PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - 206...Μύθος ή πραγματικότητα ?

pduke - Κυρ 21 Ιούλ 2002, 20:16:53
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα τα GT είναι 99 μοντέλα γιατί μετά .....γιόκο.Πάντως όλο το ΣΚ μια χαρα πήγε.

ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ TIGRA 1.6 ΣΤΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ!!!!!
τώρα θα μου πείτε "το τιγρακι τι να σου κανει το καημένο?"
σωστό αλλά ο τύπος το πήγαινε μαλλιοκούβαρα.
Πάντως το αναφέρω γιατί εχει ενδιαφέρον από άλλη οπτική γωνία.
Είναι νύχτα και μπάινεις σε κλειστά στροφιλικια με καλο κράτημα,υπο φισιολογικές συνθήκες το πας γρήγορα αλλά με μέτρο γιατί νύχτα είναι.....
Ξαφνικά βρίσκεις το τιγρακι μπροστά σου που μόλις σε βλεπει αφηνιάζει και αρχιζει τρελή κόντρα με λάστιχα να ουρλιάζουν και εξατμίσεις να σκάνε.ο τύπος νομίζει ότι σε έχει χαλαρά αλλά ανταυτού τον πας κωλοφεράντζα(ελληνική γλώσσα αστείρευτη!!!)΄,και ενώ η μικρή είναι τρένο(εννοείται!!!!)το δικό του υποστρέφει συνεχώς και χάνει γραμμές (άσε που σε κόβει κιόλας).
Αποτέλεσμα για να μην πολυλογώ:
-Φεύγει με τη μούρη προς το αντίθετο/γκρεμό και τον κρατάει ο δρόμος τελευταία στιγμή.
-Μετά από δύο τρεις στροφές ,ντουμάνια από το tigra (όχι πάρα πολλά, μπορεί και φρένα ) και δεξί φλας(λευκό σημαιάκι)
-Χαμόγελο κατακτητικό και συνέχεια σε ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.

Είμαι ο μόνος που συμπεριφέρομαι τόσο εγωιστικά?
Συμπεράσματα:1.Πλησιάζοντας τα 30 αρχίζουν να με φοβίζουν οι κόντρες γιατί το παράτολμο χτυπάει κόκκινα και η ασφάλεια μένει μακράν πίσω.
2.Πλησιαζοντας τα 30 γίνομαι όλο και πιο μ....... και αν μου τύχει ίδια φάση τα ίδια και χειρότερα θα κάνω.Είναι κανείς μαζί μου?
3.'εχω όρεξη για κουβέντα και αυτός ο υπολογιστής δεν βοηθάει!
4.Ενδιαφέρουν κανέναν αυτές οι προσωπικές αναζητήσεις???

ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΕ?????????
Miltellas - Δευ 22 Ιούλ 2002, 01:22:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ωπα; Αποκαλύφθηκε και ο pduke που καλά-καλά δεν μπήκε στο 206Club.
ΘΕΟΠΑΛΑΒΕΕΕΕΕ!! 8O
Ένας-ένας οι παλαβοί μαζεύονται. Κάτι δεν έλεγα για να μετονομάσουμε το 206 Club σε 206 Palavon Piloton Club; 8O

Ειδικά για σένα (για παλαβούς και όχι μόνο) υπάρχει ένα topic στο Γενικές Συζητήσεις: "Οδηγικές Αναζητήσεις". Το διάβασες; Υπάρχει ήδη αρκετό υλικό, αλλά χρειάζονται κι άλλες απόψεις. Εκφράσου ελεύθερα παληκάρι μου, υπάρχουν κι άλλοι παλαβοί εδώ μέσα... Πώς και δεν σε πέτυχα πουθενά; Ή μήπως σε πέτυχα και δεν το ξέρω; Άσε, θα τα πούμε από κοντά, εμένα ψάχνεις.... Wink
Ευτυχώς που ο Τιγράκος δεν βγήκε από το δρόμο γιατί θα είχες και τύψεις. Και καλά που ήταν πίσω σου. Πρόσεχε πάρα πολύ όταν είσαι πίσω από κάποιον πιο αργό και τον πιέζεις. Η αδρεναλίνη κορυφώνεται αλλά εάν συνδυαστεί με άγχος... καταστροφή! Χωρίς αγωνιστική εμπειρία (δεν μιλάω απαραίτητα για σένα) είναι πολύ εύκολο να γίνει το λάθος, πόσο μάλλον σε δημόσιους δρόμους... Αλλά, περισσότερα για τέτοια θέματα στις "Οδηγικές Αναζητήσεις" για να τα μαζεύουμε εκεί. :D
Vini - Δευ 22 Ιούλ 2002, 18:36:14
Θέμα δημοσίευσης:
Μην τρελαθείτε! Εγώ το έσπασα το topic...και έφτιαξα νέο....

Τελικά το 206 είναι μύθος η πραγματικότητα?

Το Σάββατο πήγα Ναύπλιο για μπάνιο και στο γυρισμό τα είδα όλα!

Από την διασταύρωση Εθνικής Τρίπολης / Πάτρας μέχρι το Χαιδάρι...τρελή κόντρα με ένα ACCENT GS! Καλά διαβάσατε! ACCENT GS!!

Πηγαίναμε μαλλιοκούβαρα!....! Και το μπουρδέλο το ACCENT κολλημένο πίσω μου...
Κάποια στιγμή ενώ το κοντέρ μου έλεγε 180-190 κάνει μία δεξιά και με περνάει ΑΝΕΤΑ!....! Και κρατούσε το π@π@ρi λες και ήταν καρφωμένο στη γη....

Και ο τύπος δεν είχε κάνει κάτι....ακόμη με τάσια ήταν...και ψηλό σαν τραγί!...!

Τα πήρα στο ΚΡΑΝΙΟ!
Γύρισα και είπα στο φίλο μου να κάνει τουμπεκί ψιλοκό....και ξεκίνησα την μάχη μετά τα διόδια στους Αγίους Θεωδώρους....
Χαμός....

Μια εγώ μπροστά...μια εκείνος...το δικό μου έτοιμο να απογειωθεί στην κυριολεξία...σε κάποιες ανοικτές στροφές έλεγα τώρα θα κάνουμε και 2ο μπανάκι στην Κινέτα και στην Κακιά Σκάλα!...!

Και ξαφνικά!....! Φώτα από πίσω μας!!!! Ποιος μαλ***ς μας ενοχλεί την ώρα της κόντρας ?....? Ποιος άλλος ?....?

Ενα φτιαγμένο CLIO (μπορεί να ήταν και WILLIAMS).... Πριν καταλάβω τι έγινε ο τύπος πέρναγε από δίπλα μου... πέρασε και το ACCENT μας χαιρέτησε και έφυγε.... Ο φίλος μου έβαλε τα γέλια....και εγώ έγινα μπουρλότο!!!! Evil Evil Evil Evil

Αυτό ήταν!!!! ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!! Οχι και CLIO! Παραπάειιιιι !!!!!!

Τέρμα το γκάζι....!!!!! Τι ACCENT ? Τι GS?
Αντεεεε Γειαααα!!!!!
Που είναι το CLIOΟΟΟ????!!!!! Τρέχαααααααααααα!!!!!!!!!

Τελικά το φθάσαμε μετά από πολύ κόπο στην γέφυρα της Ελευσίνας....μετά από πολλά 8άρια....και με την καρδιά στην κούλουρη!!!!! Περιττό να πω ότι ο φίλος μου είχε κρεμαστεί από την ζώνη και το κάθισμα .... σαν μαστουρωμένος.....

Συμπέρασμα?

Σε όλη την διαδρομή μέχρι να φθάσω το CLIO, από πίσω με πήγαινε άνετα, συνέχεια, το ACCENT GS....1300cc /85άλογα....

Το 206? Μήπως τελικά να αγόραζα το 206/1400 ? ? Γιατί το 1600 μάλλον δεν είναι και πολύ 1600....
Anonymous - Δευ 22 Ιούλ 2002, 18:57:54
Θέμα δημοσίευσης:
Vini είσαι τυχερός που δεν έχει ο pezomania το post σου γιατι ξέρεις ότι θ'αρχίσει τα δικά του μετά! Wink

Για να παρηγορηθείς σου λέω ότι το accent έβγαινε 1.5 με 105 άλογα κ είχε καλές επιδόσεις(σε καμία περίπτωσει όμως καλυτερες απ΄του δικού σου Evil )!

ΣΗΜ:Με 190 πάει κ του πατέρα μου που είναι accent 1.3!! Exclamation

Mήπως το έχεις μάθει να μη τρέχει το αμάξι σού?? 8O 8O Wink Wink

Την επόμενη φορά θα το περάσεις...που θα πάει... 8)
Vini - Δευ 22 Ιούλ 2002, 19:06:36
Θέμα δημοσίευσης:
Predator έγραψε:
Vini είσαι τυχερός που δεν έχει ο pezomania το post σου γιατι ξέρεις ότι θ'αρχίσει τα δικά του μετά! Wink

Για να παρηγορηθείς σου λέω ότι το accent έβγαινε 1.5 με 105 άλογα κ είχε καλές επιδόσεις(σε καμία περίπτωσει όμως καλυτερες απ΄του δικού σου Evil )!

Που είναι ο PEZOMANIA GEO? ? Wink Wink Wink Wink

Το ACCENT GS Predator Wink είναι 1300cc....το ΑCCCENT GTi είναι 1500cc...

To θέμα είναι τι είναι το 206? Neutral Neutral Neutral
DimiP - Δευ 22 Ιούλ 2002, 19:26:45
Θέμα δημοσίευσης:
καλα ρε παιδια, μην ορκιζεστε οτι το accent ηταν τοσο μαμα οσο φαινονταν.
καμια φορα ειναι πειραγμενα τοσο ωστε να εχουν καλυτερες επιδοσεις χωρις να το φωναζουν, απειραχτα εξωτερικα, με τασια, ψιλοτρακαρισμενα, ετσι γιατι σε καποιους ετσι τους αρεσει.
και το χειροτερο απο ολα ειναι αυτο . δηλ. να την παθεις απο τετοιο "μπαζο" και καλα , γιατι αμα δεις πισω σου το τερας και στη φορεσει ε, τοτε σφυριζεις ανεμελα και λες "δεν πειραζει που να τα βαλω με αυτον..."
Αν ομως στη φορεσει το "αθωο" accent, τοτε που να κρυφτειιιιςςςςς;;;;
Vini, μη στεναχωριεσαι . οποτε θελεις σου πουλαω το 1400 αρι μου και μαλιστα σε καλη τιμη.!!!!
pezomania - Δευ 22 Ιούλ 2002, 19:47:19
Θέμα δημοσίευσης:
vini έγραψε:
Predator έγραψε:

Που είναι ο PEZOMANIA GEO? ? Wink Wink Wink Wink

Το ACCENT GS Predator Wink είναι 1300cc....το ΑCCCENT GTi είναι 1500cc...

To θέμα είναι τι είναι το 206? Neutral Neutral Neutral

Νικολάκη την πάτησες, το είδα το post Evil

Τι λές τώρα; Τι λές τώρα;

Ας ηρεμήσω και ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

1ο Το αccent μετά το 99 δεν ξανα βγήκε GT αλλά μόνο GS! Το 1.3 είναι LS (το ξέρω γιατί έχουμε Accent! Κάτι ήξερε ο Predator Wink )

2ο Το ότι σε ακολουθούσε δεν μου λέει τίποτα! Ο καθένας μπορεί στην εθνική να πηγαίνει με την ταυτότητα στο στόμα και να ακολουθεί τον κάθε ένα! Αυτό δεν δείχνει πιο είναι πιο γρήγορο! Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι, όταν ανοίγατε από τα 160 μέχρι τα 180 του έφευγες και μόλις έπιανες τα 180 έκοβες και σε έπιανε ή δεν του άνοιγες καθόλου;;;

3ο Σου ξαναθυμίζω ότι και για τα Ibiza έλεγες τα ίδια και σου ανέλυσα (θυμάσε στο μαγαζί που σε είχα βρεί) τι έπαθε στην εθνική Twisted evil :D Evil

Μήν με κάνεις να κυνηγάω και τα accentakia τώρα για να σου αποδείξω το αυτονόητο Wink
christhehealer - Δευ 22 Ιούλ 2002, 21:12:00
Θέμα δημοσίευσης:
Pezomania τουμπεκί ψιλοκομμένο the Healer speaking now

Pduke να πέσουν οι εισαγωγές με τις κιθάρες του Carlos.

Mου την έπεσε και εμένα ένα Hundai πράσινο (και πράσινα άλογα) στην Εθνική και με πέρασε σαν σταματημένο αλλά κάτι τα νεύρα μου από το τρέμουλο στο τιμόνι, κάτι που ήτανε Hundai τον ακολούθησα με την ψυχή στο στόμα, μέχρι που έκανε το λάθος να στρίψει στην διασταύρωση της Αρχαίας Νεμέας, και να κατευθυνθεί προς τα Άγια Χώματα. Του άφησα αβάντζο όλη την ευθεία από την διασταύρωση μέχρι τα Δερβενάκια (είπαμε είμαι από χωριό, θεοσεβούμενος άνθρωπος, δεν κάνει να κλέβω εικονοστάσια), και μόλις είδα τα φώτα του να μπαίνουν στις αρχές των στροφιλικιών,

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ

Τρεις στροφές άντεξε.Twisted evil Evil Twisted evil Evil

T w o c i g a r e t t e s M a r l b o r o στο κεφάλι μέχρι να με ξαναφτάσει στην είσοδο του Argos. Έτσι για να έχει να πορεύεται. Laughing Laughing Laughing

Πολύ ανθυγιεινά αυτά τα hundai μπορεί να σου προκαλέσουν φαρυγγίτιδα στα καλά καθούμενα. Shocked Shocked Shocked

Και επειδή από μηχανολογία μπορεί να είμαι σκράπας αλλά από αίσθηση του αυτοκινήτου και οδήγηση κάτι σκαμπάζω, έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι μαούνες τύπου Ηundai, Avensis, Vectra και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις μπορεί στην Εθνική λόγω ασάφειας τιμονιού (δεν μεταφέρουν καμιά πληροφορία στον οδηγό) και καραμαλακών αναρτήσεων να πηγαίνουν τον κώλο τους και να κάνουν τον κάθε καμπίσιο να φαίνεται οδηγάρα αλλά μόλις δουν δυο στροφές δεν ξέρουν που πατάν και που πηγαίνουν. Και το ξέρω πολύ καλά γιατί έχω οδηγήσει Avensis και στην Εθνική και στην πίστα στα Μέγαρα. Στα Μέγαρα έλεγα τώρα θα έρθουμε τούμπα και θα γίνουμε ρόμπα σε όλο την κοινωνία και στην Εθνική χαμπάρι ότι οδόστρωμα κι αν υπήρχε από κάτω.

Tώρα σου επιτρέπω να μιλήσεις Pezomania. 8) 8) 8)
pezomania - Τρι 23 Ιούλ 2002, 07:15:08
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα, ευχαριστώ και πέρνω τον λόγο!

Λοιπόν εχθές και σκεπτόμενος όλα αυτά που έχει γράψει ο VIni στο προϋγούμενο post, πήρα τον Γάλλο και τον πηγα τσάρκα (με άγριες διαθέσεις :mad: ).

Εκεί λοιπόν που κόβω για να βγω εθνική (εκεί που γίνονται τα έργα λίγο πριν τα διόδια τις Ελευσίνας) νάσου δίπλα μου ένα μαύρο Octavia!

Και αρχίζουμε και ανοίγουμε από δευτέρες (γύρο στα 30χλμ) :fist:

Το Octavia ήταν ακριβός δίπλα μου μέχρι τα 160+ (όλοι αυτή την ώρα σκεπτόμουνα, ότι ο Νίκος μπορεί να έχει και δίκιο, το Octavia δίπλα δίπλα;) μόλις άρχισαμε και περναγαμε τα 160 νάσου το Octavia και μου ανοίγει 8O και μπαίνει μπροστά μου και τι να δώ! 8O ! 1.8 TURBO

Ναι Ναι κύριοι ο Γάλλος μου πήγενε στα ίσα (από 2ερες επαναλαμβάνω) το Octavia με τα 150hp :D Και λέω από 2ερες γιατί παρακάτω, μόλις μπήκαμε κάτω από την γέφυρα που έχει για να κάνουμε αναστροφη και τα "χώσαμε" απο 1ες του ξεκόλησα χαλαρά και μετά έχει κάτι στροφούλες, όπου εκεί το παιχνίδι είχε τελειώσει πριν κάν αρχίσει :vamp:

Υ.Σ.: Νίκο σε έπαιρνα χθές το βράδυ μόλις είχε γίνει το σκηνικό για να στο αφηγηθώ, αλλά το κινητό το είχες κλειστό Crying or Very sad
Vini - Τρι 23 Ιούλ 2002, 07:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

προς PEZOMANIA:
Λοιπόν το HYUNDAI ήταν 1300cc το GS μοντέλο πριν το 1999....και ήταν αυτό που είχα βάλει στο μάτι να πάρω το 1997....Το LS ήταν το απλό 3πορτο...το GS το φουλ εξτρά με σπορ χαρακτηρηστικά....το Gti το 1500cc...με τα 101 άλογα....μετά σταμάτησε αυτό και έβγαιναν όλα με 85ps και με το νέο σασί...
Επίσης ο τύπος έκανε την πλάκα του!...! Αν ήθελε να με περάσει το έκανε όποτε ήθελε και εγώ έτρεχα από πίσω του....Φυσικά κάποιες στιγμές ελλάτωνε για να μπω εγώ από μπροστά και να αρχίσει πάλι την πλάκα του από πίσω...

προς PEZOMANIA & CHRIS:
Chris μάλλον μπλέξαμε με τον ίδιο! Και ο δικός μου είχε πράσινο σκούρο ACCENT... Αλλά εγώ τον πέτυχα στην επιστροφή....η οποία δεν είχε και πολλές στροφές.....αλλά και στις ανοικτές καμπές της Εθνικής δεν το είδα να κόβει και πολύ...

Οσο για το OCTAVIA θα έλεγα ότι μάλλον ο PEZOMANIA έχει 206 2λιτρο δηλωμένο σαν 1600άρη..... Wink Wink Wink Εκτός αν ήταν ΤURBO μόνο στο σήμα.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Sidobre - Τρι 23 Ιούλ 2002, 08:55:18
Θέμα δημοσίευσης:
Vini, μάλλον θα πρέπει να σου κάνουμε μαθήματα!

Κατ'αρχήν πάρε ένα Playstation2 και άρχισε να παίζεις Gran Tourismo με ταχύτητες άνω των 250km/h να συνηθίσεις την αίσθηση.

Από εκεί και ύστερα για να σου δώσω να καταλάβεις τι εστί βερύκοκο (λάθος 206) Δευτέρα πρωΐ που γύρισα από Κυπαρισσία, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΡΟΜΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!

Το ποιό αστείο; ΠΗΓΑΙΝΑ ΧΑΛΑΡΑ!!!!!

Δεν το συζητάμε στα στροφηλίκια της Μεγαλόπολης! Πέρναγα μεταξύ των στροφών ένα ένα τα αυτοκίνητα.

Σε όλη μου την οδηγική καριέρα με το 206, στις στοφές της Μεγαλόπολης, μόνο μια Lancia Delta Intergralle κατάφερε να πάει με τους δικούς μου ρυθμούς (ευτυχώς που δεν έχει ανέβει κανένα Scooby).

Στην Εθνική, αν και δηλώνω κατά της ταχύτητας, μια BMW 320 έπαιζε με τον κόσμο και εκνευρήστικα και την άφησα σαν να ήταν σταματημένη με 200+ Μάταια προσπαθούσε να ακολουθήσει. Το κατάφερνε μόνο όταν έκοβα ρυθμό. Ολα τα υπόλοιπα Astra, Laguna, GOLF (Πολλά Golf) Ηyundai και λοιπές αηδείες απλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
pezomania - Τρι 23 Ιούλ 2002, 08:55:49
Θέμα δημοσίευσης:
vini έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

προς PEZOMANIA:

Οσο για το OCTAVIA θα έλεγα ότι μάλλον ο PEZOMANIA έχει 206 2λιτρο δηλωμένο σαν 1600άρη..... Wink Wink Wink Εκτός αν ήταν ΤURBO μόνο στο σήμα.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Το Turbo έχει την εξάτμιση πίσω με 2 "μπουράκια" και αυτό το έχει μόνο το Turbo! Σίγουρα πάντος δεν ήταν το RS Wink
pezomania - Τρι 23 Ιούλ 2002, 09:04:22
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Vini, μάλλον θα πρέπει να σου κάνουμε μαθήματα!

Κατ'αρχήν πάρε ένα Playstation2 και άρχισε να παίζεις Gran Tourismo με ταχύτητες άνω των 250km/h να συνηθίσεις την αίσθηση.

Από εκεί και ύστερα για να σου δώσω να καταλάβεις τι εστί βερύκοκο (λάθος 206) Δευτέρα πρωΐ που γύρισα από Κυπαρισσία, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΡΟΜΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!

Το ποιό αστείο; ΠΗΓΑΙΝΑ ΧΑΛΑΡΑ!!!!!

Δεν το συζητάμε στα στροφηλίκια της Μεγαλόπολης! Πέρναγα μεταξύ των στροφών ένα ένα τα αυτοκίνητα.

Σε όλη μου την οδηγική καριέρα με το 206, στις στοφές της Μεγαλόπολης, μόνο μια Lancia Delta Intergralle κατάφερε να πάει με τους δικούς μου ρυθμούς (ευτυχώς που δεν έχει ανέβει κανένα Scooby).

Στην Εθνική, αν και δηλώνω κατά της ταχύτητας, μια BMW 320 έπαιζε με τον κόσμο και εκνευρήστικα και την άφησα σαν να ήταν σταματημένη με 200+ Μάταια προσπαθούσε να ακολουθήσει. Το κατάφερνε μόνο όταν έκοβα ρυθμό. Ολα τα υπόλοιπα Astra, Laguna, GOLF (Πολλά Golf) Ηyundai και λοιπές αηδείες απλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Αυτό μάλιστα, είναι μια φυσιολογική "βόλτα" με ένα "σωστό" 206 1.6 16v Mr. Green Rolling eyes :D
christhehealer - Τρι 23 Ιούλ 2002, 09:07:26
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Το Octavia ήταν ακριβός δίπλα μου μέχρι τα 160+ (όλοι αυτή την ώρα σκεπτόμουνα, ότι ο Νίκος μπορεί να έχει και δίκιο, το Octavia δίπλα δίπλα

pezomania να κόψεις τις βλακείες με τα Octavia εκεί τριγύρω στην Eλευσίνα γιατί έτσι έκανα και γω, μέχρι που είδα ένα σκούρο να σταματάει στο μπλόκο στην γέφυρα στον Aσπροπυργο και ο μπάρμπας που κοροϊδευα ήταν
τσοσμπά.
pezomania - Τρι 23 Ιούλ 2002, 09:13:09
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
pezomania έγραψε:
Το Octavia ήταν ακριβός δίπλα μου μέχρι τα 160+ (όλοι αυτή την ώρα σκεπτόμουνα, ότι ο Νίκος μπορεί να έχει και δίκιο, το Octavia δίπλα δίπλα

pezomania να κόψεις τις βλακείες με τα Octavia εκεί τριγύρω στην Eλευσίνα γιατί έτσι έκανα και γω, μέχρι που είδα ένα σκούρο να σταματάει στο μπλόκο στην γέφυρα στον Aσπροπυργο και ο μπάρμπας που κοροϊδευα ήταν
τσοσμπά.

Ούπς 8O θα κάνω την πάπια άλλη φορά Crying or Very sad Αλλά με έιχε στεναχωρήσει ο vini, γι' αυτό παραφέρθηκα Wink
Anonymous - Τρι 23 Ιούλ 2002, 09:19:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! Multi color Multi color Multi color

Θα πουλήσω το πεζό(για να βάλω λέφτά στην άκρη) κ θα έχω το accent του πατέρα που θα μπορω να πηγαίνω μαλιοκούβαρα με 220+!! Twisted evil

Άσε που μέτα θα του βάλω κ ένα σετάκι αμορισέρ κ έλατήρια κ δε θα μ πιάνουν όυτε στις στροφές!!!! :mad:

Γι'αυτο Vini k Chris προσέχτε κανα ασημί Hyundai 4πορτο Wink δε θα ναι η πρώτη φορά που θα χάσετε Twisted evil Laughing

Καλά καλά πλάκα κάνω!! Wink Razz
--------------------------------------------------------------------------------------

Τι να πω ρε παιδιά??? Δεν είναι κάπως δύσκολο ενα 1300αράκι να περνάει "όποτε θέλει" ένα 1600 στην εθνική??Κ μάλιστα ένα 1600 που βγάζει 110+ άλογα!!!
christhehealer - Τρι 23 Ιούλ 2002, 09:34:49
Θέμα δημοσίευσης:
Predator έγραψε:
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! Multi color Multi color Multi color

Θα πουλήσω το πεζό(για να βάλω λέφτά στην άκρη) κ θα έχω το accent του πατέρα που θα μπορω να πηγαίνω μαλιοκούβαρα με 220+!! Twisted evil

Άσε που μέτα θα του βάλω κ ένα σετάκι αμορισέρ κ έλατήρια κ δε θα μ πιάνουν όυτε στις στροφές!!!! :mad:

Γι'αυτο Vini k Chris προσέχτε κανα ασημί Hyundai 4πορτο Wink δε θα ναι η πρώτη φορά που θα χάσετε Twisted evil Laughing

Καλά καλά πλάκα κάνω!! Wink Razz
--------------------------------------------------------------------------------------

Τι να πω ρε παιδιά??? Δεν είναι κάπως δύσκολο ενα 1300αράκι να περνάει "όποτε θέλει" ένα 1600 στην εθνική??Κ μάλιστα ένα 1600 που βγάζει 110+ άλογα!!!

Predetor μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, αλλά στα στροφιλίκια της Aργολιδοκορινθίας και ενός κομματιού της Aρκαδίας να πηγαίνεις σιγά και πίσω από το λεωφορείο.

Mου την δίνει όταν οι μαούνες μου κόβουν το ρυθμό Evil Evil Evil Evil
Anonymous - Τρι 23 Ιούλ 2002, 09:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Τι να πω κ γω που συνέχεια με κόβουν στην εθνική κατι 206 που δε μπορουν να πάνε πάνω απο 190 χ.α.ω!! Crying or Very sad :mad:

Μετά θίγονται επειδή τους πέρασε ένα accent κ αρχίζουν κ τρέχουν!!!
Ε, κ γω δε τους χαλάω χατήρι κ τους αφήνω να με περάσουν Wink !!!
pezomania - Τρι 23 Ιούλ 2002, 10:01:56
Θέμα δημοσίευσης:
Predator έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Τι να πω κ γω που συνέχεια με κόβουν στην εθνική κατι 206 που δε μπορουν να πάνε πάνω απο 190 χ.α.ω!! Crying or Very sad :mad:

Μετά θίγονται επειδή τους πέρασε ένα accent κ αρχίζουν κ τρέχουν!!!
Ε, κ γω δε τους χαλάω χατήρι κ τους αφήνω να με περάσουν Wink !!!

Καταλάβατε τι έγεινε;
Εξετίας του Νίκου ξυπνήσαν και τα Accentakia και σφυρίζουν από τις......εξατμίσεις τους Wink
pduke - Τρι 23 Ιούλ 2002, 11:10:39
Θέμα δημοσίευσης:
δύο πραγματάκια κι από μένα.
εθνική :140 και πολλά είναι.άντε 160-170 για να μην πιανόμαστε και μετά παλι τα ίδια.
ανοιχτές καμπές,παρατεταταμένες:απαγορεύονται οι κόντρες!!!!στο όριο τα χιλιόμετρα είναι πολλά και εγώ θέλω να πιώ τσιπουράκια μόλις φτάσω και όχι ορό.... Neutral
στροφιλίκια : αφού εξετάσουμε το οδόστρωμα και δούμε ότι δεν καθρεπτιζόμαστε πάνω του....ΞΕΖΑΝΤΩΜΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: ο κόπανος με το αστρα που λογω αεροδυναμικής(το 206 έχει τα χάλια του στον συγκεκριμένο τομέα!! Crying or Very sad )πιάνει τα 195.Τα νεύρα δικαιολογημένα αλλά...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λύση κατά τη γνώμη μου.γιατί δεν θες απλά να τον περάσεις αλλά να τον λιώσεις.
Όταν φορέσεις τον 2.2 με τα 160 ή τον 2.0 με τα 180 τότε πηγαίνεις παλι με 140,περνάει ο κόπανος,σανιδώνεις για 10 δευτερόλεπτα για να δει το logo της peugeot καλά πριν το χάσει και μετά τον αφήνεις να περάσει.μετά από δέκα λεπτά τον περνάς στις στροφές ενώ κοντράρεσαι με ένα ΤΤ
αυτά
christhehealer - Τρι 23 Ιούλ 2002, 11:40:57
Θέμα δημοσίευσης:
Mεταφέρω μετρήσεις από το www.autotriti.gr γιατί δεν έχω άλλη πηγή (αξιοπιστη) αυτή τη στιγμή

hundai 1.3 LS Peugeot 206 XS

0-100 13.2 9.5

τελική 169 198

ΤΕΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ  3,66  3,77   

ΤΑΧΥΤΗΤΑ (χλμ./ώρα) - I  45  46 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ (χλμ./ώρα) - II  79  81 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ (χλμ./ώρα) - III  118  116 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ (χλμ./ώρα) - IV  167  151 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ (χλμ./ώρα) - V  197  186   

Χλμ./1000 στροφές με 5η  33  33 

Aυτό που δεν ξέρω είναι εάν ο δεύτερος πίνακας είναι μετρήσεις ή θεωρητικός. Πάντως το 169 με το 198 που είναι μέτρηση νομίζω ότι λέει πολλά. Όπως και το χλμ/1000 στροφές. Eαν πηγαίνεις με 4500 στροφές έχεις τα ίδια χλμ/ω μόνο που το Hundai είναι ένα κλικ πριν να σπάσει Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
pezomania - Τρι 23 Ιούλ 2002, 11:58:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ax ρε Νίκο, όλοι με τα 1.6 έχουμε σκύψει πάνω από το πρόβλημά σου, για να το εξηγήσουμε, αλλά τίποτα Crying or Very sad

Πάω να πέξω με κανά accentaki για να πνίξω τον πόνο μου!

(Νίκ το έπιασες το υπονοούμενο έτσι Wink )
Anonymous - Τρι 23 Ιούλ 2002, 12:08:34
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Mεταφέρω μετρήσεις από το www.autotriti.gr γιατί δεν έχω άλλη πηγή (αξιοπιστη) αυτή τη στιγμή

0-100 13.2 9.5

τελική 169 198

ΤΕΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ  3,66  3,77   

ΤΑΧΥΤΗΤΑ (χλμ./ώρα) - I  45  46 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ (χλμ./ώρα) - II  79  81 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ (χλμ./ώρα) - III  118  116 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ (χλμ./ώρα) - IV  167  151 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ (χλμ./ώρα) - V  197  186   

Χλμ./1000 στροφές με 5η  33  33 

Aυτό που δεν ξέρω είναι εάν ο δεύτερος πίνακας είναι μετρήσεις ή θεωρητικός. Πάντως το 169 με το 198 που είναι μέτρηση νομίζω ότι λέει πολλά. Όπως και το χλμ/1000 στροφές. Eαν πηγαίνεις με 4500 στροφές έχεις τα ίδια χλμ/ω μόνο που το Hundai είναι ένα κλικ πριν να σπάσει Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Kαλά έλεγα εγώ ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωσει ένα accent να περάσει στην εθνική(κ βεβααια πουθενά αλλού!) ενα 206 1.6 16v!! Wink

Υπάρχουν κ τα δύο στην οικογένεια κ μπορώ να έχω άμεση σύγκριση των δύο αυτοκινήτων!!

Φυσικά τα προηγούμενα post τα έγραψα για να πειράξω τους φίλους Vini k Chris!! :D !! Είμαι ένα Evil το ξέρω!!!!!! Rolling eyes Rolling eyes
DimiP - Τρι 23 Ιούλ 2002, 17:51:06
Θέμα δημοσίευσης:
εσεις αγριεψατε σιγα-σιγα . που ειναι οι κανονες καλης συμπεριφορας και η οδηγηση χαμηλων τονων?
το club αλλαζει προσανατολισμους
Vini - Τρι 23 Ιούλ 2002, 19:22:20
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά μην μπλέκουμε τα ACCENT, μιλώ για το ACCENT από 1994-1998!...!

HYUNDAI ACCENT LS/GS
Επιδόσεις

Τελική ταχύτητα 172
Επιτάχυνση από στάση
χλμ./ώρα δ/λ δ/λ
0-40 2,9
0-60 5,1
0-80 8,0
0-100 12,3
0-120 17,8
0-140 27,1

Επιτάχυνση εν κινήσει, με 3η
30-50 4,5
50-80 6,4
80-110 7,3

Επιτάχυνση εν κινήσει, με 4η
40-60 6,6
80-110 10,9
110-130 9,1

Επιτάχυνση εν κινήσει, με 5η
50-70 7,8
80-110 13,9
110-130 13,2

Τεχνικά Στοιχεία
Κινητήρας
HYUNDAI ACCENT: 4-κύλινδρος σε σειρά, τοποθετημένος εμπρός κατά τον διαμήκη
άξονα, με μπλοκ και κυλινδροκεφαλή από αλουμίνιο. Τροφοδοσία με ηλεκτρονικό
ψεκασμό πολλαπλών σημείων.

HYUNDAI ACCENT
Κυβισμός 1341 κ.εκ.
Μεγ.ισχύς 84 ίπποι (ECE)/5700 σ.α.λ.
Μεγ.ροπή 12,0 Kg.m/3100 σ.α.λ.
Διάμ. x διαδρομή 71,5 X 83,5 χιλ. 74,0 X 75,5 χιλ.
Βαλβίδες 3 ανά κύλινδρο 4 ανά κύλινδρο
Εκκεντροφόροι 1 EEK 1 EEK
Συμπίεση 9,5:1 9,5:1

Μετάδοση
HYUNDAI ACCENT:H κίνηση μεταδίδεται εμπρός με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων
και μηχανικό, μονόδισκο συμπλέκτη
Σχέσεις/Ταχύτητα (στις 1000 σ.α.λ.)

1η 3,462:1 / 8,3 χλμ./ώρα
2η 2,053:1 / 14,0 χλμ./ώρα
3η 1,370:1 / 21,0 χλμ./ώρα
4η 1,031:1 / 27,8 χλμ./ώρα
5η 0,878:1 / 32,7 χλμ./ώρα
Όπισθεν 3,250:1 3,272:1
Διαφορικό 3,650:1

Φρένα
Εμπρός Δίσκοι
Πίσω Ταμπούρα
Χειρόφρενο Πίσω, μηχανικό Πίσω
ABS Όχι

Τροχοί
Ζάντες 5,0 J X 13'
Λάστιχα 175/70 R 13"
Ρεζέρβα 175/70 R 13"
DimiP - Τρι 23 Ιούλ 2002, 20:40:56
Θέμα δημοσίευσης:
kala, και σε περασε αυτο το "πραγμα" ρε vini ;;;;;

κατι δεν παει καλα.
christhehealer - Τρι 23 Ιούλ 2002, 20:54:29
Θέμα δημοσίευσης:
Vini για το ίδιο λέμε αλλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα βλέπω ίδια. Εμένω στην αποψή μου ότι μπορεί να πηγαίνεις τα ίδια σε χιλιόμετρα αλλά το hundai είναι ένα κλικ πριν σπάσει.
Miltellas - Τετ 24 Ιούλ 2002, 00:18:56
Θέμα δημοσίευσης:
Πάει χάζεψα... Silly

Είδατε ότι λείπω και αρχίσατε τα κακαρίσματα;
Ευτυχώς δηλαδή γιατί θα έγραφα κανα post 5σέλιδο από τα νεύρα μου... :mad:

Vini, στο σχολείο γρήγορα... Άκου Accent; Πάλι καλά που τον πέτυχε ο Θεραπευτής στο δρόμο και τον θεράπευσε. Laughing

Sidobre δεν με εκπλήσεις μ' αυτά που γράφεις. Δεν θα μπορούσα να ακούσω τίποτα διαφορετικό από σένα... Wink

Και ο Pezomania στο ύψος του όπως πάντα Wink , αλλά... δεν έπεσες σε κανένα Octavia 1.8T RS (180PS) με οδηγό γκαζιάρη για να δεις αυτό που είχα δει εγώ στην περιφερειακή... Ούτε που το σκέφτηκα να τον πιάσω, εγώ με 180+ και με πέρασε κυριολεκτικά σαν σταματημένο! Παρακαλούσα να με πετύχαινε σε στροφή, αλλά δεν είχα τέτοια τύχη! Άντε και να είχε το απλό με τους 150, πάλι δεν θα το έπιανα στο ισιάδι... Evil
Άσε... σε μούφα (που λέει κι ο Vini) οδηγό έπεσες... Καί 1.8, καί 150 αλογάκια, καί turbo! Στην εθνική το παίζει μόνο το 2λιτρο και μόνο αν έχει και καναδυό στροφές. Για το Octravia RS... μόνο το 206 RC...

Υπάρχουν πολλά πιο γρήγορα αμαξάκια από το 206 16V στις ευθείες. Αν πέσετε σε οδηγό που ξέρει δεν έχετε ελπίδα καμιά. Εδώ στην F1 o Βιλνέβ με την Williams Renault είχε πάρει πρωτάθλημα και με την Bar Honda παλεύει με τον πάτο. Καθοριστικής σημασίας το όχημα μεταξύ οδηγών που κατέχουν το σπορ.

Λοιπόν, δυο ιστοριούλες μόνο για να μην το ξεφτιλίσω...
Σας έχω πει την ιστορία μου μεταξύ ενός Focus 1.6 100PS και ενός Accent 1.5 102PS (μοντ2000); Οδηγός του Accent εγώ (του πεθερού) και του Focus ο κάτοχός του και παιδικός μου φίλος (επίδοξος πιλότος). Διαδρομή: (Πρόσεξε Chris) Θεσσαλονίκη-Αρναία (μίνι εθνική) και Ανάβαση Χολομώντα (και γαμ* τα στροφιλίκια). Το Hyundai κλασσική βάρκα με μηχανή κρις κραφτ, και το Focus γιωτ προδιαγραφών. Στην εθνική κρατιόταν μπροστά με πολύ δυσκολία. Στις πρώτες στροφές στη μέση της διαδρομής τον περνάω και απεγνωσμένα χτυπιέται για να ακολουθήσει, τελευταία φορά πριν τον χάσω από τον καθρέπτη τον είδα να υποστρέφει έντονα και να περνάει στο αντίθετο ρεύμα προσπαθώντας να κρατηθεί στο δρόμο. Το Hyundai κολόβαρκα, εμετό θα έκανα... Εάν είχα εγώ το Focus δεν θα μου κρατιόταν το Hyundai ούτε μισή στροφή! Όσο για το τί έγινε στον Χολομώντα, να μην πω, και το μάθουν οι απανταχού κάτοχοι Focus 1.6 και πάνε να πάρουν Huyndai. Φυσικά ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μην θέλω να ξαναδώ Hyundai. Καλό γκάζι αλλά κράτημα με πανιά λίαν επιεικώς. Συμπέρασμα, ο οδηγός κάνει πάντα τη διαφορά.
Ιστορία 2η (έχω κι άλλες, εν καιρώ): To 206 η γυναίκα μου και το Hyundai εγώ (η γυναίκα μου δεν το καβαλάει με τίποτα). Περιφερειακή ώρα βραδοπρωινή. Κόντρα σε φανάρι.... ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ! Ρε να πατάω, ρε να κατεβάζω, το 206 στο βάθος να χάνεται. Και η γυναίκα μου γκαζιάρα μεν αλλά όχι και παλαβή σαν και μένα. Φυσικά αν είχε έστω και μία στροφή θα την έπιανα, αλλά στην ευθεία το 206 άφαντοοοοο.

Αυτά, αν και δεν ηρέμησα. Τέρμα τα λόγια. Πάω να βρω κανέναν παλαβό να ξεκαβλώσω. Twisted evil
pezomania - Τετ 24 Ιούλ 2002, 07:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Πάει χάζεψα... Silly

Είδατε ότι λείπω και αρχίσατε τα κακαρίσματα;
Ευτυχώς δηλαδή γιατί θα έγραφα κανα post 5σέλιδο από τα νεύρα μου... :mad:

Vini, στο σχολείο γρήγορα... Άκου Accent; Πάλι καλά που τον πέτυχε ο Θεραπευτής στο δρόμο και τον θεράπευσε. Laughing

Sidobre δεν με εκπλήσεις μ' αυτά που γράφεις. Δεν θα μπορούσα να ακούσω τίποτα διαφορετικό από σένα... Wink

Και ο Pezomania στο ύψος του όπως πάντα Wink , αλλά... δεν έπεσες σε κανένα Octavia 1.8T RS (180PS) με οδηγό γκαζιάρη για να δεις αυτό που είχα δει εγώ στην περιφερειακή... Ούτε που το σκέφτηκα να τον πιάσω, εγώ με 180+ και με πέρασε κυριολεκτικά σαν σταματημένο! Παρακαλούσα να με πετύχαινε σε στροφή, αλλά δεν είχα τέτοια τύχη! Άντε και να είχε το απλό με τους 150, πάλι δεν θα το έπιανα στο ισιάδι... Evil
Άσε... σε μούφα (που λέει κι ο Vini) οδηγό έπεσες... Καί 1.8, καί 150 αλογάκια, καί turbo! Στην εθνική το παίζει μόνο το 2λιτρο και μόνο αν έχει και καναδυό στροφές. Για το Octravia RS... μόνο το 206 RC...

Υπάρχουν πολλά πιο γρήγορα αμαξάκια από το 206 16V στις ευθείες. Αν πέσετε σε οδηγό που ξέρει δεν έχετε ελπίδα καμιά. Εδώ στην F1 o Βιλνέβ με την Williams Renault είχε πάρει πρωτάθλημα και με την Bar Honda παλεύει με τον πάτο. Καθοριστικής σημασίας το όχημα μεταξύ οδηγών που κατέχουν το σπορ.

Λοιπόν, δυο ιστοριούλες μόνο για να μην το ξεφτιλίσω...
Σας έχω πει την ιστορία μου μεταξύ ενός Focus 1.6 100PS και ενός Accent 1.5 102PS (μοντ2000); Οδηγός του Accent εγώ (του πεθερού) και του Focus ο κάτοχός του και παιδικός μου φίλος (επίδοξος πιλότος). Διαδρομή: (Πρόσεξε Chris) Θεσσαλονίκη-Αρναία (μίνι εθνική) και Ανάβαση Χολομώντα (και γαμ* τα στροφιλίκια). Το Hyundai κλασσική βάρκα με μηχανή κρις κραφτ, και το Focus γιωτ προδιαγραφών. Στην εθνική κρατιόταν μπροστά με πολύ δυσκολία. Στις πρώτες στροφές στη μέση της διαδρομής τον περνάω και απεγνωσμένα χτυπιέται για να ακολουθήσει, τελευταία φορά πριν τον χάσω από τον καθρέπτη τον είδα να υποστρέφει έντονα και να περνάει στο αντίθετο ρεύμα προσπαθώντας να κρατηθεί στο δρόμο. Το Hyundai κολόβαρκα, εμετό θα έκανα... Εάν είχα εγώ το Focus δεν θα μου κρατιόταν το Hyundai ούτε μισή στροφή! Όσο για το τί έγινε στον Χολομώντα, να μην πω, και το μάθουν οι απανταχού κάτοχοι Focus 1.6 και πάνε να πάρουν Huyndai. Φυσικά ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μην θέλω να ξαναδώ Hyundai. Καλό γκάζι αλλά κράτημα με πανιά λίαν επιεικώς. Συμπέρασμα, ο οδηγός κάνει πάντα τη διαφορά.
Ιστορία 2η (έχω κι άλλες, εν καιρώ): To 206 η γυναίκα μου και το Hyundai εγώ (η γυναίκα μου δεν το καβαλάει με τίποτα). Περιφερειακή ώρα βραδοπρωινή. Κόντρα σε φανάρι.... ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ! Ρε να πατάω, ρε να κατεβάζω, το 206 στο βάθος να χάνεται. Και η γυναίκα μου γκαζιάρα μεν αλλά όχι και παλαβή σαν και μένα. Φυσικά αν είχε έστω και μία στροφή θα την έπιανα, αλλά στην ευθεία το 206 άφαντοοοοο.

Αυτά, αν και δεν ηρέμησα. Τέρμα τα λόγια. Πάω να βρω κανέναν παλαβό να ξεκαβλώσω. Twisted evil

Συμφωνώ, ο οδηγός κάνει την διαφορά!

Διαφορές σε επιταχύνσεις των κλασμάτων του δλπ είναι αμελητέες στην πράξη! (έχω δει Alfa 1.4 ts να ξεφτιλίζει 307 1.6 !)
pezomania - Τετ 24 Ιούλ 2002, 07:37:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέχασα να ρωτήσω και τον Νίκο, τίς επιδόσεις του Accent μας τις έγραψες για να μας πείσεις ότι είναι πιο γρήγορο από το 206σου ;;

Απλώς σε παραπέμπω στις αντίστοιχες του 206 που έγραψε ο Chris και με βάζει την λογική και τα νούμερα, ο μόνος τρόπος για να είναι μαζί σου και να σε ακολουθάει, θα ήταν ΜΟΝΟ εάν του είχες δώσει μια φωτογραφία σου :D
Vini - Τετ 24 Ιούλ 2002, 08:18:49
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Ξέχασα να ρωτήσω και τον Νίκο, τίς επιδόσεις του Accent μας τις έγραψες για να μας πείσεις ότι είναι πιο γρήγορο από το 206σου ;;

Απλώς σε παραπέμπω στις αντίστοιχες του 206 που έγραψε ο Chris και με βάζει την λογική και τα νούμερα, ο μόνος τρόπος για να είναι μαζί σου και να σε ακολουθάει, θα ήταν ΜΟΝΟ εάν του είχες δώσει μια φωτογραφία σου :D

Τις επιδόσεις τις έγραψα γιατί το ACCENT του 94-98 είναι 100κιλά ποιο ελαφρύ από το καινούριο οπότε έχει καλύτερες επιδόσεις.
Τώρα, παιδιά ότι και αν λέτε, εμένα μου έριξε άνετα το HYUNDAI....
Που οφείλεται αυτό?
Θα πω το απλό...αν είχα το COUPE δεν υπήρχε περίπτωση να με περάσει το ACCENT γιατί με το COUPE αισθανόμουνα πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια. Δυστυχώς με το 206 δεν γίνεται αυτό Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Το αντίθετο....σε μεγάλες ταχύτητες δεν μου εμπνέει και ιδιαίτερη ασφάλεια.
Αυτό θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα προσωπικό και ίσως το αυτοκίνητο να έχει περιθώρια ασφάλειας τα οποία ομως εγώ δεν τα λαμβάνω σαν οδηγός. Οπότε τελικά μάλλον δεν το "τσιτώνω" σε τρελούς ρυθμούς πάνω από 190Km/h....
pduke - Τετ 24 Ιούλ 2002, 09:05:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ACCENT!!!!!???????
ΑCCENTCLUB TO KANAME!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Sidobre - Τετ 24 Ιούλ 2002, 09:29:33
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
ΑCCENTCLUB TO KANAME!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

LOL!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vini - Τετ 24 Ιούλ 2002, 09:41:50
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
ΑCCENTCLUB TO KANAME!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

pduke στο forum αυτό υπάρχει ο τίτλος:

Γενικές Συζητήσεις
Εκφραστείτε ελεύθερα

Νομίζω ότι το να μιλάμε για το ACCENT και τις επιδόσεις γενικότερα δεν ξεφεύγει και πολύ απο την αυτοκίνηση.... Wink Wink
Εκτός αν ανυσηχείς και εσύ από τα ACCENT... Wink Wink Wink
p206Mike - Τετ 24 Ιούλ 2002, 09:44:46
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε VINI αν κρίνω και από τισ foto του 206 σου ( χωρίς παρεξήγηση ) πρέπει να σαι πολύ συντηρητικός οδηγός ρε φίλε,,,,Μήπως είχες κανένα αυγό κάτω από το γκαζάκι και φοβόσουν μην το σπάσεις....για να σε περασει μια κορετικη τυρόπιτα.... Οσο για τα πολλά χιλιόμετρα που λες οτι δεν εμπιστεύεσαι το 206 ,,,,,εγς εθνική παω με 205-210 και το τιμόνι με το ένα χέρι και αισθηση Mercedes...Πάντως απο προσωπική πείρα παλιά είχα και το 1.6 XS 90bhp και τα accentakia πάλι σκόνι τρώγανε....και τα golfakia...1.6 . Mέχρι και με punto gt μαμα το ειχα παει προφυλαχτηρα σε ολο το δρομο σε γυρισμό από Τρίπολη - Αθήνα...
Α και κατι άλλο ......Έκανα κατασκοποία και μπήκα στο Forum του club Focus....Εκτός από τα αμέτρητα προβληματά τους ,,,διάβασα ένα post ενός απογοητευμένου focusakia 1.6 που έλεγε ότι τον είχε αφήσει πολύ πίσς ένα δικό μας 206 1.6 και το θεώρούσε απόλυτα φυσιολογικό ,,,,ρε μας ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!!!!! Πάντως όταν διάβασα το ποστ του το μυαλό μου αμέσως πήγε στον φίλο μου τον Sidrobe και λεώ αυτός μπορεί να ήταν μιας και τον έκοψα πολύ γκαζιάρη και πορωμένο στο 2ο meeting Χαιρετισμούς σε όλα τα παιδια από το Club / Μοιράζω καρτούλες αβέρτα..../Περιμένω τα αυτοκολλητά μας..../ Vini συγγνώμη αν σε τσιτωσα λίγο αλλα αυτα που λες δεν γίνονται.....
ΗΘΗΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ : ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥς ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ!!!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ALARM ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΧΗ.....ΦΙΛΑΡΕΣ ΜΑΓΚΕς.......!!!!!!!!!!!
Vini - Τετ 24 Ιούλ 2002, 10:02:03
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
Φίλε VINI αν κρίνω και από τισ foto του 206 σου ( χωρίς παρεξήγηση ) πρέπει να σαι πολύ συντηρητικός οδηγός ρε φίλε,,,,

Καλά όλα αυτά που λες....αλλά πως κατάλαβες από τις φωτό ότι εγώ είμαι συντηρητικός ? ? Question Question

Τι θα πρέπει να έχει ένα 206 για να μην είναι συντηρητικό ? ? ? Question Question
Sidobre - Τετ 24 Ιούλ 2002, 10:26:10
Θέμα δημοσίευσης:
vini έγραψε:
Καλά όλα αυτά που λες....αλλά πως κατάλαβες από τις φωτό ότι εγώ είμαι συντηρητικός ? ? Question Question

Τι θα πρέπει να έχει ένα 206 για να μην είναι συντηρητικό ? ? ? Question Question

Σημάδια από τις μάχες!!!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
christhehealer - Τετ 24 Ιούλ 2002, 10:35:24
Θέμα δημοσίευσης:
vini έγραψε:
Τις επιδόσεις τις έγραψα γιατί το ACCENT του 94-98 είναι 100κιλά ποιο ελαφρύ από το καινούριο οπότε έχει καλύτερες επιδόσεις.
Τώρα, παιδιά ότι και αν λέτε, εμένα μου έριξε άνετα το HYUNDAI....
Που οφείλεται αυτό?
Θα πω το απλό...αν είχα το COUPE δεν υπήρχε περίπτωση να με περάσει το ACCENT γιατί με το COUPE αισθανόμουνα πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια. Δυστυχώς με το 206 δεν γίνεται αυτό Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Το αντίθετο....σε μεγάλες ταχύτητες δεν μου εμπνέει και ιδιαίτερη ασφάλεια.
Αυτό θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα προσωπικό και ίσως το αυτοκίνητο να έχει περιθώρια ασφάλειας τα οποία ομως εγώ δεν τα λαμβάνω σαν οδηγός. Οπότε τελικά μάλλον δεν το "τσιτώνω" σε τρελούς ρυθμούς πάνω από 190Km/h....

Vini με έχεις προβληματίσει πολύ και σοβαρά μάλιστα. Kαι ο λόγος είναι γιατί έχουμε το ίδιο (σχεδόν) αυτοκίνητο.

1) Έχω φτάσει τα 165 εύκολα και έχοντας την αίσθηση ότι πάω με πιο λίγα συν ότι έχω αρκετή διαδρομή γκαζιού διαθέσιμη. Mε σταματάει μόνο το τρέμουλο στο τιμόνι που γίνεται κουραστικό και μου άρει την εμπιστοσύνη από το αυτοκίνητο. Λέγοντας ότι δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη, μήπως έχεις και εσύ παρόμια συμπτώματα και τελικά δεν είναι το προβλημά μου ζυγοστάθμηση, αλλά εν γένει πρόβλημα του αυτοκινήτου;

2) Mήπως επιβεβαιώνονται τα post που γράφω στο topic "tunning, ιστορίες γέλιου και δακρύων", ότι βάζοντας μόνο εξατμηση δεν κερδίζεις τίποτα αλλά αντιθέτως καμιά φορά χάνεις κιόλας;
p206Mike - Τετ 24 Ιούλ 2002, 10:36:06
Θέμα δημοσίευσης:
ΒΑΣΙΚΑ ΦΙΛΕ VINI ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 206 ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ......ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΤΗΡΕΣ..... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΡΟΛΕΞ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΡΕ ΣΥ VINI ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ??? ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ .....ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΚΟΨΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ......
p206Mike - Τετ 24 Ιούλ 2002, 10:42:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.... ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΩ,,,,, Evil Evil Evil Evil Evil ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ HYPER AUTO ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ!..
Vini - Τετ 24 Ιούλ 2002, 10:45:44
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
ΒΑΣΙΚΑ ΦΙΛΕ VINI ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 206 ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ...... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΡΟΛΕΞ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΡΕ ΣΥ VINI ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ??? ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ .....ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΚΟΨΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ......

Συμφωνώ....ότι το π@π@ρι στο ταμπλό είναι απαράδεκτο αλλά δεν έχω προλάβει ακόμη να πάω να το αλλάξω....να βάλω ένα μαύρο από ύφασμα..... Wink Wink Wink Wink
Vini - Τετ 24 Ιούλ 2002, 11:03:14
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Vini με έχεις προβληματίσει πολύ και σοβαρά μάλιστα. Kαι ο λόγος είναι γιατί έχουμε το ίδιο (σχεδόν) αυτοκίνητο.

1) Έχω φτάσει τα 165 εύκολα και έχοντας την αίσθηση ότι πάω με πιο λίγα συν ότι έχω αρκετή διαδρομή γκαζιού διαθέσιμη. Mε σταματάει μόνο το τρέμουλο στο τιμόνι που γίνεται κουραστικό και μου άρει την εμπιστοσύνη από το αυτοκίνητο. Λέγοντας ότι δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη, μήπως έχεις και εσύ παρόμια συμπτώματα και τελικά δεν είναι το προβλημά μου ζυγοστάθμηση, αλλά εν γένει πρόβλημα του αυτοκινήτου;

2) Mήπως επιβεβαιώνονται τα post που γράφω στο topic "tunning, ιστορίες γέλιου και δακρύων", ότι βάζοντας μόνο εξατμηση δεν κερδίζεις τίποτα αλλά αντιθέτως καμιά φορά χάνεις κιόλας;

chris δεν έχω πρόβλημα με την ευστάθεια στο τιμόνι...ίσα-ίσα που είναι δεν έχει καθόλου τρέμουλο και πάνω από 180χλμ....
Ομως έχω διαπιστώσει ότι σε ανοικτές στροφές και με μεγάλη ταχύτητα πάνω από 160.....το αυτοκίνητο δεν "κρατάει"....Νομίζω ότι η αιτία είναι το ελαστικό....σαν να είναι έτοιμο να γλυστρήσει πάνω στην στροφή.... Νομίζω ότι τα CONTINENTAL δεν είναι και ότι καλύτερο για μεγάλες ταχύτητες σε Ελληνικούς δρόμους.

Οσο για την εξάτμιση σίγουρα δεν δίνει και πολλά....διαφορά είδα μόνο χαμηλά....

Το 206 ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ! Πηγαινα με 190 (κοντέρ) περίπου και ήμουν στις 4500στροφές περίπου.....αν πήγαινα κόφτη τότε θα έβλεπα και την τελική....αλλά όπως είπα με φόβισε και το άφησα.....
Sidobre - Τετ 24 Ιούλ 2002, 11:17:01
Θέμα δημοσίευσης:
vini έγραψε:
Το 206 ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ! Πηγαινα με 190 (κοντέρ) περίπου και ήμουν στις 4500στροφές περίπου.....αν πήγαινα κόφτη τότε θα έβλεπα και την τελική....αλλά όπως είπα με φόβισε και το άφησα.....

Aυτό τώρα πως γίνεται;

με 4000 στροφές έχω 140 με 4500 το πρόγραμμα λέει 157

Στο δικό σου πως γίνεται 190? Θα έπρεπε να είχες μέσα 5.500 στροφές.

Κάτι δεν πάει καλά....

Τσέκαρέ το αν όντως οι ενδείξεις που γράφεις είναι σωστές τότε όντως έχεις πρόβλημα και δύναται να σε περάσει και Seicento!
Vini - Τετ 24 Ιούλ 2002, 11:43:37
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
vini έγραψε:

Aυτό τώρα πως γίνεται;

με 4000 στροφές έχω 140 με 4500 το πρόγραμμα λέει 157

Στο δικό σου πως γίνεται 190? Θα έπρεπε να είχες μέσα 5.500 στροφές.

Κάτι δεν πάει καλά....

Τσέκαρέ το αν όντως οι ενδείξεις που γράφεις είναι σωστές τότε όντως έχεις πρόβλημα και δύναται να σε περάσει και Seicento!

Λάθος! Εχεις δικιο! Κατα λάθος αντί για 5500 έγραψα 4500....
Αλλά προσοχή! Ολα στο περίπου γιατί δεν έχω κολλημένα τα μάτια στο κοντέρ.....
pezomania - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:09:22
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο, όντως ανησυχώ για την τροπή που έχουν πάρη τα πράγματα!

Εάν καταλαβένω καλά, μόνο εσύ χάνεις από αμάξια τύπου : Golf - Ibiza - Accent - Corsa κτλ!

Δεν μπορει 6 άτομα εδώ να έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο, εμείς να λέμε ότι τα παραπάνω αυτοκίνητα δεν έχουνΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ σε αναμετρήσεις που κατά καιρούς έχουν γίνει και εσένα να σε "παίζουν χαλαρά !"

Νίκο, μόλις συναντηθούμε μάλλον θα πρέπει ο ένας να οδηγήσει το αμάξι του άλλου!
Sidobre - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:13:10
Θέμα δημοσίευσης:
Vini, μάλλον κατάλαβα τι φταίει....

Μήπως τα πατάκια σου είναι χοντρά και δεν πατιέται τέρμα το γκάζι;
Η μήπως τα πεντάλ σου έχουν κάτι που εμποδίζουν να τερματίσει;

... Δέν εξηγείται αλλιώς!
p206Mike - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 206 ....ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....
ΓΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ 206 WRC ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗς ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ!!!!!!!!!
Vini - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:17:18
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

τώρα να γίνω κακός ??? Twisted evil Twisted evil

Μήπως τα πεντάλ του 206 είναι φτιαγμένα για γυναίκες και γυναικεία ποδάρια και ζητούν χάιδεμα και όχι για 45 νούμερο παπούτσι και χοντροπατήματα ? 0X 0X
p206Mike - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:22:15
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ 206 TOY SIDROBE KΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΨΑΡΩΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΤΣΑ...... Evil

pezomania - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:25:11
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Μπά φταίει ότι είναι το xs2 αυτά έχουν κλίμα, ο Νίκος του έχει και ηλιοροφή, έχουν και abs, καταλαβαίνεις όλα αυτά έχουν φτάσει το βάρος του αυτοκινήτου 2 τόνους 8O :D :D
christhehealer - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Νίκο, μόλις συναντηθούμε μάλλον θα πρέπει ο ένας να οδηγήσει το αμάξι του άλλου!

Vini μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου την anti-G φόρμα. Ποιος στην χάρη σου, να έχεις πρόταση να οδηγήσεις το υβριδικό 206 Concorde του pezomania. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
p206Mike - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:26:42
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΡΙΧΝΩ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΛΟ 206 ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ.....ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΙΣΣΩ ΤΙΣ ΜΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ,,,,ΤΡΕΛΛΕΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ......ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ GERMANIKO KOUBADAKI -BLEPE GOLFAKI,,,,,GTi....ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ!!!!SORRY ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ....
Vini - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:31:32
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Μπά φταίει ότι είναι το xs2 αυτά έχουν κλίμα, ο Νίκος του έχει και ηλιοροφή, έχουν και abs, καταλαβαίνεις όλα αυτά έχουν φτάσει το βάρος του αυτοκινήτου 2 τόνους 8O :D :D

2 τόνοι άνευ οδηγού! Με οδηγό 2,5 τόνους και με φίλο οδηγού 3 τόνοι!
Αυτό δεν είναι 206! Αυτό είναι το Σάμινα!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
christhehealer - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:38:19
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Mήπως το clima σταματάει αυτόματα μετά από ένα όριο στροφών για να μην κόβει άλογα;;;;

Kατά τ' άλλα το XS2 είναι 1100 κιλά.
pezomania - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:38:39
Θέμα δημοσίευσης:
Και στο είπα ρε Νίκο δεν στο πα, να προσέχεις ποιον βάζεις στο αμάξι σου :D

Εγώ από τότε που έχασα από το Rallye είμαι σε δίαιτα και μέχρι στιγμής έχω χάσει 7 κιλά! Μόλις φτάσω στα 10 ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥ Twisted evil :D :D
Sidobre - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:42:37
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ 206 TOY SIDROBE KΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΨΑΡΩΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΤΣΑ...... Evil

Eγώ να δεις τι τραβάω! Μέχρι και ωτοασπίδες έχω βάλει!

Να δω τι θα κάνω όταν βάλω και την Devil!

Neutral

Aλλά ποιός νοιάζεται! Γκάζι είναι αυτό! Mr. Green
p206Mike - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΥΤΥΧΩΣ SINDROBE ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ,,,ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.....
Vini - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:47:50
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Και στο είπα ρε Νίκο δεν στο πα, να προσέχεις ποιον βάζεις στο αμάξι σου :D

Εγώ από τότε που έχασα από το Rallye είμαι σε δίαιτα και μέχρι στιγμής έχω χάσει 7 κιλά! Μόλις φτάσω στα 10 ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥ Twisted evil :D :D

α! εγώ την βρήκα την λύση!

Τώρα με το multiplex ετοιμάζω ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικής αναβάθμισης διεύθυνσης/κατεύθυνσης το ViniAutoDriver (VAD Upgrade) Upgrade ή στα Ελληνικά το τηλεκατευθηνόμενο του Vini! 8O 8O 8O

Ετσι θα οδηγώ το 206...χωρίς να είμαι μέσα οπότε δεν χρειάζεται να κάνω διαιτα!!!!! Laughing Laughing Laughing

Η καλύτερη λύση! VAD!!!! Και οδηγάς...και με μέγιστη ασφάλεια!!!!! Οτι και αν γίνει εσύ θα επιζήσεις!!!!! Wink Wink Wink
pezomania - Τετ 24 Ιούλ 2002, 12:50:01
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
pezomania έγραψε:

Mήπως το clima σταματάει αυτόματα μετά από ένα όριο στροφών για να μην κόβει άλογα;;;;

Kατά τ' άλλα το XS2 είναι 1100 κιλά.

Και το clima και το a/c νομίζω μετά τις 5.500 σταματάν να λειτουργούν!
p206Mike - Τετ 24 Ιούλ 2002, 13:47:59
Θέμα δημοσίευσης:
leitourgei? telika nai ....tzamato e?

christhehealer pws sou fainetai einai pio wraio apo tin 147?
christhehealer - Τετ 24 Ιούλ 2002, 14:41:50
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike οι ζάντες πολύ καλές αλλά όταν έψαχνα τις βρήκα μόνο σε 16"και 17". Aπό body Kit έχω πει στο ανάλογο topic ότι μου αρέσει μόνο το μπροστινό μέρος της Abbes Design, για πίσω αυτό με τις διπλές εξατμήσεις.

H 147 είναι το μόνο αυτοκίνητο που έχει τόσο καλό design όσο το 206. Kαι γενικά είμαι κατά των body kit πρώτον γιατί ειναι πολύ δύσκολο να παραμείνει όμορφο ένα καλσχεδιασμένο αυτοκίνητο όπως το 206 και δεύτερον δεν μπορώ να έχω την αγωνία μήπως βρω κάπου.
Miltellas - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 00:52:44
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή θέλω να κλείσει το θέμα με το Vini χωρίς να τον κάνουμε να αισθάνεται άσχημα, λέγοντας ότι δήθεν "εμάς Hyundai δεν μας περνάει", θα προσθέσω ότι ο καθένας οδηγάει μέχρι εκεί που νιώθει ασφάλεια.
Πιστεύετε όλοι εσείς εδώ στο club ότι αν σας έβαζαν να οδηγήσετε με 300χαω το ασφαλέστερο αυτοκίνητο του κόσμου (πχ F1) θα αισθανόσασταν ασφαλείς;
Ο καθένας έχει τα όριά του και δεν είναι υποτιμητικό αυτό. Ίσα-ίσα που διακρίνω στον Vini οδηγική ωριμότητα ώστε να γνωρίζει τα όριά του και να φροντίζει να μην τα ξεπερνάει. Γιατί όταν λέει ότι μετά τα 190χαω με το 206 δεν αισθάνεται ασφαλής δεν λέει ψέματα. Με μία Πόρσε όμως θα αισθανόταν ασφαλής και στα 230χαω. Τα όρια του αυτοκινήτου είναι πάντοτε συνυφασμένα με τα δικά μας.
Μπράβο στον Vini λοιπόν που δεν έχει πρόβλημα να παραδεχθεί ότι τον πέρασε ένας θεοπάλαβος οδηγός με Accent GS. Ποιός όμως μπορεί να μας ορίσει τους κινδύνους που διέτρεχε ο Vini εκείνη την ώρα ή τους αντίστοιχους κινδύνους για τον οδηγό του Ηyundai; Μήπως η επίγνωση του κινδύνου για τον Vini του καθόρισε να κινηθεί με πολύ μεγαλύτερα περιθώρια ασφαλείας από ότι ο οδηγός του Accent;
Όλα σχετικά λοιπόν, κι ας μην υποτιμούμε ποτέ κανέναν. Καλός οδηγός δεν σημαίνει παλαβός οδηγός, καμία σχέση. Εξάλλου, πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμάς, όσο εγωιστές κι αν είμαστε!
pezomania - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 07:26:18
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Επειδή θέλω να κλείσει το θέμα με το Vini χωρίς να τον κάνουμε να αισθάνεται άσχημα, λέγοντας ότι δήθεν "εμάς Hyundai δεν μας περνάει", θα προσθέσω ότι ο καθένας οδηγάει μέχρι εκεί που νιώθει ασφάλεια.
Πιστεύετε όλοι εσείς εδώ στο club ότι αν σας έβαζαν να οδηγήσετε με 300χαω το ασφαλέστερο αυτοκίνητο του κόσμου (πχ F1) θα αισθανόσασταν ασφαλείς;
Ο καθένας έχει τα όριά του και δεν είναι υποτιμητικό αυτό. Ίσα-ίσα που διακρίνω στον Vini οδηγική ωριμότητα ώστε να γνωρίζει τα όριά του και να φροντίζει να μην τα ξεπερνάει. Γιατί όταν λέει ότι μετά τα 190χαω με το 206 δεν αισθάνεται ασφαλής δεν λέει ψέματα. Με μία Πόρσε όμως θα αισθανόταν ασφαλής και στα 230χαω. Τα όρια του αυτοκινήτου είναι πάντοτε συνυφασμένα με τα δικά μας.
Μπράβο στον Vini λοιπόν που δεν έχει πρόβλημα να παραδεχθεί ότι τον πέρασε ένας θεοπάλαβος οδηγός με Accent GS. Ποιός όμως μπορεί να μας ορίσει τους κινδύνους που διέτρεχε ο Vini εκείνη την ώρα ή τους αντίστοιχους κινδύνους για τον οδηγό του Ηyundai; Μήπως η επίγνωση του κινδύνου για τον Vini του καθόρισε να κινηθεί με πολύ μεγαλύτερα περιθώρια ασφαλείας από ότι ο οδηγός του Accent;
Όλα σχετικά λοιπόν, κι ας μην υποτιμούμε ποτέ κανέναν. Καλός οδηγός δεν σημαίνει παλαβός οδηγός, καμία σχέση. Εξάλλου, πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμάς, όσο εγωιστές κι αν είμαστε!

Σωστός ο MIltellas, αυτό εννοούσα και εγώ, ότι στην εθνική δεν μου λέει τίποτα για ποιος σε πέρασε! Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν την συνέσθηση του φόβου ή είναι όντως πιλότοι αλλά δεν έχουν (ίσως) τα χρήματα για να πάρουν ένα αμάξι άξιο των δυνατοτήτων τους και μετατρέπουν ένα accent σε "φονέα γιγάντων"!
Φυσικά και ο Νίκος δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ λόγο να αισθάνετε άσχημα, απεναντίας, έχει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και από εμένα που είναι ΤΟΣΟ όριμος οδηγός!
christhehealer - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 11:38:24
Θέμα δημοσίευσης:
Aφού το σοβαρέψαμε να μιλήσω και εγώ λίγο σοβαρά.

Θα συμφωνήσω με τον Miltella. Έχω μιλήσει πολάκις και έχω διαφωνήσει και με πολλούς ότι το αυτοκίνητο καθορίζει εν μέρει τα όριά μας. Έχω περιγράψει σε άλλο post την φάση για το S3 που με πέρασε σαν σταματημένο στην Θίσβη ενώ πήγαινα με 110.

Aπό εκεί και πέρα όποιος λέει ότι πηγαίνει γρήγορα στην Eθνική μπορεί στο "οδηγός" να προσθέτει πριν και το ¨καμπίσιος" όταν αναφέρεται στον εαυτό του. O "πραγματικός" οδηγός φαίνεται από εκεί που αρχίζουν οι στροφές.

Έαν κάποιος θέλει να πηγαίνει γρήγορα σην Eθνική μπορεί να πάρει ένα αυθεντικό GT και όχι ένα GTI (wonna be βέβαια). Δεν έχω διαβάσει πουθενά και η προσωπική μου πείρα το επιβεβαιώνει, ότι το 206 μπορεί να κρατήσει υψηλές μωτ στην Eθνική για πολύ ώρα, χωρίς να κουράζει τον οδηγό του.

Άρα και ο Vini δεν θα πρέπει να προβληματίζεται και πολύ που τον ακολουθούσε από κοντά το hundai. H άγνοια του κινδύνου κάποιων δεν θα πρέπει να μας αφορά στο μέτρο που δεν μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή μας και των συνεπιβατών μας.
christhehealer - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 14:07:54
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Angelos και MIXALIS-G από το focus club καλως ορίσατε στην παρέα μας.

Eλπίζω να είμαστε καλοί οικοδεσπότες και να σταθουμε στο ύψος των περιστάσεων.
Δεν είμαστε τόσο μεγάλοι όσο είστε εσείς αλλά το προσπαθούμε, ούτε και έχουμε να χωρίσουμε με κανέναν τίποτα.

θυμάμαι που σας είχα συναντήσει στην παρουσίαση του Focus ST170, τότε που πέφτατε στα γόνατα κάθε φορά που πέρναγε από την K9 ο Tσάδαρης, ο δασκαλός μου στην οδήγηση.

Θα σας πρότεινα να διαβάσετε και το "Oδηγηκές Aναζητήσεις", γιατί εκτός από τα αυτοκίνητα, παίζει ρόλος και ο οδηγός. Ίσως πάρεται λίγα πράγματα από αυτά που έμαθα και εγώ από τον δάσκαλο και τα ανέβασα στο forum.

Όσο για τις κόντρες έχω πει πολλές φόρες, όποιος θέλει στα Mέγαρα, όχι στην δημοσιά. Eκεί που ξεχωρίζουν "the man from the boys"

Aυτό το post στάλθηκε και με mail στο club focus
Anonymous - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 14:31:39
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
ΗΘΗΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ : ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥς ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ!!!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ALARM ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΧΗ.....ΦΙΛΑΡΕΣ ΜΑΓΚΕς.......!!!!!!!!!!!

pduke έγραψε:
Συμπεράσματα:1.Πλησιάζοντας τα 30 αρχίζουν να με φοβίζουν οι κόντρες γιατί το παράτολμο χτυπάει κόκκινα και η ασφάλεια μένει μακράν πίσω.
2.Πλησιαζοντας τα 30 γίνομαι όλο και πιο μ....... και αν μου τύχει ίδια φάση τα ίδια και χειρότερα θα κάνω.Είναι κανείς μαζί μου?

Καταρχας, γεια σε ολα τα παιδια στο ωραιο club! Το 206 ειναι ενα πολυ ωραιο αυτοκινητο.

Ομως, πρεπει μερικα ατομα να ριχνουν ετσι το επιπεδο του club συνολικα?

Αγαπητε 206 Mike, μηπως νομιζεις οτι εχεις καμια Ferrari?
Εγω -σε αντιθεση με εσενα- ΔΕΝ κανω κοντρες, και ΔΕΝ εχω αναγκη να τους σκισω ΟΛΟΥΣ οπως λες για να αποδειξω οτι εχω καλυτερο αυτοκινητο... Εξαλλου νομιζεις οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μπορεις να τα βαλεις με ολους? Δεν ειναι ολοι ισα και ομοια... Αλλο η βουρτσα και αλλο η π#$$τσα, ετσι?

Εγω ειμαι ο ευτυχης κατοχος ενα Ford Puma 1.7 140 PS. Νομιζεις οτι σε συνθηκες στροφιλικιων (οπου φαινεται το αυτοκινητο) θα ειχες καμια ελπιδα? Οποιαδηποτε?
Το 206 ειναι υπεροχο, αλλα οχι και ετσι. Για την ιστορια ακομα και το 206 GT χανει ΠΑΝΤΟΥ απο ενα Puma (και ειδικα σε στροφιλικια), ποσο μαλλον ενα 1.6... Το αμαξι σου ειναι πιο γρηγορο/κραταει καλυτερα απο ενα 2λιτρο 206 αραγε?

Οσο για την ευθεια δεν νομιζω οτι χρειαζεται να μιλησω (εκει το οτι ΕΙΝΑΙ πιο γρηγορο απο το 206 δεν σημαινει και πολλα, μιας και μια Mercedes Ε 280 ειναι πιο γρηγορη ενα Puma σε τελικη).

Χωρις ιχνος υπερβολης και με ΚΑΘΕ μετριοφροσυνη, οσοι εχουν ζησει στο εξωτερικο -οπως και εγω- (ειδικα στην Αγγλια) θα γνωριζουν το τι εστι Puma καλα. Ειναι τυχαιο αραγε οτι το περιοδικο των Supercars "EVO" εχει το Puma ως το ΜΟΝΟ που λεει:
Pros: Everything
Cons: Nothing

Κοιτα λιγο και απο εδω: http://www.fantasycars.com/Ford_Puma/ford_puma.html Αυτο ειναι ενα site αφιερωμενο στα Supercars. Τοτε γιατι εχουν ενα ταπεινο Fordaki μεσα? Να γιατι: This is probably the only front wheel drive car on the site, but it really is very close to being the best handling front wheel drive car ever!
Μηπως βλεπεις πουθενα το 206?

Συγγνωμη για αυτο παιδια... ΔΕΝ ηρθα εδω να πλεξω το εγκωμιο ενος ΑΛΛΟΥ αυτοκινητου απο αυτο που εχετε (και αγαπατε), απλα ηθελα να δειξω οτι υπαρχουν και καλυτερα αυτοκινητα απο το 206, και στο κατω κατω θα επρεπε να δειχνετε ανωτερωτητα και για αλλο ενα λογο: "Αυτος που εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλο αυτοκινητο, δεν χρειαζεται να κοντραριστει για να το αποδειξει! Το 206 ειναι σαφως ανωτερο απο παρα πολλα αλλα, οποτε ακομα ενας λογος να τους αφηνετε να προσπαθουν.

Εγω αν με κοντραρουν στο δρομο, να εισαστε σιγουροι οτι θα βγαλω φλας και θα τους αφησω να φυγουν μπροστα κατευθειαν. Να αποδειξω τι? Οτι εχω καλυτερο αυτοκινητο? Απλα θα χαμογελαω συγκαταβατικα βλεποντας τον αλλο να χαροπαλευει... Rolling eyes

Ενα μεγαλο μπραβο για την δουλεια που εχετε κανει εδω και στην διαθεση σας για οτιδηποτε. (ιδιαιτερα περι μηχανολογιας/ηλεκτρονικων)

Φιλικα
Sidobre - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 14:48:34
Θέμα δημοσίευσης:
Kαταρχήν καλώς ήλθες στο Forum.

Σίγουρα τα παιδιά κάνανε χαβαλέ και όχι ότι τα λένε με αυτό τον τρόπο, οπότε με αυτή την οπτική δεν χαλάνε την εικόνα του Club.

n_louridas έγραψε:
Το 206 ειναι υπεροχο, αλλα οχι και ετσι. Για την ιστορια ακομα και το 206 GT χανει ΠΑΝΤΟΥ απο ενα Puma (και ειδικα σε στροφιλικια), ποσο μαλλον ενα 1.6... Το αμαξι σου ειναι πιο γρηγορο/κραταει καλυτερα απο ενα 2λιτρο 206 αραγε?

Kαι τα 2 παιδιά έχουν 2.0lt

n_louridas έγραψε:
Χωρις ιχνος υπερβολης και με ΚΑΘΕ μετριοφροσυνη, οσοι εχουν ζησει στο εξωτερικο -οπως και εγω- (ειδικα στην Αγγλια) θα γνωριζουν το τι εστι Puma καλα. Ειναι τυχαιο αραγε οτι το περιοδικο των Supercars "EVO" εχει το Puma ως το ΜΟΝΟ που λεει:
Pros: Everything
Cons: Nothing

Κοιτα λιγο και απο εδω: http://www.fantasycars.com/Ford_Puma/ford_puma.html Αυτο ειναι ενα site αφιερωμενο στα Supercars. Τοτε γιατι εχουν ενα ταπεινο Fordaki μεσα? Να γιατι: This is probably the only front wheel drive car on the site, but it really is very close to being the best handling front wheel drive car ever!
Μηπως βλεπεις πουθενα το 206?

Aλήθεια το Puma δεν είναι που έχει ταμπούρα πίσω; Κατα τα άλλα είναι ένα καλό αυτοκίνητο για τα χρηματά του (όπως και το 206).

n_louridas έγραψε:
Συγγνωμη για αυτο παιδια... ΔΕΝ ηρθα εδω να πλεξω το εγκωμιο ενος ΑΛΛΟΥ αυτοκινητου απο αυτο που εχετε (και αγαπατε), απλα ηθελα να δειξω οτι υπαρχουν και καλυτερα αυτοκινητα απο το 206, και στο κατω κατω θα επρεπε να δειχνετε ανωτερωτητα και για αλλο ενα λογο: "Αυτος που εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλο αυτοκινητο, δεν χρειαζεται να κοντραριστει για να το αποδειξει! Το 206 ειναι σαφως ανωτερο απο παρα πολλα αλλα, οποτε ακομα ενας λογος να τους αφηνετε να προσπαθουν.

Εγω αν με κοντραρουν στο δρομο, να εισαστε σιγουροι οτι θα βγαλω φλας και θα τους αφησω να φυγουν μπροστα κατευθειαν. Να αποδειξω τι? Οτι εχω καλυτερο αυτοκινητο? Απλα θα χαμογελαω συγκαταβατικα βλεποντας τον αλλο να χαροπαλευει... Rolling eyes

Ενα μεγαλο μπραβο για την δουλεια που εχετε κανει εδω και στην διαθεση σας για οτιδηποτε. (ιδιαιτερα περι μηχανολογιας/ηλεκτρονικων)

Φιλικα

To καταλαβαίνω ότι δεν είρθες με αυτό τον σκοπό (αν και το πρώτο post καθορίζει και τον σκοπό του κάθε ανθρώπου)

Επειδή όμως αναγνωρίζω ότι ο καθένας αγαπά πολύ το αυτοκίνητό του (και το Puma ήταν μια από τις επιλογές μου) είναι λογικό να αντιδράς έτσι.

Σαφέστατα είμαστε κατά της κόντρας και εγώ δεν την υποστιρίζω καθόλου.

Μπορεί για χαβαλέ με γνωστούς να πάμε μια "ψιλή" από φανάρι σε φανάρι αλλά μόνο για χαβαλέ. Ο άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους δεν θα προκαλέσει ποτέ και ότι θα κάνει, θα το κάνει για την προσωπική του ευχαρίστηση. Μετά υπάρχουν (όπως λέει και ο φίλος μου ο Chris) και τα Μέγαρα.

Πάντως οι γνώσεις σου περί μηχανολογίας μπορεί να μας φανούν πολύ χρήσιμες! Ευχαριστούμε.
Nikel - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 15:08:20
Θέμα δημοσίευσης:
n_louridas έγραψε:
Συγγνωμη για αυτο παιδια... ΔΕΝ ηρθα εδω να πλεξω το εγκωμιο ενος ΑΛΛΟΥ αυτοκινητου...

To ekanes omos...

n_louridas έγραψε:
Εγω αν με κοντραρουν στο δρομο, να εισαστε σιγουροι οτι θα βγαλω φλας και θα τους αφησω να φυγουν μπροστα κατευθειαν. Να αποδειξω τι? Οτι εχω καλυτερο αυτοκινητο?

Nai...Kapios kapos kapou kapote to ekane (esto kai gia xari enos periodikou) gia na mporeis esi tora na les pos to Puma einai kalitero. Arage oi odigikes ikanotites den paizoun rolo, ti les Question Question Question

n_louridas έγραψε:
Απλα θα χαμογελαω συγκαταβατικα βλεποντας τον αλλο να χαροπαλευει...

...Kai telika na se pernaei mias kai tha vgaleis Arrow flash

Kai oson afora ton tropo ekfrasis merikon filon edo mesa isos tha itan pio sineto na tous gnorizes ligo kalitera prin trekseis na kritikareis to ifos tou graptou tous logou.

Panta filika...Nikel Twisted evil
pezomania - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 15:12:54
Θέμα δημοσίευσης:
Να καλώς ορίσω και εγώ με την σειρά μου τον φίλο n_louridas με το puma του!

Χμ! Φίλε μου ειλικρινά πιστεύω, ότι πήρες λίγο στραβά το post του pduke. Όλοι μας (πιστεύω και εσύ θα το έχεις νοιώσει) υπάρχουν ώρες, που θέλεις να κάνεις και καμια τρέλα, να ανεβάσεις λίγο την ανδρεναλίνη σου (πάντα στα πλαίσια, να μην βάζεις σε κίνδυνο την σωματική σου ακεραιότητα και την σωματική ακεραιότητα τριτων).

Τώρα για το αν το puma το 1.7 με 140 άλογα έχει για την πλάκα του το 2.0, άφησέ με να έχω αρκετές αμφιβολίες (εδώ και με το 1.6 χλωμό το κόβω!) Και τα παραπάνω τα λέω με βάση τις επιδόσεις που έχω διαβάσει στα περιοδικά (όχι κατασκευαστή αλλά σε μετρήσεις). Αν θυμάμε καλά 0-100 δεν έχει κάτω από 9,4sec ;! Όταν το 2.0 έχει 8.8 και το 1.6 9,4!
Anonymous - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 15:24:28
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Όλοι μας (πιστεύω και εσύ θα το έχεις νοιώσει) υπάρχουν ώρες, που θέλεις να κάνεις και καμια τρέλα, να ανεβάσεις λίγο την ανδρεναλίνη σου (πάντα στα πλαίσια, να μην βάζεις σε κίνδυνο την σωματική σου ακεραιότητα και την σωματική ακεραιότητα τριτων).

Οπως και το εκανα, πηγαινοντας στα Μεγαρα και περνοντας μια ολοκληρη ημερα μεσα στην πιστα...

pezomania έγραψε:

Τώρα για το αν το puma το 1.7 με 140 άλογα έχει για την πλάκα του το 2.0, άφησέ με να έχω αρκετές αμφιβολίες (εδώ και με το 1.6 χλωμό το κόβω!) Και τα παραπάνω τα λέω με βάση τις επιδόσεις που έχω διαβάσει στα περιοδικά (όχι κατασκευαστή αλλά σε μετρήσεις). Αν θυμάμε καλά 0-100 δεν έχει κάτω από 9,4sec ;! Όταν το 2.0 έχει 8.8 και το 1.6 9,4!

Οντως φιλε ετσι ειναι, αλλα με μια βασικη διαφορουλα... Οι επιδοσεις αυτες αφορουν το 1.7 με 125 αλογα (130 πραγματικα), και οχι το δικο μου... Περαν τουτου ομως, εγω ΔΕΝ ειμαι ιδιαιτερα ικανος οδηγος για να εκμεταλευτω το τι μπορει να κανει το Puma. Απλα, κρινοντας απο τα περιοδικα θα πω δυο πραγματα:
- Το Puma 1.7 εχει ως αντιπαλο την νεα Celica και κερδιζει ως περισοτερο σπορ, σε αντιθεση με τον πιο "τουρισμου" χαρακτηρα της Celica.
Οσο για το 206, ακομα και το κορυφαιο GT αναφερεται παντου οτι ουσιαστικα απογοητευει ως σπορ αυτοκινητο (μιας που το περιμεναν ως ενα πιο μεγαλο 106), τοσο σε επιδοσεις, οσο και σε οδικη συμπεριφορα. Ενω, το Puma προσπαθησε να βρεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ περιοδικο που να λεει οτι ΔΕΝ εχει κορυφαια συμπεριφορα, και εγω στο χαριζω! Wink
- Το Puma 1.6 ειχε γινει συγκριτικο με το 206 1.6 CC στους 4 Τροχους (που ειναι το ΠΛΕΟΝ εγκυρο περιοδικο) και το συμπερασμα ηταν, οτι το καθενα κερδιζει σε καποιον τομεα: το CC στον τομεα απολαυσης ως ανοικτο αυτοκινητο, ενω το Puma με την κορυφαια συμπεριφορα του και το στησιμο του που σε προδιαθετει για αμαρτιες. Αν θες βρες το τευχος και διαβασε το!

Φιλικα

Nikel - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 15:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
n_louridas έγραψε:
- Το Puma 1.6 ειχε γινει συγκριτικο με το 206 1.6 CC στους 4 Τροχους (που ειναι το ΠΛΕΟΝ εγκυρο περιοδικο) και το συμπερασμα ηταν, οτι το καθενα κερδιζει σε καποιον τομεα: το CC στον τομεα απολαυσης ως ανοικτο αυτοκινητο, ενω το Puma με την κορυφαια συμπεριφορα του και το στησιμο του που σε προδιαθετει για αμαρτιες. Αν θες βρες το τευχος και διαβασε το!

Φιλικα

File mou otan itan na paro autokinito pigena gia to Puma, apo kathara emfanisiaki apopsi. Molis ida tin 147 to ksexasa. Otan irthe ekeini i omorfi mera pou ida to 206 CC ksexasa amesos kai ta 2. Telika den to exo metaniosi sto paramikro. Tora oson afora egkirotita ellinikon periodikon asto kalitera na min to sizitisoume. Eytixos omos pou den peira to Puma giati an einai alithia pos einai autokinito gia amarties den tha mou teriaze ontas poli thriskios Mr. Green
Sidobre - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 15:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μου απάντησες αν βάλανε δίσκους πίσω ή αν ακόμα έχει ταμπούρα...

Πάντως από την μέχρι τώρα γνώση μου, την Γαλλική γεωμετρία και ανάρτηση (συμπεριλαμβανομαίνου και το 206) την ζηλεύουν πολλά, μα πολλά αυτοκίνητα. Οπότε είμαι επιφυλακτικός απέναντι σε αυτά που λές. Ισως αν το οδηγούσα κάποια στιγμή να μπορούσα να κρίνω.

Πάντως τα περιοδικά δεν τα εμπιστεύομαι ΚΑΘΟΛΟΥ διότι τα συμφέροντα, υπερβαίνουν την αλήθεια. Για το 206 1,6 16v για παράδειγμα, όλοι λέγανε και περιγράφανε το 206 1,6 8v (ταμπούρα πίσω ενώ έχει δίσκους, 185/60/14 λάστιχα ενώ έχει 195/55/15 και πολλά μα πολλά άλλα) και κανένας δεν έσωσε τα πραγματικά στοιχεία. Είναι άραγε τυχαίο που δεν έγινε καμμία παρουσίαση; (το Auto Τρίτη είχε μια-δυό σελίδες που έλεγε ανακρίβειες και οι 4Tροχοί είχαν το XT (5πορτο) που καμμία σχέση με το XS)

Πάντως σε ένα συγκριτικό τέστ που διάβασα μεταξύ 106 rallye, Saxo Vts, Punto HGT, 206 XS, Puma 1,7 (δεν ξέρω αν ήταν 125 ή 140), Yaris 1,5 TSport με μερικά άλλα ακόμα κορυφαίο είχε το Rallye και για το Puma έγραφε ότι ΔΕΝ ήταν ικανοποιημένοι για το σύστημα των φρένων, την οδηγική συμμπεριφορά, για το μακρύ κυβώτιο και την αίσθηση στο τιμόνι.

Εβγαινε όμως ψηλά στο συγκριτικό πάραυτα.

Για το μακρύ κιβώτιο επιβεβαιώνει ότι στις ευθείες μπορεί να πηγαίνει πιο γρήγορα.

Επίσης το 1,7 Puma είναι η κορυφαία έκδοση του ενώ στο 206 κορυφαία θεωρείται η έκδοση RS με 2,0 lt και 180ps.
ofitzis - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 15:46:29
Θέμα δημοσίευσης:
n_louridas

Καλωσήρθες στον λάκκο των 206 λεόντων!!! Mr. Green Mr. Green
Φέρε το puma σου να το κατασπαράξουμε... Evil Evil

Πλάκα κάνω,παιδιά μου φαίνεται ψιλοανούσιο να τσακώνεστε ποιος έχει το καλύτερο αμάξι γιατι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βγάλετε άκρη. (τελικά έπρεπε να γίνω πυροσβέστης...)
Nikel - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 15:54:28
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis4 έγραψε:
...μου φαίνεται ψιλοανούσιο να τσακώνεστε ποιος έχει το καλύτερο αμάξι γιατι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βγάλετε άκρη. (τελικά έπρεπε να γίνω πυροσβέστης...)

Re si ofitzis4 vlepeis na tsakonomaste Question Koita ena xamogelo pou exo Mr. Green

Pirosvestis giati Question Vleepis kanenan apo edo mesa na exei parei fotia Question Mpaaa den nomizo Laughing Wink Laughing
Sidobre - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 16:02:23
Θέμα δημοσίευσης:
Κανείς δεν τσακώνεται!

Σίγουρα το καλύτερο αμάξι, είναι αυτό που έχει αγοράσει ο καθένας!!!!
pezomania - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 16:15:53
Θέμα δημοσίευσης:
n_louridas έγραψε:

Φιλικα

Φίλε μου συμφωνώ, αλλά όταν μιλάμε για μικρά gt δεν μιλάμε για τα κάμπριο! Και ότι δεν το συγκρίνανε με xs 1.6 16v αλλά με το cc αυτό για μένα λέει πολλά!
pduke - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 16:17:24
Θέμα δημοσίευσης:
n_louridas έγραψε:
pezomania έγραψε:

Όλοι μας (πιστεύω και εσύ θα το έχεις νοιώσει) υπάρχουν ώρες, που θέλεις να κάνεις και καμια τρέλα, να ανεβάσεις λίγο την ανδρεναλίνη σου (πάντα στα πλαίσια, να μην βάζεις σε κίνδυνο την σωματική σου ακεραιότητα και την σωματική ακεραιότητα τριτων).

Οπως και το εκανα, πηγαινοντας στα Μεγαρα και περνοντας μια ολοκληρη ημερα μεσα στην πιστα...

pezomania έγραψε:

Οντως φιλε ετσι ειναι, αλλα με μια βασικη διαφορουλα... Οι επιδοσεις αυτες αφορουν το 1.7 με 125 αλογα (130 πραγματικα), και οχι το δικο μου... Περαν τουτου ομως, εγω ΔΕΝ ειμαι ιδιαιτερα ικανος οδηγος για να εκμεταλευτω το τι μπορει να κανει το Puma. Απλα, κρινοντας απο τα περιοδικα θα πω δυο πραγματα:
- Το Puma 1.7 εχει ως αντιπαλο την νεα Celica και κερδιζει ως περισοτερο σπορ, σε αντιθεση με τον πιο "τουρισμου" χαρακτηρα της Celica.
Οσο για το 206, ακομα και το κορυφαιο GT αναφερεται παντου οτι ουσιαστικα απογοητευει ως σπορ αυτοκινητο (μιας που το περιμεναν ως ενα πιο μεγαλο 106), τοσο σε επιδοσεις, οσο και σε οδικη συμπεριφορα. Ενω, το Puma προσπαθησε να βρεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ περιοδικο που να λεει οτι ΔΕΝ εχει κορυφαια συμπεριφορα, και εγω στο χαριζω! Wink

Φιλικα

1.Το έχω ξαναπεί.Κανένα αυτοκίνητο δεν ξεφτιλίζει κανένα στο δρόμο εκτός και αν έχει 80 άλογα παραπανω και είναι στα ίδια κιλά.
οιδιαφορές στο μάτι είναι πολύ μικρές.Το δικό μου δεν ριχνει στα μούτρα στο 1.6 απλά το περναει.Το πούμα είναι στα ίδια με μένα.Στις στροφές είναι καθαρά θέμα οδηγού.
2.Τα GT και GTi στην αρχή απογοητεύσανε γιατί όλοι περιμέναν το νέο 205T16!!!!μετά όμως και περνώντας ο καιρός όλοι αρχισαν να το γλυκαίνουν...(έχω διαβάσει όλα τα άρθρα από τα σοβαρά περιοδικά),μέχρι που βγάλαν το GTi παιχνιδιάρικο και το πιο καλοστημένο από της κατηγορίας του.
Εγώ ξέρω ότι η μικρή έχει καταπληκτική συμπεριφορά και κοφτερότατο τιμόνι(ίσως λόγω 16άρας ζάντας),με "οπίσθιο" που τοποθετείται ανα πάσα στιγμή.Μείον είναι η ελαφρώς πιο μαλακή ανάρτηση(που σκληραίνει οπου νάναι).
ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΦΟΡΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ 0,2δλ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΣΤΑ 80-110.το δικό μου έχει 4,5 το δικό σου 5.0 θα σε φάω σίγουρα...
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ???? Morning
pezomania - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 16:38:19
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Κανείς δεν τσακώνεται!

Σίγουρα το καλύτερο αμάξι, είναι αυτό που έχει αγοράσει ο καθένας!!!!

Σίγουρα πάντως, καλύτερο αμάξι δεν είναι και αυτό που είναι και πιο γρήγορο!

Το puma είναι πάρα πολύ ωραίο αυτοκίνητο με ένα μεγάλο μειονέκτημα (όχι Τάσο δεν θα πώ για τα ταμπούρα πίσω) αλλά για το εσωτερικό του! Για μένα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ να έχει το puma ίδιο εσωτερικό με του fiesta 8O Θεωρώ ότι το γεγονός αυτό υποτιμάει το puma σαν αυτοκίνητο, που όπως είπα κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό!
Σίγουρα το εσωτερικό του 206 είναι κλάσης ανώτερο από του puma! Σ'αυτό νομίζω δεν θα έχει αντιρησει ούτε και ο φίλος n_louridas .
Αλεξ@νδρος - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 16:38:23
Θέμα δημοσίευσης:
1 Μπορουμε να συγκρινουμε αμαξια μονο παρομοιων ιππων με οδηγους παρομοιων ικανοτητων.Απο κει και περα πολλοι ασταθμητοι παραγοντες παιζουν ολο.Εγω για παραδειγμα περασα στην ευθεια της Θηβας PUMA εμφανισιακα κ@@@φτιαγμενο με 170 (αυτος ειχε γυρω στα 150)Δηλαδη αυτο τι σημαινει οτι το 206 μου ειναι καλυτερο?Ελεος αφου ειναι το 1100.
Ο ανθρωπος θα πρεπει να φοβηθηκε απο τον θορυβο της εξατμισης αφου ειχα γυρω στις 5500 στροφες
2 φιλε Vini για να μην στεναχωριεσαι και εγω για καμποση ωρα κρατουσα με το ζορι πισω μου ενα Ηyundai ωσπου στην ανηφορα τελικα με περασε.Μονο που ηταν τοLANTRA 1.6 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 17:03:12
Θέμα δημοσίευσης:
alexandros έγραψε:
2 φιλε Vini για να μην στεναχωριεσαι και εγω για καμποση ωρα κρατουσα με το ζορι πισω μου ενα Ηyundai ωσπου στην ανηφορα τελικα με περασε.Μονο που ηταν τοLANTRA 1.6 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Aρχίσαμε πάλι. Eίπα και εγώ τόση ώρα χωρίς χαβαλέ κάτι δεν παέι καλά Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 18:23:16
Θέμα δημοσίευσης:
1 ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ :
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΑΝΑΨΑΝΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ "ΜΠΗΚΕ" ΣΤΟ FORUM ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ;

Vini - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 18:57:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ τώρα τι να πω? ? ?

Καταρχήν να καλοσωρίσω το φίλο n_louridas....και να του πω πως χαίρομαι με αυτά που λέει γιατί βάζει σε σκέψεις πολλούς από εδώ και μας προβληματίζει σωστά....

Επίσης να πω ότι όλα τα αυτοκίνητα έχουν την γοητεία τους και από κει και πέρα για τον καθένα από εμάς και κάτι παραπάνω το οποίο μας προέτρεψε για να τα αποκτήσουμε... ακόμη και ένα YUGO....

Ομως σκέφτομαι! Κα σκέφτομαι & προβληματίζομαι ! ! !

Και σκέφτομαι το εξής τόση ώρα....
FORD PUMA 1,7l ! Καλό ακούγετε....πως μου ξέφυγε? Γιατί δεν το πήρα ? ? Πω! ! Την έκανα την μ@λ@κί@ !! Και πήρα το 206....φτου! Τώρα τι κάνω? 8O 8O 8O

Γρήγορα στα κιτάπια !...! Προλαβάινω να αλλάξω ? ? ?
Ford Puma 1700cc ... τιμή .... 6.700.000 ! ! ! Χωρίς και ιδιαίτερα εξτρά!...! Ούτε clima, ούτε ηλιοροφή, ούτε συναγερμό, ούτε μεταλλικό χρώμα, ούτε αερόσακο συνοδηγού....
Καλά τι έχει και είναι τόσο ακριβό ? ? ?

Α! Να γιατί δεν το πήρα !....!
Γιατί με τά ίδια λεφτά αγόραζα το SEAT IBIZA CUPRA 20V με 156 άλογα και τελικές κοντά στα 220χλμ χωρίς καμιά μετρατροπή....και τα έχει όλα για όλα !!!
ή με 7000000 έπαιρνα την XSARA COUPE 2l με 167 αλογάκια και επιδόσεις τρέλα και αυτοκίνητο τρένο..... και διάφορα άλλα τελος πάντων....

Ομως εγώ είμαι πονηρός και τα θέλω όλα και σε καλή τιμή!...!

χμμμ! PEUGEOT 206 1600 118ps με τελική κοντά στα 200 και FULL FULL ΕΧΤRA-EXTRA και όλα αυτά μόνο 5.050.000δρχ ?

Θα πρέπει να είμαι γκιόζης για να μην το προτιμήσω! Μου έμειναν και 1.700.000δρχ αν έπαιρνα κάποιο από τα άλλα για να πηγαίνω διακοπές για 7 χρόνια !...!

Να γιατί πήρα PEUGEOT !...! 0X 0X 0X 0X 0X

Συμπέρασμα ? ?
Καλό θα ήταν να συγκρίνουμε αυτοκίνητα της ίδιας κλάσης και περίπου στις ίδιες τιμές ....

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το 206 ΧΤ 1400 με την MERCEDES Α140 όταν το ένα έχει 4000000 και το άλλο 7350000 !! !! !!

Απαιτώ από την οποιαδήποτε MERCEDES ή FORD να μου δικαιολογήσουν το ποσό που μου ζητάνε....όχι με όμορφες διαφημίσεις αλλά με στοιχεία χειροπιαστά.... Το οποίο δυστυχώς δεν γίνεται.... Neutral Neutral Neutral

Τα περιοδικά ας λένε ότι θέλουν.... το θέμα είναι ο υποψήφιος πελάτης τι σκέφτεται και πως το σκέφτεται....

Πάντα φιλικά
Nikel - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 19:06:20
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
1 ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ :
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΑΝΑΨΑΝΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ "ΜΠΗΚΕ" ΣΤΟ FORUM ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ;

Καθολου τυχαιο φιλε Dimip. Ειναι δυνατον να μπαινει ανθρωπος μεσα στο <σπιτι> μου και να μου το προσβαλει και εγω να παραμενω ηρεμος? Ε οχι ρε παιδια αν δεν παινεψω το σπιτι μου θα πεσει να πλακωσει, χωρις αυτο να σημαινει οτι καποιος δεν ειναι καλοδεχουμενος, ομως οι κανονες ευγενειας επιβαλλουν τουλαχιστον ο επισκεπτης να ειναι ευγενης με τους οικοδεσποτες και ενας απ'αυτους ειναι και ο p206mike.
pduke - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 19:25:27
Θέμα δημοσίευσης:
vini έγραψε:

χμμμ! PEUGEOT 206 1600 118ps

Vini μου αν αυτό δεν σου ξέφυγε το 8 εννοώ τότε απαιτώ εξηγήσεις.
'Οχι τίποτε αλλά μεσολαβεί το 9 μεταξύ 8 και 0 οπότε η πιθανότητα του λάθους μειώνεται!!! Idea Rolling eyes
chatasos - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 19:31:50
Θέμα δημοσίευσης:
Σε πάρα πολλά tests περιοδικών το 1.6 έχει βγάλει 118hp και όχι 110 όπως
διαφημίζεται....
pduke - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 19:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
n_louridas έγραψε:

pduke έγραψε:

Καταρχας, γεια σε ολα τα παιδια στο ωραιο club! Το 206 ειναι ενα πολυ ωραιο αυτοκινητο.

Ομως, πρεπει μερικα ατομα να ριχνουν ετσι το επιπεδο του club συνολικα?

Φίλε n_Lourida εάν ξαναμπείς στο forum και εύχομαι να ξαναμπείς, αν θέλεις μπορείς να υποδείξεις το ακριβές σημείο στα λόγια μου που ριχνει το επίπεδο και τον λόγο που το κάνει αυτό, γιατί σε όσα γράφεις δεν υπάρχει καμία σαφήνεια.Μιας και χρησιμοποίησες τον λόγο μου τότε απευθύνσου σε μένα για να ασχοληθώ κιάλλο μαζί σου κι ας μην σου αρέσουν οι κόντρες.

Εάν κάποιος από τους 206άδες πιστεύει κάτι τέτοιο θα ήθελα να το μοιραστεί μαζί μου.
pduke - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 19:46:40
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Σε πάρα πολλά tests περιοδικών το 1.6 έχει βγάλει 118hp και όχι 110 όπως
διαφημίζεται....

Αυτό πραγματικά δεν το γνώριζα.Άν όντως συμβαίνει φαντάζομαι ότι είναι ίσως η πρώτη φορά που η μαμά peugeot συμπεριφέρεται "γερμανικά" και καλό είναι να μην το ξανακάνει γιατι ή είμαστε Γάλλοι ή δεν είμαστε. Laughing Laughing
christhehealer - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 20:11:18
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Φίλε Angelos και MIXALIS-G από το focus club καλως ορίσατε στην παρέα μας.

Eλπίζω να είμαστε καλοί οικοδεσπότες και να σταθουμε στο ύψος των περιστάσεων.
Δεν είμαστε τόσο μεγάλοι όσο είστε εσείς αλλά το προσπαθούμε, ούτε και έχουμε να χωρίσουμε με κανέναν τίποτα.

θυμάμαι που σας είχα συναντήσει στην παρουσίαση του Focus ST170, τότε που πέφτατε στα γόνατα κάθε φορά που πέρναγε από την K9 ο Tσάδαρης, ο δασκαλός μου στην οδήγηση.

Θα σας πρότεινα να διαβάσετε και το "Oδηγηκές Aναζητήσεις", γιατί εκτός από τα αυτοκίνητα, παίζει ρόλος και ο οδηγός. Ίσως πάρεται λίγα πράγματα από αυτά που έμαθα και εγώ από τον δάσκαλο και τα ανέβασα στο forum.

Όσο για τις κόντρες έχω πει πολλές φόρες, όποιος θέλει στα Mέγαρα, όχι στην δημοσιά. Eκεί που ξεχωρίζουν "the man from the boys"

Aυτό το post στάλθηκε και με mail στο club focus

pduke, nikel, pezomania, DIMIP, κλπ αυτό το post δεν το ανέβασα τυχαία. Κάποιοι έπρεπε να πάρουν ένα μύνημα. Το θέμα θεωρήται λήξαν. Από μια δικιά μου πλάκα σ' ένα συνάδελφο ξεκίνησε πάνω σε ένα post του p206mike, τo έκανε θέμα στο club focus, ότι και καλά τους κατασκοπεύουμε και κάποιοι μπήκαν σε μας να δουν τι γράφουμε.

Θα ζητήσω συγγνώμη από όλους (και πιο πολύ από τους MOD Team) και από εδώ και πέρα θα κάνω πλάκα μόνο με τους εδω μέσα, γιατί και χιούμορ έχουν και δεν θεωρούν το αυτοκίνητο τους, προέκταση του π@π@ριου τους.

Ο n_louridas θα μπορούσε να απαντήσει και στο PM που του έστειλα, αλλά...

... το mail που έστειλα στο club Focus είχε τίτλο "καποιοι στην ζωή τους είναι μάγκες και κάποιοι δάγκες"

Ο τύπος
~FoCuS~ - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 23:33:24
Θέμα δημοσίευσης:
Katarxin paidia tha ithela na sas singxarw gia to wreo sas site.......
distixws den exw tin tixi na odigw 206 an kai exeis enas filos mou to
1,6 16v kai omologw oti einai arketa sbelto
egw proswpika odigw ena Ford Focus 1,8 sedan
alla prin arxisoun tixon kontres (den exw katholou tetpoio skopo)
tha ithela na ksekatharisw orismena pragmata
prin apo kana duo meres egine ena post sto forum mas clubfocus.gr oti kai kala mpainei kapoios apo edwmesa kai anametadidi asafeies gia to Focus oi perisoteroi apo emas piraxtikan oxi toso gia to oti thigei to Focus (kseroume polu kala oti den einai ferrari alla gia ton kathena to kalitero aytokinito einai ayto pou odigaei tin dedomeni stigmi) alla gia to gegonos pou edrase san kataskopos upoxthonia diladi kai etsi egw kai kana duo meli mpikame na doume an ontos simbainei kati tetoio.Edw teleiwnei to thema katalabainw oti kanete plaka kai sigoura an mpite kai sto diko mas forum tha deite kai eseis kati antistixo.
telos pantwn den nomizw na yparxei kai kanena peretairo problima

file Christhehealer

to email pou mas esteiles einai to eksis

Sent: Thu, 25 Jul 2002 05:35:04 -0700 (PDT)

ΑΠΟ: chris chris [ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ] [ΠΑΥΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ]
ΠΡΟΣ: info@clubfocus.gr

Subject: Mπορείς να είσαι μάγκας ή δάγκας στη ζωή σου

Aγαπητοί κύριοι

επειδή εγώ έστειλα το jpeg από το 206club στον
Vassilis, και βλέπωντας τις απαντήσεις που στείλατε
όταν έθιξε το θέμα, θα το εκτιμούσα πολύ εάν ανεβάζατε
και το post που ανέβασα στο δικό μας forum, επειδή
συνειτοποιώ ότι κάποιοι άνθρωποι βλέπουν το αυτοκίνητο
σαν προέκταση του παπαριού τους.

Παράθεση:

"Φίλε Angelos και MIXALIS-G από το focus club καλως
ορίσατε στην παρέα μας.

Eλπίζω να είμαστε καλοί οικοδεσπότες και να σταθουμε
στο ύψος των περιστάσεων.
Δεν είμαστε τόσο μεγάλοι όσο είστε εσείς αλλά το
προσπαθούμε, ούτε και έχουμε να χωρίσουμε με κανέναν
τίποτα.

θυμάμαι που σας είχα συναντήσει στην παρουσίαση του
Focus ST170, τότε που πέφτατε στα γόνατα κάθε φορά που
πέρναγε από την K9 ο Tσάδαρης, ο δασκαλός μου στην
οδήγηση.

Θα σας πρότεινα να διαβάσετε και το "Oδηγηκές
Aναζητήσεις", γιατί εκτός από τα αυτοκίνητα, παίζει
ρόλος και ο οδηγός. Ίσως πάρεται λίγα πράγματα από
αυτά που έμαθα και εγώ από τον δάσκαλο και τα ανέβασα
στο forum.

Όσο για τις κόντρες έχω πει πολλές φόρες, όποιος θέλει
στα Mέγαρα, όχι στην δημοσιά. Eκεί που ξεχωρίζουν "the
man from the boys"

Aυτό το post στάλθηκε και με mail στο club focus".

Kαι 'οπως βλέπετε εγώ το κάνω και επώνυμα. Όχι
κρυμένος πίσω από ελεΐνα και τρισάθλεια ψευδώνυμα

Kαι πάντα φίλοι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα

fisika kai den exoume na xwrisoume kati me kanenan
fisika kai den thewroume to amaksi proektasi tou P@P@RIOU mas

fisika kai den theloume na siggrinoume to focus me to 206 afou pisteuw proswpika oti einai anisi siggrisi kai entos kai ektos pistas

kai kati allo egw arxika mpika gia na dw an alitheuei ayto peri kataskopias
pou alitheyei alla den mou polikegetai karfi

apla for the record Rixte mia matia stin teleytaia lista tou TUV gia thema aksiopitias tou focus oxi tipote allo den nomizw oti theletai na legontai asafeies mesa sto forum sas

kai file p206mike
na eisai sigouros oti to focus toy palaioterou melous sto club exei 120.000 kai den exei zitisei oute bida
eimaste 230 meloi kai apo aytous oi 2 eixan merika problimata me ta focus toys
o enas to skizei kai o allos einai aytos pou plirwnei tis mal**** tis ford

kata ta alla tha ithela na pw oti se kamia periptwsei den ekfrazw tin apopsi toy clubfocus.gr apla osa lew einai i diki mou proswpiki apopsi
to kalitero einai ta club na exoun aderfiki siniparksi giati mono enwmenoi mporoume na akoustoume oi kaugades kai oi dixwnies den boithisan pote
ta pragmata einai apla
ESAS SAS ARESEI TO 206
KAI SE EMAS TO FOCUS

Filika
MIXALIS G.

Turn-l
christhehealer - Παρ 26 Ιούλ 2002, 00:17:48
Θέμα δημοσίευσης:
mike206RC έγραψε:
kata ta alla tha ithela na pw oti se kamia periptwsei den ekfrazw tin apopsi toy clubfocus.gr apla osa lew einai i diki mou proswpiki apopsi
to kalitero einai ta club na exoun aderfiki siniparksi giati mono enwmenoi mporoume na akoustoume oi kaugades kai oi dixwnies den boithisan pote
ta pragmata einai apla
ESAS SAS ARESEI TO 206
KAI SE EMAS TO FOCUS

Filika
MIXALIS G.

Turn-l

Κάτι παρόμοιο έγραφε το δεύτερο mail στο club focus φίλε Μιχάλη G.

Κάθε άνθρωπος φαίνεται από την συμπεριφορά του. Laughing Laughing Laughing Laughing
Anonymous - Παρ 26 Ιούλ 2002, 00:19:34
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλοι μου, θεωρω τον εαυτο μου τυχερο μεσα σε ολο αυτο το "θεμα", μιας και σταθηκε αφορμη να γνωρισω το ΠΟΛΥ ωριαο club σας! Μου δινει μεγαλη χαρα να βλεπω οτι υπαρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ επιπεδο εδω! :D Ετσι καπως ειχε γινει και στο Focus club, του οποιου ειμαι μελος. Δεν εχω Focus, δεν εχω 206, αλλα ειμαι σε club που σεβονται το καλο αυτοκινητο, το τιμουν, και ξερουν να χαρουν τη ζωη τους πανω απο ολα! Wink

Θα ηθελα να απαντησω σε ολους:

Sidobre Δεν μου απάντησες αν βάλανε δίσκους πίσω ή αν ακόμα έχει ταμπούρα...

Ναι φιλε, ΟΝΤΩΣ το Puma εχει πισω ταμπουρα. Ο λογος ειναι γιατι εχει αυτουσιο τον ημιακαμπτο αξονα του Fiesta οποτε το αφησαν ετσι...

Πάντως από την μέχρι τώρα γνώση μου, την Γαλλική γεωμετρία και ανάρτηση (συμπεριλαμβανομαίνου και το 206) την ζηλεύουν πολλά, μα πολλά αυτοκίνητα. Οπότε είμαι επιφυλακτικός απέναντι σε αυτά που λές. Ισως αν το οδηγούσα κάποια στιγμή να μπορούσα να κρίνω.

Τα Γαλλικα για εμενα εχουν την ΚΟΡΥΦΑΙΑ αναρτηση, μιας που συνδιαζουν το σχετικα μικρο ιχνος με γρηγορη αλλα ενδοτικη γεωμετρια, και βεβαια δεν ξεχναμε την παθητικη τετραδιευθυνση που εχουν πολλα! Εγω την Ford ΔΕΝ την ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση, μεχρι που βγηκε το Puma και αρχισαν ολοι να μιλανε λες και ηταν πληρωμενοι απο την Ford. Ε, δεν μπορει ΟΛΟΙ σε ΟΛΕΣ τις χωρες να λενε τα ιδια... Ετσι και αποφασισα να το δοκιμασω... Θα χαρω πολυ να το οδηγησεις καποια φορα φιλε... Δεν μπορω να σου περιγραψω με λογια την ολη αισθηση. Ενας φιλος στο σπιτι που μενω εχει το 206 1.6 (με 5 πορτες) και το οδηγησα... Συγκριση? Δεν θελω να πω τιποτα.... Απλα δοκιμασε και το Puma...

Πάντως σε ένα συγκριτικό τέστ που διάβασα μεταξύ 106 rallye, Saxo Vts, Punto HGT, 206 XS, Puma 1,7 (δεν ξέρω αν ήταν 125 ή 140), Yaris 1,5 TSport με μερικά άλλα ακόμα κορυφαίο είχε το Rallye και για το Puma έγραφε ότι ΔΕΝ ήταν ικανοποιημένοι για το σύστημα των φρένων, την οδηγική συμμπεριφορά, για το μακρύ κυβώτιο και την αίσθηση στο τιμόνι.
Το συγκριτικο αυτο τεστ (στους 4Τ) ΔΕΝ ειχε το 1.7 αλλα το 1.6 (μιας που υποτιθεται ηταν οι πολιτικες εκδοσεις των Super 1600 -εκτος Yaris), και κορυφαιο βγηκε ΟΝΤΩΣ το Rallye (Και δικαια!). Ομως εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα... Το Puma εχει ΘΕΟΚΟΝΤΟ κιβωτιο, και ΕΚΘΕΙΑΣΑΝ οδικη συμπεριφορα/τιμονι/κιβωτιο, λεγοντας οτι θα επρεπε να εχει δισκους και πισω (σωστα), και συμπερασμα ηταν οτι θα ηταν ο νικητης του συγκριτικου ΑΝ ειχε περισσοτερα αλογα. Αυτο ομως ηταν το 1.6 (με 106 αλογα). Το 1.7 ομως εχει 130 αλογα χωρις πειραγματα, οποτε να η επιπλεον δυναμη...

pduke
Το έχω ξαναπεί.Κανένα αυτοκίνητο δεν ξεφτιλίζει κανένα στο δρόμο εκτός και αν έχει 80 άλογα παραπανω και είναι στα ίδια κιλά.
οιδιαφορές στο μάτι είναι πολύ μικρές.Το δικό μου δεν ριχνει στα μούτρα στο 1.6 απλά το περναει.Το πούμα είναι στα ίδια με μένα.Στις στροφές είναι καθαρά θέμα οδηγού.

Συμφωνο απολυτα φιλε... Ειδικα στην Ελλαδιτσα μας με τα ελαχιστα κυβικα μας φτανουμε να ψαχνουμε τα δεκατα... Η ουσια ειναι αλλου: στο τι αισθηση σου δινει το αυτοκινητο. Δεν νομιζω ειναι τυχαιο οτι ολα τα Rallye και τα Saxo πανε στο δρομο μαλιοκουβαρα μια ζωη... Απλα προδιαθετουν για κατι τετοιο -ΚΑΙ με ασφαλεια, οποτε οι οδηγοι τους απλα το κανουν...

Φίλε n_Lourida εάν ξαναμπείς στο forum και εύχομαι να ξαναμπείς, αν θέλεις μπορείς να υποδείξεις το ακριβές σημείο στα λόγια μου που ριχνει το επίπεδο και τον λόγο που το κάνει αυτό, γιατί σε όσα γράφεις δεν υπάρχει καμία σαφήνεια.Μιας και χρησιμοποίησες τον λόγο μου τότε απευθύνσου σε μένα για να ασχοληθώ κιάλλο μαζί σου κι ας μην σου αρέσουν οι κόντρες.

Pduke, ζητω συγγνωμη μιας που δεν σε γνωριζω και δεν ηταν πρεπον να απευθυνθω ετσι σε εσενα. Το post αφορουσε κυριως το αλλο παιδι, απλα το post σου μου φανηκε καπως επιθετικο... Δεν χρειαζονται κοντρες για να αποδειξεις την ανωτεροτητα σου σαν οδηγος/αυτοκινητο. Για αυτα υπαρχουν οι πιστες. Και παλι συγγνωμη...

pezomania

Και εγω θεωρω μαλ***α της ford να βαλει απλα το εσωτερικο του Fiesta. Οποσδηποτε χρειαζοταν κατι καλυτερο απο ενα copy/paste... Το Focus δηλαδη γιατι να εχει ενα τοσο ωραιο/φουτουριστικο ταμπλο?
Anyway ομως ειναι και θεμα συνηθειας τελικα...

vini
Και σκέφτομαι το εξής τόση ώρα....
FORD PUMA 1,7l ! Καλό ακούγετε....πως μου ξέφυγε? Γιατί δεν το πήρα ? ? Πω! ! Την έκανα την μ@λ@κί@ !! Και πήρα το 206....φτου! Τώρα τι κάνω?
Γρήγορα στα κιτάπια !...! Προλαβάινω να αλλάξω ? ? ?
Ford Puma 1700cc ... τιμή .... 6.700.000 ! ! ! Χωρίς και ιδιαίτερα εξτρά!...! Ούτε clima, ούτε ηλιοροφή, ούτε συναγερμό, ούτε μεταλλικό χρώμα, ούτε αερόσακο συνοδηγού....
Καλά τι έχει και είναι τόσο ακριβό ? ? ?

Vini, το Puma ΟΝΤΩΣ δεν εχει και πολυ συγχρονο εξοπλισμο, αλλα θα πρεπει να σου πω οτι ειναι ενα αυτοκινητο που βγηκε το 1997 και ΔΕΝ αλλαξε. Ηταν ενα project Μικρης παραγωγης που μαλιστα σταματησε να παραγεται εδω και ενα χρονο...
Ο λογος που ηταν/ειναι τοσο ακριβο? Το οτι ολα τα αλλα της Ford εχουν πολυ καλες τιμες στις κατηγοριες που παιζουν, θα επρεπε να σε βαζει σε σκεψεις...
ΟΛΟ το κοστος πηγε στην εξελιξη του πλαισιου και της αναρτησης. Ειτε το πιστευεις ειτε οχι το αμαξι στηθηκε πρωταρχικα σε πιστα. Οι μηχανικοι υπευθυνοι για το project πηραν σαφεις εντολες να φτιαξουν ενα αυτοκινητο για τον "πραγματικο οδηγο", με απολυτο γνωμονα και πρωταρχικη σημασια το τελειο στησιμο. Με επικεφαλης τον κο. Jackie Steward και με τη βοηθεια της ομαδας του (ναι απο την F1) και με ενα team απο τεχνικους τοσο απο την Cosworth οσο και απο την κεντρικη ευρωπη κανανε δοκιμες σε Simulations και σε πιστα για 6 μηνες περιπου συνεχως.

Τα λεφτα ειναι ΚΡΥΜΜΕΝΑ στο σασι, στην γεωμετρια και το ακαμπτο πλαισιο. Οσοι γνωστες, καταλαβαινουν τι εννοω...

Χαρακτηριστικο ειναι οτι ΔΕΝ εχει ηλιοροφη, και δεν θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ να εχει διοτι την οροφη διατρεχουν 2 μεγαλες δοκοι εν ειδει rollcage και βεβαια δεν θα μπορουσαν να κοπουν...

Ειλικρινα κρατουσα ΠΑΣΑ δυσπιστια μεχρι που το δοκιμασα. Τωρα, απλα οτιδηποτε αλλο μου φαινεται οτι αντιδρα σαν ...βαρκα!

Οσο για το οτι με τα ιδια λεφτα θα επερνες το Seat cupra, απλα να σου πω πως οτι πληρωνεις παιρνεις... Το σασι του Ibiza ειναι απλα γελοιο, και ειδικα ενας κατοχος ενος καλοστημενου γαλλικου αυτοκινητου οπως το 206 δεν θα επρεπε καν να το αναφερει! Me 156 αλογα και με το που βλεπει στροφη παει ευθεια! Και καλα, σιγα την δυναμη πια που δεν θα μπορουσε να την κατεβασει... Απλα δεν εχει την απαιτουμενη στρεπτικη ακαμψια και το αναλογο στησιμο... Αν παλι, νομιζεις οτι καλο αυτοκινητο σημαινει να πηγαινει γρηγορα στην ευθεια, τι να πω...
Η Xsara παλι, καλο αλλα ισως λιγο παλιομοδιτικο σαν σχεδιασμος (;Wink (αλλα σαφως ανωτερο απο καθε Seat!)

Στη διαθεση σας για οτιδηποτε...
christhehealer - Παρ 26 Ιούλ 2002, 00:30:50
Θέμα δημοσίευσης:
φίλοι του club focus Βλέπω ότι το έχετε πάρει πολύ ζεστά το θέμα. Αναλώνεστε όμως σε τεχνικές λεπτομέρειες που δεν νομίζω ότι έχουν ιδιαίτερη σημασία. Ξεχνάτε όμως κάτι πολύ βασικό. Πίσω από κάθε τιμόνι υπάρχει ο οδηγός. Κάποιο ρόλο θα παίζει και αυτός, ε τι λέτε;
Nikel - Παρ 26 Ιούλ 2002, 00:46:40
Θέμα δημοσίευσης:
mike206RC έγραψε:
...to kalitero einai ta club na exoun aderfiki siniparksi giati mono enwmenoi mporoume na akoustoume oi kaugades kai oi dixwnies den boithisan pote
ta pragmata einai apla
ESAS SAS ARESEI TO 206
KAI SE EMAS TO FOCUS
Filika
MIXALIS G.
Turn-l

Tetious episkeptes malista.
Re si mixali akousa kati gia sinimosies, kataskopies ktl. e loipon tha sto po...mas anakalipsate. Molis vrikate tin giafka tou 206 club Laughing Mr. Green Laughing

n_loutidas έγραψε:
Ενας φιλος στο σπιτι που μενω εχει το 206 1.6 (με 5 πορτες) και το οδηγησα... Συγκριση? Δεν θελω να πω τιποτα.... Απλα δοκιμασε και το Puma...

Re si lourida ligo eristiko se vrisko pali...
Vini - Παρ 26 Ιούλ 2002, 07:11:07
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
vini έγραψε:

χμμμ! PEUGEOT 206 1600 118ps

Vini μου αν αυτό δεν σου ξέφυγε το 8 εννοώ τότε απαιτώ εξηγήσεις.
'Οχι τίποτε αλλά μεσολαβεί το 9 μεταξύ 8 και 0 οπότε η πιθανότητα του λάθους μειώνεται!!! Idea Rolling eyes

Καλημέρα...

pduke αν κάνεις μία βόλτα στο www.206club.gr και δεις τα Τεχνικά Χαρακτηρηστικά των 206 θα καταλάβεις γιατί το 1600/16V έχει 118ps....

Ακόμη και η αντιπροσωπεία το παραδέχεται αλλά και τα περιοδικά....

Κατά ISO 9001 το 206/1600 βγάζει 118ps....

Τα 110 που αναφέρει το market της PEUGEOT είναι διαφημηστικό τρυκ για να πουλάει η XSARA/1600 και το 307/1600....
Anonymous - Παρ 26 Ιούλ 2002, 10:21:06
Θέμα δημοσίευσης:
n_louridas έγραψε:

Ενας φιλος στο σπιτι που μενω εχει το 206 1.6 (με 5 πορτες) και το οδηγησα... Συγκριση? Δεν θελω να πω τιποτα.... Απλα δοκιμασε και το Puma...

Να σε καλοσωρίσω κ εγώ με τη σειρά μου μιας που είναι η πρώτη φορά που σου γράφω!

Απ'ότι κατάλαβα δεν γνωρίζεις κ πολλά για 206 γιατί εάν γνώριζες θα ήξερες οτι το 206 1.6 5πορτο βγαίνει με τις αναρτήσεις του 1.4, με 14άρες ζάντες κ ελαστικά 185/60/14!!

Ενω το 3πορτο XS βγαίνει με τις αναρτήσεις του GTI, 15άρες ζάντες κ ελαστικά 195/55/15!!!! Mr. Green

Δοκίμασε κ εσυ το XS κ μετά έλα πες μας...

Αυτά.... 8)
Sidobre - Παρ 26 Ιούλ 2002, 10:38:29
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως διαβάζοντας όλα τα παραπάνω έχω να παρατηρήσω τα εξής:

Είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές προσωπικές προτιμήσεις και επιλογές, γι'αυτό ο καθένας μας έχει και διαφορετικό αυτοκίνητο. Διαφορετικά, όλοι θα είχαμε το ίδιο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φαγωνόμαστε (το ένα είναι καλύτερο, όχι το άλλο είναι καλύτερο) γιατί η γνώμη του καθενώς ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ!

Θα παρακαλέσω λοιπόν ΟΛΟΥΣ μας όταν αντιπραθέτουμε τις απόψεις μας να το κάνουμε με τρόπο ευγενικό και σε καμμία περίπτωση εριστικό!
p206Mike - Παρ 26 Ιούλ 2002, 10:48:48
Θέμα δημοσίευσης:
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ...... ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ CLUB FOCUS ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ......ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ FORUM ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ POST ΣΤΟ FORUM ....ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ...
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ.....ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ ( Laughing ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ) ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ....ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΑΞΙΟΛΟΓΑ CLUB ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΓΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ...ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΩΡΑ.... ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ....
ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ CLUB ΤΟΥ FOCUS ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ.....ΜΗΝ ΤΡΕΛΛAIΝΕΣΤΕ.....\
Α ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ .....ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ FORUM TOY CLUB ΣΑΣ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 206CLUB OF GREECE ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΥΡΙΞΗ ΤΟΥΣ... και τελιωνω....

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ!!!!!!! Evil Evil 0X
pezomania - Παρ 26 Ιούλ 2002, 11:30:38
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Πάντως διαβάζοντας όλα τα παραπάνω έχω να παρατηρήσω τα εξής:

Είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές προσωπικές προτιμήσεις και επιλογές, γι'αυτό ο καθένας μας έχει και διαφορετικό αυτοκίνητο. Διαφορετικά, όλοι θα είχαμε το ίδιο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φαγωνόμαστε (το ένα είναι καλύτερο, όχι το άλλο είναι καλύτερο) γιατί η γνώμη του καθενώς ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ!

Θα παρακαλέσω λοιπόν ΟΛΟΥΣ μας όταν αντιπραθέτουμε τις απόψεις μας να το κάνουμε με τρόπο ευγενικό και σε καμμία περίπτωση εριστικό!

Συμφωνώ, ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το πιο αυτοκίνητο είναι καλύτερο και φυσικά είναι όλες δεκτές! Άλωστε το 206 με το focus δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα!

Τέλος, νομίζω, πώς όλοι μας αντιπαραθέσαμε τις απόψεις μας με ευγενικό τρόπο και καθόλου εριστικό! Άλλο ένα πράγμα που έδειξε το επίπεδο του club μας!

Υ.Σ.: Έψαξα χθές στα περιοδικά για να δώ για puma το 1.7 και όλα το είχαν με 125 άλογα; 140 πώς είναι του n_louridas, μήπως το έχεις πειραγμένο; (Άσχετο Embarassed )
christhehealer - Παρ 26 Ιούλ 2002, 11:52:19
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Τέλος, νομίζω, πώς όλοι μας αντιπαραθέσαμε τις απόψεις μας με ευγενικό τρόπο και καθόλου εριστικό! Άλλο ένα πράγμα που έδειξε το επίπεδο του club μας!

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά και θα προσθέσω ότι θα κανονίσουμε και track day στα Mέγαρα Σεπτέμβρη ή Oκτώβρη. Aν διαβάσουν τα παιδιά από το focus club ας το μεταφέρουν και στο forum τους γιατί το είχα συζητήσει με ένα παιδί από εκεί και ήταν απολύτος θετικός.

Eπειδή ούτε αυτοί ούτε εμείς έχουμε την δύναμη και το μέγεθος του TFRC Club να κλείσουμε την πίστα ο καθένας για πάρτη του, θα ήταν καλό να πάμε μαζί για να μειώσουμε το κόστος και να κάνουμε και το κέφι μας, χωρίς να μας στοιχήσει ο κούκος αϊδόνι. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Alex - Παρ 26 Ιούλ 2002, 12:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
Gia na ksefygoume ligo apo th focus-o-syzshthsh ...diabaza edw tis istories sas apo thn arxh tou thread kai eipa na prosthesw tis dikes mou :

Mia nyxta (gia osous einai konta tha pw kai tous dromous mias kai tous kseroun) anebena th dhmokratias sta melissia. Apo th zwodoxou phghs kai meta eida oti kati me katadiwkei. (htan molis eixa alaksei lastixa/zantes/elathria kai eixa bgalei to amaksi ap'to synergeio meta apo trakarisma) Kai ftanoume sto fanari ston kaltsounato kserw gw kommatia, to pername kai pame gia th deksia strofh (pou exei kai ena periptero) kai lew "e re file SE EXW" kai mphka me ta osa kai eipa apo mesa mou "kommatia mphka o theos pali".. kai aftos mphke me ligo ligotera giati tou phra ligo apostash sth strofh ! Pernaei apo dipla kai htan ena fainomenika mama ford focus. Epatha zhmia.. Lew opa re file arakse.. tetoio krathma me mama anarthsh-zantes? Tespa epeidh fenotan oti eixe gkazi (me epeze profylakthres) ekana aristera kai perase. Mallon htan 1600. Alla me to krathma psilokoufathika. Kala kai aftos prepei na tan kanas xeras an kai pezei na tou xe alaksei mono amortiser opote egw den tha eblepa kamia diafora ekswterika. (nath pali h focusosyzhthsh)

Mia allh nyxta hmoun ethnikh kai ekana kontres me ena mpempidi 316 ta kainouria. Kai phgainame gyrw sta 180 kserw gw stathera.. Kai oi dyo aristerh.. Kai se kapia fash htan mprosta enas allos pou phgene me 160.. kati tetoio.. kai argei ligo to mpempidi (tha erikse speed sta 170) tou pezw PROBOLIA me 180 (oxi oti htan aparaithto apla to kana gia na gelasoume me enan filo - kai kala "pezw probolia me 180 kai kane sthn akrh gia na mh se perasw apo panw") kai telika kanei sthn akrh kai aftos kai o mprosta tou kai tous perasa kai tous 2. Htan h pio high-speed prosperash kai ta pio high-speed probolia pou exw peksei pote axaxaxax.. Trello gelio.

Trello gelio omws den eixe mia allh mera hmoun sto ygeia (kathodos). Eimai sto fanari kai einai kokkino. Ginete prasino kai skizw 1h - 2a kai mallon o pisw mou (ena saxo 122) nomize oti eimai dilitros (epeidh eixa bapsei to xerouli tou port-bagage sto xrwma tou amakswmatos, eixa mpouka kai 195 lastixo) kai milame gyrw sta 80 aftos exei ftasei sta 3 metra pisw mou. Otan ebala thn trith kai den anoige allo (h toulaxiston kamia sxesh me to pws anoige aftos) EXASA TA FANARIA TOU APO TON KATHREFTH - lew "TWRA MOU THN ANAPSE"...kai aftos basika tha perimene oti egw tha gkazwsw ki'allo giati "eimai 2ltros" - alla egw to gkazwna HDH TERMA (giati hmoun 1360cc) ! Eftyxws den egine kamia mal*kia. Pantws den tous katalabainw tous odhgous pou kathontai kai pezoun profylakthres. Einai to pio anefthino prama pou mporei na kanei kapios kathws to an trakareis eksartatai AMESA apo to ti tha kanei o mprosta. Pws kapoios mporei na "paraxwrhsei" thn efthinh tou an tha trakarei o idios den to katalabainw. Ektos pleon an skeftontai me nootropia "exw tosa lefta pou kai 10 amaksia na dialysw I'M OK". Ti na pw..

Pantws egw apo kontres kai tetoia apexw giati den eimai oute efthiakias oute exw oxhma na kanw kontra - ante mono me kanan sxedon iso oxi tipota allo alla etsi na metrhsw tis epidoseis mou. Protimw na phgenw monos edw sta trigyrw bouna na kanw eidikes se kalh asfalto na to fxaristieme. (px Plateia Pentelhs - Agios Petros kai epistrofh) Einai oti plhsiestero me megara basika (strofes/mavrh asfalto) me ekseresh thn asfaleia ths pistas. Kalh fash kai ta megara den lew alla thelei kana 20ari gia benzinh kai na baleis mesa to amaksi opote exw to "fthino ypokatastato" edw dipla. Pantws mia fora eixame mpei mesa sta megara me enan filo (eixe ena rallye 140hp) milame apistefth empeiria. Eixe kai bucket milame nomiza oti odhgaw formula1. To kalo einai oti den fobasai na pieseis giati exeis ASFALEIA. Diladh fagame kai kana tet-a-ke epeidh patagame ta kerb alla den exei tipota na xtyphseis kserw gw. Apla to ksanabazame mesa kai dwstou pali Smile
pezomania - Παρ 26 Ιούλ 2002, 13:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
pezomania έγραψε:

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά και θα προσθέσω ότι θα κανονίσουμε και track day στα Mέγαρα Σεπτέμβρη ή Oκτώβρη. Aν διαβάσουν τα παιδιά από το focus club ας το μεταφέρουν και στο forum τους γιατί το είχα συζητήσει με ένα παιδί από εκεί και ήταν απολύτος θετικός.

Eπειδή ούτε αυτοί ούτε εμείς έχουμε την δύναμη και το μέγεθος του TFRC Club να κλείσουμε την πίστα ο καθένας για πάρτη του, θα ήταν καλό να πάμε μαζί για να μειώσουμε το κόστος και να κάνουμε και το κέφι μας, χωρίς να μας στοιχήσει ο κούκος αϊδόνι. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Φοβερή ιδέα Chris! Εγώ μέσα!
~FoCuS~ - Παρ 26 Ιούλ 2002, 14:36:19
Θέμα δημοσίευσης:
an kai pisteuw oti einai psilodiskolo na brethei mia imerominia pou na boleuei olous
kserw oti apo to club focus
palaiotera eixan endiaferthei gyrw sta 15 me 20 meli
upologiste oti theletai kana mina organwseis gia to olo thema
skeftite tis fthores toy aytokinitou sas
meta apo merikous gyrous stin pista
kai sigoura skeftitai pou tha breitai deyteri
kabatza lastyxa kai zantes mias pou sta megara
den exei kioski pou na pernaei lastyxa.......
an kanonistei mporw na postarw sto forum tou focus club.......
Miltellas - Παρ 26 Ιούλ 2002, 15:55:44
Θέμα δημοσίευσης:
Περί Focus θα πω ένα πράγμα.

Πριν πάρω το 206 1.6 16V οδήγησα το Focus 1.6 και μανίσιο και χαμηλωμένο. Πολύ καλό. Μου άρεσε αν και με ουδέτερη συμπεριφορά για τα γούστα μου. Όντας σίγουρος ότι το 206 θα είναι ακόμη καλύτερο για μένα (υπερστροφική οδική συμπεριφορά - γαλλική συνταγή) το προτίμησα και αποδείχτηκα αληθινός. Ο οδηγός φυσικά θα κάνει τη διαφορά, αλλά θεωρώντας εαυτόν πολύ καλό οδηγό, είμαι σε θέση να εκμεταλλευτώ το κάτι παραπάνω που μου δίνει το 206 και την δυνατότητα προτοποθέτησης και ελέγχου στο όριο και πάνω από αυτό, ειδικά μετά το χαμήλωμα-σκλήρυνση. Το να λέω ότι έχω το πιο γρήγορο αυτοκίνητο δεν λέει τίποτα σε κανέναν. Θεωρώ ότι το αυτοκίνητό μου είναι άξιο όταν και εγώ είμαι αντάξιός του. Τί να τους κάνει κάποιος οδηγός τους 140 ίππους όταν δεν μπορεί να τους εκμεταλλευτεί και τον περνάνε οι με τους 100 και 120 ίππους στις στροφές (στην ευθεία τελικιάζει ο καθένας - θέλω να πιστεύω).

Να το χαίρεστε το αμάξι σας αφού θεωρείτε ότι σας χαίρεται και αυτό...

Τέλος, το μεγαλείο της γαλλικής ανάρτησης φαίνεται στην άσφαλτο (τρέχει κανένας σας στο χώμα; ), πριν έρθει το 206 στο προσκήνιο των WRC, οι γάλλοι στην κατηγορία F2 πετούσαν τα μάτια σε όλα τα WRC της εποχής τους. Πώς είναι δυνατόν τώρα να χάνουν με το 206 (και Xsara) στην άσφαλτο; Πώς να μην εμπιστευθεί ένας οδηγός αξιώσεων ένα γαλλικό GTI (και όχι μόνο) ως πρώτη επιλογή του;

Κατά τα άλλα να είμαστε όλοι καλά και στην υγεία της τυχούσας συνεργασίας του Focus Club με το δικό μας 206 Club.
Nikel - Σαβ 27 Ιούλ 2002, 03:35:18
Θέμα δημοσίευσης:
Re ti lete tora....Organoste track day sta megara oposdipote...Kata to telos Septemvriou tha itan teleia...Kai meta to track day pame gia allagi ellastikon san team na paroume kai kaliteri timi Mr. Green
pezomania - Τρι 30 Ιούλ 2002, 14:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
Και πρίν πάρω το 206μου και αρχίσω να παίρνω σβάρνα τις παραλίες, ήθελα να γράψω κάτι που μόλις το διάβασα μου έκανε ένα κλίκ Wink

"Drive Νοέμβριος 2000 σελ.: 178."
Έχει μια φωτογραφία ενός Focus wrc που είναι στον αέρα!! και έχει ένα σχόλιο πάνω αριστερά που λέει:

"Έκανε ότι μπορούσε ο Μακ Ρεϊ, αλλά όπως είπε, τα 206 ήταν ΑΠΙΑΣΤΑ!!!!!"

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! :D 8) Mr. Green 0X
christhehealer - Πεμ 01 Αύγ 2002, 21:58:44
Θέμα δημοσίευσης:
~FoCuS~ έγραψε:
an kai pisteuw oti einai psilodiskolo na brethei mia imerominia pou na boleuei olous
kserw oti apo to club focus
palaiotera eixan endiaferthei gyrw sta 15 me 20 meli
upologiste oti theletai kana mina organwseis gia to olo thema
skeftite tis fthores toy aytokinitou sas
meta apo merikous gyrous stin pista
kai sigoura skeftitai pou tha breitai deyteri
kabatza lastyxa kai zantes mias pou sta megara
den exei kioski pou na pernaei lastyxa.......
an kanonistei mporw na postarw sto forum tou focus club.......

Μιχάλη γνωρίζω τις λεπτομέριες. Το κέφι μας να κάνουμε και αν δεν κάνουμε υπερβολές δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα αυτοκινητά μας. Έτσι κι αλλοιώς οι λέπτομέριες και οι κανόνες πίστας, ασφάλειας αυτοκινήτων και πληρωμάτων θα ανεβούν και στα δύο forum. Όποιος δεν θέλει να τις ακολουθήσει πολύ απλά δεν θα μπει στην πίστα. 8) 8) 8)
Miltellas - Πεμ 01 Αύγ 2002, 22:42:46
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Το κέφι μας να κάνουμε και αν δεν κάνουμε υπερβολές δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα αυτοκινητά μας. Έτσι κι αλλοιώς οι λέπτομέριες και οι κανόνες πίστας, ασφάλειας αυτοκινήτων και πληρωμάτων θα ανεβούν και στα δύο forum. Όποιος δεν θέλει να τις ακολουθήσει πολύ απλά δεν θα μπει στην πίστα. 8) 8) 8)

Όπως κατάλαβες ΤρελλοΠεζοΜανιακέ, στην πίστα δεν μπαίνεις! Razz Razz Razz

ΥΓ Τί νόμιζες; Σε ξέχασα; Laughing
Nikel - Πεμ 01 Αύγ 2002, 23:10:55
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΕ-ΜΕ-ΜΕΓΑΡΑ

Smile colors Smile colors Smile colors Smile colors
christhehealer - Τρι 06 Αύγ 2002, 09:19:52
Θέμα δημοσίευσης:
Έαν Ibizaκι σου ανάψει τα φώτα και σε χάσει από τα μάτια του ενώ έχεις τρίτη, πιάνει ή έπρεπε να βάλω δευτέρα Question Question 8O 8O

Λείπει και ο pezomania που είναι ειδικός επί του θέματος.
pezomania - Δευ 19 Αύγ 2002, 11:01:29
Θέμα δημοσίευσης:
Chris επέστρεψα με νέες περιπέτειες!!

Λοιπόν! Ο Sidobre έδωσε κάρτες στον γνωστό μου για το club μας, μπήκε μέσο του υπολογιστού μου (τον ξενάγησα) αλλά πήρε ο κώλος του αέρα, βλέποντας αυτό εδώ το topic! Με τον αδερφό του έχουν το Almera το challenge με τα 110hp!

Λοιπόν αφου μου έλεγε ότι το 206 ΔΕΝ ΠΑΕΙ για αρκετό καιρό και ότι το Almera είναι πιο γρήγορο, έπρεπε σαν γνήσιο μέλλος του club να επαναφέρω την τάξη Twisted evil

Έτσι λοιπόν πήγαμε σε μία "ερημική" ευθεία (λίγο έξω από την Αρτα κάναμε μαζί διακοπές) για να δούμε τι κάνει το εργαλείο από μπάμ!

Τι μπάμ και μπουμ στα μισα της τρίτης ήταν 3 αυτοκίνητα πίσω!!!
Μετά τα στήσαμε ρολάροντας με 3ες στα 120 . Το αποτέλεσμα, το ίδιο το 206 χαλαρά μπροστά ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ!

Το μάθημά του όμως δεν το πήρε και ήθελε και να δεί τα αποτελέσματα σε δρόμο με στροφές! Δόξα το θεό ο δρόμος από Πρέβεζα για Πάργα έχει μπόλικες!!! Το 206 έδωσε ρεσιτάλ, έμπαινε με τις πόρτες, όταν ο Ιάπωνας βαστιόταν με το ζόρι να μήν έρθει τούμπες!!! Και έτσι λοιπόν ξανά ρωτάω:
"206 μύθοι ή πραγματικότητα;;" Όποιος θέλει ας πάει να ρωτήσει τον φίλο μου Wink
pezomania - Δευ 19 Αύγ 2002, 11:15:21
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Έαν Ibizaκι σου ανάψει τα φώτα και σε χάσει από τα μάτια του ενώ έχεις τρίτη, πιάνει ή έπρεπε να βάλω δευτέρα Question Question 8O 8O

Λείπει και ο pezomania που είναι ειδικός επί του θέματος.

Επειδή δεν σου απάντησα προϋγουμένος, πιάνει! Αν και για να είμαστε δίκαιοι, έπρεπε να είχες ανεβάσει 4η! Laughing
pduke - Δευ 19 Αύγ 2002, 13:23:16
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες επέστρεψα και μιας και μιλάμε για κάρτες του κλαμπ εδώ ενημερώνω ότι όλα τα 206 στην αμοργό και την κάλυμνο γέμισαν κάρτα.
αυτά και τα λέμε
Miltellas - Τρι 20 Αύγ 2002, 01:15:56
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο Πεζομανιακέ που τιμάς την οικογένεια! 0X
Παρεπιπτόντως έχω "κοντράρει" δύο φορές Almera Challenge αλλά παρέλειψα να το αναφέρω γιατί δεν πιανόταν για κόντρες... Η μία φορά μάλιστα ήταν σε ανηφόρα και στην 3η ήταν όχι 3 αλλά 13 αυτοκίνητα πίσω! Laughing

Βρε καλώς τον Τζιτιτουρίστα μας! Ευτυχώς που ανέφερες παραγωγή έργου στα νησιά αλλιώς θα σου ριχνα καμπάνα τόσον καιρό που χάθηκες... Wink
Καλώς ήρθες! :D
Άντε και σού 'χω νέα! Wink
pezomania - Τρι 20 Αύγ 2002, 07:19:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ Miltella μου, αλλά με το Νίκο τι θα κάνουμε, έρχετε και χειμώνας Wink Mr. Green
Miltellas - Τετ 21 Αύγ 2002, 00:57:44
Θέμα δημοσίευσης:
Σου προτείνω να βγαίνετε παρέα, και όποιος το παίξει τσαμπουκάς να καθαρίζεις εσύ, κι ο Νίκος να βλέπει να μαθαίνει... Ε, κάποια στιγμή, δε μπορεί, θα γίνει ξεφτέρι δίπλα σου... Wink Mr. Green
pezomania - Τετ 21 Αύγ 2002, 07:23:50
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Σου προτείνω να βγαίνετε παρέα, και όποιος το παίξει τσαμπουκάς να καθαρίζεις εσύ, κι ο Νίκος να βλέπει να μαθαίνει... Ε, κάποια στιγμή, δε μπορεί, θα γίνει ξεφτέρι δίπλα σου... Wink Mr. Green

Ξεκινάμε ιδιαίτερα απο Σαβκυριακό Twisted evil Wink
Vini - Τετ 21 Αύγ 2002, 07:25:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιος είναι ο Νίκος ? ? ? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Εγώ πάντως έριξα προχθές στα αυτιά σε ένα CINQUE 1100.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green οπότε μέχρι το χειμώνα ίσως φτάσω και κανένα IBIZA 1400/16V.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Eίμαι κακός ή μου φαίνεται ? ? ? Twisted evil Twisted evil Twisted evil
pezomania - Τετ 21 Αύγ 2002, 08:19:00
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο ένα θα σου πώ: Born to be wild Twisted evil Twisted evil
:D :D :D
Miltellas - Τετ 21 Αύγ 2002, 15:04:54
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Ποιος είναι ο Νίκος ? ? ? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Εγώ πάντως έριξα προχθές στα αυτιά σε ένα CINQUE 1100.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green οπότε μέχρι το χειμώνα ίσως φτάσω και κανένα IBIZA 1400/16V.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Eίμαι κακός ή μου φαίνεται ? ? ? Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Παρ 23 Αύγ 2002, 23:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
Όπως πήγαινα για κάτω, βλέπω από τον καθρέφτη ένα Golfάκι με ένα μπάρμπα να μου κολάει στον προφυλακτήρα.

Να τα μας λέω...

Πατάω το γκάζι για να του φύγω. Τίποτα. Κολημένος από πίσω.

Κάνω δεξιά και ήταν GTI και στο προφυλακτήρα του ένα Impreza. Σαν σταματημένο με πέρασαν. Τι σου κάνουνε τα πολλά κυβικά φίλε μου.

Αργεί εκείνο το RC να βγεί;
Vini - Σαβ 24 Αύγ 2002, 07:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Όπως πήγαινα για κάτω, βλέπω από τον καθρέφτη ένα Golfάκι με ένα μπάρμπα να μου κολάει στον προφυλακτήρα.

Να τα μας λέω...

Πατάω το γκάζι για να του φύγω. Τίποτα. Κολημένος από πίσω.

Κάνω δεξιά και ήταν GTI και στο προφυλακτήρα του ένα Impreza. Σαν σταματημένο με πέρασαν. Τι σου κάνουνε τα πολλά κυβικά φίλε μου.

Αργεί εκείνο το RC να βγεί;

αχ! κάτι τέτοια παθαίνω και εγώ και τα παίρνω στην κράνα...Μου φαίνεται ότι θα πάω να πάρω ένα καλό IBIZA CUPRA και μετά θα σας πω εγώ.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Svstouk - Σαβ 24 Αύγ 2002, 10:03:32
Θέμα δημοσίευσης:
Σειρά μου να προσθέσω κι εγώ κάτι.... :D

Έρχεσαι που λες από Σπάρτη στο δρόμο για Τρίπολη. Ανεβαίνεις την ανηφόρα πριν και μετά τους Βουτιάνους και φτάνεις στον αυχένα του βουνού όπου έχουν φτιάξει ωραίο δρόμο, ανοιχτό, για όλα τα (οδηγικά) γούστα. Κι ενώ πηγαίνεις όμορφα κι ωραία (δηλ. σβέλτα, κι όχι σερνόμενος όπως το 99% των οδηγών) βλέπεις μια 200 Mercedes να έχει ενοχληθεί από τη σβελτάδα σου ( εμ, πώς, μπορείς εσύ με το ταπεινό το 206 να ξεκολλάς από τον ελέφαντα;)

Κι εκεί αρχίζει το ματς. Με 4η στις 4500-5000, δεν θυμάμαι, με το έταιρον ήμισυ σε κατάσταση υστερίας, εσύ, πιστός στην μ@#$@#^@ που με δέρνει να το έχεις πάρει πατριωτικά -όπως πάντα. :D

Για να μην σας τα πολυλογώ, με έχασε. Λίγο πιο κάτω μας έπιασε βροχή και ομίχλη και φυσιολογικά έκοψα πολύ. Δεν είχε νόημα άλλωστε, αυτό που ήθελα να του αποδείξω του το απέδειξα. Και τσουπ, νατος ο τύπος, με περνάει σε μια τυφλή στροφή, μιλάμε για πολύ μ#%#$%, ενώ πήγαινα με 60. Δεν πειράζει ρε φίλε. Να είσαι καλά. Αλλά εκείνο το γκρι το πεζάκι δεν θα το ξεχάσεις ποτέ, όσα άλογα κι αν έχεις (ήταν kompressor).

Σας ζηλεύω όλους εσάς με το 1.6. Εγώ δεν μπόρεσα και πήρα το 1.4. Δεν πειράζει. Ελπίζω το επόμενό μου αυτοκίνητο (συγγνώμη, το επόμενό μου PEUGEOT, χεχε) να είναι κάτι με 170+ ίππους. Αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να κάνω πολλή υπομονή.

Και κάτι ακόμα, κύριοι. Δεν αξίζει να κυνηγάς μια μάχη που ξέρεις ότι θα χάσεις
christhehealer - Σαβ 24 Αύγ 2002, 14:50:16
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

αχ! κάτι τέτοια παθαίνω και εγώ και τα παίρνω στην κράνα...Μου φαίνεται ότι θα πάω να πάρω ένα καλό IBIZA CUPRA και μετά θα σας πω εγώ.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Παλιά θυμάμε λέγαμε ένα τσιτάτο που έλεγε "όταν έχεις βεσπάκι, στους ανοιχτούς δρόμους σε παρασέρνει ο αέρας και όταν έχεις λιμουζίνα, τα στενά σοκάκια είναι αδιάβατα".

Απλά πράγματα. Έκαστος στο είδος του.

Θυμάμε στο δρόμο από Κιβέρι για Μονεμβασιά (έντονο στοφιλίκι και δρόμος σαπούνι), άνθρωπος με Saab Aero δεν μπορούσε να πιάσει ένα ταπείνο Megane 1400. Εάν το ίδιο σκηνικό γινόταν στην Εθνική το Saab θα τον κατάπινε με τα πούπουλα.

Το 206 μας υστερεί στον ανοιχτό δρόμο όχι λόγω δύναμης αλλά λόγω μεταξονίου. Εκεί που είναι το πλεονεκτημά του στις κλειστές διαδρομές.

Καλό το Cupra δεν λέω αλλά στις κλειστές διαδρομές να το αφήσουμε καλύτερα.
Vini - Σαβ 24 Αύγ 2002, 17:53:09
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Vini έγραψε:

Παλιά θυμάμε λέγαμε ένα τσιτάτο που έλεγε "όταν έχεις βεσπάκι, στους ανοιχτούς δρόμους σε παρασέρνει ο αέρας και όταν έχεις λιμουζίνα, τα στενά σοκάκια είναι αδιάβατα".

Απλά πράγματα. Έκαστος στο είδος του.

Θυμάμε στο δρόμο από Κιβέρι για Μονεμβασιά (έντονο στοφιλίκι και δρόμος σαπούνι), άνθρωπος με Saab Aero δεν μπορούσε να πιάσει ένα ταπείνο Megane 1400. Εάν το ίδιο σκηνικό γινόταν στην Εθνική το Saab θα τον κατάπινε με τα πούπουλα.

Το 206 μας υστερεί στον ανοιχτό δρόμο όχι λόγω δύναμης αλλά λόγω μεταξονίου. Εκεί που είναι το πλεονεκτημά του στις κλειστές διαδρομές.

Καλό το Cupra δεν λέω αλλά στις κλειστές διαδρομές να το αφήσουμε καλύτερα.

Nαι βρε συ...εντάξει....έψαχνα να βρω κάποιο γρήγορα και στο μυαλό ήρθε το Cupra...

Πάντως ρε παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά η μεγάλη μου αγάπη από πολύ παλιά (1990-1993) ήταν και είναι το HONDA CRX V-TEC.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Που ποτέ δεν κατάφερα να πάρω.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
christhehealer - Σαβ 24 Αύγ 2002, 19:41:48
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά η μεγάλη μου αγάπη από πολύ παλιά (1990-1993) ήταν και είναι το HONDA CRX V-TEC....

Βγαίνει το μικρό, το jazz σε Type-R. 1500cc / 150 Hp. Θα πέσει πολύ δάκρυ.
Vini - Σαβ 24 Αύγ 2002, 20:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Vini έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά η μεγάλη μου αγάπη από πολύ παλιά (1990-1993) ήταν και είναι το HONDA CRX V-TEC....

Βγαίνει το μικρό, το jazz σε Type-R. 1500cc / 150 Hp. Θα πέσει πολύ δάκρυ.

αμάν....σοβαρά μιλάς?
θα έρθει Ελλάδα? Που μπορούμε να μάθουμε καμιά πληροφορία άραγε?
Alex - Σαβ 24 Αύγ 2002, 21:28:11
Θέμα δημοσίευσης:
svstouk έγραψε:

Ki'omws einai kapoies maxes (px se strofilikia enantiwn enos saxo 122 sthn pentelh) pou enw thn thewrousa xamenh telika ebgale alarm o typos kai phge sthn akrh giati tou xa kolhsei apo pisw (den ton epeza profylakthres - pote den to kanw afto giati emperiexei pollaplous kindynous) kai eniwthe asfyktikh thn piesh. Kai to amaksi tote htan mama 75 aloga, mama anarthsh, mama lastixa athanata goodyear gt2 175 kai tetoia.. Tha mporousa na sou pw apeires istories pou theoroutan teleiwmenes kai tis "anesthsa" .. Pou ksereis, o allos mporei na nai koulos kai parolo pou exei kalytero amaksi na tou rixneis epeidh esy to pas kalytera, mporei apla na mhn kserei to dromo...einai oti an den prospathiseis pote den tha matheis Smile Fysika o dromos den einai pista gia na kanoume blakeies alla mporei na prosferei diaskedash se oxi aparaithta epikyndyna epipeda, an kai omologw oti polles kontres einai oriakes kamia fora.
Svstouk - Κυρ 25 Αύγ 2002, 00:16:58
Θέμα δημοσίευσης:
Έχεις δίκιο, όπως το έθεσα είναι πολύ γενικό.

Αναφερόμουν περισσότερο σε περιπτώσεις στην Εθνική που ανοίγει και τελικιάζει ο άλλος χωρίς εσύ να μπορείς να τον πάρεις σε ρεπρίζ.

Τώρα, τα στροφιλίκια είναι μια άλλη υπόθεση, ειδικά για το 206. (Σχεδόν) ό,τι κι αν έχει ο άλλος, αν ξέρεις, όπως σωστά είπες, το δρόμο μπορείς να πας πραγματικά πολύ γρήγορα.
Slash - Δευ 26 Αύγ 2002, 00:17:48
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως αν ξέρεις το δρόμο το 206 έχει απόθεματα για καλό και ασφαλές στροφιλίκι. Το βλέπω στις ανηφορικές στροφές του Πλαγιαρίου για Επανωμή. Τις ξέρω πολύ καλά και το πηγαίνω πρωί-βράδυ αρκετά γρήγορα,όχι κομμάτια, αλλά γύρω στα 85-90. Πάντως ένας φίλος με Golf G60 που με κυνηγούσε ένα βράδυ με έχασε λόγω οτι ήξερα τον δρόμο. Για οδηγικά θα έλεγα οτι είμαστε ίσα.
pezomania - Τετ 28 Αύγ 2002, 09:41:45
Θέμα δημοσίευσης:
Α!και για να μην ξεχνιόμαστε, χθές το απόγευμα τα έστησα με ένα πανέμορφο cc στα φανάρια της χαμοστέρνας (πρός Πειραιώς) και τον κέρασα ένα ωραίο ice tea, αλλά δυστηχώς είχα σκοπό στα επόμενα φανάρια να του δώσω καρτούλα, αλλά έστριψε πριν από αυτά Crying or Very sad
christhehealer - Τετ 28 Αύγ 2002, 11:12:36
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Α!και για να μην ξεχνιόμαστε, χθές το απόγευμα τα έστησα με ένα πανέμορφο cc στα φανάρια της χαμοστέρνας (πρός Πειραιώς) και τον κέρασα ένα ωραίο ice tea, αλλά δυστηχώς είχα σκοπό στα επόμενα φανάρια να του δώσω καρτούλα, αλλά έστριψε πριν από αυτά Crying or Very sad

Δεν σου έχω πει βρε, να μην τρομάζεις τους νέοι;;;;

Tους αλλοινοί τρόμαζουμε, όχι τους δικούς μας.

Tι θα κάνω με αυτό το παιδί, τον pezomania 8O Laughing 8O Laughing 8O
Vini - Τετ 28 Αύγ 2002, 11:23:56
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
pezomania έγραψε:

Δεν σου έχω πει βρε, να μην τρομάζεις τους νέοι;;;;

Tους αλλοινοί τρόμαζουμε, όχι τους δικούς μας.

Tι θα κάνω με αυτό το παιδί, τον pezomania 8O Laughing 8O Laughing 8O

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα....!!!!
Το 206 του geo είναι πολύ μπροστά από όλα τα άλλα.... 8O 8O
Οταν εγώ ξεκινώ, το 206 του Geo είναι πολύ μπροστά και μου δείχνει.... Mr. Green Mr. Green

Δεν έχει πρόβλημα να πει σε πιθανούς κοντράκηδες... :fist: :fist:
Miltellas - Πεμ 29 Αύγ 2002, 01:16:06
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτάξτε... εεε.... χμμμ... εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι κόντρες... Rolling eyes
Ναι... καλά.... Mr. Green

Πεζομανιακέ... Μήπως με ψάχνεις;
Σού 'ρχομαι! Twisted evil Twisted evil Wink
pezomania - Πεμ 29 Αύγ 2002, 07:36:01
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Κοιτάξτε... εεε.... χμμμ... εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι κόντρες... Rolling eyes
Ναι... καλά.... Mr. Green

Πεζομανιακέ... Μήπως με ψάχνεις;
Σού 'ρχομαι! Twisted evil Twisted evil Wink

Σε περιμένω Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil 0X
Miltellas - Τρι 03 Σεπ 2002, 05:21:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τρελλοπεζομανιακέ, τί υπογραφή είναι αυτή;! Μας το παίζεις και βαρυφορτωμένος τώρα; Που το πορτ παγκάζ σου δεν έχει ούτε ένα κομματάκι χαρτί μέσα; Αλήθεια, την ρεζέρβα την έχεις ή την έβγαλες; Twisted evil Wink Razz

Ωχ, σου έδωσα ιδέα τώρα ε;
pezomania - Τρι 03 Σεπ 2002, 08:07:00
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Τρελλοπεζομανιακέ, τί υπογραφή είναι αυτή;! Μας το παίζεις και βαρυφορτωμένος τώρα; Που το πορτ παγκάζ σου δεν έχει ούτε ένα κομματάκι χαρτί μέσα; Αλήθεια, την ρεζέρβα την έχεις ή την έβγαλες; Twisted evil Wink Razz

Ωχ, σου έδωσα ιδέα τώρα ε;

Μίλτο, δεν πιστεύω από την Παρασκευή να έχεις ξανα φάει;

Ρε φίλε, αν αφαιρέσω και την ρεζέρβα, στην πίστα Μεγάρων, στο μοναδικό σημείο που θα συναντιόμαστε θα είναι στα πιτ :D :D

Και για να μην λέμε ανακρίβειες, το πορτ παγκάζ έχει και τον πυροσβεστήρα και 4 μπουλόνια, κι άλλο βάρος θέλεις Wink
christhehealer - Τρι 03 Σεπ 2002, 10:44:13
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Mιλάει ο άνθρωπος που έβγαλε τα τάσια από τις ζάντες για να γλιτώσει από τα 500 γραμμάρια βάρος Laughing Laughing Laughing Laughing

Δηλαδή τι να πω εγώ και ο Sidobre, που όταν πάμε ταξίδι τις βαλίτσες τις βάζουμε στο πίσω κάθησμα γιατί στο πορτπαγκάζ δεν χωράει πλέον τίποτα άλλο 8) 8) 8) 8)
pezomania - Τρι 03 Σεπ 2002, 10:58:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τίποτα να μην πείτε, να πάρετε σκάρα 8) 8) Wink
Miltellas - Παρ 06 Σεπ 2002, 03:18:18
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Τίποτα να μην πείτε, να πάρετε σκάρα 8) 8) Wink

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Όσο για τα τάσια, κάποια στιγμή με καμιά 150χαω σε ζόρικη δεξιά στροφή, εκτοξεύτηκε το εμπρός αριστερό τάσι και ευτυχώς δεν σκότωσε κανέναν! Από τότε τα έβγαλα και τα πέταξα και να σας πω, μου αρέσει πιο πολύ έτσι με τις μαύρες ζάντες. Το τελευταίο πράγμα που θα αλλάξω στο 206 μου είναι οι ζάντες...
DimiP - Παρ 06 Σεπ 2002, 12:03:04
Θέμα δημοσίευσης:
svstouk έγραψε:

Έρχεσαι που λες από Σπάρτη στο δρόμο για Τρίπολη. Ανεβαίνεις την ανηφόρα πριν και μετά τους Βουτιάνους και φτάνεις στον αυχένα του βουνού όπου έχουν φτιάξει ωραίο δρόμο, ανοιχτό, για όλα τα (οδηγικά) γούστα. Κι ενώ πηγαίνεις όμορφα κι ωραία (δηλ. σβέλτα, κι όχι σερνόμενος όπως το 99% των οδηγών) βλέπεις μια 200 Mercedes να έχει ενοχληθεί από τη σβελτάδα σου ( εμ, πώς, μπορείς εσύ με το ταπεινό το 206 να ξεκολλάς από τον ελέφαντα;)

Κι εκεί αρχίζει το ματς. Με 4η στις 4500-5000, δεν θυμάμαι, με το έταιρον ήμισυ σε κατάσταση υστερίας, εσύ, πιστός στην μ@#$@#^@ που με δέρνει να το έχεις πάρει πατριωτικά -όπως πάντα. :D

Για να μην σας τα πολυλογώ, με έχασε. Λίγο πιο κάτω μας έπιασε βροχή και ομίχλη και φυσιολογικά έκοψα πολύ. Δεν είχε νόημα άλλωστε, αυτό που ήθελα να του αποδείξω του το απέδειξα. Και τσουπ, νατος ο τύπος, με περνάει σε μια τυφλή στροφή, μιλάμε για πολύ μ#%#$%, ενώ πήγαινα με 60. Δεν πειράζει ρε φίλε. Να είσαι καλά. Αλλά εκείνο το γκρι το πεζάκι δεν θα το ξεχάσεις ποτέ, όσα άλογα κι αν έχεις (ήταν kompressor).

Σας ζηλεύω όλους εσάς με το 1.6. Εγώ δεν μπόρεσα και πήρα το 1.4. Δεν πειράζει. Ελπίζω το επόμενό μου αυτοκίνητο (συγγνώμη, το επόμενό μου PEUGEOT, χεχε) να είναι κάτι με 170+ ίππους. Αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να κάνω πολλή υπομονή.

ρε συ svstouk μου δινεις κουραγιο οταν λες οτι τα κανεις αυτα με το ταπεινο 1400.
ΕΡΩΤΗΣΗ: αν και στις στροφες τα παω καλα γενικα γιατι στην ευθεια μενω τοσο πισω; Μου φαινεται θα χρειαστω μαθηματα. ποτε παραδιδεις ;

Svstouk - Παρ 06 Σεπ 2002, 13:11:34
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
svstouk έγραψε:

ρε συ svstouk μου δινεις κουραγιο οταν λες οτι τα κανεις αυτα με το ταπεινο 1400.
ΕΡΩΤΗΣΗ: αν και στις στροφες τα παω καλα γενικα γιατι στην ευθεια μενω τοσο πισω; Μου φαινεται θα χρειαστω μαθηματα. ποτε παραδιδεις ;

Μα φίλε μου είναι λογικό στην ευθεία να μην μπορείς να τα βάλεις με τα περισσότερα άλογα. Εκεί πήγαινε το τελευταίο για τη μάχη που ξέρεις ότι θα χάσεις. Δεν θα τον πήγαινα τον τύπο στον αυτοκινητοδρομο της Τρίπολης (εκτός μόνο μετά το τούνελ στην επιστροφή για Αθήνα) στις κατηφορικές στροφές).

Όσο για τα μαθήματα, νομίζω ότι άλλοι ξέρουν καλύτερα από εμένα αυτό το αντικείμενο Wink Wink
Slash - Κυρ 08 Σεπ 2002, 16:35:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό σχετικά με την Ε200 μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ, και μάλιστα όχι σε ευθεία, αλλά σε τρελλό στροφιλίκι. Πλαταμώνας, σήμερα το πρωί, μετά τα διόδια που αρχίζουν οι τρελές στροφές, με 2 άτομα μέσα και κλίμα, να κινούμαι κανονικά με 70-80 ήρεμα και τσουπ πίσω μου μια ασημένια Ε. Ψαχνόταν να με περάσει, θα κουραστεί σκέφτομαι. Και πατάμε το γκαζάκι με 4η μέσα και να αρχίσει το στροφιλίκι με 110+. Που ήταν τότε ο μάγκας; Ή ήταν μόνο και μόνο για να με περάσει και να έρθει μπροστά μου;

Λοιπόν παιδιά πήγα, γύρισα Λάρισα και πραγματικά χάρηκα το αυτοκίνητό μου. Καταρχήν όταν πήγαινα να έχει έναν μουντό καιρό από Κατερίνη και μετά που να προμηνύει μια τρελλή καταιγίδα, ενώ αστραπές στο βάθος έκαναν τρομερό φόντο, κάτι που το γούσταρα πολύ, και με πώρωσαν για το υπόλοιπο του δρόμου. Τελικά με μερικές ψιχάλες στο δρόμο, οι καρέκλες έπεσαν λίγο μετά που πάρκαρα. Κίνηση δεν βρήκα μπροστά μου, και έτσι το έτρεξα και άνοιξα το μοτέρ. Το νέο φίλτρο δεν κούρασε το μοτέρ όσο κι αν το ζόρισα σε στροφές, ανοίγματα στην εθνική, κλπ. Από θέμα κατανάλωσης συνολικά έκανα 330 χλμ. πατώντας ικανοποιητικά το γκάζι και έχοντας μια ταχύτητα 150+ για μεγάλα διαστήματα, η βελόνα του ρεζερβουάρ δεν ακούμπησε ούτε την γραμμούλα πάνω από την μέση. Επίσης σε στροφές με 150+ σε τέρμα αριστερή λωρίδα, όπως και ανεβαίνοντας τα κάστρα ανηφορικά σε βρεγμένο δρόμο με 4η και παίρνοντας και εκεί όλη την έκταση της λωρίδας μου, το αυτοκίνητο έστριβε σαν τρένο με τα GT2. Μόνη ένσταση για τους Έλληνες οδηγούς που δεν ξέρουν να οδηγούν δυστυχώς και αποτελούν κίνδυνο για όλους μας. Περνώντας τα διόδια του Πλαταμώνα πηγαίνοντας για Λάρισα, που περνάς ελεύθερα, πέρσα με καμιά 80χλμ. και πριν καν μπώ στον μονόδρομο ένα φορτηγό κόβει κάθετα τον δρόμο μπροστά μου και λίγο πιο κάτω μια γιαγιά με Matiz και Ν στο πίσω τζάμι κόβει από το αντίθετο ρεύμα και έρχεται δεξιά μου, -μπινελίκια-.... τέσπα. Μετά νευρίασα τόσο πολύ με την όλη φάση που έσπασα το αυτοκίνητο από 3η μέχρι και 5η πάνω στις στροφές, που ακόμη και μια Μ3 που με ακολουθούσε φοβήθηκε και μου άφησε απόσταση. Μετά που έκανα λίγο δεξιά για να με περάσει βρήκαν ευκαιρία και με πέρασαν όλοι οι πατρακάδες, μέχρι και ένα παλιό Civic. Αλλά μόλις άνοιξε ο δρόμος το Pug μοίρασε τσαγάκια, βλέποντας τον οδηγό του Civic να πατάει το γκάζι και να μην πηγαίνει άλλο, τελικά πριν του κάνω σινιάλο να πηγαίνει εν τέλει δεξιά και να τον περνώ με ένα χαμόγελο ικανοποίησης κοντά με 150 και να πηγαίνω μέχρι και 180 περνώντας όλους όσους βρήκαν ευκαιρία.

Ερωτήσεις
1)Γιατί είμαστε τόσο σκατιάρηδες σαν οδηγοί και δεν μαθαίνουμε να οδηγούμε κανονικά; Αλλά πιστεύω οτι το συγκεριμένο θέμα το έχουμε αναλύσει διεξοδικά.
2)Γιατί με το νέο φίλτρο δεν είδα αύξηση στην κατανάλωση, και ίσως μείωση(!);
3)Άμα με τα GT2 μπορούσα να πάρω στροφές έτσι σήμερα, δηλαδή πως θα είναι με άλλα λάστιχα, πχ Pilot Exalto; Και δηλαδή αν φοβάμαι στη βροχή που γλυστράνε σαν που***κα, στο δρόμο πάνε καλά;
Alex - Κυρ 08 Σεπ 2002, 20:38:27
Θέμα δημοσίευσης:
1) Kalh erwthsh
2) Egw exw METRHSEI meiwsh 0.3-0.5lt me pio elefthero filtro einai gegonos. Den kserw giati alla pistebw oti symbaloun h apotelesmatikoterh kafsh kai oti ligostevoun oi apwleis tou kinhthra oson afora thn aporofhsh aeros (epibradynetai h kinhsh twn pistoniwn pros ta katw otan exoume elipsh aeros)
3) Ta gt2 an kai glystrane se gyali dromo etsi kai ta matheis einai poly problepsima kai ta kanoun efxarista sthn odhghsh akoma kai glystrontas. Alla yparxei kai to aisthima ths asfaleias panw apo to orio to opoio opws exw diapistwsei einai psevdes - den yparxei asfaleia, mono aisthish ths asfaleias (efkola diapistosimo me epipleon zorisma) ... Pantws to thema me ta GT2 einai mhn peseis sto katarameno nero giati ante geia.
Vini - Τετ 09 Οκτ 2002, 16:41:29
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή το topic αυτό το άνοιξα εγώ εξαιτίας ενός hyundai accent στην Εθνική... τώρα θα επανορθώσω....

Πριν από λίγο κατέβαινα ένα στενό του Χαλανδρίου (Ζαλοκώστα) που βγαίνει ακριβώς στο ύψος του Νοσ. Υγεία στον παράδρομο.

Το 206 το είχα ζεστάνει καλά...
Η βενζίνη τόση όση χρειάζεται για μία καλή επίδειξη δυνάμεων...χι!χι! βελόνα τελευταία γραμμή...
Είχα σταματήσει κάπου για να δω κάτι (κάποιοι χαμογελούν τώρα Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes ) και έκανα αριστερά για να φύγω...
Βγήκα και μόλις έκανα 10 μέτρα έρχεται και κολάει από πίσω μου ένα SUBARU IMPREZA μπλε!... αυτό με τα σποιλερ και τις ιστορίες (πάντως δεν είχε φώτα ομίχλης) και τις χρυσαφένιες ζάντες....

Φαντάστηκα ότι για να κολάει έτσι θα είναι από 1600 turbo και επάνω...

Με πήγε καρότσα μέχρι κάτω στην Κηφίσιας...
Εγω είχα φορτώσει και τα είχα πάρει άσχημα στην κράνα...και η εξάτμιση μου μούγγριζε ήδη τρελά...με τον ηλίθιο από πίσω κολλημένο....

Βγαίνω τέρμα δεξιά στο παράδρομο Κηφισίας και πέφτω πάνω στα φανάρια του Υγεία...

Ο τύπος απο πίσω μου να μαρσάρει....με στυλ....άντε μεγάλε κάνε ποιο κει να περάσει το IMPREZA....

Αυτό ήταν!...! Βρε ουστ!!

Ανάβει πράσινο! Της π0@τ@ναs!! Τέρμα πρώτη, τέρμα δευτέρα, τέρμα όλα!
Ολοι στο φανάρι σταμάτησαν και έβλεπαν δύο τρελούς να ξεχύνονται στην άνοδο Κηφισίας...

Από τέρμα δεξιά εγώ....αυτός από πίσω έκανε το μεγάλο λάθος....πήγε να βγει αριστερά για να με περάσει....και βγήκε....έλα όμως που πάταγε και πάταγε και πάταγε και δεν μπορούσε να με περάσει....

Εγώ τότε έβγαλα ένα υποχθόνιο και καταχθόνιο γέλιο Twisted evil έβγαλα και το χέρι από το παράθυρο τον χαιρέτησα, πατησα τετάρτη και χάθηκα και αυτός από ότι έβλεπα πλέον στον καθρέπτη μπηκε πάλι τέρμα δεξιά.....μαζί με τους ομοιδεάτες του, τα μπλε λεωφορεία...

είμαι κακός? Twisted evil Twisted evil Twisted evil
ε? ε? ε? Twisted evil Twisted evil Twisted evil

υ.γ. στην χειρότερη το SUBARU ήταν τo 1600ΤURBO....

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ TOPIC ΣΕ:
206 ΜΥΘΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
christhehealer - Τετ 09 Οκτ 2002, 16:55:13
Θέμα δημοσίευσης:
Eύγε μικρέ....

μαθαίνεις σιγά-σιγά!!!!!! Cool Cool

Όχι πες μου θα το έκανες αυτό ποτέ με την χαρβάλα το Coupe;;;;; Evil Evil
Vini - Τετ 09 Οκτ 2002, 17:38:17
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Eύγε μικρέ....

μαθαίνεις σιγά-σιγά!!!!!! Cool Cool

Όχι πες μου θα το έκανες αυτό ποτέ με την χαρβάλα το Coupe;;;;; Evil Evil

τα πήγα καλά μπαμπάκο!!!!
με το Coupe? Ποτέ...
Το Coupe όπως έχω ξαναπεί ήταν απλά μια αγάπη που πάει και πέρασε Crying or Very sad Crying or Very sad αχ! και βαχ! Crying or Very sad Crying or Very sad

Το 206VV δίνει ρέστα.... Smile Smile Smile Smile
Slash - Τετ 09 Οκτ 2002, 21:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
Εύγε φιλαράκι. Τον ξεφτύλισσες τον βρωμόγκαζο. Wink Άντε να τσαγιάσεις και κανα S3 σου εύχομαι! Cool

Με συγχωρείς για την αφελή απορία μου, VV τι σημαίνει;
theflame - Τετ 09 Οκτ 2002, 21:10:28
Θέμα δημοσίευσης:
Onfire Onfire Vi - ni, Vi - ni! Onfire Onfire

Give them to eat your dust... :fist:

0X Vini Rules 0X
DimiP - Τετ 09 Οκτ 2002, 21:33:56
Θέμα δημοσίευσης:
vini ο subaro-φονιας.προσεχε μονο μην.... ασε δεν το λεω ...αρκετα εχουμε ακουσει εδω μεσα.
και εις αλλα με υγεια.
Nikel - Πεμ 10 Οκτ 2002, 01:36:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραιος ο Νικ...Α και κατι αλλο σε λιγο οποτε κανεις κοντρα κοιτα να αφηνεις τα παραθυρα ανοιχτα ωστε να ερχεται του απο πισω η δερματιλα να θυματε την μυρωδια και την επομενη να μην τα ξαναβαλει μαζι σου!
Σωστοςςςςςς :evilbat: Onfire :evilbat:
Miltellas - Πεμ 10 Οκτ 2002, 02:39:11
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο Vini!!!! Είσαι υπέροχος!
Ο Τολμών Νικά... Wink
Vini - Πεμ 10 Οκτ 2002, 07:45:54
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:

Με συγχωρείς για την αφελή απορία μου, VV τι σημαίνει;

Kαλημέρα...
Το VV?
απλό! Vini Version Wink Wink

Πιστεύω μετά από τό μεράκι που έχω ρίξει (και θα ρίξω) στο εργαλείο πλέον δεν είναι ένα απλό 206... Wink Wink Wink
pugsang - Πεμ 10 Οκτ 2002, 08:10:10
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σου ρε Νικο!!!!!!!!

Ειδες που τα έλεγα για τα 1600 S Turbo οτι δεν πανε και δεν με πιστεύατε?
teoman - Πεμ 10 Οκτ 2002, 08:29:59
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Γεια σου ρε Νικο!!!!!!!!

Ειδες που τα έλεγα για τα 1600 S Turbo οτι δεν πανε και δεν με πιστεύατε?

Τώρα γιατί του μειώνεις την επιτυχία? Wink Wink Wink Πηγαίνουν και παραπηγαίνουν Exclamation

Μπράβο vini,χρειάζεται που και που να βγάζεις την ιπποδύναμη που κρύβεις μέσα σου Wink
Sidobre - Πεμ 10 Οκτ 2002, 09:28:59
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό είναι, Μπράβο ρε Vini! Τώρα θα μάθουν τι εστί 206 !!! Twisted evil Twisted evil

Παιδιά, ο Vini είχε μαζί του ένα μυστικό αλλά δέν σας το είπε.... Rolling eyes

Το αυτοκόλλητο του Club μετά από δυναμομέτρηση βρέθηκε ότι δείνει +15 άλογα!

Η καλύτερη βελτίωση! Wink
Vini - Πεμ 10 Οκτ 2002, 09:40:10
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Αυτό είναι, Μπράβο ρε Vini! Τώρα θα μάθουν τι εστί 206 !!! Twisted evil Twisted evil

Λες για αυτό να τα πήρε ο τύπος? Μάλλον είδε το αυτοκόλλητο...και μετά είδε και τα +15 άλογα που είχα παραπάνω...

Πάντως έχω να το λέω.....το 206/1600 είναι πολύ βρωμόγκαζο...

Wink Wink
Slash - Πεμ 10 Οκτ 2002, 11:37:53
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Λες για αυτό να τα πήρε ο τύπος? Μάλλον είδε το αυτοκόλλητο...και μετά είδε και τα +15 άλογα που είχα παραπάνω...

Πάντως έχω να το λέω.....το 206/1600 είναι πολύ βρωμόγκαζο...
Wink Wink

Το προτείνεις; Wink Twisted evil
Vini - Πεμ 10 Οκτ 2002, 12:02:02
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:

Το προτείνεις; Wink Twisted evil

Αν γίνουν δύο-τρεις μικρές αλλαγές/βελτιώσεις...ελατήρια, εξάτμιση για καλύτερη και ελεύθερη έξοδο, φίλτρο και ίσως μπάρα θόλων....τότε πράγματι μεταμορφώνεται....

Αλλωστε και η τιμή απόκτησης είναι η πλέον δελεαστική και προσφέρει πολλά.... Wink

Πάντως το ατού είναι η μηχανή.... Wink Wink
Slash - Πεμ 10 Οκτ 2002, 12:08:18
Θέμα δημοσίευσης:
Και βγαίνει και σε έκδοση με Clima, ηλιοροφή, δέρμα κλπ κλπ;
Tomcat - Πεμ 10 Οκτ 2002, 19:17:32
Θέμα δημοσίευσης:
Τι λε ρε αρχοντα S-turbo??? Βασικά χωρίς να θέλω να σε ρίξω το κόβω για το 146 hp και όχι το καινούργιο με τα 180Ηp!!!Ότι και να ΄ναι είναι IMPREZA!!!Kαλά του κανες του αλήτη!
pezomania - Πεμ 10 Οκτ 2002, 19:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
Άρε Νίκο είσαι Άρχοντας!!!!

Καλά του έκανες, άκου εκεί, πήγε να σε περάσει, καλά το αυτοκόλητο SUPER 1600 που έχεις πίσω δεν το είδε, που πας ρε καραμήτροοοοοοοοοο Laughing Wink
Vini - Παρ 11 Οκτ 2002, 07:27:13
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
Τι λε ρε αρχοντα S-turbo??? Βασικά χωρίς να θέλω να σε ρίξω το κόβω για το 146 hp και όχι το καινούργιο με τα 180Ηp!!!Ότι και να ΄ναι είναι IMPREZA!!!Kαλά του κανες του αλήτη!

Μα και εγώ για το 146άρι μιλώ....άλλωστε δεν ήταν αυτό που κυκλοφορεί τώρα το τελευταίο με τα αμυγδαλωτά φώτα αλλά το προηγούμενο...κλασικό μπλε σκούρο με χρυσαφένιες ζάντες χωρίς φώτα ομίζλης αλλά με δύο τεράστια ανοίγματα μπροστά στο σπόιλερ....
teoman - Παρ 11 Οκτ 2002, 09:01:38
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε vini,δεν του έδινες και μια καρτούλα μπας και αλλάξει γνώμη και πετάξει το ρημάδι του?
pezomania - Παρ 11 Οκτ 2002, 11:20:31
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά είμαι στα φανάρια του Δαφνί, πρίν την μεγάλη ευθεία προς Σκαραμαγκά! Όπως πλησιάζω το φανάρι βλέπω 2 vts να αμολάνε ξερογκαζιές, ο ένας στον άλλο Shocked Shocked

Πορώνομαι και πηγένω δίπλα τους (για την ακρίβεια έκατσα μισό αμάξι ποιο πίσω για να κάνω εντύπωση όταν θα τους πέρναγα Laughing ).

Βλέπω στο vts που ήταν δίπλα μου μπαρόμετρο !! Όπα λέω το τουρμπίδι, για να μην τα πολυλογώ ανάβει το πράσινο και ξεχινόμαστε!!!! Ο διπλανός μου πετάχτηκε πρώτος, με το 2ο vts να τον ακολουθεί 1 αμάξι πίσω και με εμένα να αγκομαχώ να ακολουθήσω τον 2ο!!!!!!!!

Το πρώτο χάθηκε 5-7 αμάξια, το δεύτερο το είχα 1-1,5 αμάξι μπροστά μου μέχρι τα 170, όοπυ μου άναψε αλαρμ και σταματήσαμε!!

Μετά από συζήτηση (τα παιδιά ήταν φίλοι), ο νικητής της κόντρας είχε : Σκούπα - Εξάτμιση (χταπόδι - μεσαίο - τελικό) & Πρόγραμμα, ο 2ος είχε : Σκούπα- Εξάτμιση (μεσαίο-τελικό) και εγώ 3ος με μόνο τελικό Crying or Very sad

Νομίζω, το ίδιο μου είπαν και τα παιδιά, ότι για μαμά τα πήγα καλά, άμα είχα πιο ελέυθερο μεσαίο και σκούπα, το 2ο το έπαιζα στα ίσα (και μπορεί να τον τσαγιαζα κι όλας Wink ).
Vini - Παρ 11 Οκτ 2002, 11:34:43
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Παιδιά είμαι στα φανάρια του Δαφνί, πρίν την μεγάλη ευθεία προς Σκαραμαγκά! Όπως πλησιάζω το φανάρι βλέπω 2 vts να αμολάνε ξερογκαζιές, ο ένας στον άλλο Shocked Shocked

Πορώνομαι και πηγένω δίπλα τους (για την ακρίβεια έκατσα μισό αμάξι ποιο πίσω για να κάνω εντύπωση όταν θα τους πέρναγα Laughing ).

Βλέπω στο vts που ήταν δίπλα μου μπαρόμετρο !! Όπα λέω το τουρμπίδι, για να μην τα πολυλογώ ανάβει το πράσινο και ξεχινόμαστε!!!! Ο διπλανός μου πετάχτηκε πρώτος, με το 2ο vts να τον ακολουθεί 1 αμάξι πίσω και με εμένα να αγκομαχώ να ακολουθήσω τον 2ο!!!!!!!!

Το πρώτο χάθηκε 5-7 αμάξια, το δεύτερο το είχα 1-1,5 αμάξι μπροστά μου μέχρι τα 170, όοπυ μου άναψε αλαρμ και σταματήσαμε!!

Μετά από συζήτηση (τα παιδιά ήταν φίλοι), ο νικητής της κόντρας είχε : Σκούπα - Εξάτμιση (χταπόδι - μεσαίο - τελικό) & Πρόγραμμα, ο 2ος είχε : Σκούπα- Εξάτμιση (μεσαίο-τελικό) και εγώ 3ος με μόνο τελικό Crying or Very sad

Νομίζω, το ίδιο μου είπαν και τα παιδιά, ότι για μαμά τα πήγα καλά, άμα είχα πιο ελέυθερο μεσαίο και σκούπα, το 2ο το έπαιζα στα ίσα (και μπορεί να τον τσαγιαζα κι όλας Wink ).

Μόνο καλά????????
Είσαι κορυφαίος....
Αλλωστε τα έχουμε ξαναπεί νομίζω ότι τα μαμίσια VTS και Rallye/Gti μας περνούν στα κοντρίδια οριακά....οπότε εσύ τα'χωσες σε δύο φτιαγμένα....

Αντε να βάλεις και το σκουπίδι και κανένα προγραμμάτακι....για να μην στην λέει κανείς μετά.... α! πέτα και το μεσαίο καζάνι.... Wink Wink Wink Wink
Miltellas - Κυρ 13 Οκτ 2002, 02:07:24
Θέμα δημοσίευσης:
Είδατε όμως δουλειά που κάνει το χταπόδι; Μεγάλη διαφορά! Κρίμα που δεν μπορούμε να βάλουμε χταπόδι κι εμείς (ακόμη!). Crying or Very sad
Vini - Κυρ 13 Οκτ 2002, 07:50:40
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Είδατε όμως δουλειά που κάνει το χταπόδι; Μεγάλη διαφορά! Κρίμα που δεν μπορούμε να βάλουμε χταπόδι κι εμείς (ακόμη!). Crying or Very sad

Ενώ τα υπόλοιπα μπορούμε!!!! Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
μπου!!χα!!χα!!χα!!χα!!χα!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Πάντως είναι φοβερό! Οτι βελτίωση να πάμε να κάνουμε στο 206 πάντα υπάρχει και ένα "αλλά" μπροστά!!!

Είμαστε εδώ 7 μήνες, ψαχνόμαστε και ακόμη ΔΕΝ έχουμε εντοπίσει τουλάχιστον μία αξιόπιστη βελτιωτική λύση....όλο στο "περίμενε" είμαστε...

Πίκρα.... Sad Sad Sad Sad Sad
Miltellas - Τρι 15 Οκτ 2002, 02:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Πίκρα.... Sad Sad Sad Sad Sad

Πολύ Πίκρα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
zuper206 - Τετ 16 Οκτ 2002, 11:16:32
Θέμα δημοσίευσης:
<<<< SORRY GIA TA GREEGLISH ALLA EIMAI SE UNIX SYSTEM KAI DEN EXW ELLHNIKO KEYBOARD >>>>

Einai polh omorfo to synaisthma tis ikanopouhsh otan kontraresai me kapoion
kai ton afhneis pisw sou na se blepei na xanesai....

Bebaia mporei na symbei kai to antitheto kai na kathesai na skeftesai ti epipleon beltiwseis mporeis na kaneis......

Exetai omws skeftei kai ta aprosmena........
PX. Autos pou kontrareis na einai kanenas baltos apo thn asthnomia.......kai sta epomena 500 metra na se exoun stamathsei kai na klais to diplwma sou.
(Exei symbei se enan filo mou)

Emena auto pou mou synebh oxi me to 206 alla me to prohgoumeno autokinhto (suzuki swift ) htan na pesw panw se ena kraspedo kata thn diarkei mias "anametrisis" me apotelesma na ntelaparo kai na mazeuoun to amaji sparalia apo ton dromo (euthxws oxi emena). Htan mia nyxta prin fygw gia tis diakopes pou sxediaza gia ena xrono...

Den mporw na sas perigrapsw ta synaisthmata mou....Parakalousa na anoixei h gh na me katapiei.

Apo tote terma oi kontres . Otan erxetai kapoios kai kola apo pisw mou ton afhnw na me perasei kai as me leei kota... Embarassed
Ante se kana fanari kai gia liga metra na kontraristw....alla den mporw na synexisw, osi empistosini na exw se emena kai to amaxi mou.

Den mporw omws na antistathw ston peirasmo otan eimai se mia adeia ethnikh tis prwtes prwines wres.
Na akouw prodigy kai h mhxanh na mougrizei kathws to konter exei ftasei sto terma (220!!!! den jerw poso klebei)

Xairomai na diabazw gia ta katorthomata ton 206 sas alla paidia prosoxh...
pezomania - Πεμ 17 Οκτ 2002, 07:42:48
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν επανέρχομαι με νέες περιπέτειες Twisted evil :D

Χθές το βράδυ και καθώς γυρνούσα χαλαρός από την δουλειά (κατά τις 9 το βράδυ), βλέπω από πίσω μου ένα saxo να με πηγαίνει προφυλαχτήρες!! Παίζουμε καθ' όλη την διάρκεια που κατεβαίνω προς Ασπρόπυργο (χαλαρά όχι κάτι το φοβερό) και τον πηγαίνω σιγά σιγά πρός τα φανάρια του Ασπροπύργου, όπου και μας πιάνει κοκκινο!!!!! Η ευθεία μπροστά μας όλη άδεια (για όσους ξέρουν είναι μια μεγάλη ευθεία με 3 λορίδες, σκηνικό ονειρεμένο για κόντρα!!

Πρώτη στο σασμάν και ξερογκαζιές Twisted evil Πράσινο και φύγαμε!!!!!!!

Το 206 πετάγετε μπροστά με το saxo 1 αμάξι πίσω! 2αρα στο σασμάν, το 206 ανοίγη την διαφορά στα 2,5 αμάξια, τρίτη το σκηνικό το ίδιο, τετάρτη και βλέπω το saxo ότι με μαζεύει, μέχρι (περίπου) στα 170, όπου έφτασε στον προφυλαχτήρα μου και κόβω.

Έρχετε δίπλα μου ο τύπος και μου κάνει νόημα να σταματήσουμε! Εκεί αρχίζει το γέλιο! Τύπος: " Τι 206 είναι αυτό;"
Εγώ: " 1.6 16v"
Τύπος: " Τι του έχεις βάλει πάνω;"
Εγώ: "Μόνο τελικό έχω αλλάξει! Εσύ;"
Τύπος:" Εγώ τελικό και σκούπα! Αποκλείεται να μην του έχεις πειράξει τίποτα!!!"

Μετά απο πολύ κουβέντα κατάλαβε ότι είναι μαμά και άρχισε να μου λέει ότι παέι πολύ καλά και ότι δεν περίμενε ότι τα 206 πάνε έτσι και άλλα πολλά που με έκανε να έχω ένα χαζό χαμόγελο για την υπόλοιπη νύχτα!!
Sidobre - Πεμ 17 Οκτ 2002, 09:45:09
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Ερώτηση: Αυτός πόσα κιλά ήταν;

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
teoman - Πεμ 17 Οκτ 2002, 09:47:06
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
pezomania έγραψε:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Εγώ άλλο θα ρωτούσα: ήταν vts ή όχι?
konstantinos - Πεμ 17 Οκτ 2002, 15:23:49
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχουν πάντα κάποιες ονειρικές διαδρομές που όλοι λίγο πολύ τρελενόμαστε να τις κάνουμε. Εκεί που σίγουρα καταλάβαίνεις την διαφορά αυτοκινήτου απο "αυτοκίνητο". Σίγουρα η διαδρομή που προσωπικά με εξητάρει δεν περιέχει ούτε μία ευθεία (sorry κοντράκιδες κλπ λάτρεις του sport της ευθείας). Η διαδρομή αυτή βρίσκεται 20 χλμ πριν απο την Αρτα και λέγεται Μενίδι. Το καταλαβαίνεις αμέσως γιατί γράφει "Οδηγοί μειώστε ταχύτητα, συνεχείς στροφές σε μήκος 5 χλμ". Πάντα πριν φτάσουμε στο συγκεκριμένο μέρος μειώνω ταχύτητα και αφήνω όλα τα "αυτοκίνητα" να με περάσουν... ε και μετά αρχίζει το πάρτυ. Τελευταίο θύμα που μου έχει μείνει στο μυαλό Golf Gti (ναι Τάσο το φουσκωμένο fabia) στον προφυλαχτήρα του... μέχρι που σταμάτησε προς νερού του...

Εγώ εκεί κύριοι καταλαβαίνω τι εστί αυτοκίνητο. Εκεί που οδηγός και αυτοκίνητο γίνονται ένα.

Γι αυτό ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να βγάλω απο την καρδιά μου το λιονταράκι. Γι αυτό και για τον λόγο που έγραψα στο topic των ελαστικών.

sorry εάν σας κούρασα...
pezomania - Πεμ 17 Οκτ 2002, 15:39:10
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Sidobre έγραψε:
pezomania έγραψε:

Θεωρώ ότι η ερώτησή σου είναι καλοπρωαίρετη και ΜΟΝΟ γι' αυτό απαντώ!!
Ναι ήταν vts και για να μην πάρω καμιά απάντηση του τύπου: vts το 1.4 ή το 1.6, σου λέω απο τώρα ότι ήταν το vts 1.6 16v 120hp μοντέλο 2001.

Τάσο πρέπει να ήταν στα κιλά μου ή λίγο πιο ελαφρύς.

Άλλη ερώτηση;
teoman - Πεμ 17 Οκτ 2002, 15:48:08
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
teoman έγραψε:
Sidobre έγραψε:
pezomania έγραψε:

Θεωρώ ότι η ερώτησή σου είναι καλοπρωαίρετη και ΜΟΝΟ γι' αυτό απαντώ!!
Ναι ήταν vts και για να μην πάρω καμιά απάντηση του τύπου: vts το 1.4 ή το 1.6, σου λέω απο τώρα ότι ήταν το vts 1.6 16v 120hp μοντέλο 2001.

Τάσο πρέπει να ήταν στα κιλά μου ή λίγο πιο ελαφρύς.

Άλλη ερώτηση;

Φυσικά και ήταν καλοπροαίρετη και ΣΙΓΟΥΡΑ ικανοποιήθηκα από την απάντηση μιας και έχουμε το ίδιο μοντέλο... Wink
Sidobre - Πεμ 17 Οκτ 2002, 16:07:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιός είπε όμως ότι εγώ είμουν καλοπροαίρετος; Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Αγορίνα σε πειράζουμε!

Ξέρεις πόσο πολύ σε εκτιμούμε!
pezomania - Πεμ 17 Οκτ 2002, 16:56:57
Θέμα δημοσίευσης:
Και το saxaki χθες με πείραζε και είδες τι έπαθε Twisted evil

Το ξέρω και συγνώμη εάν είμουν υπερβολικός Wink
Slash - Κυρ 20 Οκτ 2002, 18:18:38
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν από λίγες ώρες γύρισα από το καθιερωμένο μηνιαίο διήμερο ταξιδάκι μου στη Λάρισα. Πλέον ξέρω καλύτερα να πηγαίνω εκεί παρά στη σχολή μου. :D Για άλλη μια φορά το λιονταράκι στάθηκε άξια στο δρόμο και έδειξε τα δόντια του όπου χρειάστηκε. Στο πήγαινε ήταν όλα νορμάλ χωρίς κάτι εξαιρετικό (οι στάνταρ προσπεράσεις στα Κάστρα κλπ), με μόνη πλάκα κανα 2 χλμ. πριν την έξοδο της Εθνικής για Λάρισα που ήμουν με 150 να μου λέει η μάνα μου "σε λίγο είναι η έξοδος". Λέω εγώ "ναι, λίγο να πιάσω τα 170 και θα μπω" Μου λέει "άντε πιάστα αλλά μην χάσουμε την στροφή". Χαχαχα!! Τα έπιασα, τα πέρασα αλλά μου τα χάλασε η ****στροφή.
Όλα τα λεφτά ήταν στην επιστροφή. Είχα πει οτι θα έκανα ένα ήρεμο ταξίδι. Βγαίνοντας στην Εθνική από την πόλη από τα δεξιά μου με προσπερνάει ένα γκρι 206 4θυρο. Ε το ακολοθούσα από κάποια απόσταση προσπερνώντας όλα τα "εμπόδια" , και για κάποια διάρκεια ήμασταν μπροστά αυτός πίσω εγώ. Σε κάποια φάση τον πλησίασα, άρχισε να το τρέχει παραπάνω αλλά κάπου στα 140 τον πέρασα και συνέχιζα ακάθεκτος. Rolling eyes Ε σκέφτηκα αφού ξεκίνησα έτσι, να το παιχνιδίσω λίγο το θέμα. Φτάνουμε στα διόδια των Τεμπών, από μακριά είχα κόψει ένα ταμείο που ενώ ήταν πράσινο κανείς δεν πήγαινε για τον λόγο ότι το ταμείο ήταν στα δεξιά! Πάω πρώτος εκεί καρφωτός ενώ στα υπόλοιπα ταμεία γινόταν ψιλοπανικός. Ε παίρνει τα ρέστα η μητέρα μου και ξεκινώ όπως πάντα αφήνοντας λάστιχο έξω από την πόρτα του για να προλάβω κάτι άλλους που προφανώς θα με έκοβαν από το παιχνίδι μου πάνω στις στροφές. Ε μπήκα στις στροφές με 70 και ξεκίνησα το παιχνίδι με 100-110 όταν κανονικά εκεί πήγαινες με 80. Έκανα λίγο παιχνίδι αλλά λίγο αργότερα πέτυχα κίνηση και έπρεπε να κόψω. Evil Τελικά ήταν μεγάλη ουρά και ο λόγος ήταν 2 νταλίκες. Αργότερα που άνοιξε ο δρόμος και πριν μπούμε στις στροφές των Κάστρων έπρεπε να περάσω τις νταλίκες. Τέρμα αριστερά (2 λωριδες συνολικά) και αρχίζουμε προσπέραση. Σε κάποια φάση είχε κολλήσει μπροστά μου (ή μάλλον είχα κολλήσει) ένα πράσινο Corsa που ήμασταν με 130. Τίποτα όμως, δεν πήγαινε δεξιά. Έτσι ε; Κι όπως είμαι με 130 κόβω το τιμόνι δεξιά βαθιά και κοφτά, έτσι που ούτε μέσα στην πόλη δεν το κάνεις. Κι όμως το αυτοκίνητο έμεινε στις γραμμές του. Η μάνα μου τα είδε επιεικώς όλα. Rolling eyes Στα δεξιά είχε και πιο μπροστά μια αργή Mercedes οπότε double trouble, ανέβασα 150 και ξαναπέρασα αριστερά. Αυτό ήταν και το πιο επικίνδυνο σημείο όλου του ταξιδιού, όμως εγώ για έναν περίεργο λόγο δεν φοβήθηκα τόσο όσο με κάτι άλλα που κάνω μέσα στην πόλη. Ίσως να ήμουν πολύ προσηλωμένος στο δρόμο ώστε να φοβηθώ. Θα μου πείτε βέβαια "130 λίγο ήταν;" Όχι αλλά ήθελα να τον περάσω γιατί θα με έκοβε στις κατηφορικές στροφές στα Κάστρα. Ήταν το stunt της ημέρας, και τώρα τελευταία τα συνηθίζω ένα την ημέρα. Cool Ε αφού την ησύχασα την μητέρα μου συνέχισα στο υπόλοιπο ταξίδι με ταχύτητες 150-170, και κανα δυο φορές έπεσα και στα 110 ασυναίσθητα. Πάντως με εξέπληξε το στήσιμο του αυτοκινήτου που άντεξε τέτοιο απότομο πέρασμα στα δεξιά και με τέτοια ταχύτητα.
Μου έλεγε η μητέρα μου κάπου στις στροφές των Κάστρων οτι την επόμενη φορά θα πάει μόνη της με λεωφορείο ή τρενο, αν είναι να κάνω τέτοια πράγματα. Της είπα οτι εντάξει, μπορεί να πας και με τρένο ή με λεωφορείο, αλλά κάτι τέτοιο θα σου συνέβαινε; Γιατί σε όλους αρέσει η ταχύτητα, όπως και το να μπαίνεις σε στροφές με 110 (με ασφάλεια πάντα), αλλά κανείς δεν το παραδέχεται. Πάντως τώρα πλέον το πιστεύω οτι αλλιώς αντιλαμβάνεται τον δρόμο ο οδηγός και αλλιώς ο συνοδηγός. Και αυτό από αναφορές και της μητέρας μου, που αν και έχει συνηθίσει την οδηγησή μου, ακόμη που και που τρομάζει, αλλά και από φίλους που το παίζουν γρήγοροι έχοντας πιο πολλά άλογα και κάνοντας χειρόφρενα, αλλά στις στροφές βλέπω πως κρατιούνται από την χειρολαβή της πόρτας. Αστειευόμενος λέω στη μητέρα μου "αύριο θα πάω να βάλω bucket να μην έχεις πρόβλημα να κρατιέσαι από όπου βρεις στις στροφές". Razz Εγώ της εξήγησα οτι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα καθώς με κρατάει το κάθισμα, τα χέρια μου στο τιμόνι που δεν είναι ελεύθερα, ούτε με χαλάνε οι απότομες επιταχύνσεις κλπ, γιατί εγώ οδηγώ και είμαι προετοιμασμένος γι αυτα που σκέφτομαι ή πρόκειται να κάνω. Θα ήθελα πάντως κάποια στιγμή να είμαι κι εγώ συνοδηγός σε κάποιο τρελλό σαν κι εμένα που θα πηγαίνει όπως πηγαίνω εγώ για να δω το συναίσθημα. Και να πηγαίνει έτσι οχι γιατί το θέλει, αλλά γιατί του βγαίνει η ταχύτητα και η τρέλλα. Rolling eyes Είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβω το πως αντιλαμβάνονται οι συνοδηγοί μου τον τρόπο οδηγησής μου.
Πέρα από όλα αυτά να προσθέσω τα περάσματα μου με 80-90 από τα διόδια "περάστε ελεύθερα". χεχεχε!! Επίσης το πόσο καλά τραβάει η 5η μου, που νιώθεις το γκάζι ακόμη και από επιταχύνσεις από τα 130. Και ακόμη όταν ήμουν Κατερίνη στη μεσαία λωρίδα με 140 από τα αριστερά με (προς)πέρασε ένα μπλε Saxo turbo που η τουρμπίνα του δούλευε overtime. Το μόνο που πρόλαβα να δω πριν εξαφανιστεί ήταν οτι είχε λαρισαίικες πινακίδες και οτι φορούσε ακτινωτή ζάντα, και βέβαια το σφύριγμα της τουρμπίνας που ακούστηκε παρόλο τον θόρυβο του δρόμου, του μοτέρ και της μουσικής.
Και για να κλείσω μελοδικά αυτή την ακατάσχετη πολυλογία μου, και για να επιβραβεύσω όσους έχουν φτάσει να διαβάζουν ως εδώ:

Life, learning how to live my life
Learning how to pick my fights
Take my shots while I'm still burning

Goodbye to all those rainy nights
Goodbye, so long, I'm moving on

I've had enough of cryin'
Bleedin', sweatin', dyin'
Hear me when I say
Gonna live my life everyday
I'm gonna touch the sky
And I spread these wings and fly
I ain't here to play
I'm gonna live my life everyday

Hit the gas, take the wheel
I've just made myself a deal

Αφιερωμένο το Everyday από Bon Jovi, μελωδία και στίχοι, σε όλους, γρήγορους, adrenaline rush τύπους, και μη. Cool
Alex - Κυρ 20 Οκτ 2002, 22:26:13
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Πάντως με εξέπληξε το στήσιμο του αυτοκινήτου που άντεξε τέτοιο απότομο πέρασμα στα δεξιά και με τέτοια ταχύτητα.

Για δοκιμασε να ξαναστριψεις αριστερα στα καπακια και τοτε θα καταλαβεις την επικυνδυνοτητα του εγχειρηματος καθως θα αρχισουν οι μεταφορες βαρους και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Silly

Οσο για το πως ανεβαζει χιλιομετρα η 5η ε ενταξει καλυτερα απ'την 4η μεχρι τα 170 τουλαχιστον δεν νομιζω να φορτωνει.. οποτε μετα τα 170 βαλτη για τα "ρεστα"... Ουσιαστικα το δικο μας ειναι 4speed κιβωτιο καθως η 5η δεν μπαινει σχεδον ποτε (στο δικο μου)... Εγω 5η μονο μετα τα 165..

Τωρα αυτο που λες για οδηγο-συνοδηγο, παιζει τεραστιο ρολο το πως βλεπεις τα πραγματα καθως και η δυναμη των επιταχυνσεων καθως σε στροφιλικια γυρω στα 140-160 χιλιομετρα μαυρη ασφαλτο με αμαξι τουλαχιστον 120 αλογα (το πιαααααασατε το υπονουμενο εεεε?) εγω χρειαζομουν με το δεξι να πιανω το χερουλι στο ταβανι και με το αριστερο χερι τη βαση του καθισματος του οδηγου.... !!! Ο οδηγος εχει φυσικα το τιμονι, αλλα και ενα αγωνιστικο bucket θα βελτιωνε πολυ την κατασταση...Δεν κουνιεσαι βημα εκει μεσα.. Θεεικο! Απλα δεν μπορεις να δεις τοσο ευκολα μπρος τα πισω.. εχει δηλαδη αυτο το πρακτικο προβλημα.. Επισης πρεπει να ξηλωθει το πισω καθισμα για να μπουν οι ζωνες του..

Και συνεχιζω στο ιδιο κλιμα...

Metallica
Fuel

Gimme fuel
Gimme fire
Gimme that which I desire

Turn on, I see red
Adrenaline crash and crash my head
Nitro junkie, paint me dead
And I see red

one hundred plus through black and white
War horse
War head
Fuck 'em, man
White knuckle tight
Through black and white

Oh, on I burn
Fuel is pumping engines
Burning hard
Loose and clean

Oh, and on I burn
Churning my direction
Quench my thirst with gasoline

So gimme fuel
Gimme fire

Turn on beyond the bone
Swallow future, spit out home
Burn your face upon the chrome

Take the corner, join the crash
Headlights
Headlines
Another junkie lives too fast

Yeah
Lives way too fast, fast, fast, fast, fast

Oh, on I burn
Fuel is pumping engines
Burning hard, loose and clean

Oh, and on I burn
Turning my direction

So gimme fuel
Gimme fire

Oh
Gimme fuel
Gimme fire
My desire

Oh, on I burn
Fuel is pumping engines
Burning hard, loose and clean

On I burn
Churning my direction

Gimme fuel
Gimme fire

On I burn
Slash - Δευ 21 Οκτ 2002, 00:14:04
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστός ο παίχτης! Cool
seridim - Δευ 21 Οκτ 2002, 00:45:35
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα σας . Μια μικρή ιστορία με πρωταγωνιστή το 206 μου!!!!. Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2002. Ώρα 9:10 Επαιστρέφω από την πατρίδα μου τη Ωλώρινα όπου είχα πάει για να ψηφίσω. Για όσους γνωρίζουν έχει φτιαχτεί ένας σχετικά καινούργιος δρόμος από 'Εδεσσα προσ Γιαννιτσά. Πήγαινα νορμάλ σχεδόν με 120 χλμ. Από πίσω μου ένα Saxo 1,4 VTS και πίσω του Daewoo Lanos Extreme 90 HP. Ο τύπος ανάβει συνεχώς τα φώτα για να με προσπεράσει. Πιάνω εξιά λωρίδα εγώ και το Saxo ξεκινάει το προσπέρασμα. Ακριβώς πίσω του προσπερνάει και το Daewoo. Ο τύπος με το Lanos έχει ένα χαμόγελο ευχαρίστησης επειδή με προσπέρασε ενώ ο άλλος με το saxo κανει χειρονομία. Αυτό ήταν τρελάθηκα!!!! Twisted evil Twisted evil Κατέβασμα σε τετάρτη και αρχίζει το παιχνίδι Laughing Laughing Ο λέων μου δεν κρατιόταν. Χωρίς να το καταλάβω έχω πιάσει 160 χλμ και αρχίζω να κερνάω τσαγάκια Πρώτα το Lanos και στο καπάκι το Saxo. Πέμπτη στο κιβώτιο και το τελικιάζω 175 χλμ. Μετά από 15 χλμ περίπου σταματάω στα φανάρια των Γιαννιτσών επειδή χτύπησε το κινητό μου και έπρεπε να μιλήσω με ασφάλεια. Από πίσω σταματάνε οι δύο τύποι αρχίζουν τις ερωτήσεις για τα καλούδια που νομίζαν ότι είχε το 206 μου. Να βλέπατε τη φάτσα τους Crying or Very sad Crying or Very sad όταν τους είπα ότι έχω αλλάξει μόνο το τελικό. Δεν το πίστευαν και μου ζήτησαν να ανοίξω το καπό . Δεύτερο εγκεφαλικό όταν είδαν ότι ήταν normal :D Surprised
PS Το saxo είχε φιλτροχοάνη και το Lanos χταπόδι και τελικό. Μετά το σημερινό θα πάψω να διαμαρτύρομαι κατά μεγάλο βαθμό για τα μόνο 75 αλογάκια που μας προμήθευσε η Peugeot.
206 I love you
Άσχετο με το topic αλλά θα το πω. Σε λίγο καιρό μπαίνει βαρελάκι της BMC και αγωνιστικός καταλύτης.
Slash - Δευ 21 Οκτ 2002, 00:49:42
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως να κάναμε τσαγάκια και τίλιο σε συσκευασία 206 Club;
Miltellas - Δευ 21 Οκτ 2002, 01:15:41
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:

Metallica
Fuel

Gimme fuel
Gimme fire

Turn on, I see red
Adrenaline crash and crash my head
Nitro junkie, paint me dead
And I see red
.....................
On I burn

Ώπα! Μου θύμισες τα νιάτα μου. Έχω μερικά CD τους και μόνο όταν οδηγώ τα ακούω.
Wink
Slash - Δευ 21 Οκτ 2002, 01:21:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ώπα γούστα!!!
Κι εγώ στην αρχή έβαζα τέτοια κομμάτια μέσα, αφού έχω όλα τα cd's από τα περισσότερα τέτοια συγκροτήματα, με αποκορύφωση το One, που γινόταν της poytanas στην γαλαρία των λεωφορείων όταν το βάζαμε. Α ρε τι θυμήθηκα πάλι...
teoman - Δευ 21 Οκτ 2002, 08:24:46
Θέμα δημοσίευσης:
Και για να μην γράφουμε μόνο τα ωραία και όμορφα... ευπειθώς αναφέρω ότι την Παρασκευή χρεώθηκα μία ήττα Crying or Very sad μετά από πάρα πολύ καιρό...
Είχα μπροστά μου μια άδεια ευθεία Ξεκινώ στα φανάρια και με την άκρη του ματιού μου είδα μια mercedes A να επιταχύνει αριστερά μου.Μέχρι τα 140 είμασταν σχεδόν δίπλα (μου έριχνε μισό αυτοκίνητο).Στα 180+ ήταν περίπου 2 αυτοκίνητα μπροστά αναβοσβήνοντας ευχαριστημένος τα alarm.Τότε πρόσεξα και το 190 δίπλα στο Α. Sad

Ακόμα πίνω σόδες για να το χωνέψω...
seridim - Δευ 21 Οκτ 2002, 10:24:27
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Και για να μην γράφουμε μόνο τα ωραία και όμορφα... ευπειθώς αναφέρω ότι την Παρασκευή χρεώθηκα μία ήττα Crying or Very sad μετά από πάρα πολύ καιρό...
Είχα μπροστά μου μια άδεια ευθεία Ξεκινώ στα φανάρια και με την άκρη του ματιού μου είδα μια mercedes A να επιταχύνει αριστερά μου.Μέχρι τα 140 είμασταν σχεδόν δίπλα (μου έριχνε μισό αυτοκίνητο).Στα 180+ ήταν περίπου 2 αυτοκίνητα μπροστά αναβοσβήνοντας ευχαριστημένος τα alarm.Τότε πρόσεξα και το 190 δίπλα στο Α. Sad

teoman
Μην το παίρνεις κατάκαρδα. Ελπίζω να μην ηττηθείς ξανά. Πως θα γίνει αυτό; Προσπάθησε να είσαι περισσότερο προσεκτικός όταν επιλέγεις αντίπαλο (Α190) να είναι κοντά στις δυνατότητές μας. Μην με παρεξηγήσεις αλλά εγώ όταν έχω κέφια αυτό κάνω. Επιλέγω ισοδύναμους αντιπάλους. Αν και μερικές φορές έχω φάει σκόνη!!!!πολύ σκόνη!!!!!Από ένα Xsara εξωτερικά 1.4 αλλά με μηχανή δίλιτρη
teoman - Δευ 21 Οκτ 2002, 10:30:43
Θέμα δημοσίευσης:
seridim έγραψε:

teoman
Μην το παίρνεις κατάκαρδα. Ελπίζω να μην ηττηθείς ξανά. Πως θα γίνει αυτό; Προσπάθησε να είσαι περισσότερο προσεκτικός όταν επιλέγεις αντίπαλο (Α190) να είναι κοντά στις δυνατότητές μας. Μην με παρεξηγήσεις αλλά εγώ όταν έχω κέφια αυτό κάνω. Επιλέγω ισοδύναμους αντιπάλους. Αν και μερικές φορές έχω φάει σκόνη!!!!πολύ σκόνη!!!!!Από ένα Xsara εξωτερικά 1.4 αλλά με μηχανή δίλιτρη

Μάλλον δεν τον επέλεξα εγώ αλλά εκείνος...
Αν είχα προσέξει το 190 δεν θα έμπαινα στον κόπο... 125 άλογα είναι αυτά!
Svstouk - Δευ 21 Οκτ 2002, 12:53:00
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:

Ο Παρήγορος του Πολίτη Shocked :

Σκέψου όμως ότι αν βρισκόσασταν σε στροφές κάποιος άλλος θα κατάπινε τη γλώσσα του! Wink
christhehealer - Δευ 21 Οκτ 2002, 13:35:49
Θέμα δημοσίευσης:
Tώρα που λέει ο teoman για mercedes.

Tο Σάββατο στην Kακιά Σκάλα πάμε δίπλα-δίπλα με έναν παππού, χαρακτηριστική φάτσα κρασοπατέρα (από τους τύπους που πας επίσκεψη σπίτι τους και δεν φεύγεις εάν δεν πιείς μια στέρνα κρασί και δεν φας ένα κοπάδι αρνιά Shocked )που έχει mercedes E230. Kάποια στιγμή μου κολάει στον προφυλακτήρα ένα Almera φτιαγμένο μέχρι τα αυτιά. Mου αναβοσβήνει τα φώτα κάνω δεξιά για να του κάνω το γνωστό κόλπο (τον αφήνεις έρχεται δίπλα σου, πατάς γκάζι και εξαφανίζεσαι) κολλάω πίσω από ένα Renault και πάνω που πάω να μπω αριστερά βλέπω τον παππού να του έχει κολλήσει στον προφυλακτήρα. Για να μην τα πολυλογώ σε δυο στροφές ο παππούς τον κέρασε τσάι και μετά έκανε δεξιά και συνέχισε το ταξίδι του αμέριμνος Cool Cool Cool Cool
chatasos - Δευ 21 Οκτ 2002, 14:30:41
Θέμα δημοσίευσης:
Να πω και εγώ τι μου συνέβηκε προχτές μέσα στα στενάκια του Ηρακλείου.

Σε κάποια στιγμή μου έχει κολλήσει ένα Subaru Forester το οποίο το οδηγάει
ένας 50χρονος και δίπλα κάθεται μάλλον η γυναίκα του. Από τις φάτσες τους
τους κόβω για αρκετά συντηρητικό ζευγάρι. Αμ έλα ντε! Στην αμέσως επόμενη
στροφή (και μιλάμε για πλάτος δρόμου που ίσα χωράει ένα αυτοκίνητο και
ένα μηχανάκι) αρχίζει να πετάει κώλο, εγώ να τον βλέπω από τον καθρέφτη
και να λέω "έχει ξεφύγει ο τύπος", η γυναίκα του να χασκογελάει και αυτός
από στροφή σε στροφή να του δίνει να καταλαβαίνει. Να μην τα πολυλογώ,
για περίπου 5-6 στροφές του πέταγε κώλο σε σημείο που άλλος θα φοβόταν
να στρίψει με τέτοια ταχύτητα.

Από την άλλη τον θεωρώ αρκετά τυχερό αφού δεν κατάφερε να τσακίσει
κανένα παρκαρισμένο αμάξι αλλά και αρκετά καραγκιόζη αφού δεν εγκρίνω
καθόλου την "τακτική" του. Απλά μου έκανε εντύπωση η ακρίβειά του.
DimiP - Δευ 21 Οκτ 2002, 15:16:23
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Πριν από λίγες ώρες γύρισα από το καθιερωμένο μηνιαίο διήμερο ταξιδάκι μου στη Λάρισα. Πλέον ξέρω καλύτερα να πηγαίνω εκεί παρά στη σχολή μου. :D Για άλλη μια φορά το λιονταράκι στάθηκε άξια στο δρόμο και έδειξε τα δόντια του όπου χρειάστηκε. Στο πήγαινε ήταν όλα νορμάλ χωρίς κάτι εξαιρετικό (οι στάνταρ προσπεράσεις στα Κάστρα κλπ), με μόνη πλάκα κανα 2 χλμ. πριν την έξοδο της Εθνικής για Λάρισα που ήμουν με 150 να μου λέει η μάνα μου "σε λίγο είναι η έξοδος". Λέω εγώ "ναι, λίγο να πιάσω τα 170 και θα μπω" Μου λέει "άντε πιάστα αλλά μην χάσουμε την στροφή". Χαχαχα!! Τα έπιασα, τα πέρασα αλλά μου τα χάλασε η ****στροφή.
Όλα τα λεφτά ήταν στην επιστροφή. Είχα πει οτι θα έκανα ένα ήρεμο ταξίδι. Βγαίνοντας στην Εθνική από την πόλη από τα δεξιά μου με προσπερνάει ένα γκρι 206 4θυρο. Ε το ακολοθούσα από κάποια απόσταση προσπερνώντας όλα τα "εμπόδια" , και για κάποια διάρκεια ήμασταν μπροστά αυτός πίσω εγώ. Σε κάποια φάση τον πλησίασα, άρχισε να το τρέχει παραπάνω αλλά κάπου στα 140 τον πέρασα και συνέχιζα ακάθεκτος. Rolling eyes Ε σκέφτηκα αφού ξεκίνησα έτσι, να το παιχνιδίσω λίγο το θέμα. Φτάνουμε στα διόδια των Τεμπών, από μακριά είχα κόψει ένα ταμείο που ενώ ήταν πράσινο κανείς δεν πήγαινε για τον λόγο ότι το ταμείο ήταν στα δεξιά! Πάω πρώτος εκεί καρφωτός ενώ στα υπόλοιπα ταμεία γινόταν ψιλοπανικός. Ε παίρνει τα ρέστα η μητέρα μου και ξεκινώ όπως πάντα αφήνοντας λάστιχο έξω από την πόρτα του για να προλάβω κάτι άλλους που προφανώς θα με έκοβαν από το παιχνίδι μου πάνω στις στροφές. Ε μπήκα στις στροφές με 70 και ξεκίνησα το παιχνίδι με 100-110 όταν κανονικά εκεί πήγαινες με 80. Έκανα λίγο παιχνίδι αλλά λίγο αργότερα πέτυχα κίνηση και έπρεπε να κόψω. Evil Τελικά ήταν μεγάλη ουρά και ο λόγος ήταν 2 νταλίκες. Αργότερα που άνοιξε ο δρόμος και πριν μπούμε στις στροφές των Κάστρων έπρεπε να περάσω τις νταλίκες. Τέρμα αριστερά (2 λωριδες συνολικά) και αρχίζουμε προσπέραση. Σε κάποια φάση είχε κολλήσει μπροστά μου (ή μάλλον είχα κολλήσει) ένα πράσινο Corsa που ήμασταν με 130. Τίποτα όμως, δεν πήγαινε δεξιά. Έτσι ε; Κι όπως είμαι με 130 κόβω το τιμόνι δεξιά βαθιά και κοφτά, έτσι που ούτε μέσα στην πόλη δεν το κάνεις. Κι όμως το αυτοκίνητο έμεινε στις γραμμές του. Η μάνα μου τα είδε επιεικώς όλα. Rolling eyes Στα δεξιά είχε και πιο μπροστά μια αργή Mercedes οπότε double trouble, ανέβασα 150 και ξαναπέρασα αριστερά. Αυτό ήταν και το πιο επικίνδυνο σημείο όλου του ταξιδιού, όμως εγώ για έναν περίεργο λόγο δεν φοβήθηκα τόσο όσο με κάτι άλλα που κάνω μέσα στην πόλη. Ίσως να ήμουν πολύ προσηλωμένος στο δρόμο ώστε να φοβηθώ. Θα μου πείτε βέβαια "130 λίγο ήταν;" Όχι αλλά ήθελα να τον περάσω γιατί θα με έκοβε στις κατηφορικές στροφές στα Κάστρα. Ήταν το stunt της ημέρας, και τώρα τελευταία τα συνηθίζω ένα την ημέρα. Cool Ε αφού την ησύχασα την μητέρα μου συνέχισα στο υπόλοιπο ταξίδι με ταχύτητες 150-170, και κανα δυο φορές έπεσα και στα 110 ασυναίσθητα. Πάντως με εξέπληξε το στήσιμο του αυτοκινήτου που άντεξε τέτοιο απότομο πέρασμα στα δεξιά και με τέτοια ταχύτητα.
Μου έλεγε η μητέρα μου κάπου στις στροφές των Κάστρων οτι την επόμενη φορά θα πάει μόνη της με λεωφορείο ή τρενο, αν είναι να κάνω τέτοια πράγματα. Της είπα οτι εντάξει, μπορεί να πας και με τρένο ή με λεωφορείο, αλλά κάτι τέτοιο θα σου συνέβαινε; Γιατί σε όλους αρέσει η ταχύτητα, όπως και το να μπαίνεις σε στροφές με 110 (με ασφάλεια πάντα), αλλά κανείς δεν το παραδέχεται. Πάντως τώρα πλέον το πιστεύω οτι αλλιώς αντιλαμβάνεται τον δρόμο ο οδηγός και αλλιώς ο συνοδηγός. Και αυτό από αναφορές και της μητέρας μου, που αν και έχει συνηθίσει την οδηγησή μου, ακόμη που και που τρομάζει, αλλά και από φίλους που το παίζουν γρήγοροι έχοντας πιο πολλά άλογα και κάνοντας χειρόφρενα, αλλά στις στροφές βλέπω πως κρατιούνται από την χειρολαβή της πόρτας. Αστειευόμενος λέω στη μητέρα μου "αύριο θα πάω να βάλω bucket να μην έχεις πρόβλημα να κρατιέσαι από όπου βρεις στις στροφές". Razz Εγώ της εξήγησα οτι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα καθώς με κρατάει το κάθισμα, τα χέρια μου στο τιμόνι που δεν είναι ελεύθερα, ούτε με χαλάνε οι απότομες επιταχύνσεις κλπ, γιατί εγώ οδηγώ και είμαι προετοιμασμένος γι αυτα που σκέφτομαι ή πρόκειται να κάνω. Θα ήθελα πάντως κάποια στιγμή να είμαι κι εγώ συνοδηγός σε κάποιο τρελλό σαν κι εμένα που θα πηγαίνει όπως πηγαίνω εγώ για να δω το συναίσθημα. Και να πηγαίνει έτσι οχι γιατί το θέλει, αλλά γιατί του βγαίνει η ταχύτητα και η τρέλλα. Rolling eyes Είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβω το πως αντιλαμβάνονται οι συνοδηγοί μου τον τρόπο οδηγησής μου.
Πέρα από όλα αυτά να προσθέσω τα περάσματα μου με 80-90 από τα διόδια "περάστε ελεύθερα". χεχεχε!! Επίσης το πόσο καλά τραβάει η 5η μου, που νιώθεις το γκάζι ακόμη και από επιταχύνσεις από τα 130. Και ακόμη όταν ήμουν Κατερίνη στη μεσαία λωρίδα με 140 από τα αριστερά με (προς)πέρασε ένα μπλε Saxo turbo που η τουρμπίνα του δούλευε overtime. Το μόνο που πρόλαβα να δω πριν εξαφανιστεί ήταν οτι είχε λαρισαίικες πινακίδες και οτι φορούσε ακτινωτή ζάντα, και βέβαια το σφύριγμα της τουρμπίνας που ακούστηκε παρόλο τον θόρυβο του δρόμου, του μοτέρ και της μουσικής.
Και για να κλείσω μελοδικά αυτή την ακατάσχετη πολυλογία μου, και για να επιβραβεύσω όσους έχουν φτάσει να διαβάζουν ως εδώ:

Life, learning how to live my life
Learning how to pick my fights
Take my shots while I'm still burning

Goodbye to all those rainy nights
Goodbye, so long, I'm moving on

I've had enough of cryin'
Bleedin', sweatin', dyin'
Hear me when I say
Gonna live my life everyday
I'm gonna touch the sky
And I spread these wings and fly
I ain't here to play
I'm gonna live my life everyday

Hit the gas, take the wheel
I've just made myself a deal

Αφιερωμένο το Everyday από Bon Jovi, μελωδία και στίχοι, σε όλους, γρήγορους, adrenaline rush τύπους, και μη. Cool

ολα καλα αν ακι αρκετα επικινδυνα θα ελεγα αλλα δεν το καταλαβα αυτο το κοματι της αφηγησης . μηπως φταιει η ορολογια ; τι εννοεις λεγοντας αφηνοντας λαστιχο στην πορτα του ;;;
δεν κανω πλακα απλα δεν καταλαβα τι λες εκει.
για πες .
DimiP - Δευ 21 Οκτ 2002, 15:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
seridim έγραψε:
Καλησπέρα σας . Μια μικρή ιστορία με πρωταγωνιστή το 206 μου!!!!. Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2002. Ώρα 9:10 Επαιστρέφω από την πατρίδα μου τη Ωλώρινα όπου είχα πάει για να ψηφίσω. Για όσους γνωρίζουν έχει φτιαχτεί ένας σχετικά καινούργιος δρόμος από 'Εδεσσα προσ Γιαννιτσά. Πήγαινα νορμάλ σχεδόν με 120 χλμ. Από πίσω μου ένα Saxo 1,4 VTS και πίσω του Daewoo Lanos Extreme 90 HP. Ο τύπος ανάβει συνεχώς τα φώτα για να με προσπεράσει. Πιάνω εξιά λωρίδα εγώ και το Saxo ξεκινάει το προσπέρασμα. Ακριβώς πίσω του προσπερνάει και το Daewoo. Ο τύπος με το Lanos έχει ένα χαμόγελο ευχαρίστησης επειδή με προσπέρασε ενώ ο άλλος με το saxo κανει χειρονομία. Αυτό ήταν τρελάθηκα!!!! Twisted evil Twisted evil Κατέβασμα σε τετάρτη και αρχίζει το παιχνίδι Laughing Laughing Ο λέων μου δεν κρατιόταν. Χωρίς να το καταλάβω έχω πιάσει 160 χλμ και αρχίζω να κερνάω τσαγάκια Πρώτα το Lanos και στο καπάκι το Saxo. Πέμπτη στο κιβώτιο και το τελικιάζω 175 χλμ. Μετά από 15 χλμ περίπου σταματάω στα φανάρια των Γιαννιτσών επειδή χτύπησε το κινητό μου και έπρεπε να μιλήσω με ασφάλεια. Από πίσω σταματάνε οι δύο τύποι αρχίζουν τις ερωτήσεις για τα καλούδια που νομίζαν ότι είχε το 206 μου. Να βλέπατε τη φάτσα τους Crying or Very sad Crying or Very sad όταν τους είπα ότι έχω αλλάξει μόνο το τελικό. Δεν το πίστευαν και μου ζήτησαν να ανοίξω το καπό . Δεύτερο εγκεφαλικό όταν είδαν ότι ήταν normal :D Surprised
PS Το saxo είχε φιλτροχοάνη και το Lanos χταπόδι και τελικό. Μετά το σημερινό θα πάψω να διαμαρτύρομαι κατά μεγάλο βαθμό για τα μόνο 75 αλογάκια που μας προμήθευσε η Peugeot.
206 I love you
Άσχετο με το topic αλλά θα το πω. Σε λίγο καιρό μπαίνει βαρελάκι της BMC και αγωνιστικός καταλύτης.

Μπραβο seridim αλλα ! λεω εγω τωρα και μη με παρεξηγησεις ! (δεν θελω να μειωσω την προσπαθεια σου) μηπως το να κερασεις τσαι καποιον προυποθετει πως θα ξεκινησεις -οσο γινεται- μαζι του και θα ειστε και οι 2 προετοιμασμενοι ; γιατι αν σε περασαν τα 2 αυτοκινητα και δεν κοιταξαν πισω τους και μετα εσυ γκαζονωντας με 160 τους περασες , δε λεει και πολλα γιατι αυτοι πολυ απλα μπορει να εκοψαν η να διατηρησαν σταθερη ταχυτητα . δεν ξερω ακριβως πως εγινε το σκηνικο γιατι δεν ημουν εκει αλλα νομιζω πως δεν εχει νοημα να με περασει ενα αμαξι απο πισω (η να του κανω χωρο να περασει) και μετα απο λιγο να δωσω ο,τι εχω και δεν εχω να φτασω 160-170 και να τον περασω. εαν το ειχε καταλαβει μπορει ! και να μην με αφηνε ....
Ξαναλεω για να μη με παρεξηγησεις , δεν ξερω πως εγινε ακριβως αλλα οπως και να το κανουμε 75 αλογα ειναι λιγα.
---------------------------
εχω ξεκινησει με megane παλαιοτερο (οχι coupe) απο φαναρι και ψιλοχαλαρα αρχισαμε να γκαζωνουμε χωρις συνενοηση (ουτε βλεμμα δεν αλλαξαμε) γιατι κανεις δεν ηθελε να αφησει τον αλλο να περασει , στην Πειραιως, και οσο ακουγε ο ενας τη μηχανη του αλλου τοσο εδινε . εγω ειχα 2α και την εφτασα σχεδον κοφτη αλλαξα 3η αλλα αμεσως εκοψα γιατι ειχα φαναρι. Το ολο θεμα ειναι πως τα 2 αμαξια πηγαιναν καπο με καπο και οταν εκοψα γιατι δεν ηθελα να περασω με κοκκινο περασε μπροστα το megane και πλακωθηκε να φρεναρει μετα.
Ουτε τι αλογα eβγαζε το megane ξερω ουτε και κοιταξα τον οδηγο του , οσο ειδε το πλαι του ματιου μου ο οδηγος ηταν νεος, αλλα το ευχαριστηθηκα γιατι ξεκινησαμε και οι 2 εχοντας γνωση και ξεροντας τι κανουμε.

τελος να πω πως πολλες φορες θελω να ανοιξω το αμαξι και να τρεξω για να κοντραριστω με αλλους στο δρομο ειδικα οταν εχουν το υφος του κατακτητη αλλα με φρεναρει η γνωση των οριων της μηχανης μου.
Οταν εκανα το λαθος να περασω απο αριστερα με πολυ θορυβο διπλα απο ενα punto στην Καβαλας χωρις πραγματικα να εχω προθεση να τον κοντραρω (ναι το gt ηταν που να πηγαινα εγω ξεβρακωτος;Wink και να περασω για 20 μετρα , το ειδα να κοβει αριστερα τιμονι κι να με περναει μεχρι να πω "κιμινο" (απο δεξια με σφηνα). Ωραιο το τσαγκι δε λεω!
Μετα καταλαβα οτι ηταν απο εκεινους τους "κυνηγους" που βγαινουν τσαρκα στο δρομο, μεσαια η δεξια λωριδα, περιμενοντας το επομενο θυμα τους.
αυτα τα ολιγα.
ουφ!
Sidobre - Δευ 21 Οκτ 2002, 15:38:32
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ολα καλα αν ακι αρκετα επικινδυνα θα ελεγα αλλα δεν το καταλαβα αυτο το κοματι της αφηγησης . μηπως φταιει η ορολογια ; τι εννοεις λεγοντας αφηνοντας λαστιχο στην πορτα του ;;;
για πες .

Dimip θα στο εξηγήσω εγώ με την νοηματική Wink

Αααν ααν αααααν ιιιιιιικκκ, ρροοοοοαααααρρρ...

Αν επίσης δεν κατάλαβες να σου εξηγήσω στα επιστημονικά, ότι το παιδί σπινάρισε
DimiP - Δευ 21 Οκτ 2002, 16:21:19
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
DimiP έγραψε:
για πες .

Dimip θα στο εξηγήσω εγώ με την νοηματική Wink

Αααν ααν αααααν ιιιιιιικκκ, ρροοοοοαααααρρρ...

Αν επίσης δεν κατάλαβες να σου εξηγήσω στα επιστημονικά, ότι το παιδί σπινάρισε

ααααα! ΟΥΓΚ ! καταλαβα !!!

Slash - Δευ 21 Οκτ 2002, 21:03:26
Θέμα δημοσίευσης:
Χεχεχεχε!!
Ναι έφυγα σπινιαριστός. Σχεδόν από κάθε διόδιο φεύγω σπινιαριστός. Δεν ξέρω γιατί, έτσι μου βγαίνει. Επειδή φαίνεται πως έχουμε σταματήσει όλοι για να πληρώσουμε, ε είναι το κατάλληλο στήσιμο. Συν οτι με τα κουβούκλια γύρω γύρω και με την απλωσιά μπροστά σου είναι σαν dragster. Αμα είναι και καμιά κουκλίτσα στο ταμείο, ε να μην κάνουμε και το κομμάτι μας; Laughing Wink
Alex - Δευ 21 Οκτ 2002, 21:59:11
Θέμα δημοσίευσης:
Μου ελεγε ενας φιλος οτι στα διοδια κοβουν κλησεις οι μπατσοι οταν υπολογισουν την ωρα στο χαρτακι της διελευσης απο τα προηγουμενα διοδια με την ωρα αφιξης στα 2α διοδια. Και καλα σου λενε πχ, εκανες 10 λεπτα αρα επιασες 130 μεση ταχυτητα => κληση!!!

Τι να πω...
Slash - Δευ 21 Οκτ 2002, 23:11:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω φιλαράκι. Μάλλον όχι, τραβηγμένο από τα μαλλιά το κόβω. Εγώ που τον κάνω αυτό το δρόμο γκαζωτός όσο με παίρνει δεν μου έχουν κόψει ή στείλει τίποτα. Προχθές που με είχαν πιάσει τα γκαζωτά μου έκανα Λάρισα-Θεσ/νίκη 1,5 ώρα, ενώ ρεκόρ μου καλό θεωρώ το Θεσ/νίκη-Βόλο σε 1:50. Η διαφορά μεταξύ τον διοδίων των Μαλγάρων και των Τεμπών ήταν γύρω στα 45 λεπτά. Υπολόγισε τώρα. Φταίει και ο δρόμος που ενώ τρέχεις βεντουζάρεις κάτω. Έχω ρίξει αρκετά τους χρόνους μου σχετικά με τα ταξίδια που μας έκανε και κάνει ο μπαμπάς μου. χεχεχε!!! Αν και αυτός όπου βρει το πατάει, ίσως και περισσότερο από μένα, ωστόσο αναγκαστικά χάνει στις στροφές. Razz Και εκεί παίζεται το παιχνίδι. Όσο για αν με έχουν σταματήσει στο δρόμο, ναι με έχουν σταματήσει πάνω στις ανηφόρες των Τεμπών, και μάλιστα τρόμαξα αρκετά γιατί ήταν αρκετοί μπάτσοι με 3 "σχολικά". Και λέω την φάγαμε την κλήση. Τελικά ήταν απλό τσεκ για δίπλωμα-ασφάλεια. Μόνο την τρομάρα που έφαγα. Rolling eyes Αλλά από τότε πηγαίνω ακόμη πιο γρήγορα. :D
DimiP - Δευ 21 Οκτ 2002, 23:40:39
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Χεχεχεχε!!
Ναι έφυγα σπινιαριστός. Σχεδόν από κάθε διόδιο φεύγω σπινιαριστός. Δεν ξέρω γιατί, έτσι μου βγαίνει. Επειδή φαίνεται πως έχουμε σταματήσει όλοι για να πληρώσουμε, ε είναι το κατάλληλο στήσιμο. Συν οτι με τα κουβούκλια γύρω γύρω και με την απλωσιά μπροστά σου είναι σαν dragster. Αμα είναι και καμιά κουκλίτσα στο ταμείο, ε να μην κάνουμε και το κομμάτι μας; Laughing Wink

δηλ. καταφερες και σπιναρες πανω στο αγριο και ειδικα διαμορφωμενο τερεν των διοδιων ;;; εκει που πας με 1η αντε 2α και 15χλμ/ωρα για να μη ταλαιπωρησεις το καημενο το 206 σου ; ειδικα αν εισαι χαμηλομ. με 50 και μικροτερο προφιλ λαστιχου και ολοι οι κραδασμοι ερχονται πανω σου ;

μπραβο!!
Slash - Δευ 21 Οκτ 2002, 23:52:53
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Slash έγραψε:
Χεχεχεχε!!

δηλ. καταφερες και σπιναρες πανω στο αγριο και ειδικα διαμορφωμενο τερεν των διοδιων ;;; εκει που πας με 1η αντε 2α και 15χλμ/ωρα για να μη ταλαιπωρησεις το καημενο το 206 σου ; ειδικα αν εισαι χαμηλομ. με 50 και μικροτερο προφιλ λαστιχου και ολοι οι κραδασμοι ερχονται πανω σου ;

μπραβο!!

Όντως είναι έτσι, αλλά όσο έχω παρατηρήσει είναι έτσι καθώς φτάνεις για να ελαττώσεις ταχύτητα και έχει μικρές λακούβες, κατι σαν είναι ο δρόμος καρό. Μπροστά στο ταμείο όμως και πέρα είναι κανονική άσφαλτος και φεύγεις κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα (μόνο μη σε πάρει στο κυνήγι κανας μπάτσος επειδή έφυγες γρήγορα!)
Miltellas - Τετ 23 Οκτ 2002, 02:43:19
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
τους κόβω για αρκετά συντηρητικό ζευγάρι................. "έχει ξεφύγει ο τύπος", η γυναίκα του να χασκογελάει........για περίπου 5-6 στροφές του πέταγε κώλο σε σημείο που άλλος θα φοβόταν

Λίγα λόγια για τους παππούδες...

Slash έγραψε:
Προχθές που με είχαν πιάσει τα γκαζωτά μου έκανα Λάρισα-Θεσ/νίκη 1,5 ώρα, ενώ ρεκόρ μου καλό θεωρώ το Θεσ/νίκη-Βόλο σε 1:50. Η διαφορά μεταξύ τον διοδίων των Μαλγάρων και των Τεμπών ήταν γύρω στα 45 λεπτά.

Δεν είναι λίγο νωρίς να δημοσιεύεις τους χρόνους σου, μικρέ;
Καλά-καλά δεν βγήκες απ' τ' αυγό!
Να ρωτάς πρώτα κανέναν παλιότερο, να μαθαίνεις... ασεβή νεανίσκε!
Cool
Svstouk - Τετ 23 Οκτ 2002, 08:19:19
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
chatasos έγραψε:
τους κόβω για αρκετά συντηρητικό ζευγάρι................. "έχει ξεφύγει ο τύπος", η γυναίκα του να χασκογελάει........για περίπου 5-6 στροφές του πέταγε κώλο σε σημείο που άλλος θα φοβόταν

Λίγα λόγια για τους παππούδες...

Slash έγραψε:
Προχθές που με είχαν πιάσει τα γκαζωτά μου έκανα Λάρισα-Θεσ/νίκη 1,5 ώρα, ενώ ρεκόρ μου καλό θεωρώ το Θεσ/νίκη-Βόλο σε 1:50. Η διαφορά μεταξύ τον διοδίων των Μαλγάρων και των Τεμπών ήταν γύρω στα 45 λεπτά.

Cool

O νεανίσκος καταδικάζεται σε χρήση απλής αμόλυβδης γις τις ερχόμενες δέκα ημέρες! Laughing
Sidobre - Τετ 23 Οκτ 2002, 08:33:04
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Cool

Παππού, άσε τα παιδιά να ευχαριστηθούν!

Και εσύ στην ηλικία τους τα ίδια έκανες!!

Αντε, τα ξέχασες κι όλας; Βρωμογκαζόγερε! Παλιοστροφοξεκούτη!

Δεν θα ανέβω πάνω; Θα σου δείξω εγώ... Twisted evil
Slash - Τετ 23 Οκτ 2002, 16:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Slash έγραψε:

Cool

Αν εννοείς οτι πάω καλά και κάνω καλό χρόνο σε ευχαριστώ. Embarassed
Αν εννοείς οτι πάω σαν χελώνα λες και θα σπάσουν τα αυγά, θα σου πω οτι αυτά αφορούν δικά μου ρεκόρ, και σαφώς δεν τα συγκρίνω με κανένος άλλου. Δείχνουν το πόσο αργά πάω (ή γρήγορα) και το πόσο μπορώ να συγκεντρωθώ στο δρόμο. Razz

Svstouk έγραψε:

O νεανίσκος καταδικάζεται σε χρήση απλής αμόλυβδης γις τις ερχόμενες δέκα ημέρες!

Όοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Mad
Miltellas - Παρ 25 Οκτ 2002, 04:27:57
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Αν εννοείς οτι πάω καλά και κάνω καλό χρόνο σε ευχαριστώ. Embarassed
Αν εννοείς οτι πάω σαν χελώνα λες και θα σπάσουν τα αυγά, θα σου πω οτι αυτά αφορούν δικά μου ρεκόρ, και σαφώς δεν τα συγκρίνω με κανένος άλλου. Δείχνουν το πόσο αργά πάω (ή γρήγορα) και το πόσο μπορώ να συγκεντρωθώ στο δρόμο. Razz

Δικά σου ρεκόρ αφορούν, αλλά μας τα ανέφερες, άρα το πας για σύγκριση, τί να σε κάνω... Σε τελική ανάλυση όταν θες να μάθεις πόσο αργά ή γρήγορα πας, πώς θα το μάθεις;

Πάντως, δεν θα το μάθεις από μένα, γιατί δεν είμαι καλό σημείο αναφοράς.

Όταν ήμουν μικρούλης σαν και σένα, έκανα παλαβομάρες διάφορες, τώρα σαν παππούλης που είμαι, αρκούμαι στους χρόνους σου δια δύο. Έλα μωρε, φταίει τ'αμάξι μου που είναι και πιο γρήγορο...

Μην το πάρεις κατάκαρδα μόνο... Όλοι οι χρόνοι καλοί είναι...
:D
Slash - Παρ 25 Οκτ 2002, 21:14:07
Θέμα δημοσίευσης:
Παίζει και η εμπειρία Wink
Ακόμη μικρούλης είμαι, θα μάθω....
Και όταν πάρω και πιο δυνατό αυτοκίνητο
Miltellas - Σαβ 26 Οκτ 2002, 01:58:50
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:

Αυτό είναι δεδομένο εάν πραγματικά το θέλεις. Και με αργά βήματα, ποτέ βιασύνες. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Μόνο έτσι θα έρθει η ώρα που θα απολαμβάνεις το έργο σου πάνω στην οδήγηση... Wink
Slash - Σαβ 26 Οκτ 2002, 19:09:52
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Slash έγραψε:

Αυτό είναι δεδομένο εάν πραγματικά το θέλεις. Και με αργά βήματα, ποτέ βιασύνες. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Μόνο έτσι θα έρθει η ώρα που θα απολαμβάνεις το έργο σου πάνω στην οδήγηση... Wink

Yeap mate! Wink Cool
Miltellas - Σαβ 26 Οκτ 2002, 23:50:47
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά, το 206 μας δεν είναι μύθος, είναι μια πραγματικότητα.

Ειδικά όταν στρίβουμε...
Wink
...
Nikel - Κυρ 27 Οκτ 2002, 03:15:12
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Τελικά, το 206 μας δεν είναι μύθος, είναι μια πραγματικότητα.

Ειδικά όταν στρίβουμε...
Wink
...

Εμενα σε λιγο θα ειναι μπραγματικοτητα οταν στριβω....μολις βαλω τα Bilstein PSS την επομενη εβδομαδα Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες