το κόστος ειναι μεγάλο για να ανοίξεις σασμαν τώρα αλλάζοντας τα ρουλεμαν μετά θα εισαι οκ..
Το θέμα ειναι όμως ότι με βαλβολινες κ λίγο μοτορκουτ (εγώ αυτό έβαλα) θα εισαι μια χαρά με κόστος κανα 40ρι ευρώ + εργασία για αλλαγή βαλβολινης. Κανε το κ μετά βλέπεις.. |
mario207 έγραψε: |
σ ευχαριστω φιλε, βασικα βαλβολινες αλλαξα αλλα χωρις το προσθετο π ανεφερες και συνεχιζει ο ηχος οποτε λεω να το κατεβασω.... |