PSClub - Hellas

Κινητήρας - 106 - Επείγον... λάδια...

petros_8v - Σαβ 20 Φεβ 2010, 15:51:45
Θέμα δημοσίευσης: 106 - Επείγον... λάδια...
Έφαγα τον κόσμο να βρω λάδια και τελικά δen βρήκα πουθeνά παραμόνο σε ένα κατάστημα που πουλούσε λάδια για μοτοσικλέτες.Το λάδι που έψαχνα ήταν το motul το 10-40 full συνθετικό αλλα δεν το είχε και πήρα κάτι αλλα που λέγονται Agip ( TEC Synthetic Technology) Sae 10w - 40.

Dinw kai ena analogo link apo to sigekrimeno ladi http://www.e-kostakis.gr/ViewShopProduct.aspx?ProductId=326187

Na ta perasw mesa i oxi ?

Euxaristw
notis1313 - Σαβ 20 Φεβ 2010, 16:03:54
Θέμα δημοσίευσης:
λαμπριανιδη στην φρατζη(ν.κοσμο)πηγες κ δεν βρηκες?ειχα παρει πριν λιγο καιρο για την μηχανη μου τα εν λογο motul.για αθτα που πηρες δεν ξερω,εγω οταν ειχα το 106 μου,εβαζα μονο motul.
kovac - Σαβ 20 Φεβ 2010, 16:32:28
Θέμα δημοσίευσης:
Χαραλαμπάκης στη θηβών (όταν παίρνω εγώ τα λάδια, τα παίρνω από εκεί μιας και δίπλα μου).

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=15009&start=220&postdays=0&postorder=asc&highlight=%F7%E1%F1%E1%EB%E1%EC%F0%E1%EA%E7%F2
tnt_tuner - Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:20:33
Θέμα δημοσίευσης:
λαμπριανιδης +1
εχει τα παντα και σε πολυ καλες τιμες
γιατι να μην τα βαλεις???
κανονικα λαδια ειναι κ αυτα απο την στιγμη π πληρουν τις προδιαγραφες....
δεν τιθεται κανενα ζητημα!
απαλ τα πληρωσε πιο ακριβα επειδη ειναι υποτιθεται για μηχανες...
Pughell - Σαβ 20 Φεβ 2010, 21:21:05
Θέμα δημοσίευσης:
Μακρια,(ακουγονται πααααρα πολλα σε διαφορα forum) και επισης λαθος ιξωδες για το μοτερ σου.
15W50 ειναι το σωστο με τις κλιματικες συνθηκες της χωρας μας. Exclamation
drdino - Σαβ 20 Φεβ 2010, 21:36:33
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον Λαμπ; Έχει στείλει κανείς πχ serials μπουκαλιών στην μαμά εταιρεία και έχει πάρει απάντηση ότι είναι μαϊμού;
Pughell - Σαβ 20 Φεβ 2010, 21:47:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εκαναν αναλυση σε χημειο Κωτσο... Confused
drdino - Σαβ 20 Φεβ 2010, 21:48:42
Θέμα δημοσίευσης:
Και τι βγήκε; Μάθε λεπτομέρειες ρε συ αν μπορείς, γιατί είναι χοντρό αυτό....

Καταγγελία έγινε;
Pughell - Κυρ 21 Φεβ 2010, 02:13:02
Θέμα δημοσίευσης:
Καταγγελια οχι,απλα αυτοι που ασχοληθηκαν ειναι σοβαροι ανθρωποι και οχι καραγκιοζηδες,για αυτο και το αναφερω. Confused
petros_8v - Κυρ 21 Φεβ 2010, 04:07:55
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά τα πήγα τα λάδια και πήρα τα χρήματα μου πίσω!Ευτυχώς δηλαδή γιατί άντε να "βρισκα" να τα δώσω άλλη φορα δεν θα βιάζομαι.Σας ευχάριστο όλους για την ανταπόκριση Exclamation Exclamation

Τελικά θα βάλω τα Idea amsoil (αμερικανικο foul συνθετικό λάδι 10-40) Idea
Pughell - Κυρ 21 Φεβ 2010, 08:56:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ρωτα και τον Volvo να σου πει τι επαθε απο το αμερικανικο συνθετικο λαδι... Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Κυρ 21 Φεβ 2010, 13:03:52
Θέμα δημοσίευσης:
είναι γνωστό εδώ μέσα το πόσο "καλά" εχουν βγει ορισμενα amsoil Razz
Sinanai - Κυρ 21 Φεβ 2010, 13:46:12
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί δεν παίρνεις Total από Γκαγκαστάθη;
LIONKING - Κυρ 21 Φεβ 2010, 15:08:11
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
είναι γνωστό εδώ μέσα το πόσο "καλά" εχουν βγει ορισμενα τα amsoil Razz

αυτο σοβαρα το λες?αμα ξερετε κατι μιληστε γιτι τα ειχα και γω για καλα λαδια.

στελιο ξερνατα ολα Laughing Laughing
petros_8v - Κυρ 21 Φεβ 2010, 16:45:55
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Ρωτα και τον Volvo να σου πει τι επαθε απο το αμερικανικο συνθετικο λαδι... Laughing Laughing Laughing

Στέλιο μιλάς συγκεκριμένα για τα amsoil?Τι να πω δεν ξέρω ας μου πείτε τι να βάλω τέλος πάντων είμαι Confused. Confused Confused Confused Confused
pistolas - Κυρ 21 Φεβ 2010, 17:16:06
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου valvoline dura blend 10-40 ειναι full συνθετικο και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος οσα χρονια το φοραω
και μια ακομη λυση motul 300V πολυ καλο λαδι...
οσο για το amsoil δεν το εχω δοκιμασει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα...
τωρα ας μας πει ο Στελιος την εμπιρια του!
geo106xs - Κυρ 21 Φεβ 2010, 17:52:24
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Γιατί δεν παίρνεις Total από Γκαγκαστάθη;

+1 Και φθηνο και καλο λαδι...αλλωστε το προτεινει η "μαμα" πεζω! "Lubrifiants Recommandes" οπως γραφει το αυτοκολλητακι! Laughing
Pughell - Κυρ 21 Φεβ 2010, 19:27:09
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως ειπα και πριν,ανθρωποι που ξερουν 5 πραγματα,πηγαν τα συγκεκριμενα λαδια σε χημειο προς αναλυση και βρεθηκαν διαφορα ευτραπελα...
Δεν ξερω αν ηταν "δουλεια" του συγκεκριμενου προμηθευτη αλλα το θεμα ειναι οτι το προιον δεν ηταν αυτο που επρεπε.

Επισης στο μοτερ του Πανου(Volvos) με την συγκεκριμενη παρτιδα λαδιων παρατηρηθηκαν "συμπτωματα" που δεν παρατηρηθηκαν ποτε ξανα σε τετοιο μοτερ...

Οποτε αντι να πειραματιζεστε με διαφορες λυσεις,προτιμηστε τις αποδεδειγμενες λυσεις που συνιστα το εργοστασιο σε μαρκες(Total & Elf) και σε ιξωδη.
Αν ζητατε το κατι παραπανω,καταφυγετε στις λυσεις που προτεινει η Peugeot Sport,κατι παραπανω ξερουν απο εμας τους τυχαιους... Wink
petros_8v - Κυρ 21 Φεβ 2010, 20:19:20
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Οπως ειπα και πριν,ανθρωποι που ξερουν 5 πραγματα,πηγαν τα συγκεκριμενα λαδια σε χημειο προς αναλυση και βρεθηκαν διαφορα ευτραπελα...
Δεν ξερω αν ηταν "δουλεια" του συγκεκριμενου προμηθευτη αλλα το θεμα ειναι οτι το προιον δεν ηταν αυτο που επρεπε.

Επισης στο μοτερ του Πανου(Volvos) με την συγκεκριμενη παρτιδα λαδιων παρατηρηθηκαν "συμπτωματα" που δεν παρατηρηθηκαν ποτε ξανα σε τετοιο μοτερ...

Οποτε αντι να πειραματιζεστε με διαφορες λυσεις,προτιμηστε τις αποδεδειγμενες λυσεις που συνιστα το εργοστασιο σε μαρκες(Total & Elf) και σε ιξωδη.
Αν ζητατε το κατι παραπανω,καταφυγετε στις λυσεις που προτεινει η Peugeot Sport,κατι παραπανω ξερουν απο εμας τους τυχαιους... Wink

Τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο όσο νόμιζα Roll eyes ...στελάρα αν μπορείς πες μου ένα τύπο λαδιού που νομίζεις πως θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του 106 1.6 8v που έχω, είναι Φίλτρο Exatminsi sorry που γίνομαι κουραστικός αλλα σε τέτοια θάματα πρέπει να μαστέ επιρρεπείς. Worthy

μάρκα?
τύπος?
ιξώδες?
gg_tt - Κυρ 21 Φεβ 2010, 20:25:48
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω προσωπικα δεν εχω δει ατομο που να ειναι δυσαρεστημενος με τα amsoil.. Μου τα ειχε πρωτοσυνηστησει ο μηχανικος μου και ειχα μαθει και απο διαφορους αλλου ψαχμενους επι του θεματος για αυτα.
Τι να πω, μαλλον δουλεια του προμηθευτη μου ακουγεται αν ειναι ετσι.
Pughell - Κυρ 21 Φεβ 2010, 20:37:09
Θέμα δημοσίευσης:
Πετρο δεν εχω να σου συστησω ρε,οτι βρισκεις σε καλη τιμη...
Τα περισσοτερα 15W50 ειναι αξιολογα,απλα αν βρισκεις καποιο Elf ή Total σε λογικη τιμη,προτιμησε αυτα. Wink
Και εγω παντως στο πρωτο μου 1300αρι εβαζα 20W50 της Phillips,εταιρια αγνωστη στην Ελλαδα,πολυ γνωστη ομως στην Αμερικη.
Ο λογος;
Απλα τα επαιρνα σε καλυτερη τιμη απο τα Total... Very happy

Περι Amsoil,δεν θα το συνεχισω αλλο,αμα σας ενδιαφερει να μαθετε κατι παραπανω,διαβαστε το thread με τα λιπαντικα.
Εχει πολλες χρησιμες και αχρηστες πληροφοριες και προσωπικες εμπειριες απο παιδια του club.
Απο τις δοκιμες που εχουν κανει ορισμενα μελη το λαδι (ή εστω οι συγκεκριμενες παρτιδες λαδιων) απλα δεν ειναι αυτο για το οποιο το αγοραζεις,ιδιαιτερα στα δικα μας μοτερ...
petros_8v - Κυρ 21 Φεβ 2010, 20:41:19
Θέμα δημοσίευσης:
15-50 ?!
gg_tt - Κυρ 21 Φεβ 2010, 20:45:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι στα γαλλικα αλλα οπιως θελει το κανει translate εδω. http://translate.google.com

http://team106rallye.fr/forum/viewtopic.php?f=2&t=9310
Pughell - Κυρ 21 Φεβ 2010, 20:51:41
Θέμα δημοσίευσης:
petros_8v έγραψε:
15-50 ?!

Ναι,15W50,ενα απο τα παλαιοτερα ιξωδη της βιομηχανιας λαδιων...
Αμα εχεις το manual του αυτοκινητου,θα το βρεις μεσα.
Τα ιδια λαδια χρησιμοποιουσαν ολοι οι TU απο τοτε που βγηκαν στην παραγωγη,με εξαιρεση αυτους με την 16v κεφαλη που χρησιμοποιουσαν πιο λεπτο λογο υδραυλικων ωστηριων.
volvos - Πεμ 25 Φεβ 2010, 10:03:19
Θέμα δημοσίευσης:
πΝτως τα τοταλ τα racing επειδη τα ειχα φορεσει καποτε σε μαμα μοτερ
μονο για 50αρι λαδι δε ειχε συμπεριφορα

ηταν αρκετα λεπτορευστο. ανεβαζε θερμοκρασιες σα 40αρι και κρυο
δε ενιωθες μαγκωμα στο στροφαρισμα
δεν εκαιγε λαδι ή κατι αλλο το αμαξι

και γενικα σου εδινε την αισθηση ενος σκληρου 40αριου

οποτε δεν ειναι παραλογο που το προτεινει η σιτροεν σπορτ...
tnt_tuner - Τετ 03 Μάρ 2010, 16:01:20
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Μακρια απο Λαμπριανιδης(ακουγονται πααααρα πολλα σε διαφορα forum) και επισης λαθος ιξωδες για το μοτερ σου.
15W50 ειναι το σωστο με τις κλιματικες συνθηκες της χωρας μας. Exclamation

δεν εχω ακουσει τπτ τον Λαμπριανιδη....
τι ακριβως εχει γινει??? εχει νοθεψει κατι???? αλλα λεει το αφτοκολιτο κ αλλα ειναι???
γιατι εγω τον εμπιστευομαι επειδη ολα τα λυπαντικα ειναι απευθειας εισαγωγη απο την χωρα κατασκευης κ σαυτο πιστευα οτι υπαρχουν οι λιγοτερες πιθανοτιτες νοθειας....

Pughell έγραψε:

Pughell έγραψε:
Καταγγελια οχι,απλα αυτοι που ασχοληθηκαν ειναι σοβαροι ανθρωποι και οχι καραγκιοζηδες,για αυτο και το αναφερω. Confused

αν ειναι σοβαροι ανθρωποι αυτοι π το βρηκανε γιατι δεν κανανε καταγγελια για να βρεθει τουλαχιστον ο υπετιος? αφου οπως λες σε καποιους προκαλεσε κ ζημια???
vamvakoolas - Τετ 03 Μάρ 2010, 16:23:57
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι οταν μιλαμε για μαγαζι, ειναι επαγγελματιες/επιχειρησεις. Αν ειναι κατι επισημο ή υπαρχουν στοιχεια οκ...

Τωρα για τα λαδια εγω δε θα σχολιασω αλλες μαρκες απλως χρησιμοποιω οτι λεει το εργοστασιο για το αυτοκινητο παραγωγης και τα αγοραζω απο τον φοβερο Χαραλαμπακη.

Τωρα βεβαια ειμαστε Ελλαδα που αρκετοι την εχουν δει απο Senna και πανω οποτε.... Laughing Laughing Laughing
Pughell - Τετ 03 Μάρ 2010, 20:49:23
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω,και δεν με ενδιαφερει αλλωστε,για ποιον λογο δεν εκαναν καταγγελια,ετσι και αλλιως Amsoil δεν θα εβαζα ακομα και αν η τελευταια εναλλακτικη μου επιλογη ηταν ηλιελαιο...

Απλα επειδη οι ανθρωποι αυτοι που το επιβεβαιωσαν ειναι γνωστοι σε διαφορους κυκλους και οχι τσουτσεκια του καθε forum,προτιμω να εμπιστευτω την γνωμη τους παρα τον καθε εμπορο...
Α,μην ξεχασω να πω οτι οι προαναφερομενοι ανθρωποι εβαζαν λαδια αυτης της εταιριας νωριτερα αλλα τα σταματησαν μετα απο αυτα που βρηκαν.
kpsig - Τετ 03 Μάρ 2010, 22:32:02
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Δεν ξερω,και δεν με ενδιαφερει αλλωστε,για ποιον λογο δεν εκαναν καταγγελια,ετσι και αλλιως Amsoil δεν θα εβαζα ακομα και αν η τελευταια εναλλακτικη μου επιλογη ηταν ηλιελαιο...

Απλα επειδη οι ανθρωποι αυτοι που το επιβεβαιωσαν ειναι γνωστοι σε διαφορους κυκλους και οχι τσουτσεκια του καθε forum,προτιμω να εμπιστευτω την γνωμη τους παρα τον καθε εμπορο...
Α,μην ξεχασω να πω οτι οι προαναφερομενοι ανθρωποι εβαζαν λαδια αυτης της εταιριας νωριτερα αλλα τα σταματησαν μετα απο αυτα που βρηκαν.

Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου για τα Amsoil (από την Αλφα μου και το Σέατ της γυναίκας).
ΜΑΚΡΥΑ. Δεν παίζει ο προμηθευτής. Πήρα και από το γνωστό έμπορο και από τον αντιπρόσωπο. Ποτέ ξανά.
Συμφωνώ 1000% με τον Στέλιο.
tnt_tuner - Τετ 03 Μάρ 2010, 22:54:09
Θέμα δημοσίευσης:
τι να πω με εχετε μπερδεψει.....
για τα Amsoil συγκεκριμενα μηλαμε? ή για τον Λαμπριανιδη?
να πω την αληθεια τα σγκεκριμενα λαδια δεν τα εχω δοκιμασει αλλα δεν εχω ακουσει και τα χειροτερα! αν τα νοθευουν ομως.... την πατας!
εγω τον Λαμπριανιδη γενικα τον προτιμαω λογο χαμηλων τιμων και οπως ειπα λογο του οτι, οτι εχω αγορασει ειναι απεθειας εισαγωγη απο την χορα κατασκευης και οχι εισαγωγη(σε βαρελια 200αρια!!!) και συσκευασια εδω!
και ετσι πιστευω οτι υπαρχει μια πιθανοτητα λιγοτερη για νοθεια...
τωρα αν πραγματι υπαρχουν στοιχεια καλητερα ειναι να τα ξερουμε ολοι για να αποφευγουμε τους απατεωνες!
δεν ξερω Pughell επειδη δεν επιστευομαι κανεναν λεω οτι αν οι σοβαροι ανθρωποι ηταν συγουροι οτι εφτεγε το συγκεκριμενο λαδι η οτιδηποτε και ηταν συγουροι γιαυτο και μπορουσαν να το τεκμιριωσουν δεν νομιζω να το αφηναν ετσι... τουλαχιστον αν ημουν στην θεση τους θα εκνευριζομουνα πολυ ασχημα να ειχα επενδησει πολλα χιλιαρικα και ατελειωτο κοπο σε ενα μοτερ και να τα εχανα σε μια στιγμη επειδη ενας απαταωνας θελει να εσχροκαιρδισει.... δεν νομιζω να το αφινα ετσι.... υπαρχουν βεβαια και ποιο καλοι ανθροποι απο μενα!!!

προσωπικα επηλεγω παντα λαδια συμφωνα με τις προδιαγραφες του κινητηρα αν ειναι στοκ τις εργοστασιακες αν οχι τις νεες και μετα οτι ειναι φτινοτερο... αν εισαι μεσα στις προδιαγραφες δεν εχεις κανενα προβλημα... ησως καποια να ειναι καλητερα αλλα καθε μοτερ ειναι διαφορετικο και εχει αλλες προτιμησεις και η διαφοροποιηση στην χρηση πιστευω ειναι πιο συμαντικο!
kpsig - Πεμ 04 Μάρ 2010, 08:28:38
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ είπα ότι είτε από τον Λαμπριανίδη ή από τον Αντιπρόσωπο, τα Amsoil αποδείχτηκαν μακράν τα χειρότερα λάδια που δοκίμασα ποτέ (σε ... σκληρές συνθήκες βεβαίως)..
Steve - Πεμ 04 Μάρ 2010, 09:21:06
Θέμα δημοσίευσης:
Τα AMSOIL κάνουν μόνο για στροφάρισμα μέχρι τον εργοστασιακό κόφτη.

Από εκεί και πέρα, είναι πλήρως ανεπαρκή Very happy
kpsig - Πεμ 04 Μάρ 2010, 10:00:52
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Τα AMSOIL κάνουν μόνο για στροφάρισμα μέχρι τον εργοστασιακό κόφτη.

Από εκεί και πέρα, είναι πλήρως ανεπαρκή Very happy

ΟΚ, καταλαβαίνω το χιούμορ, αλλά εγώ είπα τι είδα μετά από παρατεταμένη χρήση, λίγο πριν τον κόφτη. Οπότε ούτε και για αυτό που λες δεν κάνουν.
Pughell - Πεμ 04 Μάρ 2010, 10:18:11
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω πλακα κανει και ο Σταυρος μιας και αυτος εβαζε Amsoil αλλα αν δεν κανω λαθος τα σταματησε... Confused
Και ενταξει,αντε στην πιστα να ζεσταινεται(παροτι ανεβαζουν 130αρες απο τον 1ο γυρο) αλλα στον δρομο,ε,αυτο ειναι για τ'αναθεμα... Evil
Steve - Πεμ 04 Μάρ 2010, 12:07:17
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Νομιζω πλακα κανει και ο Σταυρος μιας και αυτος εβαζε Amsoil αλλα αν δεν κανω λαθος τα σταματησε... Confused
ΔΕΝ κάνει πλάκα ο Σταύρος, και ΔΕΝ κάνεις λάθος, τα σταμάτησα!

Όσο είχα το αμάξι χωρίς πρόγραμμα (με τον εργοστασιακό κόφτη) το λάδι ήταν σε σχετικά φυσιολογικές θερμοκρασίες... μόλις αρχίζαμε τις 7300 και πλάκωμα πολυτελείας, το λάδι γινόταν νερό Big wink
iceage - Πεμ 04 Μάρ 2010, 12:25:15
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Pughell έγραψε:
ΔΕΝ κάνει πλάκα ο Σταύρος, και ΔΕΝ κάνεις λάθος, τα σταμάτησα!

Όσο είχα το αμάξι χωρίς πρόγραμμα (με τον εργοστασιακό κόφτη) το λάδι ήταν σε σχετικά φυσιολογικές θερμοκρασίες... μόλις αρχίζαμε τις 7300 και πλάκωμα πολυτελείας, το λάδι γινόταν νερό Big wink

Να πω και εγώ την δική μου εμπειρία από την χρήση AMSOIL AMO 10-40 εδώ και 4 χρόνια κοντά με περίπου 10 αλλαγές. Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες λαδιού σε καθημερινή χρήση. Χαμηλότερες θερμοκαρασίες σε καθημερινή χρήση από αυτά που έβαζαν στο εξουσιοδοτημένο(νομίζω SHELL) και από τα MOTUL 300V CHRONO 10-40 που χρησιμοποίησα κάποια στιγμή. Σταμάτησαν να ακούγονται τα ωστήρια, έχω καλύτερο(ευκολότερο) στροφάρισμα και πολύ καλύτερη χριά του μοτέρ.
Pughell - Πεμ 04 Μάρ 2010, 12:46:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αν καποιοι διαβαζουν 4Τ,θα γνωριζουν λογικα και τον μπαρμπα Πανο(21Quadra).
Ε,δεν ειναι τυχαιος,το αντιθετο μαλιστα,και ενω ηταν χρηστης των λιπαντικων αυτης της εταιριας,εκανε στροφη 180 μοιρων... Confused
iceage - Πεμ 04 Μάρ 2010, 12:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Ε,δεν ειναι τυχαιος,το αντιθετο μαλιστα,και ενω ηταν χρηστης των λιπαντικων αυτης της εταιριας,εκανε στροφη 180 μοιρων... Confused

Σε τι εταιρία?
Pughell - Πεμ 04 Μάρ 2010, 13:07:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θυμαμαι Γιωργο... Sad
Γενικα δεν ειναι κολλημενος με την μπαλα ουτε μενει σε brandnames,με οτι μπορει να κανει αξιοπιστα την δουλεια του. Confused
Steve - Πεμ 04 Μάρ 2010, 13:12:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ αναφέρομαι στα AMSOIL HDD 5w-30
iceage - Πεμ 04 Μάρ 2010, 13:15:20
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Δεν θυμαμαι Γιωργο... Sad
Γενικα δεν ειναι κολλημενος με την μπαλα ουτε μενει σε brandnames,με οτι μπορει να κανει αξιοπιστα την δουλεια του. Confused

Ούτε εγώ είμαι κολλημένος. Από μεριά μου πάντως είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την εν λόγω εταιρία. Χωρίς να μπορώ να προδιαγράψω το μέλλον.
z@ck! - Πεμ 04 Μάρ 2010, 13:56:25
Θέμα δημοσίευσης:
Γιωργο εσυ ομως γενικα δεν το ταλαιπωρεις σε στροφαρισμα ....
Τα παιδια λενε για αρκετα ψηλο στροφαρισμα ...
Pughell - Πεμ 04 Μάρ 2010, 14:09:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει,αμα ειναι για σκισιμο,και τα Total μου ζεσταινονται αλλα κρυωνουν σχετικα γρηγορα(πχ ανεβαινω Λιβαδι τερμα και στο κατεβασμα ειναι jet). Confused
Το θεμα ειναι τι επισφαλιση σου παρεχουν γιατι με ενα-δυο κρουσματα σε μοτερ που εβαζαν Amsoil,ο κορμος δεν ηταν και στα καλυτερα του αναλογικα με την πλειοψηφια των σπασμενων μοτερ που δεν παρουσιασαν ιδια φαινομενα... Neutral
kpsig - Πεμ 04 Μάρ 2010, 14:37:00
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Τον ξέρω μόνο από το παρατσούκλι του αλλά φαίνεται ότι ξέρει.
Είναι γνώστης
kpsig - Πεμ 04 Μάρ 2010, 14:40:26
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Ενταξει,αμα ειναι για σκισιμο,και τα Total μου ζεσταινονται αλλα κρυωνουν σχετικα γρηγορα(πχ ανεβαινω Λιβαδι τερμα και στο κατεβασμα ειναι jet). Confused
Το θεμα ειναι τι επισφαλιση σου παρεχουν γιατι με ενα-δυο κρουσματα σε μοτερ που εβαζαν Amsoil,ο κορμος δεν ηταν και στα καλυτερα του αναλογικα με την πλειοψηφια των σπασμενων μοτερ που δεν παρουσιασαν ιδια φαινομενα... Neutral

Στην Άλφα πριν να βάλω το Ρότρεξ (2.0 TS) γενικώς την ... έσκιζα. Σκ@τ@ τα Amsoil. Θόρυβος, έγιναν και νεράκι από τις 4000 χλμ.

Στο Σέατ ίμπιζα 16V 2001 (85hp) της συζύγου (λιγότερη ταλαιπωρία) μια από τα ίδια συμπτώματα γύρω στις 7-8000 χλμ.
'Andy'-lag - Πεμ 04 Μάρ 2010, 14:46:26
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ αναφέρομαι στα AMSOIL HDD 5w-30

Εγώ πάντως από τα συγκεκριμένα λάδια είμαι απολύτως ευχαριστημένος...
Η θερμοκρασία είναι μονίμως ένα κλίκ πιο χαμηλά απ'ότι με τα λάδια που χρησιμοποιεί η peugeot το χρησιμοποιώ από τις 5.000χλμ και μετά που έκανα και την πρώτη αλλαγή και μέχρι τις 22.000 που έχω τώρα κανένα απολύτως πρόβλημα. (με αλλαγή κάθε 5.000) Very happy
LIONKING - Πεμ 04 Μάρ 2010, 19:38:28
Θέμα δημοσίευσης:
σα δε ντρεπεστε και γω 2 χρονια τα εβαζα και τωρα με φοβισατε Big wink παρενεργιες κλπ και ξαναεκανα αλαγη με τοταλ(10-50) που εβαζα παλια. παντως δεν ειχα κανα παραπονο αλλα οπως ειπατε πιο πανω 'γιατι να πειραματιζομαστε' ειδωμεν
tnt_tuner - Κυρ 07 Μάρ 2010, 18:42:31
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

ενα- δυο κρουσματα δεν νομιζω οτι ειναι κ πολυ καλο δειγμα.....
τι διαφορετικο παρατηρησανε στους συγκεκριμενους κορμους? τι φαινομενα? οι φ8ορες π παρατηρησανε? ειναι αιτια κακης λυπανσης συγουρα?
πως δουλευωταν τα μοτερ? ποσο ταλαιπορημενα ηταν γενικα? τι σερβις γινοταν? υπηρχαν αλλες φθορες? καιγανε λαδια? τρομπες- πιεσεις?
μα8ε ακριβως και πες μας να ξερουμε και να σχηματισουμε ο καθενας την δικητου γνωμη!
Pughell - Κυρ 07 Μάρ 2010, 21:48:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ψαξε μεσα στο forum,νομιζω εχει και φωτογραφιες αν θυμαμαι καλα.
Παρατηρηθηκαν τριχωιδη ρηγματα στα χιτωνια και πολυ μελανιασμενα τοιχωματα κυλινδρων.
Και η χρηση απο τους ιδιοκτητες υποδειγματικη μιας και τους ξερουμε καλα...
tnt_tuner - Δευ 15 Μάρ 2010, 15:59:10
Θέμα δημοσίευσης:
τι να πω!!!... οντως περιεργη βλαβη....
τι αλλο να σκευτω... ειχατε βαλει δοκιμασμενα πραγματα? πιστονια ελατιρια χιτωνια? πιος το τορνεψε? αντλια δουλευε τελεια? φιτρα λαδιων?
δεν μπορω να κατιγορισω 100% το λαδι!
εχει καποια βασει βεβαια!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες