PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Aλλαγή τουρμπίνας/μυαλου/αυτοκινητου...

bagosgt - Δευ 01 Μάρ 2010, 19:43:03
Θέμα δημοσίευσης: Aλλαγή τουρμπίνας/μυαλου/αυτοκινητου...
Η συζήτηση μεταφέρθηκε απο τις Πωλήσεις

vinman

recife_rallye

Παράθεση:
Πωλειται τουρμπινα ξυραφιασμενη απο το 150αρι μου..
Η φτερωτη του μαντεμιου ειναι σε μαμα διαστασεις και η φτερωτη του συμπιεστη ειναι ανοιγμενη σε 42 χιλιοστα(εναντι 36.5 του rc)
Ειναι σχεδον καινουργια με 2000χλμ μετα απο την επισκευη της

Γιατί?? Shocked Shocked
kane - Δευ 01 Μάρ 2010, 19:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
μαμα, και ιμπρεζα... Laughing Laughing Laughing
recife_rallye - Δευ 01 Μάρ 2010, 20:42:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβως!!!Αν και το προτζεκτ του στελαν ειναι ακρως δελεαστικο
sps - Δευ 01 Μάρ 2010, 21:07:21
Θέμα δημοσίευσης:
STI? Shocked
recife_rallye - Δευ 01 Μάρ 2010, 21:39:52
Θέμα δημοσίευσης:
Κατα προτιμηση ναι..αλλα και το wrx δε με χαλαει Wink
sps - Τρι 02 Μάρ 2010, 14:02:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αν αναφερεσαι σε καινουριο, ουτε εμενα με χαλαει το wrx, ειναι και σε πολυ καλη τιμη(27.000), αλλα νομιζω οτι ειχαν φερει περιορισμενο αριθμο.
Δε γνωριζω αν υπαρχουν διαθεσιμα κομματια.
abaleo - Τρι 02 Μάρ 2010, 14:13:43
Θέμα δημοσίευσης:
ετυχε να περασω χτες από την αντιπροσωπία της σουμπαρού... (τρόποι να σκοτώσεις το χρόνο σου!)

το wrx ήρθε σε περιορισμένα κομμάτια και σε τιμή μικρότερη από 40000

πλέον μόνο το wrx sti που εχει τιμή 47-53000 ανάλογα την εκδοση Rolling eyes
kane - Τρι 02 Μάρ 2010, 14:28:27
Θέμα δημοσίευσης:
ο μονος λογος για να παρεις ενα αυτοκινητο παλιοτερο απο 207,για ενα συνειδητοποιημένο οδηγό είναι το STi και το ταπερ...

Λευτερη διαλαξε και παρε!

Καναμε την ερευνα αγορας μας και ουσιαστικα το ζορικο ειναι η καταναλωση,που οσο να πεις ειναι ανεβασμενη...

Παντως θεωρω οτι ενα WRX sti 02-03-04 (04 που το θεωρω το ομορφοτερο) ΜΑΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ, ειναι μια τρομερη ολ αραουντ λυση.

Ειδικα για σπυρο-σπς που ναι εργολαβος,συνεπως θελει το 4κινητο του,και ειναι και οικογενειαρχης,συνεπως θελει τις 4πορτες του και το πορτμπαγκαζ!!!
volvos - Τρι 02 Μάρ 2010, 14:46:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εχοντας μια μικρη εμπειρια απο αυτα τα τερατακια

θεωρω οτι υπαρχει το

MITSUBISHI EVOLOUTION IX

και μετα το...χαος Cool

ο dls που ειναι να μας επιβεβαιωσει
εργολαβος εινα και αυτος δικος μας Laughing
sps - Τρι 02 Μάρ 2010, 15:05:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως με την τιμη της βενζινης πλεον, δεν κανουν για καθημερινη χρηση οι φτερουγες!
Αλλα ποτε δε ξερεις Laughing
206kwn - Τρι 02 Μάρ 2010, 15:17:42
Θέμα δημοσίευσης:
Το καινούριο ιμπρέζα δεν μου αρέσει.... το 04 είναι χαλαρά το πιό γαμάτο!!!

Ο θόρυβος που βγάζει ο μπόξερ και μόνο σε ανατριχιάζει!!!!!
bagosgt - Τρι 02 Μάρ 2010, 21:01:46
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

θεωρω οτι υπαρχει το

MITSUBISHI EVOLOUTION IX

και μετα το...χαος Cool

ετσι.κατα την γνωμη μου το καταλληλοτερο αμαξι για ολες τις χρησεις(βολτα κ πιστα) ειναι το εβο,αν κ το σουμπαρου βγαινει πολυ πιο οικονομικα(κ δε παυει να εχει κ αυτο καποιο κυρος) Wink
recife_rallye - Τρι 02 Μάρ 2010, 22:09:25
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
volvos έγραψε:

θεωρω οτι υπαρχει το

MITSUBISHI EVOLOUTION IX

και μετα το...χαος Cool

ετσι.κατα την γνωμη μου το καταλληλοτερο αμαξι για ολες τις χρησεις(βολτα κ πιστα) ειναι το εβο,αν κ το σουμπαρου βγαινει πολυ πιο οικονομικα(κ δε παυει να εχει κ αυτο καποιο κυρος) Wink

Μια χαρα τα λετε και συμφωνω με το εβο,αλλα υπαρχουν τρεις πολυ σπουδαιοι λογοι που ποτε δε θα επαιρνα εβο...
1)ειναι πολυ ακριβο
2)ειναι κακασχημο
3)ο ηχος του μποξερ δεν αναπληρωνεται με τπτ

Παντως αν τελικα παρω (ατιμε σαλεξ Razz )θα παρω το sti η καποιο βελτιωμενο σε θεμα στησιματος wrx..αλλιως δε με συμφερει τπτ αλλο οικονομικα...

Υ.γ καλο το ταπερ σταυρακο αλλα Rolling eyes ειναι αρκετα παλιο γι αυτο που προσφερει και για να γινει γρηγορο θελει τουλαχιστον 2500ε
bagosgt - Τρι 02 Μάρ 2010, 22:14:29
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked
οχι κ ασχημο το εβο Confused υπαρχουν πολλα μοντελα( απο το 5αρι μεχρι το 10αρι)που μπορεις να διαλεξεις ενα για τα γουστα σου Wink
οσο για την τιμη,ειναι λιγακι πιο ακριβα απο τα σκουμπυ,αλλα νομιζω το στησιμο του σε αποζημειωνει.σε μαμα μορφη,σκαλες ανωτερο το εβο μεσα σε πιστα Wink
sps - Τρι 02 Μάρ 2010, 23:21:49
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγω το εβο το θεωρω πολυ ομορφο!
Το προτιμω σε σχεση με ιμπρεζα.
Το ιμπρεζα ειναι και 2.5, οποτε ξεφευγει λιγο(τελη ασφαλειες κλπ)
Πάνος - Τρι 02 Μάρ 2010, 23:33:26
Θέμα δημοσίευσης:
Και ενα αλλο πλεονεκτημα του evo σε σχεση με τα scooby ειναι οτι παιρνουν πολυ πιο ευκολα αλογα.
Για τους λατρεις αυτων ειναι σημαντικη παραμετρος.
Επισης το εσωτερικο των impreza ειναι εντελως δυσαναλογω σε σχεση με αυτα που προσφερει το αυτοκινητο.
Ενταξει ειπαμε το αυτοκινητο ειναι απολαυση αλλα αν εισαι συνεχεια μεσα σε ενα εσωτερικο που περισσοτερο θυμιζει αγροτικο παρα αυτοκινητο ε καποια στιγμη ξενερωνεις.
Ειναι σαν να καταφερεις να οδηγησεις τη Naomi Cambel στο κρεβατι σου και εσυ να μην εχεις αλλαξει σεντονια... Laughing
volvos - Τρι 02 Μάρ 2010, 23:49:33
Θέμα δημοσίευσης:
σορτυ αλλα τα εβο ειναι 10φορες πιο αθλια μεσα απο ιμπρεζα...κατι δε μας λες καλα

βεβαια ειναι τι θελει ο καθε ενας

οταν πριν χρονια πηρε κολλητος ενα απο τα πρωτα 8αρια πουη ειχαν ερθει ελλαδα θυμαμαι πως αντεδρασα οταν το ειδα...

σκαει βαρκιζα πεφτουμε ολοι μεσα. και φρικαρουμε./ ταμπλο λανσερ
ταπετσαριες απο ταξι, κασετοφωνο παιονιρ ουτε καν μπ3 κατι κουμπακια λες και ησουν σε μπλουμπερντ
βεβαια ειχε ποιοτητα το πραμα και φαινοταν οτι ειναι γερη κατασκευη με ιαπωνικη ποιοτητα . και εκει που βριζαμε κανω τη κινηση ματ

ανοιγω πισω πορτα και μπαινω να δω χωρους πισω. και εκει που γελαγα κοιταω στην εταζερα και βλεπω τους κρικους για να δενεις αγωνιστικες ζωνες 4+σημειων.

απλα το βουλωσα βγηκα και απο τοτε προσκυνουσα καθε βολτα με αυτο οπου και οπως τη καναμε... το αμαξι κυκλοφορουσε για ενα χρονο που το κρατησε μονο με ραλλιτζιδικα λαστιχα.....τελικα το εδωσε για μια μποξτερ.99λολ και 44ομιτζι
Πάνος - Τρι 02 Μάρ 2010, 23:55:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εχεις δει το εσωτερικο των scooby;
Δες του καινουργιου evo και των καινουργιων impreza και συγκρινε.
Σιγουρα και τα 2 δεν φυμιζονται για τη σχεδιαση του εσωτερικου τους αλλα αυτα τα καθισματα καταρχην του evo σε σχεση με των impreza που θυμιζουν των τελευταιων swift sport(σκετες πολυθρονες κοινως),ειναι αλλου.
Lefter1s RC - Τετ 03 Μάρ 2010, 00:07:48
Θέμα δημοσίευσης:
Sti.
Crawford performance.
http://www.youtube.com/watch?v=ToGSRTpAXNs
Love
orfanos mulopotamos - Πεμ 04 Μάρ 2010, 19:24:51
Θέμα δημοσίευσης:
τα πραγματα ειναι απλα κατα την ταπεινη μου γνωμη μου... αν θες γκαζι και γενικα αγωνιαρικο αυτοκινητο πας σε αυτα τα 2 γιατι σε ενδιαφερει το γκαζι το στριψημο και η βελτιωσει... αν θες χλιδα πας σε στυλ audi... δεν μπορεις να τα εχεις ολα μαζι...
Jim207GT - Πεμ 04 Μάρ 2010, 20:15:28
Θέμα δημοσίευσης:
orfanos mulopotamos έγραψε:
τα πραγματα ειναι απλα κατα την ταπεινη μου γνωμη μου... αν θες γκαζι και γενικα αγωνιαρικο αυτοκινητο πας σε αυτα τα 2 γιατι σε ενδιαφερει το γκαζι το στριψημο και η βελτιωσει... αν θες χλιδα πας σε στυλ audi... δεν μπορεις να τα εχεις ολα μαζι...

Άν έχεις ετήσιο εισόδημα άνω των 30.000€ ανύπαντρος και όχι πολλά ακίνητα στο Ε9 τότε πάς όπου θές.........
Άν όχι καλύτερα να ονειρεύσαι, και να πάρεις κανα Xbox360 ή PS3 *edit by vinman*. Ρωτήστε τη συντήρηση θέλουν αυτά τα τέρατα(αν τα οδηγείς έτσι όπως φαντάσεσαι-ονειρεύεσαι) και μετά τα ξαναλέμε....πού να τα βελτιώσεις κιόλας......

Και σε λίγο να δείτε με τα καινούργια μέτρα τι ωραία που θα είναι και με 1.5+€/λ τρέλα σου λέω τρέλα.....
smoki - Πεμ 04 Μάρ 2010, 20:20:01
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
orfanos mulopotamos έγραψε:

Άν έχεις ετήσιο εισόδημα άνω των 30.000€ ανύπαντρος και όχι πολλά ακίνητα στο Ε9 τότε πάς όπου θές.........
Άν όχι καλύτερα να ονειρεύσαι, και να πάρεις κανα Xbox360 ή PS3 . Ρωτήστε τη συντήρηση θέλουν αυτά τα τέρατα(αν τα οδηγείς έτσι όπως φαντάσεσαι-ονειρεύεσαι) και μετά τα ξαναλέμε....πού να τα βελτιώσεις κιόλας......

Και σε λίγο να δείτε με τα καινούργια μέτρα τι ωραία που θα είναι και με 1.5+€/λ τρέλα σου λέω τρέλα.....

Και *edit by vinman* καθυστερουν το gran turismo στο PS3
Gr13 - Πεμ 04 Μάρ 2010, 20:23:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλιώς πας στο opc που πουλάω και είσαι γρήγορος και αν έχεις επιπλέον λεφτά το πας πολύ ψιλά σε άλογα και επιπλέον το service του είναι φτηνό.

[url] http://www.car.gr/607026

[/url]
Paylos_207T - Πεμ 04 Μάρ 2010, 20:55:26
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγω το εβο το θεωρω πολυ ομορφο!
Το προτιμω σε σχεση με ιμπρεζα.
Το ιμπρεζα ειναι και 2.5, οποτε ξεφευγει λιγο(τελη ασφαλειες κλπ)
ParisMcridis - Πεμ 04 Μάρ 2010, 22:30:27
Θέμα δημοσίευσης:
Με τα νεα μετρα μονο τα τελη σας πειραζουν??Παντως κ εγω κλεινω προς εβο..ποιο underground,street legal ειναι το ρημαδι..το αλλο ειναι πολυ αγωνιαρικο.Το subaru μονο με ενα τελικο σε κανει να θες να παρεις τα βουνα το evo οχι..το evo θελει πιστα...

Παράθεση:
Sti.
Crawford performance.
http://www.youtube.com/watch?v=ToGSRTpAXNs

μακαρι να το εκαναν αυτο κ στο rc μου..(χωρις το κλουβι)!!!
Pughell - Πεμ 04 Μάρ 2010, 23:17:35
Θέμα δημοσίευσης:
Το Evo θελει χερια,που οι 9 στους 10 δεν εχουν... Rolling eyes

Εγω παντως θα συνεναισω με την προταση του Σταυρου για ταπερ Λεφο γιατι το Scooby θα σου πεσει παρα πολυ βαρυ για την τσεπη σου.
Τοσο που δεν φανταζεσαι καν ποσο... Confused
Και για να γινω ακομα πιο "ωμος",φαντασου οτι ειναι σαν να αγοραζεις τωρα πια μεταχειρισμενο Punto GT(δεδομενου οτι μιλαμε για Scooby 2003-2005).
kane - Παρ 05 Μάρ 2010, 02:02:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα στελιο,μιλησα με εναν εκ των...εσω,ιδιοκτητη και μου τα πε πως εχουν τα πραγματα.

Απο ζημιες,σχεδον τιποτα,δηλ αισθητηρες κτλ κτλ κτλ.

Απο σερβιες,λαδια φιλτρα καθε 5.000, και το μεγαλο, με ιμαντες/μπουζι καθε 100.000 λεει η σουμπαρου,καθε 80.000 κανουν τα μαμα.

300πς φτανει ανετα με ΦΠΕ, ε τι αλλο θελουμε?

Τα παντα βρισκουμε ειτε μτχ,ειτε απο ιαπωνια,οποτε και σε αυτο καλυμμενοι...

Η καταναλωση ειναι λιγο βαρβαρη,αλλα οχι και μεγαλη γιαυτο που μου ανεφερε.
Θεωρώ οτι παλευεται
Arvas - Παρ 05 Μάρ 2010, 03:26:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ολα αυτα αμα τα κανεις σε καποιο απλο συνεργειο ολα καλα... προφανως ο φιλος σου δεν σου ειπε ποσο παει το σερβις μεσα στην σουμπαρου... υπολογιζε γυρω στα 300-400 ε για λαδια φιλτρο... επειδη εχω κολητο που δουλευε πολλα χρονια στη σουμπαρου φιλοθεης οι τιμες που μου ελεγε απλα με εκαναν να καραφλιαζω καθε φορα... αν σου πω οτι πριν 2 χρονια περιπου πηγε ενα παληκαρι για αλλαγη τακακια μπροσ πισω μαμα σε στι και μια μπαταρια και του ειπαν 1500ε πως σου φαινεται;;
kane - Παρ 05 Μάρ 2010, 11:47:33
Θέμα δημοσίευσης:
Αν παρω δηλ σουμπαρού ειμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω μέσα στη σουμπαρού? ένα να σοβαρευτουμε λιγο...

Και στο Ε200 που χω,λαδια φιλτρο ελεγχο αντιπροσωπεια της μερσεντες θελει 300ε...τι παει να πει αυτο? οτι εχει ακριβή συντηρηση? Απλώς δεν πηγαινεις στους κλεφτες

Λαδια φιλτρο τα αλλαζει και ο μαστορακος της γειτονιας σου.

Επισης για το μεγάλο σερβις (μεσα στη σουμπαρου) ο φιλος μου ειπε πως κοστιζει περί στα 1000ε.

Τωρα για το αλλαγη τακακια και μπαταρια 1500ε,θες να το σχολιάσω? ασε θα το αφησω μετεωρο...
Οπως ειπε κι ο μηχανικος μου οταν εκανε επισκευή/αλλαγή μοτερ σε μια Φ430, "ολα τα αμαξια το ιδιο ειναι,τη μαρκα την κοιτάνε και φοβουνται μονο οι ερασιτεχνες,φεραρι και μλκς"...
reselie - Παρ 05 Μάρ 2010, 11:48:15
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως η πικρη αληθεια ειναι οτι αυτα τα 2 θελουν "μεγαλη" τσεπη και εχουν παγια εξοδα πανω απο 500ε τον μηνα θεωρω.(με την ονειρεμενη οδηγηση παντα)
επισης θεωρω οτι εχουν και "μετρημενα" χιλιομετρα που μπορουν να βγαλουν χωρις προβληματα που τα καθυστουν ασυμφορα για καθημερινη οδηγηση...Με λιγα λογια δεν ειναι αμαξι που θα παρεις για να κρατησεισ χρονια.Τωρα για οδηγηση 2-3 φορες την εβδομαδα μαξ καμια βολτα/βουνο/εκδρομη και τετοια φαση πιστευω πως παλευεται η συντηριση τους.
volvos - Παρ 05 Μάρ 2010, 12:28:46
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ αμαξι και δεν θες απλα να το δειχνεις...

θα σου πω κοστολογιο απο το φιλο μου στο εβο 8

χωρις πιστες και χωρις κοντρες...

απλα στριψιμο

τακακια καθε 5000χλμ αν θυαμμαμαι καλα.
λαστιχα αστο εκει ποναει πολυ
αμορτισερ στα 15000χλμ
δισκοπλατο στα 12000χλμ
σερβις καθε 5000 και αν εισαι σωστος αλλαζεις τα παντα οχι μονο λαδι φιλτρο

ειπαμε αν το πας. τα μεταξωτα βρακια θελουνε....
Steve - Παρ 05 Μάρ 2010, 13:14:57
Θέμα δημοσίευσης:
Λέφο, κάτσε στ' αυγά σου ρ Rolling eyes
recife_rallye - Παρ 05 Μάρ 2010, 14:11:06
Θέμα δημοσίευσης:
Χαλαρωστε...αν τελικα το παρω,δε θα το παρω για να πηγαινω καθε μερα ταπα οπως ο φιλος του γιωτη Rolling eyes νορμαλ οδηγος ..ουτε θα εχω τα τρελα εξοδα σε σερβις,ουτε θα αλλαζω καθε 5000χλμ τακακια και μπαταρια!

Μια χαρα τα λεει ο (φιλος και αδερφος)σταυρος Razz λιγο την καταναλωση θα πρεπει να προσεχω και τελος..

Κατα τα αλλα πιστευω πως οντως θελει χερια και καρδια για να το πας αυτο το αμαξι,αλλα δε θα σκοτωθουμε κιολας επειδη εχουμε εβο ή σκουμπι..

Το μονο που θα μου μενει μετα αν παρω σκουμπι,θα ειναι μια βερα στο δεξι και κανα κουτσουβελο! Laughing Laughing

*edit by vinman
προσοχή στις λέξεις...
*
kane - Παρ 05 Μάρ 2010, 14:50:32
Θέμα δημοσίευσης:
Tι υπερβολές ακουω θεε μου...

ΜΙΑ που ΟΛΟΙ εδω μεσα,εχουμε τα αυτ/τα μας ολη μερα στο στριψιμο,στο στιψιμο,στα βουνά και στα λαγκάδια για να τα συντηρουμε με τον τροπο που λες πανο.

Ας μη ξεχνάμε,πως το ιμπρεζα σε σχεση με το εβο,ειναι πολυ πολιτικοτερο,καμμια επαφη δεν υπαρχει σ'αυτα τα 2 αυτ/τα.

Εβο για καθημερινο δεν "κανει" για κανενα λογο αυτο το ξερουν και οι πετρες.
Επισης το παιδι που συζητησα και μου εκανε την αναλυση του,δεν τα ακουσε απτο μπακαλη της απανω γειτονιτσας,ειναι ο ιδιος ιδιοκτητης και γιαυτο τον συμβουλευτηκα.
volvos - Παρ 05 Μάρ 2010, 15:08:30
Θέμα δημοσίευσης:
οτι πεις σταυρο

επισης να θυμασαι οτι τα ιμπρεζα ειναι αλεξισφαιρα δε βγαζουν ποτε βλαβες και τα μοτερ τους ειναι σκυλια ακομα και σε πρωτο σταδιο μετατροπες...
kane - Παρ 05 Μάρ 2010, 15:15:53
Θέμα δημοσίευσης:
*edit by vinman*ασε να φαμε τα μουτρα μας, και να σπασουμε τα μουτρα του παιδιου που χει ιμπρεζα δικο του και δεν ακουει τι λεει ο φιλος του και ο παπας της ενοριας.
volvos - Παρ 05 Μάρ 2010, 15:19:30
Θέμα δημοσίευσης:
*edit by vinman*

ειναι σα να συζητας με αλφιστι που ολοι θα σου πουνε οτι ειναι μια χαρα και δε βγαζουν κατι τρομερο και μετα απο τριτους μαθαινεις οτι εχουν καρφωσει 2 φορες βαλβιδες σε 150000χλμ
kane - Παρ 05 Μάρ 2010, 15:38:55
Θέμα δημοσίευσης:
Μετεφερα τα λεγομενα του ιδιοκτητη.Μιλάμε για "νορμαλ" χρηση,κι οχι νυχθημερον σε πιστες και λαγκάδια.

Τελος.

ΕΣΥ και ο καθε ΕΣΥ που διαβαζει εδω μέσα,μπορει να κρίνει για τον ευατό του και δε νομιζω ναναι πολλοι εδω μέσα,που θα διαβασουν τη γνωμη μου μονο ή την δική σου μονο και θα πανε να αγορασουν ενα αυτ/το των 50.000ε.

*edit by vinman*
volvos - Παρ 05 Μάρ 2010, 15:57:52
Θέμα δημοσίευσης:
*edit by vinman
kane - Παρ 05 Μάρ 2010, 17:37:19
Θέμα δημοσίευσης:
ποιος μιλησε για κομπλεξισμο ,θα τρελαθουμε τελειως...

*edit by vinman*
Pughell - Παρ 05 Μάρ 2010, 21:22:20
Θέμα δημοσίευσης:
Σταυρε αυτος που στα ειπε,μαλλον δεν εχει και πολυ ιδεα τι εστι boxer μοτερ...
Ολοι οι boxer μετα απο καποια χιλιομετρα αποκτουν κενα στον στροφαλο και αναποφευκτα σπανε,λογο των αμφιδρομων δυναμεων που λειτουργουν.

Δεν τα ξερω ολα για αυτα τα μοτερ αλλα διπλα σε κολλητο φιλο που ηταν επι σειρα ετων μελος του Scooby club και εμμεσα αντιπροσωπος της STi(ιδιοκτητης δυο WRX μαλιστα),καθημερινα στο συνεργειο του γνωστου Coca Cola(εξουσιοδοτημενο service) και ψειρας με manual και web searching μεχρι και για το τι αρωματικο συνιστα η Subaru,ε,εμαθα καποια πραγματακια. Laughing

Γενικα τα Scooby ειναι πολυ πιο ευαισθητα απο τα Evo και το μοτερ τους εχει ημερομηνια ληξης,ιδιαιτερα αν ειναι και ανεβασμενο αρκετα,και τα 300 ps,ναι,ειναι αρκετα για να πεις οτι θα βγαλεις 100.000 χλμ απροβληματιστα.
Τωρα αν ο Λεφος ειναι εξοικειωμενος με το θεμα του μοτερ και της ιδιομορφης(οχι απαραιτητα ακριβης) συντηρησης,τοτε εγω πασο,απλα αυτα που εχει μαθει με το 207 τα ξεχναει αμεσα... Sad
SAKIS-LEMANS - Σαβ 06 Μάρ 2010, 07:10:18
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχχα! Σταύρος και Λέφος και ιδιαίτερα Λέφος μας έχετε κουράσει! Που λένε και οι εκ των Κουφαλίων.

Την μια ίμπιζα, την άλλη clio, την άλλη type r, την άλλη sti.

Λέφο, εγώ λέω να κατσεις στα αυγά σου που λέει και ο steve, να βάλεις φράγκα στην άκρη. να πας κανα ταξιδάκι με το 207 κάπου μακρυά με την δεσποινίς.....Εγώ λέω για το καλοκαίρι να βγώ Ευρώπη. Το έχω και σαν παράδοση με κάθε καινούργιο αμάξι που αγοράζω.Με το megane πήγα Στρασβούργο. Τα sti, και τα evo είναι αμάξια για άτομα που έχουν πολλά έξτρα φράγκα στην άκρη.

Δεν λέει να είσαι σαν τον τύπο που γνώρισα στο NorthAutoClubs ο οποίος έχει evo βγάζει 2000 τον μήνα, είναι μεσα στην μαυρίλα, με κουρέλια ρούχα και δεν χαίρεται τίποτα άλλο εκτός από το evo. Βέβαια αυτός το παραδέχεται ότι έκανε συμφωνία με την γυναίκα του για τον τρόπο ζωής τους για να χαίρονται το evo... Να το χαίρονται! Αϊ καλα!
tammy - Τετ 10 Μάρ 2010, 22:34:52
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

Δεν λέει να είσαι σαν τον τύπο που γνώρισα στο NorthAutoClubs ο οποίος έχει evo βγάζει 2000 τον μήνα, είναι μεσα στην μαυρίλα, με κουρέλια ρούχα και δεν χαίρεται τίποτα άλλο εκτός από το evo. Βέβαια αυτός το παραδέχεται ότι έκανε συμφωνία με την γυναίκα του για τον τρόπο ζωής τους για να χαίρονται το evo... Να το χαίρονται! Αϊ καλα!

ετσι ειναι , αυτη δεν ειναι ζωη ειναι σκλαβια.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες