vamvakoolas έγραψε: |
επειδη θελω να παρω αυτο το μπιχλιμπιδι θελω να ρωτησω καποια πραγματα απο χρηστες του μιας και δε τα βρηκα πουθενα
1)Μπορω να το παρω απο ενα οχημα και να το εχω και σε αλλο? 2)Μπορω με το courier να το παρω αλλα με την αιτηση/στοιχεια τι γινεται?(στο τηλεφωνο δε καταλαβα) σε ποιον τη δινω? 3)Φορτιζω το μπιχλιμπιδι π.χ με 20 ευρα, πρεπει να εγγραφω και σε προγραμμα (express) ή ειναι χυμα? 4)Εχει τιποτα κρυφες χρεωσεις?(περα απο την εκδοση λογαριασμου?) π.χ κανενα παγιο? 5)Πρεπει να τη φορτιζω οπωσδηποτε καθε μηνα? (π.χ λειπω 3 μηνες, τι γινεται κραταει το ποσο?) αυτα (αν θυμηθω τιποτα θα το βαλω) Υ.Γ: Εχω pass απο αλλες χωρες τωρα θα βαλουμε και της μπανανιας |
επειδη θελω να παρω αυτο το μπιχλιμπιδι θελω να ρωτησω καποια πραγματα απο χρηστες του μιας και δε τα βρηκα πουθενα
1)Μπορω να το παρω απο ενα οχημα και να το εχω και σε αλλο? 2)Μπορω με το courier να το παρω αλλα με την αιτηση/στοιχεια τι γινεται?(στο τηλεφωνο δε καταλαβα) σε ποιον τη δινω? 3)Φορτιζω το μπιχλιμπιδι π.χ με 20 ευρα, πρεπει να εγγραφω και σε προγραμμα (express) ή ειναι χυμα? 4)Εχει τιποτα κρυφες χρεωσεις?(περα απο την εκδοση λογαριασμου?) π.χ κανενα παγιο? 5)Πρεπει να τη φορτιζω οπωσδηποτε καθε μηνα? (π.χ λειπω 3 μηνες, τι γινεται κραταει το ποσο?) αυτα (αν θυμηθω τιποτα θα το βαλω) Υ.Γ: Εχω pass απο αλλες χωρες τωρα θα βαλουμε και της μπανανιας |
xrisa-xs έγραψε: |
Στα διόδια της Πελοπονήσσου λειτουργεί το σύστημα εδώ και περίπου 2 χρόνια.Για την εθνική οδό Αθ-Θεσ δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς, τουλάχιστον όχι ακόμα.
Επίσης σε ερώτησή μου, γιατί συμβαίνει αυτό και αν θα γίνει ποτέ, μου είχαν απαντήσει ότι έχει αναλάβει την εκμαιτάλευση του αυτοκινητόδρομου και των διοδίων άλλη εταιρεία και δεν θα κάνουν κάποιο συμβόλαιο μαζί τους. Είναι δλδ πολύ πιθανό να έχουμε 2 μπιχλιμπίδια, ένα για Αττική Οδό και κάτω απ' τ' αυλάκι, και ένα για πάνω. Δεν είναι θέμα τεχνολογίας, είναι θέμα συμφωνίας μεταξύ των εταιρειών εκμετάλευσης. Αν βέβαια αποφασίσουν κάποια στιγμή να το ενοποιήσουν το σύστημα τόσο το καλύτερο για μας ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
ερωτηση δικη μου τωρα....
Για την αποκτηση εκτος απο την αιτηση κλπ, χρεωνεσαι με κατι για το μπιχλιμπιδι?? |
Για την αποκτηση εκτος απο την αιτηση κλπ, χρεωνεσαι με κατι για το μπιχλιμπιδι?? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Αν κατέβω δηλαδή και πάω με τα πόδια στο ταμείο τι θα χρεώσουν οι βλάκες ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
τίποτα... γιατι να σε χρεώσουν τότε; ![]() η καλύτερη λύση είναι να το φορτώνεις αρκετά χρήματα, κ να μην το φτάνεις στο οριακό του ώστε να χεις την δυνατότητα να το φορτώνεις όποτε θες κ όχι σε ώρες αιχμής. |
δλδ είσαι οριακό,
σταματάς πριν τα διόδια και πας με τα πόδια στο ταμείο, φορτώνεις το λογαριασμό σου με 20,00€ πχ, πας στο αμάξι σου και περνάς τα διόδια από τα αυτόματα ταμεία με e-pass ε τότε χρεώνεσε το ποσό με την έκπτωση κανονικά, εφόσον δεν χρησιμοποιείς ταμείο με υπάλληλο. |
ναι ισχυει
Πηγα και ρωτησα γι'αυτο -Αν ειμαι στο οριο μπορω να περασω? -Αν εχεις π.χ 1 ευρο μεσα και θες να βαλεις 20 τοτε θα μου δωσεις 2.70 για να περασεις και θα σου βαλω και τα λεφτα μεσα απλως θελει 1-2 ωρες να ενεργοποιηθει -δηλαδη μονο ετσι? -Αποψη μου ειναι ελα με τα ποδια να στο φορτησω και μετα απο 1-2 ωρες περνα γιατι θα εχουν μπει τα λεφτα... -α, οκ ![]() ![]() |
εγώ απλά απάντησα στην ερώτηση-απορία του cool-alexi
και βέβαια φροντίζω να έχω πάντα υπόλοιπο μιας και έχω 2 μηχανάκια το κακό είναι πως το άλλο το χρησιμοποιεί ο πατέρας μου και όταν χτυπάει οριακό δεν ξέρω πόσα χρήματα έχει μέσα ακριβώς..... χχμμμ μήπως να του το πάρω ![]() ![]() |
fynos έγραψε: |
Εγώ αυτό που ξέρω ότι έχουν πληθύνει οι χρήστες του και με καθυστερούν ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
πειτε μου γιατι να κανετε ολο αυτο και να μην βαζετε λεφτα στο epass την 1η φορα που θα πατε στα διοδια μετα την 1η ενδειξη οριακο? πραγματικα δεν σας καταλαβαινω δηλαδη τι σας ενοχλει να του βαζετε λεφτα οταν σας βγαλει "οριακο"? |