PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Ηχος "τσιγκος" like στην οπισθεν

reselie - Δευ 22 Φεβ 2010, 17:42:32
Θέμα δημοσίευσης: Ηχος "τσιγκος" like στην οπισθεν
Ρε παιδια....τελευταια η οπισθεν μου κανει εναν πολυ περιεργο ηχο....Δεν λεω για τον κλασσικο "θορυβο" της οπισθεν...αλλα οταν ξεκιναω και αποσυμπλεξαρω(Με οπισθεν παντα) ακουγεται ενας ηχος σαν να κοπανανε μεταλα/τσιγκοι,δεν ξερω και γω τι αλλο μεσα......σε καμια αλλη ταχυτητα δεν ακουγεται...τι σκ**α μπορει να ειναι?
reselie - Δευ 22 Φεβ 2010, 21:45:36
Θέμα δημοσίευσης:
Το παρακολουθησα τωραπου γυρνουσα απο την δουλεια και αν πηγαινω παρα πολυ αργα με οπισθεν το κανει συνεχεια.....σαν να κοπανανε μεταλα και να τριβονται...Σαν να σερνεις αλυσιδες.......γκρακα γκρουκα γρρργρρρρρρρρρργρρρρρρρρρρρρ! ...τι να πω...
salex - Δευ 22 Φεβ 2010, 22:56:27
Θέμα δημοσίευσης:
Βάση κινητήρα οέο...
reselie - Τρι 23 Φεβ 2010, 09:33:25
Θέμα δημοσίευσης:
xmmmmmm Μπορει να μου προκαλεσει περετερω ζημιες εαν ειναι οντως βαση?

Αυτο εξηγει και οτι οταν πχ ειμαι με δευτερα στις 3κ στροφες και αφησω το γκαζι (ή το ξαναπατησω) κοπαναει ολοκληρος ο κινητηρας ενοχλητικα πριν "τραβηξει" το αυτοκινητο?

Βασικα πως μπορω να καταλαβω αν ειναι οντως βαση?

ευχαριστω προκαταβολικα!!
kovac - Τρι 23 Φεβ 2010, 12:26:08
Θέμα δημοσίευσης:
reselie έγραψε:
Βασικα πως μπορω να καταλαβω αν ειναι οντως βαση?

Απαντάς μόνος σου. Wink
reselie έγραψε:
Αυτο εξηγει και οτι οταν πχ ειμαι με δευτερα στις 3κ στροφες και αφησω το γκαζι (ή το ξαναπατησω) κοπαναει ολοκληρος ο κινητηρας ενοχλητικα πριν "τραβηξει" το αυτοκινητο?

iceage - Τρι 23 Φεβ 2010, 12:49:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεί να είναι από βάση κινητηρα, μέχρι προβληματική δαγκάνα(έχει συμβεί στο 309 μου) ή μπιλιοφόρος.
reselie - Τρι 23 Φεβ 2010, 13:17:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια πραγματα! θα το εξετασω καλυτερα αργοτερα,θα προσπαθησω να δω και τις βασεις εαν ειναι εμφανη καποια φθορα και θα ενημερωσω! ευχαριστω για την βοηθεια!!
16V(ery)Quicksilver - Παρ 28 Ιαν 2011, 02:30:43
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ηχος "τσιγκος" like στην οπισθεν
reselie έγραψε:
Ρε παιδια....τελευταια η οπισθεν μου κανει εναν πολυ περιεργο ηχο....Δεν λεω για τον κλασσικο "θορυβο" της οπισθεν...αλλα οταν ξεκιναω και αποσυμπλεξαρω(Με οπισθεν παντα) ακουγεται ενας ηχος σαν να κοπανανε μεταλα/τσιγκοι,δεν ξερω και γω τι αλλο μεσα......σε καμια αλλη ταχυτητα δεν ακουγεται...τι σκ**α μπορει να ειναι?

Τασο το εψαξες? βρηκες τελικα τι ειναι? Γιατι ξεκινησε και μου κανει κατι κολπα παρομοια το 106 μου... Sad
abaleo - Παρ 28 Ιαν 2011, 02:49:37
Θέμα δημοσίευσης:
τσέκαρε κ αυτό
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=16273
16V(ery)Quicksilver - Παρ 11 Φεβ 2011, 20:21:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα ειναι ημιαξονιο το προβλημα μου.... Sad

Εχω αρχισει και σκεφτομαι την μονιμη λυση της μπλε μπογιας Laughing

Τι να πω... Ευχαριστω παντως Σταθη !
poliviosfp - Κυρ 20 Φεβ 2011, 02:39:02
Θέμα δημοσίευσης:
iceage έγραψε:
Μπορεί να είναι από βάση κινητηρα, μέχρι προβληματική δαγκάνα(έχει συμβεί στο 309 μου) ή μπιλιοφόρος.

απλά, για να υπάρχει σαν αναφορά και το δικό μου 309 στην όπισθεν έκανε ένα δυνατό γκαπ η δεξιά δαγκάνα μόλις ακουμπούσες λίγο το φρένο. Κάπου είχε αποκτήσει τζόγο.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες