Είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει σε ένα αυτοκίνητο με 120.000 χιλιόμετρα να χαλάει μία μηχανική αντλία??? το toyota που έχουμε έχει 340.000 χιλιόμετρα και δεν κάνει κιχ (σε τίποτα βασικά σκυλί είναι) όπως και το renault που έχουμε... απλά το βρίσκω απαράδεκτο....παίζει να είναι απο τίποτα άλλο στο σύστημα διεύθυνσης όπως π.χ κρεμαργιέρα και να ζορίζει την αντλία?? γιατί άκουσα ότι παίζει να είναι και απο αλλού η αιτία του θορύβου άλλα στάνταρ είναι αντλία γιατί το είδα και γώ όταν έβγαλαν τον ιμάντα και δεν ακουγόταν. Ευχαριστώ.
| nikolas206gti έγραψε: |
| Να ρωτησω κατι και εγω με την σειρα μου. Η αντλια υδραυλικου του 1.6 ειναι η ιδια και απο το 1.4 ? Γενικα, με τ 1.6 υπαρχει καποιο αλλο 206 που φοραει την ιδια ?? Βγαζει πολλα λαδια και εχει πλημμυρισει ο τοπος. Ειναι ωρα για αλλαγη και στο ebay βρισκω αρκετες απο 1.4 Καμια ιδεα καποιος ?? |
| COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Το νου σου γιατί τα λάδια δεν τα βγάζει η αντλία αλλά το δοχείο της... Και εμένα χάνει και θα κάτσω να το ψάξω, αν έχει κάποιο update πες μου. Αν και σκέφτομαι μήπως βάλω από Rallye. |
| COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Το νου σου γιατί τα λάδια δεν τα βγάζει η αντλία αλλά το δοχείο της... Και εμένα χάνει και θα κάτσω να το ψάξω, αν έχει κάποιο update πες μου. Αν και σκέφτομαι μήπως βάλω από Rallye. |