PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 207 - Lambo Doors σε 207

vaggelisgr - Τρι 23 Μάρ 2010, 16:33:50
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Lambo Doors σε 207
Aνοίγω το θέμα για να μαζέψω γνώμες και να δώ αντιδράσεις. εδώ και καιρό τις κοιτάω τις ξανακοιτάω..και λέω.. αξίζει, βολεύει, μήπως είναι toο much για τα 207 μας ? από τη μια βλέπω μερικές φώτο στο internet και λέω ωραίο δείχνει, ψαρωτικό.. από την άλλη δεν μπορώ να με φανταστώ να παρκάρω στην καφετέρια και να ανοίγω την πόρτα έτσι για να βγώ λες και κατεβαίνω από την diablo ή ακόμα χειρότερα από την gmc delorian του επιστροφή στο μέλλον!!! σαν διαδικασία άλλοι λένε γίνεται εύκολα με ένα μηχανισμό μόνο, άλλοι το αντίθετο ότι θέλει φασαρία κτλ. επειδή διχάζονται ως τώρα οι γνώμες για ποστάρετε να δω τι λέτε όλοι..
207gtmx - Τρι 23 Μάρ 2010, 17:21:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ταπεινή μου άποψη, μην το κάνεις με τίποτα!!

Το θεωρώ υπερβολικό, ανούσιο, κακόγουστο.
Επιπλέον, το 207 έχει αρκετά "ψηλό" αμάξωμα και πόρτες με αρκετό ύψος και θα φαίνεται ακόμα χειρότερα.
Θα γελάει ο κόσμος - ακόμα και αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, πολύ γρήγορα νομίζω θα το μετανιώσεις.

Το 207 είναι ένα αυτοκίνητο που όταν είναι τουρμπάκι και ιδιαίτερα όταν έχει πάρει αναβολικά από e-tuners, είναι γρήγορο, οικονομικό όταν πηγαίνεις χαλαρά, μεταφέρει την παρέα σου με άνεση, προσπερνάς με ασφάλεια και όλα τα παραπάνω ενώ είναι παράλληλα και διακριτικό.

Τα παραπάνω είναι η προσωπική μου άποψη (και βέβαια καθένας έχει την άποψή του και είναι σεβαστό αυτό) και συγνώμη αν σε στεναχώρησα φίλε.

Αν βέβαια αποφασίσεις να το κάνεις, με το καλό και εύχομαι να μην το μετανιώσεις.

Συγνώμη και πάλι.
vaggelisgr - Τρι 23 Μάρ 2010, 17:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
να σου πώ την αλήθεια φίλε μου δεν το είχα - έχω στο πρόγραμμα να το κάνω. απλά μου φάνηκε ένα καλό θέμα προς συζήτηση μιας και με φίλους που το χω συζητήσει οι απόψεις διχάζονται... είναι εφετζίδικο πολύ και για μένα.. απλά να δώ γνώμες από τους υπόλοιπους..
smoki - Τρι 23 Μάρ 2010, 17:58:15
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν διαδικασια δεν ειναι δυσκολη. Απλα βγαζεις τις πορτες, τοποθετεις τον μηχανισμο και ετοιμο. Απο αισθητικης αποψης θα συμφωνησω με τον 207gtmx οτι δεν θα δειχνει ωραιο το αμαξι και το πιο πιθανο ειναι να εισπραττεις την ειρωνεια των αλλων. Για μενα αυτες οι πορτες ταιριαζουν αποκλειστικα και μονο σε κουπε αμαξωματα.
vaggelisgr - Τρι 23 Μάρ 2010, 18:03:32
Θέμα δημοσίευσης:
και γω αυτή τη γνώμη έχω φίλε σπύρο, δεν πάνε σε 207 αυτά τα γούστα..
Vini - Τρι 23 Μάρ 2010, 18:27:33
Θέμα δημοσίευσης:
smoki έγραψε:
...Για μενα αυτες οι πορτες ταιριαζουν αποκλειστικα και μονο σε κουπε αμαξωματα.

Σε κουπέ και όχι σε όλα... Πρέπει το αμάξωμα να είναι ιδιαίτερα χαμηλό ώστε να κολάει κάπως στο μάτι. Επίσης επειδή αυτές οι πόρτες συναντιώνται κυρίως σε dream cars η τοποθέτηση σε απλά αυτοκίνητα μάλλον προκαλεί τα γέλια.

Πριν που είχα το κουπέ (hyundai) και ήμουν στο αντίστοιχο club, είχα πάει σε κάποιες συναντήσεις και εκεί είδα από κοντά αυτές τις θύρες.

Φυσικά ούτε στο συγκεκριμένο κουπέ ταίριαζαν... Ήταν υπερβολή χωρίς αισθητικό αντίκρυσμα...
SnakeMJK - Τρι 23 Μάρ 2010, 18:29:59
Θέμα δημοσίευσης:

Vini - Τρι 23 Μάρ 2010, 18:33:46
Θέμα δημοσίευσης:
χα!χα!καλή η φωτό! φαντάσου να έχεις βάλει στην θήκη της πόρτας τίποτα πορτοφόλια και διάφορα άλλα...
Μόλις σηκώσεις την πόρτα, πάρτα όλα κάτω...

Άχρηστες οι θήκες θύρων... Laughing

χα!χα! το άλλο!
Να θέλεις να ανοίξεις κανένα παράθυρο και να μην φτάνεις τους διακόπτες... Laughing Laughing
vaggelisgr - Τρι 23 Μάρ 2010, 18:39:44
Θέμα δημοσίευσης:
κοίτα μην είναι κανά φραπεδάκι στην πόρτα... χα χα
dimkeras - Πεμ 25 Μάρ 2010, 20:52:15
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θες να είσαι πιο διακριτικός κάνε τις έτσι :

http://www.dymee.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/201001/22258_mercedes-benz-sls-amg-render.jpg

Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες