Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Τρακάρισμα shade - Πεμ 25 Φεβ 2010, 14:13:39 Θέμα δημοσίευσης: Τρακάρισμα
Χθες για κακή μου τύχη βρήκα το 206 μου τρακαρισμένο... Εξηγούμαι: ( το τρακάρισμα είναι ακριβώς στη μέση πόρτας οδηγού και πίσω δηλαδή εκεί που θα άρχιζε αν υπήρχε πίσω πόρτα) μιλάμε για βαθούλωμα μεγάλο , έφυγαν τα πλαστικά και δεν ανοίγει η πόρτα , και έπεσε και το παράθυρο!
Θέλω να ρωτήσω πόσο περίπου θα κοστίσει η ζημιά για αλλαγή πόρτας και του πίσω μέρους (δεν ξέρω πως λέγεται) και βάψιμο (ασημί) για να έχω μία ιδέα όταν πάω στο συνεργείο..
ΥΓ1: Το καλόπαιδο που με χτύπησε δεν άφησε ούτε στοιχεία ούτε τίποτα. reselie - Πεμ 25 Φεβ 2010, 14:58:08 Θέμα δημοσίευσης:
Για καινουργια πας πολυ ψηλα πιστευω....Ψαξε καλυτερα σε καμια μαντρα με τρακαρισμενα / απο κανενα τρακαρισμενο..αν βρεις και στο χρωμα σου ειναι οκ...
Για καινουργια πας πολυ ψηλα πιστευω....Ψαξε καλυτερα σε καμια μαντρα με τρακαρισμενα / απο κανενα τρακαρισμενο..αν βρεις και στο χρωμα σου ειναι οκ...
Δυστηχως γινονται αυτα...
Μία κλίμακα τιμών ξέρουμε? vamvakoolas - Παρ 26 Φεβ 2010, 09:37:46 Θέμα δημοσίευσης:
οπως ειπε, παρε μια μτχ πορτα καλυτερα
Αλλα μια εκτιμηση δικια μου ειναι
150 με 200 ευρα φαναρτζοδουλεια(τωρα στην αγορα εξαρταται σε τι λαμογιο θα πεσεις) και απο ηλεκτρομηχανισμο/παραθυρο δε ξερω τι παιζεται... Giannis307 - Παρ 26 Φεβ 2010, 09:42:12 Θέμα δημοσίευσης:
Βαλε ενα 600αρι και εισαι μεσα... Sinanai - Παρ 26 Φεβ 2010, 11:21:22 Θέμα δημοσίευσης:
Δε ρωτάς τον Steve, μήπως έχει ακόμη από το τροπέτο του; Τουλάχιστον πόρτα-παράθυρο κτλ... Τώρα για το πίσω φτερό, πάλι θυμάμαι μια αγγελία, επίσης με τρακαρισμένο εμπρός 206. Αλλά με τον καθαρισμό που έχει πέσει σ' αυτές, τρέχα βρες την... volvos - Παρ 26 Φεβ 2010, 11:41:41 Θέμα δημοσίευσης:
επειδη το εκανα προσφατα σε μια κολωνα γκαραζ
πορτα οδηγου 250
φασα 50
καθρεπτης 100
συν φπα
εργασια καπου 650
συνολο 1200 πηγε (εχω μεικτη)
πορτα εχει steve Και τις δυο απλα εγω εμπλεξα μεικτη και τη πηρε φαναρτζης...
εργασια εισαι χαλαρα 300ευρω Steve - Παρ 26 Φεβ 2010, 12:18:23 Θέμα δημοσίευσης:
Steve έχει ακόμα πόρτα διαθέσιμη αλλά σε μαύρο χρώμα και του οδηγού είναι χωρίς το πλαστικό κάλυμμα που έχει και την ταπετσαρία από την μέσα μεριά Sinanai - Παρ 26 Φεβ 2010, 20:12:15 Θέμα δημοσίευσης:
Βλακείες... Περιττά βάρη. vamvakoolas - Παρ 26 Φεβ 2010, 22:17:38 Θέμα δημοσίευσης:
ωρες ωρες σκεφτομαι γιατι αφησα τις χειρονακτικες και το εριξα στο σπουδαστηλικι ειμαι μεγαλος !@!@ς