Ilias207Rallye έγραψε: |
Γεια σου φιλε Στελιο!
Καταρχην καλως ηρθες και ευχομαι να καταληξεις σε κατι που πραγματικα θα σου αρεσει. Οσων αφορα το 207, ειναι ενα ανετο μικρο, και ειδικα το 5πορτο θα σε βολεψει αρκετα απο πλευρας χωρων. Απο πλευρας ποιοτητας ειναι πολυ καλη για την κατηγορια του, εξαρταται βεβαια και απο την εκδοση. Σε σχεση με το σαξο ομως δε θα σε εντυπωσιασει απο πλευρας επιδοσεων πιστευω.. Για στησιμο-φρενα και καταναλωση ας πουν καλυτερα οι κατοχοι γιατι δεν εχω προσωπικη εμπειρια.. Στα ιδια λεφτα παντως θα μπορουσες να παρεις και ενα 5πορτο gt που θα σε καλυπτει και στον τομεα επιδοσεις (σε σχεση με το σαξο παντα), και υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης! ![]() Υ.Γ.: Ελπιζω να σε κατατοπισα καπως.. ![]() |
206kwn έγραψε: |
Καταρχήν καλως όρισες!!!
Ωραίο είναι Στέλιο το 16ράκι αλλά στην περίπτωση που θα θες να το ανοίξεις ![]() Ή σε ένα ταξίδι ![]() Θα πατάς γκάζι και τότε θα απορεις με τον εαυτό σου γιατί έδωσες το σάξο!!! Πολύ καλή αγορά είναι το 207gt όπως προ-ειπώθηκε και έχες τα πάντα!!! Βέβαια ίσως το απλό 16ράκι να είναι λίγο πιο οικονομικό από θέμα κατανάλωσης αλλά από εκεί και πέρα είναι τί βλέπεις εσύ ότι ταιριάζει στα μέτρα και την τσέπη σου ![]() Όπως και να έχει το 207 αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο έχει το καλύτερο value for money !!! |
tammy έγραψε: |
φιλε μου , μου φαινεται περιεργο που αναφερεις οτι ψαχνεις κατι οικονομικοτερο απο το μαμα vts. σε καταναλωση.
δεν νομιζω να βρεις κατι δεδομενου του αυξημενου βαρους που πρεπει να κινησουν ολα τα πλεον συγχρονα οχηματα. το ατμο 1600αρι δεν θα σε αφησει ευχαριστημενο κατα την γνωμη μου σε σβελτη οδηγηση , και αργο θα σου φαινεται και θα ρουφαει στο ζορισμα. πιστευω οτι καλη επιλογη για σενα θα ηταν καποια turbo-diesel εκδοση καθως συνδιαζει πολυ χαμηλη καταναλωση με μπολικη ροπη χαμηλα , οτι ακριβως ζητας δηλαδη. εχω δοκιμασει για μικρο διαστημα opel corsa 1300 turbodiesel και πραγματικα πεταει , πολυ σπιρτοζο αμαξι και δεν καει τιποτα. φυσικα η επιλογη ειναι δικη σου. ![]() |
stelios278 έγραψε: |
...
Να ενημερωσω εσενα και τους υπολοιπους φιλους οτι μιλαω παντα για το 5θυρο 207 110 hp 1600.(οπως ειπα δεν ψαχνω 3θυρο γιατι με κουρασε!) ... |
stelios278 έγραψε: |
Καταλαβα δηλαδη την οικονομια και τα αρπαγματα που εχω δει στο corsa 1400cc να μην την περιμενω στο 207 των 1600cc, ειχα την εντυπωση πως θα ηταν πιο σβλετο παντως λογω των 20 παραπανω ιππων και δεδομενου οτι σαν σκαφος δεν εχουν μεγαλες διαφορες ! |