Bill207 έγραψε: |
να σας ρωτήσω ρε παιδιά
μπορει να είναι και κάτι ασήμαντο τελείως, αλλά επειδή δεν μου χει ξανατύχει ρωταω χθες βραδυ, ανάβω τα φώτα και παω να φυγω, και ηταν ενας φιλος μου απο πισω, και μου ειπε οτι το 1 απο τα 2 πισω φαναρια δεν αναβε (όχι με φρένο, απλά με τα φωτα ανοιχτα) βγαινω απο το αμαξι, το βλέπω, και ψιλοχτυπάω με το δάχτυλο μου, ίσα ίσα αναψε αμέσως το φως... γιατι έγινε αυτο? παίζει να ξαναγίνει? |
alekou έγραψε: |
<Off> Ξέρει κανείς τι λάμπα φοράμε στην πλαφονιέρα, και πως αλλάζει αυτή η λάμπα;; </Off> |
fynos έγραψε: |
Σωστά,
Αν και προσωπικά δεν μου έχει καεί καμία λάμπα. . . . |
Pipis έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά. Έχω και εγώ ένα θέμα με το δεξί πίσω φανάρι που είναι λεντ. Όταν έχω αρκετές ώρες να ανάψω το αμάξι και μετά ανάβω τα φώτα για να πάω κάπου δεν ανάβει το φανάρι όλο πίσω. Το κλέινω και το ανάβω πάλι και δουλεύει αλλά νομίζω οτι φεύγγει λιγότερο απο το αριστερό και ακόμη όταν ανάβω δεξί φλάς μου ανοιγοκλείνει πολύ γρήγορα αλλά ανάβει. Μήπως να θέλει καθάρισμα η φύσα που κουμπώνει στο φανάρι? |
Καλησπέρα παιδιά. Έχω και εγώ ένα θέμα με το δεξί πίσω φανάρι που είναι λεντ. Όταν έχω αρκετές ώρες να ανάψω το αμάξι και μετά ανάβω τα φώτα για να πάω κάπου δεν ανάβει το φανάρι όλο πίσω. Το κλέινω και το ανάβω πάλι και δουλεύει αλλά νομίζω οτι φεύγγει λιγότερο απο το αριστερό και ακόμη όταν ανάβω δεξί φλάς μου ανοιγοκλείνει πολύ γρήγορα αλλά ανάβει. Μήπως να θέλει καθάρισμα η φύσα που κουμπώνει στο φανάρι? |
Έχει πιάσει λίγο σκουριά η φύσα στην γωνία,λογικά απο νερά. Άν βάλω σπρέυ για ηλεκτρικά θα κάνει τίποτα? Η φύσα αυτή την δίνει η peugeot ξεχωριστά? |
Έχει πιάσει λίγο σκουριά η φύσα στην γωνία,λογικά απο νερά. Άν βάλω σπρέυ για ηλεκτρικά θα κάνει τίποτα? Η φύσα αυτή την δίνει η peugeot ξεχωριστά? |
salex έγραψε: | ||
Σπύρο φτιάξε το πριν σου χειροτερέψει. Εγώ δεν το πρόλαβα και από την κακή επαφή έλιωσε (λόγω σπινθήρα στο σημείο). Φαίνεται γιατί το πλαστικό γύρω της έχει υποχωρήσει. Καλύτερα να το φτιάξεις τώρα παρά μετά! |