Pro_ έγραψε: |
...ή γνωριζετε καταστημα που να εχει ιμιτασιον κλπ θα μας εξυπηρετουσε αφανταστα. ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Παγκράτι, στην αρχή της Κάρπου, αριστερά όπως ανεβαίνεις αν θυμάμαι καλά. Γαλάτσι, επί της Κύμης απέναντι απ'τον κυρΦάνη. Δεν έχω ψωνίσει από εκεί αλλά έχω ακούσει από πολλούς ότι διαθέτουν τέτοια αυτοκόλλητα ![]() |
petros_8v έγραψε: |
Τα κανονικά ποσο έχουν ??? ![]() |
panos 206 έγραψε: |
Μέσα στην εβδομάδα θα παω σε μαγαζί με αυτοκόλλητα (Γαλάτσι) για να βάλω τα λιοντάρια του lemans,αν σε ενδιαφέρει μπορώ να ρωτήσω αν τα έχει και αν φυσικά θες να τα παραγγείλεις απο αυτόν έτσι ώστε να μην χρειαστείς να ψάχνεις άλλο.
Υ.Γ : Lefter1s RC μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο (Διαστάσεις) και για τα αυτοκόλλητα του lemans?Θέλω να βάλω τα πλαϊνά αλλά τα μικρά που είναι κάτω απο τον καθρέπτη. |
Lefter1s RC έγραψε: | ||
Δε βρισκω κατι φιλε μου... Απευθυνσου σε αυτοκολλητα. |
Pro_ έγραψε: | ||
Γυρω στα 50αρικο η καθε πλευρα. Ολο το σετ πανω απο 100 ευρω. ![]() |
Pro_ έγραψε: |
Αν δε σου ειναι κοπος Πανο ρωτα τον, θα μας βοηθουσες πολυ!
Θα κοιταξω και αυτο στη Καρπου ειναι σχετικα κοντα μου. Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια! |
panos 206 έγραψε: | ||
Πήγα και ρώτησα για τα δικά μου (lemans) και για τα αυτοκόλλητα του rallye..... Για τις λορίδες του rallye (κίτρινο μπλέ κόκκινο) Χ2 και τα γράμματα rallye X2 μου είπε οτι θα κοστίσει περίπου στο 20αρικο!Υπολόγισε extra τα γράμματα peugeot(επειδή ξεχασα να τον ρωτήσω). Επίσης μου τόνισε οτι αν του πας τα σχέδια σε οποιοδήποτε μέγεθος...αυτός το κάνει ''γραμμικό'' και υστερα όσο και να το μεγαλώσει δεν χάνει καθόλου ανάλυση. ![]() |
Pro_ έγραψε: | ||||
Σε ευχαριστω για τη βοηθεια! |