PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 307 - αλλαγή κλειδαριάς

outlaw - Κυρ 21 Μάρ 2010, 13:34:21
Θέμα δημοσίευσης: 307 - αλλαγή κλειδαριάς
Προχθές απόγευμα, στον Φλοίσβο (υπάρχει λόγος που το λέω γιατί έχουν ακουστεί αρκετά περιστατικά), προσπαθήσαν να μου ανοίξουν το αυτοκίνητο, ενω δεν είχα μέσα τίποτα αξίας, μόνο ταυτότητα, χαρτιά κτλ.. ευτυχώς δεν έλειπε κάτι, αλλα τη ζημιά την κάνανε τα α@@@.. Evil

Μάλιστα άνοιξα την πόρτα του συνοδηγού πρώτα, και άνοιξε κανονικά χωρίς να ξεκλειδώσω, και χτύπησε ο συναγερμός κανονικά.
Εκείνη τη στιγμή από τα νεύρα μου δεν κατάλαβα τι θέλανε να καταφέρουν, και αν είχα ξεχάσει εγώ να το κλειδώσω, αλλά ήμουν 100% οτι είχα κλειδώσει κανονικά, αλλά μάλλον το ξεκλειδώσανε, και να χτύπησε ο συναγερμός και να φύγανε.

Αποτέλεσμα, το χερούλι της πόρτας του οδηγού λειτουργεί κανονικά, το κλειδί δεν μπαίνει μέχρι μέσα, έχει φύγει το πλαστικό που περικλείει την κλειδαρια, και κουνιέται λίγο το χερούλι προς τα έξω. Μπορώ να βγάλω και φωτό όταν πάω κάτω.

Μπορεί να αλλαχτεί η κλειδαριά χωρίς να αλλαχθούν όλες, με τα κλειδια μαζί??

Και δεν ξέρω αν θα φτιάχνεται και το χερούλι, ή αλλάζεται όλο μαζί και αυτό..
sonermgb - Κυρ 21 Μάρ 2010, 23:24:03
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον φιλε μου στο κεφαλαρι πριν κανενα 6μηνο επαθα το ιδιο προσπαθησαν να μου το ανοιξουν με την διαφορα οτι δεν τα καταφεραν.....ο αφαλος ειχε μπει ολος μεσα και η πορτα μες στις γραντζουνιες....το χερουλι ξεχαρβαλωθηκε τελειως....και ολα αυτα επειδη ειχα αφησει την βαση του gps πανω στο αμαξι......λοιπον σε εμενα αλλαξαν αφαλο της πορτας του οδηγου αφου πρωτα περιμενα 1μηνα και να ερθει απο γαλλια..........κοστος δεν θυμαμαι αλλα θυμαμαι οτι ηταν πολυ τσιμπιμενο.....να ξερεις οτι θα σε πρηξουν και με τα στοιχεια του αμαξιου και τα δικα σου για λογους ασφαλειας ωσπου να κανουν την παραγγελεια........εγω εκανα τον σταυρο μου να μην τελειωσει η μπαταρια του "χειριστιριου" ωσπου να ερθει διοτι με κλειδι δεν ξεκλειδωνε με τπτ..........ΑΥΤΑ.
outlaw - Δευ 22 Μάρ 2010, 12:57:47
Θέμα δημοσίευσης:
κι εγω ειχα τη βαση του κινητου στο τζαμι,που εχει και gps, τωρα που το λες,αλλα που να δουν οι μ@@@ς οτι αποκλειεται κινητο να το αφηνεις μεσα..
θα δω κι εγω στην lion τι θα μου πουν,δεν με πειραζει για οτι στοιχεια δωσουν,λογικο θα ειναι.. ευχαριστω!
sonermgb - Δευ 22 Μάρ 2010, 16:53:26
Θέμα δημοσίευσης:
Τιποτα φιλε μου......αρκει που σε βοηθησα......γιατι αυτα συμβαινουν
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες