PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Τζαμάκια Κοντέρ

Bill207 - Παρ 12 Μάρ 2010, 18:02:18
Θέμα δημοσίευσης: Τζαμάκια Κοντέρ
επειδή κάποιος έξυπνος υπάλληλος car wash χρησιμοποίησε πινέλο για να καθαρίσει το καντράν μου, γρατζουνισε τα τζαμάκια που έχει το κοντέρ και το στροφόμετρο.
επειδή το πρωί φαίνεται αρκετά άσχημα

ρωτάω
στην αντιπροσωπεία αλλάζουν τα τζαμάκια; ή αλλάζει ΟΛΟ το "πράγμα";
και αν ναι, αν ξερετε και κόστος
Rolling eyes
tammy - Παρ 12 Μάρ 2010, 20:24:50
Θέμα δημοσίευσης: Re: Τζαμάκια Κοντέρ
Bill207 έγραψε:
επειδή κάποιος έξυπνος υπάλληλος car wash χρησιμοποίησε πινέλο για να καθαρίσει το καντράν μου, γρατζουνισε τα τζαμάκια που έχει το κοντέρ και το στροφόμετρο.
επειδή το πρωί φαίνεται αρκετά άσχημα Rolling eyes

φιλε μου ψαξτο λιγο το θεμα γιατι καπου ειχα ακουσει οτι υπαρχει ενα υγρο που επιδιορθωνει τετοιες μικρες γρατζουνιτσες που ενοχλουν οπτικα.

ρωτα σε κανα τζαμαδικο ή παρμπριζαδικο.
giannis27 - Παρ 12 Μάρ 2010, 20:48:01
Θέμα δημοσίευσης:
Meguiar's
Mirror Glaze #10 Clear Plastic Polish
αλοιφή για γρατζουνισμένα πλαστικά τζάμια.
Bill207 - Παρ 12 Μάρ 2010, 22:15:41
Θέμα δημοσίευσης:
κάνει δουλειά;;
giannis27 - Παρ 12 Μάρ 2010, 22:23:32
Θέμα δημοσίευσης:
πανάκι μικροΐνας κ πολύ τρίψιμο κ θα γίνει η δουλειά!
action_peugeot - Παρ 12 Μάρ 2010, 22:40:04
Θέμα δημοσίευσης:
Τα τζάμια δεν αλλάζουν
Τα όργανα ειναι ακριβά αν θες τιμή πες το πλαίσιο
fynos - Σαβ 13 Μάρ 2010, 00:38:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θες τι δική μου γνώμη, πάρε ένα καντράν από τα rallye GT που βάζουν από RC και τους μένει στην άκρη !
Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις να είναι κάτω από τα χιλιόμετρα που δείχνει το δικό σου καντράν!

Θα σου έδινα το δικό μου αλλά μάλλον θα πάει στης αδελφής μου όπου δημιουργήθηκε το ίδιο πρόβλημα !
Επιπρόσθετα πέραν της αγγελίας ζήτησης μπορείς να ρωτήσεις και τον grpts (Γιώργος) όπου πρόσφατα αγόρασε καντράν RC.
MHTSOS90 - Σαβ 13 Μάρ 2010, 01:56:23
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνωμη για το off αλλα σχετικα με την παραπανω αλοιφη θα μπορουσε να επιδιορθοσει (η καλυτερεψη τα θαμπα φαραργια του 307 του πατερα μου???)
tammy - Σαβ 13 Μάρ 2010, 02:34:28
Θέμα δημοσίευσης:
MHTSOS90 έγραψε:
θα μπορουσε να επιδιορθοσει (η καλυτερεψη τα θαμπα φαραργια του 307 του πατερα μου???)

φιλε για να γινει αυτο χρειαζεται τριψιμο πρωτα με γιαλοχαρτο ψιλο(οχι μονο ενα χερι και νουμερο απο γιαλοχαρτο) και μετα να βαλεις ειδικο υλικο.

σε 307 δεν ξερω αλλα εχω δει να το κανουν σε φαναρι απο opel astra πιο παλιο μοντελο . πολυ καλο αποτελεσμα αλλα θελει πολυ δουλεια .
giannis27 - Σαβ 13 Μάρ 2010, 13:21:56
Θέμα δημοσίευσης:
MHTSOS90 έγραψε:
Συγνωμη για το off αλλα σχετικα με την παραπανω αλοιφη θα μπορουσε να επιδιορθοσει (η καλυτερεψη τα θαμπα φαραργια του 307 του πατερα μου???)

με πολύ τρίψιμο θα κάνεις δουλειά αλλά μην περιμένεις να γίνει σαν καινούργιο .

όπως είπε κ ο tammy για να επανέλθουν στο 100% τις αρχικής τους κατάστασης θέλει πολύ προσεκτική δουλειά .
πρέπει για αρχή να τρίψεις το φανάρι με γυαλόχαρτο ώστε να λειάνεις το φανάρι μετά θέλει χοντρή αλοιφή κ τρίψιμο με αλοιφαδόρο με πολύ προσοχή για να μην υπερθερμάνεις το κρύσταλλο του φαναριού κ το καταστρέψεις,στην συνέχεια μια πιο ψιλή αλοιφή πάλι με χρήση αλοιφαδόρου κ το φανάρι γίνεται σαν καινούργιο .είναι μια δύσκολη διαδικασία για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί με το άθλημα.
Bill207 - Σαβ 13 Μάρ 2010, 14:08:44
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
καταλήγω στην αλοιφή γιατί δεν παίζουν άλλα φράγκα αυτον τον καιρό και πλησιαζει και το σερβις των 40.000
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες