konstantinos έγραψε: |
13-14, ΑΛΛΑ, λέω, αλλά μακριά απο την μπάντα και τους παιάνες!!!! δηλαδή σε ξενοδοχείο για να κοιμάμαι ήσυχος (εμένα μου λες)
Ατομα 3. |
christhehealer έγραψε: | ||
Mην νομίζεις ότι το ξενοδοχείο είναι ασφαλές. Aπ΄ ότι το κόβω, γνωστό ζεύγος χορευτών λαμπάντα θα το διαλέξει ως ορμητήριο. Θα είναι και τίγκα στην ασημόσκονη από κάτι άλλους... ...είναι η στιγμή που θα νοσταλγείς την νέα μεγάλη επιτυχία της μπάντας: Σου κάναμε καντάδα κι έτρωγες μακαρονάδα πρόσεχε μην λερωθείς και μετά πως θα πληθείς στις κούνιες για να ξαναπάς παγωτό δωδώνη για να φας!!!!!!!!!!!!!! τσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ έγραψα πάλι ο άρχοντας ![]() ![]() 15.000 δίσκοι... σερβιρίσματος ![]() ![]() ![]() |
Lord Cypher έγραψε: |
Και για να μην έχουμε μοναξιές και τραγουδάμε "Μόνος/η σε διπλό κρεβάτι" θα κανονίσουμε για να κάνουμε ...... παρεούλα ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
- Kάποιοι άλλοι μπορούν να διαλέξουν και να έρθουν μόνο μία μέρα (Σάββατο ή Kυριακή). |
konstantinos έγραψε: |
Καλά όλα αυτά και άγια...
αλλά το μέγα ερώτημα είναι: Που είναι εκείνη η ψυχή η βόρεια, που αυτο-αποκαλείται και ως Μέγας τουρίστας (τρομάρα του)? ps κακομοίρη μου... εάν μου ξυπνήσεις την κόρη, θα σε βάλω να γράφεις νανουρίσματα πλέον!!!! Τότε να δω πόσους δίσκους (ιπτάμενους) θα κόψεις? |
pduke έγραψε: |
ΑΝΤΕ και από οργάνωση κάμπιγκ αφήστε το πάνω μου... |
mick206 έγραψε: |
Δεν μπορούμε να το κάνουμε 20-21;; ![]() 6-7 μπορώ αλλά δεν μπορούν οι πιο πολλοί... 13-14 δεν μπορώ γιατί θα δουλεύω... ![]() ![]() ![]() Μήπως να το καθυστερούσαμε λίγο μιας και ακόμα θα έχουμε καλοκαιράκι; ![]() ![]() |
Κάμπινγκ... τάβλι... φραπεδιές... μουσικούλα... |
Judger έγραψε: |
Βεβαια ο Φιλτατος ανεφερε κατι για αναχωρηση Παρασκευη απογευμα,το οποιο σημαινει οτι θα στηνουμε σκηνακια βραδυατικα( οσοι ειμαστε με σκηνες.).........χμμμμμμ.... |
pduke έγραψε: | ||
H καλύτερη ώρα!!!! ούτε ήλιος ούτε ιδρώτας!!!! Να μην βλέπω πεσμένο ηθικό!!!! |
Πεσμενο ηθικο....Ουτε καν ΠανοΔουκα μου...... ![]() ![]() ![]() |
Το' χουν οι Πάνοι στο αίμα τους το κάμπιγκ και τη φύση τελικά.. ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Βρε βρε ο Πανοοοοοοοςςςςς..................... ![]() ![]() ![]() ![]() Φιλαρακι καιρο ειχα να σε ακουσω.Που χαθηκες My friend ![]() ![]() ![]() Μου ελειψες φιλαρακι ![]() |
ady έγραψε: |
Για να ξεκινάμε σιγά-σιγά....
Πόσοι θα έρθουν με σκηνές; 1. ΠανοΔούκας (πρώτος-πρώτος, τιμής ένεκεν) |
ice gus έγραψε: |
σκηνη καρεκλιτσες ταβλι ηλεκτρικο μπαρμπεκιου <εξοπλισμος πληρης>
και μεσα για οποιο ΣΚ αποφασιστει |
Για να ξεκινάμε σιγά-σιγά....
Πόσοι θα έρθουν με σκηνές; 1. ΠανοΔούκας (πρώτος-πρώτος, τιμής ένεκεν) 2. Judger 3. Θεραπευτής 4. Ady 5. 6. 7. . . . . Συμπληρώστε άφοβα... |
μαξιλαροσεντονοκουβερτάκια. |
pduke έγραψε: | ||
φαντάζομαι ότι στη γλώσσα των απλών ανθρώπων αυτό λέγεται υπνόσακος..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teoman έγραψε: |
Σκηνή δεν έχω αλλά από σχοινί θα φέρω καμιά δεκαριά μέτρα να δέσω τον θεραπευτή αν αρχίσει τις παράτονες μελωδίες του ![]() ![]() ![]() |
marianthi έγραψε: |
ΕΓΩ ΣΚΗΝΟΥΛΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ![]() |
Πάλι καλά που θα είναι και ο Πανούλης γιατί μας έβλεπα με τρανζιστοράκι να την βγάζαμε... |
PoLiThS έγραψε: |
Πανο μαζί θα κάνουμε την κατάβαση να σου πιώ το αίμα!!! |
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ βάλτε και μέναααααααα και εγώ μέσα ειμαι!!! |
Πανο μαζί θα κάνουμε την κατάβαση να σου πιώ το αίμα!!! |
Μαριάνθη Βρε πσυχή μου σαν πληθωρηκός ταβερνιάρης του Club που είμαι Μπορώ κάλιστα να καταλάβω τις άλλες 3 θέσεις... Ετσιιιιιιιιι Ετσιιιιιιιιιι για να μήν προλάβει ο Mr Xose Phksas(ναι ναι ο γνωστος!!) |
Ανδριανέ και εγώ μέσα είμαι.. εδώ δεν πήρα εκδήλωση στο μαγαζί για εκείνο το τριήμερο ! |
Αχ κουλα...... |
ΧΟΣΕ..... Nina may come.... σου λέει τιποτα αυτο ? |
Ανδριανε λεω να ναυλωσουμε 3 γρουπ με ξενους gay να δουμε τι θα κανει.Εισαι μεσα ![]() ![]() ![]() ![]() |
xmmm. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() me vlepo i na mi klino mati i ![]() ![]() ![]() |
Πόσοι θα έρθουν με σκηνές;
1. ΠανοΔούκας (πρώτος-πρώτος, τιμής ένεκεν) 2. Judger 3. Θεραπευτής 4. Ady 5. Chatasos 6. Sidobre 7. Ice_gus 8. Μαριάνθη 9. Poliths 10. 11. . . . |
Byron206 έγραψε: |
ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ CAMPING TOY SANTA-MARIA ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ:
|
Byron206 έγραψε: | ||
ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ CAMPING TOY SANTA-MARIA ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ...
|
Bloom έγραψε: |
Πανούλη μην ανησυχείς που θα στήνουμε σκηνές μες τη νύχτα... θα σου μάθω εγώ βρε... |
Πόσοι θα έρθουν με σκηνές;
1. ΠανοΔούκας (πρώτος-πρώτος, τιμής ένεκεν) 2. Judger 3. Θεραπευτής 4. Ady 5. Chatasos 6. Sidobre 7. Ice_gus 8. Μαριάνθη 9. Poliths 10. 11. . . . |
Περα απο την πλακα,αν καποιος θελει να ερθει με σκηνη και εχει προβλημα στο στησιμο,να ξερει οτι ολοι μας θα βοηθησουμε,ετσι ωστε να εγκατασταθουμε οσο γινετε πιο γρηγορα και πιο σωστα... |
Μηπως θα ηταν καλο (αν υπαρχουν πληροφοριες ) να αρχιζουμε να
ανακοινωνουμε οριστικη ημερομηνια του touring ,ωρα αναχωρισης ,κοστος camping και γενικα οτι πληροφορια μπορει να φανει χρησιμη σε καποιον,ετσι ωστε να κανει τον προγραμματισμο του???? ![]() ![]() ![]() Ειδικα το θεμα της αναχωρησης φανταζομαι οτι θα ενδιαφερει πολλους. Τοπος συναντησης,ωρα κλπ. ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ... ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΤΛ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΤΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ![]() |
marianthi έγραψε: | ||
Μπα ,αμα με το καλο ερθεις μεχρι Πειραια,δεν υπαρχει περιπτωση να χαθεις..... |
lia206cc έγραψε: |
Να φέρω τη νταμιτζάνα με το τσίπουρο ή κάνετε αποτοξίνωση;
Σκηνή δεν παίζει at the moment αλλά αυτό ρυθμίζεται (πόσο πάει ένα γλουγλου-ιγκλού ρε παίδες;) |
marianthi έγραψε: | ||
γλουγλου-ιγκλού???τι ειναι αυτο??? ![]() |
Αποτοξίνωση κάνουμε από......το νερό. |
γλουγλου-ιγκλού |
Ady, το τσίπουρο που θα κατεβάσω διατίθεται σε νταμιτζάνα και σε ορό. Σε τι συσκευασία να το φέρω; |
MR2 έγραψε: |
...με βλεπω να κατασκηνωνω με τα ζωα μαζι αν συμβει αυτο!!! |
Eλπιζω οταν πληρωνεις για το αυτοκινητο να το εχεις διπλα σου! |
αφου επιτρεπεται να εχεις τα ζωα σου μαζι ελπιζω να μην τα εχουν σε ειδικο χωρο μακρια σου...γιατι φετος στο καμπινκ στα χανια το ειδα κ αυτο... |
Οχι, το αυτοκίνητο δεν το έχεις δίπλα σου. Μπορείς να το αφήσεις έξω από το camping και να μην πληρώσεις για αυτό.
Το σκυλί θα το έχεις μαζί σου πρωϊ-μεσημέρι-βράδυ. |
Ξενώνας (1 ημίδιπλο & 1 μονό κρεβάτι) : 21,70 ευρώ Bungalows (2 διπλά κρεβάτια) : 37,00 ευρώ Studio 5 ατόμων (2 διπλά & 1 μονό κρεβάτι) : 48,00 ευρώ |
Μάλλον είναι και μια καλή ώρα να βγάλουμε και αρχικό σχέδιο μάχης...
Εγώ θα ξεκινήσω Σάββατο πρωί. Μάλιστα έλεγα για αρκετά πρωί αλλά αν υπάρχουν άτομα που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούν ας το πουν. Πόσες ώρες είναι η διαδρομή? |
chatasos έγραψε: | ||
Μήπως ξέρουμε σε ποια από τα παραπάνω υπάρχει εσωτερικό μπάνιο? |
Πόσες ώρες είναι η διαδρομή? |
εσυ θοδωρη!τι ? που ? ποτε?
δεν ειπες θα εισαι μαζι μου???αααα...το αλλαζεις τωρα!! φοβασαι??? θα σου παρω και καφε!θα σ αφηνω να καπνιζεις μεσα στο πεζο!τι αλλο θες??? και φυσικα δραμα----τετοιες!!!πολλες στροφες!!! ![]() |
Sidobre έγραψε: |
(η απόσταση είναι μικρή) |
Για αναχωρήσεις το βλέπω να γίνονται 2 |
Γατούλα - Λία δεν νομίζω να χάσεις τσιπουροποσία, θα τραβήξει όλο το βράδυ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κατά τα άλλα όποια θέλει να μάθει περί igloo ευχαρίστως να την φιλοξενήσω για να δει... ![]() ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σαββατοκύριακο με τρεις κι εξήντα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτά είναι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Την πάτησα..... ![]() ![]() ![]() ![]() Η κολλητή μου που θα ερχόταν μαζί, είναι τελικά αδύνατο να ακολουθήσει και οι υπόλοιπες έχουν εξεταστική/πνίγονται στο διάβασμα... ![]() ...... Kαι στη διαδρομή αλλά κυρίως και στη σκηνή θα είμαι μόοοονη μου.... ![]() ![]() ![]() |
αλλά κυρίως και στη σκηνή θα είμαι μόοοονη μου.... ![]() ![]() ![]() |
Θα τραγουδάς "είναι το στρώμα μου μονοοο", "είναι το στρώμα μου μονοοο"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Ξέρεις τί ωραία που χωράνε 2 σε ένα μονοοό στρώμα ??? Ο ένας πάνω στον/(στην) άλλο/(η) φυσικά... ![]() ![]() ![]() |
..... τελικά σε αυτό το club... "παραγνωριστήκαμε"!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Γειά σου κοριτσάκι,εγώ είμαι ο Θοδωρής,εσένα πώς σε λένε???"
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Γειά σου αγοράκι, εμένα με λένε Άντα... Αϊ τράβα παίξε παραπέρα!!!" ![]() |
Μαμαααά.... η Άντα δεν με παίζειιιιιι ![]() ![]() |
Υ.Γ.: Λοιπόν τέρμα τα αστεία ε? ![]() ![]() ![]() |
OLGA έγραψε: |
Δεν πάτε καλά ![]() Εντάξει ο Θοδωρής δεν έχει πάει διακοπές (έχει λαλήσει....) Εσύ Αντούλα μου πήγες διακοπές, τι συμβαίνει ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anyway ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εεεε! και συ Λιάνα πιες κανα τσιπουρο και για μένα ![]() ααααααααααααααααααααααααααααααα ![]() ![]() ![]() |
Αντα μην ανυσηχεις και γω μαλλον μονη μου θα κοιμηθω...
ετσι κ αλλιως θα εχω και τον σκυλο μαζι μου.... |
Απλά ρε συ... ![]() ![]() Είναι..... σαρκοφάγο ελπίζω ε?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Η λιστα αγαπητε τεομαν με τα βασανιστηρια που θα φας μεγαλωνει εχει ηδη φτασει τις τρεις σελιδες...
για προσεχε...γιατι θα εχει σιγουρα αγωνα επιβιωσης για σενα αν πειραξεις εστω και μια μικρη γκολντοτριχα...πανω της ηηη καποια αλλη που θα χει ξεφυγει πανω κατω εξω μεσα στην σκηνη... |
αντουλα με λυπη μου σε πληροφορω οτι το σκυλακι μου ειναι πολυ υσηχο και δεν εχει δαγκωσει ποτε του κανεναν...ειναι απο τα πιο καλα σκυλια που υπαρχουν στην γη...αλλα αμα θες αντιμετωπιζω εγω τους εχθρους σου...μιας που θα φερω τα οπλα μου μαζι για να εξοντωσω επιτελους τον τεομαν...θα σε βοηθησω και σενα... |
ασε που ο καιρος θα ειναι με το μερος μου...αν βρεχει ο τεομαν θα εχει πολλες δουλειες...εχει ολονυχτια βαρδια εξω απο την σκηνη χωρις ομπρελα αδιαβροχο κλπ για να μην μπει νερο στην σκηνη μου και βραχω εγω και η goldie... |
αντουλα με λυπη μου σε πληροφορω οτι το σκυλακι μου ειναι πολυ υσηχο και δεν εχει δαγκωσει ποτε του κανεναν...ειναι απο τα πιο καλα σκυλια που υπαρχουν στην γη...αλλα αμα θες αντιμετωπιζω εγω τους εχθρους σου...μιας που θα φερω τα οπλα μου μαζι για να εξοντωσω επιτελους τον τεομαν...θα σε βοηθησω και σενα... |
Thanks Εφάκι για την παροχή προστασίας... Λέω να κάνουμε ένα ηνωμένο μέτωπο καταπολέμησης των αρσενικών εισβολέων, αν παραστεί τέτοια ανάγκη... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Θα αφήσουμε τις σκηνές κατά μέρος και θα την αράξουμε σε κάνα studio or something; (έτσι όμως θα χάσουμε τον καλό χαβαλέ!) |
Εγώ πάντως δεν ξαναγυρνάω σπίτι μου με κρυοπαγήματα! (βλέπε Λίμνη Πλαστήρα) |
- Θα ανάψουμε φωτιά στον καταυλισμό; (σήματα καπνού, μεγάλος Manitu, κουλουπου) |
- Θα αγκαλιαστούμε σφιχτά; (γιατί, ώς γνωστόν, το 206club μας φέρνει πιο κοντά...)
|
- Θα αγκαλιαστούμε σφιχτά; (γιατί, ώς γνωστόν, το 206club μας φέρνει πιο κοντά...) |
- Θα πίνουμε τσιπουριές ασταμάτητα; (αλήθεια, πόσοι θα είμαστε; πόσα λίτρα να φέρω;) |
Judger έγραψε: | ||
Λες?? Δηλαδη και στην Ολλανδια αυτο κανουνε??χμμμμμ..... |
lia206cc έγραψε: | ||||
Βρε, έλα εσύ, και θα δούμε τι θα πρωτοκάνουμε! Μήπως να άνοιγα topic? όσοι πιστοί προσέλθετε? Ναί, θα ανοίξω... |
Να σου πω βρε παιδί εγώ είμαι ήδη κρυομένος... είναι η βενζίνη του Duran-Duran την Παρασκευή που μου έκανε ένα κεφάλι μούρλια... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Να σου πω καλή ιδέα. Να ψήσω την you_know_who, που στο πέμπτο, μου είπε "ξέρεις... ο Duran-Duran δεν έχει και τα καθαρότερα ποτά του κόσμου..." ![]() ![]() ![]() |
Δεν ντρεπόστε βρε ν' αφήσετε τον Pduke να κατέβει μοναχούλης ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||
...κι εμείς τι κάνουμε εδώ μαστροχρήστο; κιθάρα παίζουμε; ![]() |
Αλλά δεν βλέπω την Θεσσαλονίκη ζεστή. Τους χαλάει το Camping είπαν! ![]() Ρε γκαρντάσια χαλλλλαρά!!!!!!! το 206Club είμαστε, δεν είμαστε το Club Mediterane, νa μένουμε στα Hilton και τα Intercontinental. Ήμαρτον!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Nikos(Vini) έγραψε: |
(... το πρόβλημα τους από ότι κατάλαβα ήταν το ΚΑΜΠΙΝΓΚ και η "υπαίθρια" διαμονή του συνόλου των μελών ...) |
Παιδάκια εμένα με θέλετε αν έρθω το Σάββατο το απογευματάκι;; ![]() Θα ξεκινήσω κατ' ευθείαν απο τη δουλειά μόλις σχολάσω... Και με το καλό ξημερώματα Κυριακής θα την κάνω (πάλι)για τη δουλειά... Θα ακούσω μουσικούλα μαζί σας,θα πιώ φραπεδάκι μαζί σας,θα σας νικήσω στο τάβλι,θα κάνουμε βραδυνό μπανάκι και μετά θα αποχωρήσω σαν κύριος... Έ;; Τί λέτε; ![]() Για ξανασκεφτείτε το... ![]() ![]() |
οι βορειοι μας θα πρεπει να κανουν τα κουμαντα τους...πουλαω μπετονια... |
Ady έγραψε: |
Στο γερμανικό νούμερο θα σε φυλάω εγώ !! ![]() ![]() |
εγω ψηφιζω μεσα να ρθει ο μιχαλακης που ειναι και καλο παιδακι... |
Φέτος ο Καραθώνας ........ |
ady έγραψε: | ||
Το camping έχουμε γράψει ότι διαθέτει και δωμάτια..... |
Ωχ...Νικο διορθωσε το γρηγορα,μην μπει και το δει ο Θεραπευτης και παρει τα κουμπουρια.....Η Καραθωνα......οχι ο Καραθωνας....... |
Αδριανέ, χωρίς παρεξήγηση, αλλά σύλλογος δεν είναι μόνο το φόρουμ ... Το email που στείλατε το παίρνουν περίπου 500 άτομα τα οποία δεν γνωρίζουν άτομα και καταστάσεις ... δεν μπαίνουν συχνά ή και καθόλου στο φόρουμ, αλλά θέλουν να παίρνουν μέρος σε τυχόν εκδηλώσεις ... |
Συγκεκριμένα μία κοπέλα, φίλη, που έχει 206 και ήθελε να έρθει ... θα έπρεπε να νοικιάσει κάτι από τα παραπάνω μόνη της ? χλωμό ... ![]() Φίλος από Ναύπλιο ήθελε να έρθει με την αρραβωνιαστικιά του αλλά μόλις του είπα τα παραπάνω φρίκαρε ... Τι να κάνουμε? Υπάρχουν και Ελληνες που δεν θέλουν να μένουν μαζί με άλλους 3 ή 4 ... |
Που είναι λοιπόν όλοι αυτοί όταν κάναμε τις εκδρομές και μείναμε σε δωμάτια ;
Τώρα εμφανίστηκαν που αποφασίσαμε να πάμε σε camping ; |
Η κουβέντα καλό θα ήταν να τελειώσει εδώ ... δεν βγάζει πουθενά ... άσε που θα μου γίνει ομαδική επίθεση ... |
που εχεις χαθει εσυ??? φανταζομαι με τοσο γυμναστηριοοοο..κορμαρα θα χεις γινει...αχ αχ... θα εισαι παλι ο πιο sexy στην παρεα... |
Vini έγραψε: |
off the record chris ... χθες βρέθηκα (κατα τύχη στο γυμναστήριο που πάω) με 3 θαμώνες του site (ιδιοκτήτες 206) ... και μου εξέφρασαν παράπονα γιατί υπάρχει μία τάση για "extreme" εκδρομές και εκδηλώσεις γενικότερα.(... το πρόβλημα τους από ότι κατάλαβα ήταν το ΚΑΜΠΙΝΓΚ και η "υπαίθρια" διαμονή του συνόλου των μελών ...) |
Όπως ακριβώς το είπες Nίκο. "Θαμώνες του site". Mέχρι το "μέλη του Club", υπάρχει μια απόσταση, που κάποιοι δεν θα την κάνουν ποτέ απ' ότι φαίνεται. Όσο μικρή κι αν είναι αυτή. ........ ........ ........ Oι υπόλοιποι ας περνάνε καλά στην μοναξιά του υπολογιστή τους. |
Χρήστο όπως είπα και παραπάνω ... εγώ δεν παίρνω μέρος σε όλα αυτά ... και ούτε πήρα μέρος ... αλλά και δεν θα πάρω μέρος ![]() ![]() |
Ξενώνας (1 ημίδιπλο & 1 μονό κρεβάτι) : 21,70 ευρώ Bungalows (2 διπλά κρεβάτια) : 37,00 ευρώ Studio 5 ατόμων (2 διπλά & 1 μονό κρεβάτι) : 48,00 ευρώ Που είναι τα δωμάτια για ένα ή δύο άτομα ? ? |
Σε μένα εμφανίστηκαν, γιατί πολύ απλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ... αλλά έχουν πάρει κάρτες και έχουν ενημερωθεί για τα γεγονότα (από το email ή τηλεφωνικά ή απλά επειδή έκατσε), τι να κάνουμε τώρα? |
Ολοι αυτοί απλά δεν ήθελαν να έρθουν στα χιόνια και στα βουνά στην Πλαστήρα ή στο Πήλιο χειμωνιάτικα για 2 μέρες ... |
Ξενώνας είναι ένα οίκημα όπου έχει 1, 2, 5, 10 , 200 δωμάτια προς ενοικίαση. Στην δική μας περίπτωση αυτά τα δωμάτια έχουν 1 ημίδιπλο και 1 μονό κρεβάτι και κοστίζουν 21,70 ευρώ. Tο να λέμε ότι είναι ακριβά είναι μια άποψη. Tο να λέμε ότι δεν υπάρχουν όμως δωμάτια για ένα ή δύο άτομα είναι ανακριβές. Eκτός εάν υπάρχει άνθρωπος εν Eλλάδι, το σωτήριο έτος 2003, που δεν ξέρει τι είναι ξενώνας. Aλλά και σ' αυτή την περίπτωση... |
Οπότε! Γι' όλα αυτά και για πολλά άλλα θα πάτε στην Aγία Άννα και θα περάσετε υπέροχα. ΦΙΛΙΑ!! |
Οπότε! Γι' όλα αυτά και για πολλά άλλα θα πάμε στην Aγία Άννα και θα περάσουμε υπέροχα. ΦΙΛΙΑ!! |
douf έγραψε: |
Αν αποφασίσουμε να διανυκτερέυσουμε τελευταία στιγμή υπάρχει πρόβλημα ή θα πρέπει να το δηλώσουμε, γιατί σκεφτόμαστε να έρθουμε αυθημερόν. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν θα βρω αυτοκόλητα του club ή θα έπρεπε να τα αναζητήσω κάπου αλλού. |
μια κιθάρα, μια παρέα,τσιπουράκι, κανα καλαμπούρι, καμιά σφαλιάρα που και που.... |
Για το θέμα της διανυκτέρευσης δεν θα υπάρξει πρόβλημα εφόσον μιλάμε πάντα για σκηνή. |
πεί και εγώ μετά... χαλί! |
ή χάλι ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
Μη το γελάς... Μπορεί να γίνει και αυτό... Με τόσο τσίπουρο που θα φέρουν ο Pduke και η Lia να είσαι σίγουρος πως θα είμαστε χάλι! Εγώ τουλάχιστον... |
Όπως το λες. Mία κιθάρα, γιατί η άλλη θα είναι απασχολημένη με το κεφάλι κάποιου... ονόματα δεν λέμε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bloom έγραψε: | ||||
Ε-χεμ... γκουχ-γκουχ-γκουχ.... Ποιανού το κεφάλι εννοείτε φίλτατε? ![]() ![]() |
douf έγραψε: |
Αν αποφασίσουμε να διανυκτερέυσουμε τελευταία στιγμή υπάρχει πρόβλημα ή θα πρέπει να το δηλώσουμε, γιατί σκεφτόμαστε να έρθουμε αυθημερόν. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν θα βρω αυτοκόλητα του club ή θα έπρεπε να τα αναζητήσω κάπου αλλού. |
Ανδριανέ ένα καπελάκι μπλέ θέλω ![]() |
Ναι Μιχαλακη??Θα γινεις χάλι???Και την αλλη μερα θα φυγεις ξημερωματα για ταξιδι???χμμμ.....
Μπα χλωμο σε κοβω.....Εισαι βαθια νυχτωμενος αν νομιζεις οτι θα σε αφησουμε να γυρισεις στουπι πισω.... Η θα μεινεις μαζι μας μεχρι να ξενερωσεις ή θα την βγαλεις με νερακι... |
mick206 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Να μην πιω και εγώ ένα ποτηράκι; ![]() ![]() ![]() Μόνο ένα... Μετά θα πίνω πορτοκαλάδα... ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||||||
Don't worry κοριτσάρα μου! Μετά το 4ο ποτήρι νομίζεις θα βλέπει διαφορά από κεφάλι σε κεφάλι; ![]() |
Γιατί βρε κορίτσια πειράζετε το ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ.......
Μας αγαπάει βρε.........κατα βάθος.... ![]() |
Εμείς και θα φάμε και θα πιούμε και θα τραγουδήσουμε και καλά θα περάσουμε........ ![]() ![]() Αντούλα να προσέχεις τι λές....ή έφταιγε το τζιν τόνικ και η πανσέληνος ![]() |
Τι να σου πω βρε Λιάνα μου... Δε ξέρω πια με αυτό το παιδί! ![]() ![]() |
Ίσως να χρειαστεί απλά να τον ποτίσουμε λίγο παραπάνω, κατέβα εσύ με το τσίπουρό σου και θα τον κανονίσουμε girl... ![]() ![]() |
Εγώ πάντως το κεφαλάκι μου το θέλω... ολόκληρο και στη θέση του! ![]() |
Φίλτατη λατρεία μου, καμένη μπαταρία μου, εσύ δεν κινδυνεύεις να σου φέρω την κιθάρα στο κεφάλι. ![]() ... αν και ποτέ δεν ξέρεις. ![]() |
Aπό την άλλη πάλι, εάν σου την φέρω στο κεφάλι, θα πέσεις ξερή και μετά, πως θα ακούσεις το αγαπημένο σου τραγουδάκι:
Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι θα σου πάρω μία κ.................... κλπ. κλπ. |
Darliiiiiiing CU at the bangalows ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Καααααταρχάς και πριν απ' όλα φίλτατε Θεραπευτή: αυτό ------> ![]() και αυτό ------> ![]() ![]() ![]() ![]() So, μη μου κλέβεις τα πολεμοφόδια Daaarling! ![]() |
Άντε ένα κατοχυρώνεται και σε σένα βρε! -----> ![]() ![]() Πολύ πετυχημένο ομολογώ!! ![]() ![]() ![]() |
Bloom έγραψε: | ||
Πςςςς καααλά ![]() ![]() Αλλά άσε μη πω τι έλεγες.... γιατί μπορεί να σε εκθέσω... και μετά θα πρέπει και να σε... αποκαταστήσω! ![]() ![]() ![]() |
Α α α! ![]() ![]() ![]() |
Όλο κωδικοποιημένα μου είσαι ε? ![]() ![]() ![]() ![]() |
ady έγραψε: | ||
Αν έρθεις με σκηνή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν θέλεις δωμάτιο πρέπει να το ξέρουμε μέχρι σήμερα το απόγευμα. Αυτοκόλλητα έχω τρία-τέσσερα......Όποιος προλάβει θα πάρει...... |
Λοιπόοοοοοον Εσω ετοιμος εγω...
εχουμε και λέμε.... Λιστα πραγμάτων 3. Βαριοπούλα |
6. ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ |
7. Τσίπουρο |
peugeot206-arta έγραψε: |
Εγώ έχω κλείσει δωματιο.Αν θελεις μπορώ να σου δώσω την σκηνη μου που δεν προκειται να την χρειαστώ.Ετσι κι αλλιώς και εμείς Κυριακή θα φύγουμε. |
Μιχαλακη αμα ειναι τοσο προβλημα θα σε φιλοξενησω στην βεραντα του σπιτιου μου...η σκηνη διαθετει και βεραντα... |
kanelj έγραψε: |
κυριακη πρωι και μονο εγω ειμαι αθηνα και γραφω στο forum! |
mick206 --> χαρά στο κουράγιο σου φίλε... είσαι άπαιχτος ,τόσο δρόμο και να φύγεις στα γρήγορα μετά είναι άθλος (και ιδιαίτερα μετά από τις τεκίλες ![]() |
Μιχάλη (mick206) είσαι εκπληκτικός! Στο είπα από κοντά ότι αυτό ήταν όντως άθλος! Μόνο και μόνο ότι ήρθες και με αυτές τις συνθήκες αλλά και για τον χρόνο που κάθησες μας τιμά όλους φοβερά! |
Christhehealer έγραψε: |
Ευτυχώς που ήρθε και ο Mick206 και έκλεισε τις σκηνές γιατί αλλοιώς να σας έβλεπα τι θα κάνατε με την βροχή. |
kanelj έγραψε: |
καταρχιν λυπαμαι που δεν ειδα καθολου τον mick206 ![]() |
Μέσα σε όλη την αναμπουμπούλα του πρωινού αγουροξυπνήματος της Κυριακής ξέχασα τα παπούτσια μου (![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ή του Τεό ήταν ή της Έφης... |
Teoman έγραψε: |
Βρεεεεεε!Και φάγαμε όλο το camping για να την βρούμε!!! ![]() Δεν σου δίνω τα παπούτσια σου αν δεν μου δώσεις την πετσέτα μου!!! ![]() ![]() ![]() |
Τον γκαντέμη που φέρνει βροχές, χιόνια, κατακλυσμούς κάθε φορά που πάμε εκδρομή, θα τον βρούμε τελικά;;
Ρε, λέτε να είμαι εγώ;; ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Εδώ που τα λέμε με το που έφυγες έβγαλε ήλιο.... ![]() |
p206Mike έγραψε: |
VIVE CUERVO!!!!!!!!!!!! |
Αυτοκολλητάκι μπορεί να μην πήρες.....
Αλλά με τις καγκουριές που έκανες πίσω μου έχεις κερδίσει μια υποτροφία και ένα ένα συμβόλαιο για 1 + 1 χρόνο με την ομάδα Κ.R.T. ΑΞΙΟΣ! Συνχαρητήρια......! |
teoman έγραψε: | ||
Γίνατε και racing team? ![]() ![]() Τέσπα,για κάγκουρας καλά τα πας και στις στροφές... Για τον Νικόλα δεν το συζητάμε... Την παραστρίβει την Κούλα... ![]() |
Τί παίζει με το 69 και σήμερα??? |
Για την μπάντα του club έχω να πω ότι μάλλον αποδίδει καλύτερα με Johnny walker παρά με τσίπουρο…(θα χει περισσότερα οκτάνια φαίνεται το Johnny) ![]() ![]() ![]() |
Ωχ -ωχ <μπαμ> <μπουμ> <πλατς>... όχι μη .... <φλαπ> <κλουτς> ... δεν φταίω εγώ <φραπ> <καμπουμ> ... δεν το ήθελα να ξεχάσω .... μη .. μη άστο αυτό κάτω... τι θα το κάνεις... μηηηη...... <ΜΠΑΜ> ουτς το κεφαλάκι μου .... ![]() ![]() <ΜΠΑΜ> ![]() Συγνώμη Αντούλα δεν ήθελα να σε ξεχάσω στο προηγούμενο post μου αλλά μετά από τόσες στροφές το μυαλό μου υπολειτουργούσε.... Sorry, sorry, sorry..... |
Τέσπα,για κάγκουρας καλά τα πας και στις στροφές... |
Μήπως ρε Μιχάλη ξέρεις και ποιος είναι ο γκαντέμης που φέρνει την κακοκαιρία στα tour ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ακουστηκε δηλαδη πουθενα οτι οι καγκουρες δεν στριβουν ![]() ![]() ![]() |
ΚΑΙ Τ Ω Ρ Α
περιμένουμε την έκθεση της Λιάνας (Μήπως το μαγιρεύεις πολύ?)....... Φιλάκια |
Δεν σας αντέχω πια! Βαρέθηκα! Θα μετακομίσω... |
Έστω κι ένας να έλειπε δεν θα έδενε το γλυκο. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Μονο μην μας φωναξεις για βοηθεια γιατι εχω την μεση μου ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Α ετσι ε?Θα σε ξανακανω καλα βολτα με το αγωνιστηκο ![]() |
Τελικά αυτό το tour είχε κάτι μαγικό ή εγώ έιμαι βλαμμένη; |
... στον Τασούλη που δεν είναι τελικά ο mister-perfect |
Sidobre έγραψε: | ||
Ρητορική ερώτηση είναι αυτή; |
lia206cc έγραψε: | ||||
Εντάξει λοιπόν, ρητορική... τι θες τώρα; με ρώτησες ποτέ αν είμαι βλαμμένη και το αρνήθηκα; (μη την ψωνίσογλου!) |
Όσο για τη φωτό... είσαι σαν να ήπιες τ' άντερά σου το προηγούμενο βράδυ (αλλά δε στο λέω!) ![]() |
Γι'αυτό τον λόγο έχω την αίσθηση ότι το νέο Touring θα έρθει πιο γρήγορα απ'ότι υπολογίζαμε....
|
Γι'αυτό τον λόγο έχω την αίσθηση ότι το νέο Touring θα έρθει πιο γρήγορα απ'ότι υπολογίζαμε.... |
"Δυο μέρες τώρα διαβάζεις ασταμάτητα τα στόματα αυτών που σου χάρισαν εκείνο το αξέχαστο χαμόγελο, ναι αυτό που τώρα είναι κόμπος που όλο σφίγγει....
τι έγινε ρε γ...το? προχθες πατούσες γκάζι να τους αφήσεις πίσω, ή έτσι νόμιζες, κι όμως στον καθρέφτη σου βλέπεις ότι βλέπει και ο μπροστινός σου...όπως όταν πήγαινες να τους βρεις, μόνο που τότε γελούσαν και τα αυτιά σου ενω τώρα ιδρώνεις και όσο το πατάς τόσο δεν φτάνεις εκεί που θέλεις. Η βροχή σε μούσκεψε, αλλά δεν σου'φτασε, ήθελες κιάλλο.Γνώρισες καινούργιους, βρήκες τους παλιούς, βρήκες τη χαρά σου - ίσως και το μπελά σου- γέμισες τις αισθήσεις σου και μετά....άδειος ο καθρέφτης.... Τα πες με όλους, τα'λεγες συνέχεια. παράπονα κανείς; ναι!εσύ...Που όσα και να είπες είχες κιάλλα πολλά να πεις.-μήπως δεν είπες τίποτα?-μήπως? -Τι να σου κάνουν δυο μέρες? τι ερώτηση !!!! - Πω πω τι κάνουν δυο μέρες!!!Φαντάσου νάταν παραπάνω....Φαντάσου.... Σταμάτα να φαντάζεσαι, σταμάτα να ψάχνεις στους καθρέφτες... Τι εκδρομή...τι παρέα.... και τριανταρίζεις σε λίγο... έρχονται κιάλλα.....πολύ σύντομα" νάστε όλοι καλά, απόντες και παρόντες |
"Δυο μέρες τώρα διαβάζεις ασταμάτητα τα στόματα αυτών που σου χάρισαν εκείνο το αξέχαστο χαμόγελο, ναι αυτό που τώρα είναι κόμπος που όλο σφίγγει....
τι έγινε ρε γ...το? προχθες πατούσες γκάζι να τους αφήσεις πίσω, ή έτσι νόμιζες, κι όμως στον καθρέφτη σου βλέπεις ότι βλέπει και ο μπροστινός σου...όπως όταν πήγαινες να τους βρεις, μόνο που τότε γελούσαν και τα αυτιά σου ενω τώρα ιδρώνεις και όσο το πατάς τόσο δεν φτάνεις εκεί που θέλεις. Η βροχή σε μούσκεψε, αλλά δεν σου'φτασε, ήθελες κιάλλο.Γνώρισες καινούργιους, βρήκες τους παλιούς, βρήκες τη χαρά σου - ίσως και το μπελά σου- γέμισες τις αισθήσεις σου και μετά....άδειος ο καθρέφτης.... Τα πες με όλους, τα'λεγες συνέχεια. παράπονα κανείς; ναι!εσύ...Που όσα και να είπες είχες κιάλλα πολλά να πεις.-μήπως δεν είπες τίποτα?-μήπως? -Τι να σου κάνουν δυο μέρες? τι ερώτηση !!!! - Πω πω τι κάνουν δυο μέρες!!!Φαντάσου νάταν παραπάνω....Φαντάσου.... Σταμάτα να φαντάζεσαι, σταμάτα να ψάχνεις στους καθρέφτες... Τι εκδρομή...τι παρέα.... και τριανταρίζεις σε λίγο... έρχονται κιάλλα.....πολύ σύντομα" νάστε όλοι καλά, απόντες και παρόντες |
κυκλάμινο στη μέση της βραδυάς. Ανταύγεια απ' το δάκρυ σου, που ζύμωσε τα πάθη τα μεγάλα την καρδιάς. Έλα να πάμε απ' την Πέτρα ως το Μόλυβο ξυπόλητοι, κι απέ στην Εφταλού, έλα μαζί να ψάξουμε για τ' όνειρο κι ύστερα να σαλπάρουμε γι' αλλού. Άνθισε το τραγούδι κι έγινε ελπίδας φάρος μέσα στο χαμό. Και στέρεψε ο πόνος μας που πίκραινε το δάκρυ και τον αναστεναγμό. |
δε βρίσκω άλλη λέξη που να σου ταιριάζει! |
Παντως ευτυχως τελικα που δεν πηγαμε.Δεν ξερω για σενα αλλα εγω που ειμαι και υπερευαισθητος δεν θα το αντεχα τοσο τον χωρισμο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ Στο τελος μας βλεπω να κλαιμε ολοι μαζι για συμπαρασταση ![]() |
.....
πάμε γιάλλα, καλύτερα και δυνατότερα vive le club!!! σκατόγαλλοι όλοι σας , πολύ σας πάω |
να 'ρθει να με ξύσει γιατί με τρώει... |
Σκασίλα σας...
αλλά μερικές κουβαλάνε ακόμα τα σημάδια του 4oυ tour... Το κεντρί. Ακόμα δεν μου βγήκε. Όποιος ξύπνιος είχε κάνει τη διάγνωση εκείνο το απόγευμα, να 'ρθει να με ξύσει γιατί με τρώει... |
Σκασίλα σας...
αλλά μερικές κουβαλάνε ακόμα τα σημάδια του 4oυ tour... Το κεντρί. Ακόμα δεν μου βγήκε. Όποιος ξύπνιος είχε κάνει τη διάγνωση εκείνο το απόγευμα, να 'ρθει να με ξύσει γιατί με τρώει... |
- Πάνο σε παρακάλω την επόμενη φορά που θα παω να σε σκοτώσω παίξτο λίγο τρομαγμένος ρε φίλε..... |