207fra έγραψε: |
Καλημερα στο Fotum μετα απο αρκετο καιρο...!!! Πριν απο μια εβδομαδα περιμενα στο φαναρι, παω να βαλω 1η και μου μενει στο χερι το πλαστικο-νικελ που εχει ο λεβιες που γραφει τις ταχυτητες (207 1.6 120ΗΡ). Τα χρειαστηκα στην αρχη μεχρι να καλαταλαβω τι εχει γινει...Το πλαστικο αυτο εχει δυο αυτακια δεξια-αριστερα που κουμπονουν στον λεβιε και στη μεση ενα αξονακι που κουμπωνει σε μια τρυπα στο κεντρο του λεβιε. Το θεμα ειναι οτι καθεται στην θεση του αλλα πολλες φορες οταν αλλαζω ταχυτητα φευγει. Παντως θεωρω οτι δεν επιτρεπεται αυτο σε ενα αυτοκινητο που αγοραστηκε μολις των Μαιο και εχει 15000km. Αραγε το καλυπτει η εγγυηση ή να το κολλησω και να μην τσακωνομαι με την Lion; Γιατι σιγουρα θα μου πουνε οτι το εσπασα εγω!!!!! |
fynos έγραψε: |
Εγώ σίγουρα θα έβαζα τον αλουμινένιο που έχουν και τα GT !! |
Για να τον δεις αν δεν θες να πάς σε μία έκθεση και να τον δεις ζωντανά, τότε κάνε ένα google.
Τιμή αντιπροσωπείας 65 euro. Πάντως σίγουρα δεν θα έβαζα κάτι ξένο στο αυτοκίνητο μίας και οι εξοπλισμοί μεγαλύτερων μοντέλων ταιριάζουν μία χαρά στο δικό σου ! |
El_Griego έγραψε: |
Καλημέρα!
Κι εσύ ξεκουράζεις το χέρι πάνω στο λεβιέ;! Γιατί κι εμένα μου έχει σπάσει. Μάλλον το βάρος του χεριού μου σε συνδυασμό με κραδασμούς/συντονισμό. Έσπασε το "αξονάκι" που το κρατάει. Άσχετα με τα αυτάκια, το καπάκι ουσιαστικά κρατιέται από αυτό το κομματάκι πλαστικό στο κέντρο που έχει πάχος λίγο παραπάνω από οδοντογλυφίδα. Και φυσικά και η ποιότητα είναι αυτό το ψευτοασημοπλαστικό. Φοβάμαι πως ακόμα και για να το αλλάξουν θα κάνουν κανένα κανιβαλισμό στο λεβιέ οπότε απλά θα το κολλήσω μόνος... |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Κύριοι! οδηγήστε και με τα δύο χέρια! Οδηγήστε σωστά. ![]() ![]() ![]() |
El_Griego έγραψε: | ||
σωστά τα λές και έτσι πρέπει! για να μην παρεξηγηθώ (μιας και θέλω να πιστεύω ότι είμαι πολύ προβλεπόμενος!), εγώ το "ξεκουράζω" μέσα σε κίνηση όταν έχουμε συχνές αλλαγές ταχύτητας. όλα αυτά τα γκάπα γκούπα πολλαπλασιάζουν το βάρος του χεριού μου (τουλάχιστον έτσι πιστεύω!). ![]() εννοείται ότι πρέπει να έχουμε και τα δύο χέρια στο τιμόνι. με ένα χέρι μόνο, μειώνεις μαθηματικά το feedback στο μισό! ![]() |
Εγώ σίγουρα θα έβαζα τον αλουμινένιο που έχουν και τα GT !! |
Tzive έγραψε: |
ξερουμε που μπορουμε να βρουμε τέτοιον ;;; |
Τιμή αντιπροσωπείας 65 euro. |
Τιμή από τον δικό μας 50 euro και μπορείς να το έχεις στην λέσχη ! |