Παράθεση: |
Πωλειται τουρμπινα ξυραφιασμενη απο το 150αρι μου..
Η φτερωτη του μαντεμιου ειναι σε μαμα διαστασεις και η φτερωτη του συμπιεστη ειναι ανοιγμενη σε 42 χιλιοστα(εναντι 36.5 του rc) Ειναι σχεδον καινουργια με 2000χλμ μετα απο την επισκευη της |
volvos έγραψε: |
Εχοντας μια μικρη εμπειρια απο αυτα τα τερατακια
θεωρω οτι υπαρχει το MITSUBISHI EVOLOUTION IX και μετα το...χαος ![]() ο dls που ειναι να μας επιβεβαιωσει εργολαβος εινα και αυτος δικος μας ![]() |
bagosgt έγραψε: | ||
ετσι.κατα την γνωμη μου το καταλληλοτερο αμαξι για ολες τις χρησεις(βολτα κ πιστα) ειναι το εβο,αν κ το σουμπαρου βγαινει πολυ πιο οικονομικα(κ δε παυει να εχει κ αυτο καποιο κυρος) ![]() |
orfanos mulopotamos έγραψε: |
τα πραγματα ειναι απλα κατα την ταπεινη μου γνωμη μου... αν θες γκαζι και γενικα αγωνιαρικο αυτοκινητο πας σε αυτα τα 2 γιατι σε ενδιαφερει το γκαζι το στριψημο και η βελτιωσει... αν θες χλιδα πας σε στυλ audi... δεν μπορεις να τα εχεις ολα μαζι... |
Jim207GT έγραψε: | ||
Άν έχεις ετήσιο εισόδημα άνω των 30.000€ ανύπαντρος και όχι πολλά ακίνητα στο Ε9 τότε πάς όπου θές......... Άν όχι καλύτερα να ονειρεύσαι, και να πάρεις κανα Xbox360 ή PS3 . Ρωτήστε τη συντήρηση θέλουν αυτά τα τέρατα(αν τα οδηγείς έτσι όπως φαντάσεσαι-ονειρεύεσαι) και μετά τα ξαναλέμε....πού να τα βελτιώσεις κιόλας...... Και σε λίγο να δείτε με τα καινούργια μέτρα τι ωραία που θα είναι και με 1.5+€/λ τρέλα σου λέω τρέλα..... |
Παράθεση: |
Sti.
Crawford performance. http://www.youtube.com/watch?v=ToGSRTpAXNs |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Δεν λέει να είσαι σαν τον τύπο που γνώρισα στο NorthAutoClubs ο οποίος έχει evo βγάζει 2000 τον μήνα, είναι μεσα στην μαυρίλα, με κουρέλια ρούχα και δεν χαίρεται τίποτα άλλο εκτός από το evo. Βέβαια αυτός το παραδέχεται ότι έκανε συμφωνία με την γυναίκα του για τον τρόπο ζωής τους για να χαίρονται το evo... Να το χαίρονται! Αϊ καλα! |