mick206 έγραψε: |
Nick εγώ σου προτείνω να αφήσεις στην άκρη το Pilot Sport για τον απλούστατο λόγο οτι δεν χρειάζεσαι τέτοιο λάστιχο ![]() Καλύτερα να προσανατολιστείς προς το Exalto και το F1... Και πάνω απο όλα είναι τί χρειάζεσαι εσύ... Ελαστικό με σκληρή η μαλακιά γόμα; Με καλά πλαϊνά ή που θα σχιστούν στή πρώτη επαφή με το πεζοδρόμιο(τα Michelin το έχουν αυτό το μικρό κακό);; Καλό στο στεγνό οδόστρωμα και μέτριο στο βροχερό ή το αντίθετο; Υπάρχουν πολλά καλά ελαστικά απο πολύ καλές εταιρίες... Τώρα ποιό θα σου κρατήσει περισσότερα χλμ εξαρτάται απο τη χρήση που θα κάνεις... Επίσης τα καλοκαίρια της Ελλάδας δεν είναι και ότι καλύτερο για τα ελαστικά μας αφού ζεσταίνονται,ξεραίνονται και γενικά καταπονούνται αρκετά... Ψάξε παντού... ρώτα παντού... Και στο τέλος κάνε απολογισμό. Μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη ![]() |
nik7 έγραψε: |
Ti lete re pedia eseis???giati kai ta tria apo oti katalava ine poli kala elastika kai ta vrisko apo gnosto poli ftina se sxesi me ta alla....afto pou thelo opos exo ksanapei ine na exei kala kratimata kai na mou kratisei osa perissotera xm mporei....
parte kai fotografies mipos den thimosaste to onoma alla thimaste pelmata.... ![]() ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
exalto,exalto ! ! !
καλα ειπαμε δεν σκιζονται και σαν χαρτι! εγω παντως μπορω να πω πως τα εχω ταλαιπωρησει αρκετα σε πεζοδρομια αλλα δεν εχουν παθει Τ Ι Π Ο Τ Α ![]() |
Δημήτρη επειδή standar έχεις μπεί στα site της Michelin,Bridgestone,Goodyear και ούτο καθ' εξης για να βρείς πληροφορίες για ελαστικά που σε ενδιαφέρουν θα δείς οτι ακόμα και αυτά τα ελαστικά δεν κάνουν "και καλά" για τα αμάξια μας... Θα δείς κάτι άλλα που προτείνουν που έχουν κάτι περίεργα πέλματα... Πόσες φορές το έχω κοιτάξει βάζοντας τον τύπο του αυτοκινήτου μου και βγαίνουν κάτι "άσχετα"...
Εμένα αυτή ήταν η γνώμη μου... Τώρα όποιος θέλει κάτι συγκεκριμένο σίγουρα θα ακούσει και τις γνώμες των άλλων φίλων στο club,απο την παρέα του,θα ρωτήσει λαστιχάδες και την ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ θα την πάρει αυτός... δικά του είναι τα λεφτά,δικό του και το αμάξι... ![]() Πού ξέρεις... μπορεί στην τελική να βάλει τα HANKOOK! ![]() |
Makis77 έγραψε: |
Ρε παιδιά εγώ που ρώτησα χθές στον Φωκά για τα exalto μου είπε ότι καταργήθηκαν. |
Νικ7 έγραψε: |
kai telika ta michelin ine toso malaka pou sta 30.000 xiliometra tha thelo lastixa pali???? |
Για τον Nik7: Στον λαστιχά που είχα βάλει τις ζάντες μου και τον ρώτησα για ελαστικό μου είχε πεί και για το AVON ZV1... Μου είπε πως είναι πιο σκληρό απο το Exalto και περισσότερο μαλακό απο το Bridgestone RE720... Κάτι ενδιάμεσο δηλαδή... ![]() Νά μια φοτό... ![]() ...αλλά υπάρχει και Ultra High Performance ελαστικό που έχει βγάλει η AVON... το ZZ1... ![]() και σε 195/50/15 που θές... Σε μπέρδεψα τώρα ε; ![]() ![]() |
NICK έγραψε: |
Ypomoni omws giati to Septembrio h Avon bgazei ta ZV-3... |
Παράθεση: |
Τώρα έχω τα Yokohama A539 που είναι επίσης άθλια (στο βρεγμένο ειδικά). |
VVV έγραψε: |
14αρες αλλά νομίζω ήταν 185/65/14...
Άντε να δ΄ψ πότε θα βρώ λάστιχα για το 206 που να με ικανοποιούν 100%... |
mick206 έγραψε: | ||
Νίκ είσαι σίγουρος πως βγάζει το ZV3; Γιατί ήδη έχει βγάλει το ΖΖ3... Μήπως εννοείς αυτό; Γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα και τίποτα ![]() Άμα έχεις κάνα link βάλε το! ![]() |
Alex έγραψε: |
Παντως υπαρχει και το Bridgestone S03 Pole Position. Εγω φοραω το πιο παλιο (S02-Z rating). Στα συν του, ειναι οτι και με πιεση 0 μενει στρογγυλο και δεν κουβαλαω ρεζερβα. Πιθανολογω οτι και το S-03 θα εχει πολυ βαρυ σκελετο ικανο να κανει κατι παρομοιο - αν φυσικα σ'ενδιαφερει κατι τετοιο σαν χαρακτηριστικο σε λαστιχο... |
XASOS έγραψε: | ||
Eγώ πάντως που είχα τα S-02 δύο φορέσ που έπαθα λάστιχο δεν κράτησε καθόλου την στρογγυλάδα του. Λίγο τα προχώρησα και μου έφαγε τα λινά. |