PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 - antipollution fault σε Rallye

Paylos_207T - Κυρ 21 Μάρ 2010, 12:47:14
Θέμα δημοσίευσης: 207 - antipollution fault σε Rallye
καλημερα μου εβγαλε αυτη την ενδιξη μου αναψε το check και αρχισε να ρεταρει
το εσβισα και μετα απο κανα 2 λεπτα το ξανα χεκινισα κια το πιγενα με χαμιλες στροφες το check εσβισε αλλα μετα απο αποτομο πατημα χανα τα ιδια χερει κανενας τι μπορει να ειναι?
Jim207GT - Κυρ 21 Μάρ 2010, 12:52:33
Θέμα δημοσίευσης: Re: antipollution fault sto 207 rallye
Paylos_207T έγραψε:
το εσβισα και μετα απο κανα 2 λεπτα το ξανα χεκινισα κια το πιγενα με χαμιλες στροφες το check εσβισε αλλα μετα απο αποτομο πατημα χανα τα ιδια χερει κανενας τι μπορει να ειναι?

Αύριο με το καλό πήγαινε σε μια αντ/πια να δούν το σφάλμα.
Χίλια δυο πράγματα μπορεί να είναι, αν και μασσώντας μερικά φύλλα σαν άλλη Πυθία, για πολλαπλασιαστές-μπουζί φαντάζει.
bagosgt - Κυρ 21 Μάρ 2010, 15:20:29
Θέμα δημοσίευσης: Re: antipollution fault sto 207 rallye
Jim207GT έγραψε:
Paylos_207T έγραψε:

Αύριο με το καλό πήγαινε σε μια αντ/πια να δούν το σφάλμα.
Χίλια δυο πράγματα μπορεί να είναι, αν και μασσώντας μερικά φύλλα σαν άλλη Πυθία, για πολλαπλασιαστές-μπουζί φαντάζει.

+1 Wink
Paylos_207T - Κυρ 21 Μάρ 2010, 16:15:52
Θέμα δημοσίευσης:
πηγα και μου ελεγαν ενα καρο μαλ***ες αστο μου ειπαν και ελα σε 2 μερες να το παρεις
να το ψαξουν και καλα
οταν ρωτησα τι εχει απαντιση που πηρα δεν μπορουμε να σου πουμε
το περπατισα κανα 2 μερες πιγενε μια χαρα αλλα δεν εχει τελιεοσει η παλια βενζινη και σημερα το ξανα παρουσιασε
Samer - Παρ 26 Μάρ 2010, 18:53:04
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως πηγαινα σπιτι πριν λιγο απο το γραφειο, μου αναψε depolution system faulty! Μου ειχε αναψει μια δυο φορες την προηγουμενη εβδομαδα με κωδικο 0033, και το εσβησα με το scangauge. Σημερα ομως δεν θελει να σβησει και η κωδικοι ειναι 0033 παλι και 0000!! Το δοκιμασα 5-6 φορες εσβηνα, εκανα σκαν κτλ αλλα τιποτα. Οταν μου το πρωτο εκανε ομως το αμαξι δεν πηγαινε παραπανω απο 2500στροφες. Το εσβησα την πρωτη φορα και μετα πηγαινε ενταξει αλλα με μπασο ηχω (δεν ξερω αν ειναι απο το μοτερ) και μετα την δευτερη φορα σταματησε ο ηχος. Τωρα το αμαξι πηγαινει νορμαλ αλλα το depol.faulty δεν σβηνεται. Κανω το σκαν, clear codes, και συνηθως μου δινει την επιλογη να παω παλι στα gauges, αλλα οταν παταω clear codes με πηγαινει σε αδεια οθονη. Βοηθεια κανεις? Εχω προγραμμα, φιλτρο και κουλερ, και εχει λυξη η εγγυηση απο 10/09
charinio - Δευ 05 Απρ 2010, 21:37:48
Θέμα δημοσίευσης:
για πολλαπλασιαστης μου μυριζει η δουλεια
Paylos_207T - Δευ 05 Απρ 2010, 22:47:54
Θέμα δημοσίευσης:
αν ηταν πολλαπλασιαστης δεν θα το εκανε συνεχεια?
αυτο δεν το κανει συνεχεια αλλα μερικες φορες
κια αλλες φορες το check αναβει αλλα το αμαξει τουρμπιζει κανονικα
akis23 - Δευ 05 Απρ 2010, 23:21:16
Θέμα δημοσίευσης:
Στο δικο μου οταν το εκανε αυτο εφταιγε η βαλβιδα ρυθμισης πιεσης.
nikos68 - Τρι 06 Απρ 2010, 16:50:07
Θέμα δημοσίευσης:
Το δικό μου όταν έβγαλε αυτή την ένδειξη στα 65000 χμ έφταιγε ο τέταρτος πολλαπλασιαστής, το αμάξι πήγαινε τρικύλινδρο, και μέχρι να πάω συνεργείο τα μπουζί είχαν γίνει κατάμαυρα οπότε τα άλλαξα κι αυτά.Είναι ξεκάθαρο αν δουλεύει ένα αμάξι τρικύλινδρο και μάλιστα το διαγνωστικό δείχνει αμέσως ποιος κύλινδρος είναι.Οπότε μη σας λένε μπούρδες στις αντιπροσωπείες.Απλά όπως πρέπει να έχουμε στο πορτ μπαγκαζ ένα λίτρο λαδάκι πρέπει να έχουμε κι έναν πολλαπλασιαστάκο γιατί δεν ξέρεις πότε και πού θα στην κάνει. Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες