overgr έγραψε: |
Εδώ και αρκετό καιρό προβληματίζομαι για την οδική συμπεριφορά του 206CC 1,6, το οποίο και διαθέτω. |
Στη φάση της επιτάχυνσης εμφανίζεται απρόθυμη να ακολουθήσει την ακριβή πορεία που ζητάει το τιμόνι, "διαβάζοντας" υπερβολικά το δρόμο. |
Παράλληλα, δεν παρέχει νομίζω αρκετή πρόσφυση με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να σπινάρει πολύ εύκολα, αλλά και να μπλοκάρει τροχούς πολύ εύκολα. |
Kouzman έγραψε: |
Τα F1 που φοραω εμπρος ειναι καινουρια 2ης γενιας αλλα συντομα τα βλεπω off λογω πολλαπλου σκισιματος σε καθημερινη βαση... |
το θεμα ειναι πως το cc εχει πλαισιο για κλαμματα. περνας λακουβα και κουνιουνται ολα... |
Kouzman έγραψε: | ||
Μαλλον παει και το 206 για θολομπαρα γιατι αλλιως δεν βλεπω να διορθωνεται η κατασταση...
Κολπο για να δειτε τι στρεβλωσεις εχει το σασι. με κλειστη την οροφη περαστε λακουβα ή λιγο κακο δρομο ή γραμμες τρενου και εχετε το δαχτυλο σας στην ενωση της οροφης με το μπαρμπιζ. Εκει θα καταλαβετε για τι πραγμα μιλαω...
|
το να βρεις δρομο χωρις λακουβες ειναι σα να ψαχνεις να βρεις παρθενα σε μπ....... ![]() ![]() ![]() ![]() δυστυχως ειναι προβλημα που πρεπει να αντιμετωπισουμε γιατι δυστυχως δεν γινεται να το αποφυγουμε... ![]() |
το να βρεις δρομο χωρις λακουβες ειναι σα να ψαχνεις να βρεις παρθενα σε μπ....... ![]() ![]() ![]() ![]() δυστυχως ειναι προβλημα που πρεπει να αντιμετωπισουμε γιατι δυστυχως δεν γινεται να το αποφυγουμε... ![]() |
Τα λάστιχα αλλάχτηκαν σε Pirelli P6 195/55/15 V
Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι ιδιαίτερα ενθαρυντικά. Το CC δεν έχει μέχρι στιγμής καμία σχέση με το πως ήταν με τα Continental (σε όλες τις φάσεις της ζωής τους, ακόμα και καινούργια). Τελικά μάλλον το κυριότερο πρόβλημα μου ήταν τα κωλολάστιχα... |
ftoti έγραψε: |
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ. |