Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Μεταφορα αυτοκινητου (με τρενο κλπ) Road_Runner - Τρι 06 Απρ 2010, 02:15:34 Θέμα δημοσίευσης: Μεταφορα αυτοκινητου (με τρενο κλπ)
Θελω να ανεβασω το αγωνιστικο θεσσαλονικη. Και επειδη η βενζινη εχει φτασει στα υψη και θα θελω πανω απο 100 ευρω, δεν λεει οδικως για κανενα λογο. Επισης καλο ειναι να υπαρχει το τοπικ αυτο, για οσους μελλοντικα θελουν να ανεβουν "στα Σερρας"..
Ξερει κανεις τι παιζει με το τρενο? Τιμες? Το αυτοκινητο μπορει να παει μονο του? Εννοειται οτι καποιος δικος μου θα παει να το παρει απο εκει...
Το μονο που ξερω είναι ότι τα δρομολογια (1 καθε μερα) ειναι βραδυνα και αν θες μπορεις να ταξιδεψεις μαζι με το αμαξι σε 6κλινο ή 4κλινο (3η κατηγορια, μαζι με τον ηλαι και τον αχμετ) σε 3κλινο 2κλινο μονοκλινο (δευτερη κατηγορια) και σε 2κλινο η μονόκλινο με κλιματισμο (πρωτη κατηγορια)
Θα περασω καποια στιγμη απο οσε να ρωτησω και τιμες κλπ
Καμια αλλη ιδεα?
Τρειλερ για μεταφορα παιζει, αλλα αμαξι για να τραβηξει το τρειλερ για οσες μερες θα ειμαι πανω δεν παιζει.
Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει please! vamvakoolas - Τρι 06 Απρ 2010, 11:38:25 Θέμα δημοσίευσης:
με τρευλερ αποσο γνωριζω εχει ψιλοεγκαταλυφθει λογω κλησεων τροχαιας. Με ΟΣΕ πριν κανα χρονο ηταν κανα 40αρι το αμαξι και κανα δεκαρι ο συνοδος (φθηνο). ΠΡΟΣΟΧΗ Πρεπει να συνοδευεται το ΙΧ
επισης μην αφησεις κατι μεσα γιατι σπανε Road_Runner - Τρι 06 Απρ 2010, 12:29:30 Θέμα δημοσίευσης:
τι εννοεις σπανε??? 207gtmx - Τρι 06 Απρ 2010, 12:57:02 Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
τι εννοεις σπανε???
............μάλλον εννοεί σπάνε τα.....τζαμάκια και το πέρνουν..... kane - Τρι 06 Απρ 2010, 13:19:45 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μεταφορα αυτοκινητου (με τρενο κλπ)
Road_Runner έγραψε:
Τρειλερ για μεταφορα παιζει, αλλα αμαξι για να τραβηξει το τρειλερ για οσες μερες θα ειμαι πανω δεν παιζει.
Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει please!
αν υποθεσουμε οτι δε θα χεις θεμα με αστυνομια ελεω τρειλερ, μην το σκεφτεσαι καν,μιας και θαναι τα διπλά εξοδα απτο να φερεις οδικως το αγωνιστικο.
Θες στην ξεφτιλα,3 τεποζιτα πηγαινε-ελα +διοδια.
Μονο τραινο στην περιπτωση σου...Μπορεις να τους παρεις ενα τηλ,δεν ειναι αναγκη να πας στον οσε.
Να προσεξεις ομως και να αναφερεις οτι θα παραλαβει αλλος περαν του ιδιοκτητη το αυτ/το,μιας και νομιζω οτι δεν προβλεπεται. sps - Τρι 06 Απρ 2010, 14:00:00 Θέμα δημοσίευσης:
Νικολα εγω στη θεση σου ή θα ανεβαινα οδικως με το αγωνιστικο και θα πληρωνα 100 € ή θα το εβαζα στην νταλικα που βαζει η λεσχη με πανε -ελα με 170€
Απο Οσε δε νομιζω και παλι οτι θα ειναι κατω απο 100€ vamvakoolas - Τρι 06 Απρ 2010, 14:56:22 Θέμα δημοσίευσης:
εγω προτεινω ΟΣΕ
1)Αν ειναι αγωνιστικο δεν το πολυαγκιζουν (απο θεμα κλεψιας), στη τελικη βαλτου κουκουλα
2)Οικονομικα μη το ψαχνεις ειναι το φθηνοτερο
3)Πας ή εισαι ξεκουραστος
Περνα απο κανενα σταθμο Λαρισσης ή Ακαδημιας στον ΟΣΕ για info
(SΤΑ υπολοιπα συμφωνω με τους απο επανω ) Road_Runner - Τρι 06 Απρ 2010, 15:01:26 Θέμα δημοσίευσης:
Ναι σπυρο σημερα το ειδα για την νταλικα, μαλλον ετσι θα το κανω...
Γιατι και με οσε, θες αλλα 300 χλμ πηγαινελα χαλκιδικη....
οποτε καλυτερα με νταλικα...