PSClub - Hellas

Κινητήρας - 207 - Πρόγραμμα για 207 rallye. Απο που?

stormrider - Τρι 09 Μάρ 2010, 13:34:26
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Πρόγραμμα για 207 rallye. Απο που?
Παιδιά καλησπέρα,

Το όνομά μου είναι Κώστας και από τον Μαϊο του 2009 είμαι κάτοχος ενός 207 rallye. Η αλήθεια είναι πως εδώ κι ενα χρόνο (λίγο πριν πάρω το αυτοκίνητο) ρίχνω αρκετό διάβασμα στο forum για να μάθω δυνατά και αδύνατα σημεία του εν λόγω μοντέλου.

Για να μην πολυλογώ, είμαι στα 18.000 χμ, πάω για 3η αλλαγή λαδιών (Motul 300V Chrono), έχω αλλάξει βαλβολίνες (Elf TRP) και γενικότερα το αυτοκίνητο το πρόσέχω ιδιαίτερα (ευλαβικό στρώσιμο εννοείται!!!).

Σκέφτομαι για 1ο stage και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές απόψεις. Απ'οτι βλέπω τα παιδιά στους e-tuners χαίρουν της μαζικότερης εκτίμησης. Ένας γνωστός όμως μου έχει προτείνει τους www.overboostelectronictuning.com Γνωρίζει κανείς κάτι για τους συγκεκριμένους; Τί θα προτείνατε γενικότερα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Φιλικά,
Κώστας
recife_rallye - Τρι 09 Μάρ 2010, 16:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
Θα στο πω απλα...

Στην ελλαδα αν εχεις 207 το κανεις στον σαλεξ..αν εχεις κατι αλλο το μελετας το θεμα!

Καλο κουραγιο Wink
stormrider - Τρι 09 Μάρ 2010, 16:47:44
Θέμα δημοσίευσης:
Λευτέρη ευχαριστώ για το ποστάρισμα. Η αλήθεια είναι πως έχει πέσει όντως αρκετό ψάξιμο Very happy Αυτό που βλέπω πάντως είναι οτι λέγονται καλά λόγια για e-tuners....

Θα το ψάξω πάντως αρκετά και θα επιδιώξω και προσωπική/από κοντά επαφή με κάθε προγραμματιστή αφού δεν θέλω σε περίπτωση στραβής (χτύπα ξύλο!!!) να ψάχνω για "φαντάσματα"....
android - Τρι 09 Μάρ 2010, 16:53:44
Θέμα δημοσίευσης:
ασε το προγραμμα κ κοιτα τα λαδια
Motul 300V Chrono?
αυτα το πολυ 5000 ειναι πετρελαιο....
δεν κανουν για πολλα χλμ
αυτο δεν εχει να λεει πως δεν ειναι καλα
απλα ειναι αγωνιστικα...απ οτι καταλαβα τα αλλαζεις αργα για τετοια λαδια
stormrider - Τρι 09 Μάρ 2010, 19:07:49
Θέμα δημοσίευσης:
Όπως το λες γίνεται. Στα 5-6000 τα αλλάζω, απλά άργησα να αλλάξω τα μαμά λόγω...καλοκαιρινών διακοπών! Very happy
Theo_207RC - Τρι 09 Μάρ 2010, 21:36:02
Θέμα δημοσίευσης:
Kι εγώ έτσι ψαχνόμουν στην αρχή για το που θα πάω να βάλω πρόγραμμα μέχρι που πήγα στον Στέλιο και από όταν τον γνώρισε το αμάξι μου ξεσάλωσε... Laughing Laughing Laughing
Από τότε έχω κάνει 8.000 χλμ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Και άλλα παιδιά έχουν πρόγραμμα με πιο άγριες ρυθμίσεις, έχουν κάνει περισσότερα χλμ από μένα και πάντα απροβλημάτιστα.
tammy - Πεμ 11 Μάρ 2010, 02:24:31
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
Motul 300V Chrono?
δεν κανουν για πολλα χλμ
αυτο δεν εχει να λεει πως δεν ειναι καλα
απλα ειναι αγωνιστικα...απ οτι καταλαβα τα αλλαζεις αργα για τετοια λαδια

φιλε μου τα 300v ειναι πολυ καλα . οχι και πετρελαιο σε 5000κμ. μην ξεχναμε οτι το τουρμπακι δεν εχει το στροφαρισμα της ατμοσφαιρας.

συμφωνω ομως μαζι σου και σωστο να αλλαζουμε στα 5000 .
Persis9 - Πεμ 11 Μάρ 2010, 12:50:07
Θέμα δημοσίευσης:
φίλε μου etuners και εχεισ το κεφαλακι σου ησυχο!!
το πιο σημαντικό είναι ότι αν πάθει κάτι το αυτοκίνητο, υπάρχουν από πίσω άτομα να σε υποστηρίξουν ανα πάσα στιγμή!!
εγώ από οταν έβαλα το πρόγραμμα το αυτοκίνητο γαζωνει στην κυριολεξία!!
etuners είναι εγγύηση για τα λιονταράκια μας
Paylos_207T - Πεμ 11 Μάρ 2010, 19:02:48
Θέμα δημοσίευσης:
Motul 300V Chrono?
δεν κανουν για πολλα χλμ
ποιος το λεει?
ειναι οτι καλυτερο που κυκλοφορει
στο saxo τα αλλαζα καθε 20000 χλκ και δεν ειχα κανενα προβλημα
Paylos_207T - Πεμ 11 Μάρ 2010, 19:03:26
Θέμα δημοσίευσης:
οσο για το προγραμμα salex με κλειστα τα ματια
stormrider - Πεμ 11 Μάρ 2010, 21:15:22
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Είναι μεγάλη υπόθεση η ύπαρξη του forum μιας και μπορείς να βρεις σύντομα απάντηση σε ό,τι χρειάζεσαι.

Λογικά λοιπόν θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση με τα παιδιά από e-tuners για να κάνουν τα "μαγικά" τους και στο δικό μου 207 Very happy Very happy Ελπίζω να έχω σύντομα νέα και να μοιραστώ μαζί σας τα αποτελέσματα!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες