reselie έγραψε: |
me 195/50/15 zanta και σασμαν 1.4 8v θα πηγαινεις με 130 στις 4000-4200 στροφες... |
tzitzopower έγραψε: |
Λοιπον φιλοι μου πουλησα το 306 που ειχα κ πηγα παλι σ γαλλο κ πηρα Eνα 206 gti 1600 16v ηλεκτρονικο γκαζι κ εχω μια απορια....Επειδι βρονταει το σασμαν του πολυ(κορονοπινιο)θελω να του αλλαξω σασμαν,,,,Βρηκα ενα πολυ καλο απο 206 αλλα 1.4 8 v....To θεμα ειναι μπαινει????Τα φωτα σας Plz..... |
tzitzopower έγραψε: |
Φιλαρακια μου ευχαριστω για την ανταποκρισι...Εχω 205 40 17 πανω.....Θα ανοιξω κ κ σχετικο θεμα να σας το παρουσιασω....Και παλι ευχαριστω πολυ.... |
Steve έγραψε: | ||
![]() Το 1.6 GTi 16v έχει κορωνοπήνιο 17/64 εκ του εργοστασίου. Πες μας για τί χρήση το έχεις το αμάξι να σου πούμε και τί κορωνοπήνιο θα βάλεις... ![]() |
abaleo έγραψε: |
αν το κάνει με όλες τις ταχύτητες και όχι με νεκρά η λογική λεει ότι κάτι παίζει με το διαφορικό, εκτός κι αν φταίει κανα ρουλεμάν??
αν είδες σε δικό μου τόπικ που ακουγόταν από την ασφάλεια του δισκόφρενου, αλλά ήταν διαφορετικός ήχος μάλλον για την powerflex για πες, u like it??? |
reselie έγραψε: |
Welcome to club νικο....670ε (πηρα αλλο μεταχειρα σασμαν και δισκο πλατω και τα εβαλα χυμα) |
SnakeMJK έγραψε: | ||
670 σασμάν+δισκοπλατό; μήπως σε έγδαραν λίγο; ![]() |
nikolas206gti έγραψε: |
Για τιμές που ανέφερες, είναι αρκετά υψηλές. Εγώ με εργασία λύσε-δέσε και βαλβολίνες στα 120 € και ρουλεμάν (4) SKF στα 80 €. Οπότε, όπως λέει ο Ζήσης σε έγδαραν ελαφρώς ![]() ![]() ![]() |
nikolas206gti έγραψε: |
Από τις 9 το πρωί συνεργείο μέχρι τις 5 το απόγευμα ![]() ![]() ![]() ![]() Πλέον είναι σαν καινούριο. ![]() ![]() ![]() 140 € 4 ρουλεμάν, 120 € εργασία με βαλβολίνες. Αυτά. ![]() |
Pughell έγραψε: |
Ναι,μπαινει κανονικα,απλα ισως χρειαστει μια μικρη αλλαγη στον επιλογεα πανω στην χελωνα.
Τιποτα ανησυχητικο παντως... |
Pughell έγραψε: |
Το σασμαν δεν παραγει ισχυ.Μεταδιδει...
Οι διαφορες με τα 106 ειναι η κλιμακωση. Με εξαιρεση τα 206 GTi(1.6),ολα τα 206(με TU μοτερ) φορανε τις μακριες σχεσεις. Οποτε το 106 πλεονεκτει στο rev drop... Απο εκει και περα αλλαζουν τα Κ/Π που ο καθενας επιλεγει αναλογα με τις προτιμησεις του. |
reselie-206 έγραψε: |
λοιπόν τσέκαρα και το δικό μου....είναι ακριβώς ίδια διαροη στο με του Σινανάι μόνο δε ξέρω απο που χάνει εγώ.. βέβαια είναι απλά λερωμένο δεν φαίνεται να χάνει πολύ ![]() |
Sinanai έγραψε: |
![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Bασικά δεν έχω δει ποτέ μου σασμάν ΜΑ που να μην είναι έτσι νοτισμένο ![]() |
mayas έγραψε: |
3 διαρροες απο βαλβολίνες... Η μια ειναι απο το σασμαν λεει ο μαστορας...
Προς το παρον το παρακολουθώ. 110 ευρω ζητησε για αλλαγή στις τσιμούχες, δε θυμαμαι τι τσιμούχες κ που... Πάντως για το σασμαν λεει δυσκολο να μαζευτεί γιατι βγαινει σε φετες! ![]() ![]() |