stamatis_vts έγραψε: |
παρε κανα τηλ στο ΙΝΚΑ η στον συνηγορο του πολιτη και παρτου και ενα λουκετο δωρο να εχει... ![]() |
panos 206 έγραψε: | ||
+1 |
drdino έγραψε: |
Αν όντως έχει εντοπίσει ότι φταίει το ένα μόνο και έχεις κάνει λίγα χιλιόμετρα γιατί πρέπει να σου αλλάξει και τα 4; |
Driver ///M έγραψε: |
Φίλε, αν πιστεύεις ότι όλα τα λάστιχα έχουν πρόβλημα (και όχι μόνο αυτό που θέλει να σου αλλάξει ο λαστιχάς), τότε να απαιτήσεις και να καταφύγεις στις αρμόδιες αρχές. Εκτός αυτού, προειδοποίησέ τον ότι θα κάνεις καταγγελία και σε forum του ίντερνετ με το όνομα του μαγαζιού. Να είσαι σίγουρος, ότι αυτό θα τον τσούξει αφού θα χάσει τρελή πελατεία. και κατά 90% θα σου κάνει την αλλαγή. Και μετά από μακριά... |
drdino έγραψε: |
H μειωμένη πρόσφυση από πού προκύπτει;
Αν το λάστιχο είναι προβληματικό, όπου και να το βάλει θα έχεις κραδασμούς. Μπροστα->στο τιμόνι, πίσω->στον ποπό συνήθως Πόσα βαράκια σύνολο έχει βάλει στις ζάντες; |
MEMsound έγραψε: |
σχετικα με την μειςμενη προσφυση... παιξε λγο με τις πιεσεις
στο ιδιο αμαξι ΔΕΝ δουλευουν ολα τα λαστιχα στις ιδιες πιεσεις δοκιμασε και λιγο περισσότερο και λιγο λιγοτερο απο οσο εχεις τωρα |
kostas207cc έγραψε: |
κατα την γνωμη σου προσ τα που πρεπει να παιξω??????? |
mikerrgp έγραψε: |
μην ανχωνεσται φιλοι μου 8α σας πει ο μπαμπας λαστιχας τι γινεται με τα dunlop
λοιπον εχουμε κ λεμε το τρεμουλο δεν ειναι τυχαιο ειναι μια νεα τεχνολογια της dunlop για την ασφαλεια σας η λεγομενη αφυπνιση τρεμη σαν τρελο το τιμονι κ δεν σε περνει ο υπνος ας σοβαρευτο φιλε μου το τηλ της αντιπροσοπειας ειναι 2640410 φυσικα την ευθηνη την εχει ο συναδελφος μου να ερθει σε επαφη μαζι τους για να πανε για αντικατασταση πιεσε τον να το κανει |