Theo_207RC έγραψε: |
Kι εμένα σήμερα Άκη μου είπαν ότι θα μου αλλάξουν το θερμοστάτη μετά το Πάσχα. Πήρε πολύ ώρα για να στον αλλάξουν? Γιατι εμένα μου είπαν ότι θέλει πολύ δουλειά και ότι μπορεί να μείνει μέσα το αμάξι. |
salex έγραψε: | ||
Θοδωρή, αν δεις που είναι ο θερμοστάτης, θα τραβάς τα μαλλιά σου. Είναι σε πολύ δύσκολο σημείο και χρειάζεται αρκετή ώρα ξηλώματος για να φτάσεις κοντά του. |
Theo_207RC έγραψε: |
Άσε Στέλιο όπως σου είπα και προχθές στο τηλέφωνο πέρα από όλα τα άλλα έχει γυρίσει σε μαμά mode ο εγκέφαλος και είμαι μαμά 175 αλογάκια. |
recife_rallye έγραψε: | ||
Χα,τι να πω και γω....παω σαν κοτα εδω και 4 μηνες για να μη σπασει το μοτερ...μιλαμε για μεγαλη πικρα!! ![]() |
makis106 έγραψε: |
Σήμερα το καμάρι μου αποφάσισε οτι η θερμοκρασία στα νερά πρεπει να κατεβαίνει μεχρι και τους 70 εν κινήσει, πιστευω οτι εχει κολλήσει ο θερμοστατης ανοιχτός.
Τα δικα σας που κινουνται περιπου? (Αν εχετε ψηφιακη ενδειξη) |
driver7 έγραψε: |
Εμένα είναι από μαμά έτσι... :p
Tώρα γιατί σε άλλα μένει στους 90 και σε άλλα παίζει...άγνωστο... |
Bill207 έγραψε: |
και μένα το ίδιο... αν και μιλάω για 1,4
από πάντα, σε μεγάλες ταχύτητες πέφτει και κάτω από τους 70. Ειδικά το χειμώνα... ![]() |
Καλά αυτό που λες ισχύει και ισχύει σε όλα...
Σε μένα τουλάχιστον, όταν είμαι εν κινήσει, πάντα ο δείκτης είναι κάτω από 90 έως και αρκετά κάτω...σε κίνηση πάει 90 ακριβώς... |
Mono AEK έγραψε: |
εμενα δε μου φαινεται φυσιολογικο αυτο παντως..
μηπως μενει κανα βεντιλατερ ανοιχτο? |
Και τι είναι καλύτερα τα δικά μας από τα καντετ?? ![]() Όντως η θερμοκρασία ανεβοκατεβαίνει, έτσι πρέπει και έτσι το δείχνει ο δείκτης. Το ίδιο δείχνει και αν το συνδεσεις σε διαγνωστικό.. Ό,τι δείχνει το διαγνωστικό δείχνει και δείκτης... Παίζει από 84-89 σε πορεία (μικτή Αττικη οδο, εθνικη, κίνηση κλπ) Σε κίνηση ή ρελαντί πάει και 92-93... Μετά από κίνηση αν ξεκινήσουμε απότομα σε ανοιχτό δρόμο, πάει και 78...ίσως και πολύ στιγμιαία ελαφρά παρακάτω... Αυτές σημερινές παρατηρήσεις... Δε βλέπω το λογο που το συζητάμε τόσο πολύ...δεν υπάρχει αυτοκίνητο να είναι σταθερά 90 ανεξάρτητα από τον τρόπο κίνησης...ο δείκτης μπορεί, η πραγματική θερμοκρασία όχι... |