nsne έγραψε: |
Εχω αλλαξει πολλαπλασιαστη,και map,αλλα δεν λυθηκε το προβλημα.Τhanx φιλε |
nsne έγραψε: |
Γεια σας παιδια,εδω και λιγο καιρο εχω ενα προβλημα με το 106 μου,που κατα πασα πιθανοτητα ειναι απο τον εγκεφαλο(δεν κραταει-οχι παντα- καλο ρελαντι 500rpm,αλλες φορες δουλευει 2κυλινδρα παλι στο ρελαντι,με αποτελεσμα οταν κλεινω τον διακοπτη και τον ξαναανοιγω να στρωνει!)Δεν πιστευω να ειναι απο το προγραμμα που εχω βαλει,γιατι και πριν το εκανε αυτο.Σκεφτομαι να παω σε 1 ποιο ακριβη λυση,αυτη του αγραφου.Πιστευεται οτι θα βγαλει περισσοτερα αλογα και ροπη απ οτι εχω τωρα?(ΦΠΕ)Θα ειναι αξιοπιστος?και ποια μαρκα προτεινετε?ευχαριστω
ΥΓ.εχω αλλαξει πολλα πραγματα πριν δω οτι ειναι εγκεφαλος ![]() |
106 T16 έγραψε: | ||
Σε διαγνωστικό το έχεις βάλει??? ![]() |
VripoSaxo έγραψε: |
τι ακούω
άγραφος σε φπε εδώ κάνουν τετραπετάλουδα 3φυσσα με πρόγραμμα και τυρμπίσια με πρόγραμμα σε φπε αγραφός είναι σαν να βάζεις σε μαμά σαχοραλλο 19άρες και 12 πίστονα για να λές ότι σταματάς δηλαδή ΥΠΕΡΒΟΛΗ |
greenpug106 έγραψε: | ||
Μπεκ εχεις αλλάξει? Και εμένα μου το έκανε αυτό. Δοκίμασα πολλαπλασιαστή χωρίς αποτέλεσμα και τελικά ήταν τα μπεκ. Όταν δεν δουλεύουν όλοι οι κύλινδροι σίγουρα θα σου ανάβει το check engine - μάλλον θα αναβοσβήνει. Όταν το βάλεις στο διαγνωστικό θα σου γράψει σε ποιο κίλυνδρο είναι το πρόβλημα. Για μένα στην κάτασταση σου ο άγραφος θα είναι πετάμενα λεφτά + το ότι αν το πρόβλημα είναι τα μπεκ δεν θα διορθωθεί το πρόβλημα. Έχω τα μπεκ τα παλιά μου αλλά δεν ξέρω ποια είναι τα καλά και ποια όχι. Επίσης μπορούν να καθαριστούν αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα διορθωθούν. |