PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΒΟΗΘΕΙΑ..........

ria_1925 - Τρι 12 Αύγ 2003, 11:50:02
Θέμα δημοσίευσης: ΒΟΗΘΕΙΑ..........
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .
ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.
ΕΠΑΘΑ ΖΗΜΙΑ ΚΑΛΗ.ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ(206,1400,XS)
ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ ΔΗΛ. Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ Η ΠΛΑΤΗ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ (ΟΡΘΙΑ)**ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ.
ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ PEUGEOT ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ Η ΑΝ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΣΚΕΛΕΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 500 ΕΥΡΩ.
ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ .ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΤΑΛ/ΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΛΥΣΗ .
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
Ady - Τρι 12 Αύγ 2003, 15:18:21
Θέμα δημοσίευσης:
Να υποθέσω ότι δεν έχεις εγγύηση.

Αν ήσουν στην Αθήνα, θα το παλεύαμε το θέμα μόνοι μας.....

Ισως να μου κατέβει καμιά ιδέα μέχρι αύριο....
ΝΙΚΟΣ - Τρι 12 Αύγ 2003, 21:01:00
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμμ.......ζορικα τα πραγματα.Βεβαια θα πρεπει να το δει καποιος που ξερει για να δει αν ειναι σπασμενο και δεν γινετε.Μαλλον μηχανησμος μου μυριζει αλλα εχω μαυρα μεσανυχτα επι του θεματος.

Ελα καποιος που να ξερει Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Miltellas - Τρι 12 Αύγ 2003, 22:26:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ρία, ενδέχεται να μην είναι τίποτα άλλο παρά το σύστημα ασφαλείας του καθίσματος. Το έχω πάθει κι εγώ αλλά και ένας φίλος (και μέλος εδώ του club) με 206 Quicksilver. Το είδα με τα μάτια μου και το δοκίμασα και σε μένα μία φορά. Όταν κάποιος φερθεί ανορθόδοξα-άγαρμπα στον μηχανισμό ρύθμισης της πλάτης, τότε ο μηχανισμός κλειδώνει για να αυτοπροστατευτεί. Περισσότερες λεπτομέρειες του πώς και γιατί δεν γνωρίζω, αλλά νομίζω ότι αυτά που λέω αρκούν για να σχηματίσεις εικόνα.

Δοκίμασε το εξής: Χτύπησε με ένα κοφτό χτύπημα το προσκέφαλο από πάνω και αμέσως τράβα το μοχλό της πλάτης και σήκωσέ την. Αν δεν σηκωθεί επανέλαβε.

Αστείο;
Έτσι το είδα κι εγώ όταν μου το είπε ο φίλος μου, μέχρι που μου συνέβηκε και μένα. Αν δεν τα καταφέρνεις από μόνη σου, λογικά θα μπορέσει με μια κίνηση να στο επαναφέρει ο λαμαρινάς της εκεί αντιπροσωπείας (που από Peugeot 206 θα έχει δει και πιάσει πολλά).

Το πιθανότερο είναι ότι το κάθισμά σου δεν έχει πάθει απολύτως τίποτε.
Alex - Τρι 12 Αύγ 2003, 23:36:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα ειναι σιγουρο.. 500Ε ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Με τοσα λεφτα βαζεις 2 αγωνιστικα μπακετ με βασεις!!
PoLiThS - Τετ 13 Αύγ 2003, 01:43:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ρία πρίν κανεις οτιδήποτε όσον αφορά αγορα σκελετού επικοινώνησε μαζί μου με Private Message. Εϊμαι Βόλο αλλα έχω ακρη στην Λάρισα που ξέρω οτι έχει ανταλακτικά απο 206
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες