PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - ΓΕΝΙΚΑ - Αυτοκολλητο σκιαδιο παρμπριζ

Pro_ - Δευ 15 Φεβ 2010, 19:03:12
Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - Αυτοκολλητο σκιαδιο παρμπριζ
Καλησπερα σε ολους,

Θελω να βαλω ενα σκιαδιο στο μπαρμπριζ του αυτοκινητου μου και αρχισα να το ψαχνω λιγο. Ειδα καποιο παλιοτερο τοπικ αλλα δε μπορω πω οτι μπορεσα να βγαλω ακρη Very happy

Θελω κατι διακριτικο, απλα να "σπασει" το αρκετα μεγαλο μπαρμπριζ του 307(οχι οτι με χαλαει ιδιαιτερα αλλα το προτιμω). Για τελειως σκετο(μονο χρωμα) βεβαια δε πολυψηνομαι αλλα δε θελω να φτασω στο αλλο ακρο της καγκουριας Laughing

Υπαρχουν καταστηματα που φτιαχνουν custom ή εστω ετοιμα ανα μοντελο? Τα μονα που βρηκα ιντερνετικα ηταν ψιλοκαγκουρικα με λογοτυπα momo, sparco, κλπ.
Υπαρχει ενδεχομενο να φτιαξει κατι τετοιο κανας αυτοκολλητας κλασσικος ή ειναι ειδικα χαρτια, κολλες, χρωματα, κλπ?

Ο,τι εχετε να προτεινετε δεκτον(μαγαζια, αυτοκολληταδες). Αν ειναι και προς τα νοτια προαστια ακομα καλυτερα Rolling eyes

Ευχαριστω,
giannis27 - Δευ 15 Φεβ 2010, 19:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
σε μαγαζί με μεβράνες ή σε μαγαζί με ψηφιακές εκτυπώσεις!
πας διαλέγεις χρώμα διάσταση κ είσαι οκ!
MHTSOS90 - Τρι 16 Φεβ 2010, 14:46:44
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχουν πολλα μαγαζεια με αυτοκολιτα αυτοκινιτων τωρα αν εισουν δυτικα προαστια θα σε πηγενα σε ενα που ξερω! τωρα για σχεδια που λες γιατι εψαχνα και εγω στο μονο ωραιο που ειχα καταλιξει ηταν ενα σχεδιο που ειχα δει και απο ενα μελος του club με το λογοτυπο του club αλλα αφου δεν ειμουν εγεγραμενος στο club(δεν εχω πληρωσει συνδρομη και ας εχω αρχικη μου σελιδα το site του club) ενιωθα οτι δεν θα ηταν σωστο απεναντι στα παιδια που εχουν πληρωση να το φτιαξω! γενικοτερα οτι σχεδιο θελεις στο φτιαχνουν η μονοχρομο αναλογα το χρωμα του αμαξιου σου!
notis1313 - Τρι 16 Φεβ 2010, 18:44:52
Θέμα δημοσίευσης: Re: Σκιαδιο
Pro_ έγραψε:
Καλησπερα σε ολους,

Θελω να βαλω ενα σκιαδιο στο μπαρμπριζ του αυτοκινητου μου και αρχισα να το ψαχνω λιγο. Ειδα καποιο παλιοτερο τοπικ αλλα δε μπορω πω οτι μπορεσα να βγαλω ακρη Very happy

Θελω κατι διακριτικο, απλα να "σπασει" το αρκετα μεγαλο μπαρμπριζ του 307(οχι οτι με χαλαει ιδιαιτερα αλλα το προτιμω). Για τελειως σκετο(μονο χρωμα) βεβαια δε πολυψηνομαι αλλα δε θελω να φτασω στο αλλο ακρο της καγκουριας Laughing

Υπαρχουν καταστηματα που φτιαχνουν custom ή εστω ετοιμα ανα μοντελο? Τα μονα που βρηκα ιντερνετικα ηταν ψιλοκαγκουρικα με λογοτυπα momo, sparco, κλπ.
Υπαρχει ενδεχομενο να φτιαξει κατι τετοιο κανας αυτοκολλητας κλασσικος ή ειναι ειδικα χαρτια, κολλες, χρωματα, κλπ?

Ο,τι εχετε να προτεινετε δεκτον(μαγαζια, αυτοκολληταδες). Αν ειναι και προς τα νοτια προαστια ακομα καλυτερα Rolling eyes

Ευχαριστω,

γιωργο υπαρχει ενα μαγαζι που φτιαχνει οτι θελεις στον ν.κοσμο.Ανεβαινωντας τν καρπου 20 μετρα πριν φτασεις στο φαναρι με την λ.βουλιαγμενης θα το δεις στο αριστερο σου χερι!
Pro_ - Τρι 16 Φεβ 2010, 19:18:58
Θέμα δημοσίευσης:
Eυχαριστω για τη βοηθεια παιδια. Θα το ψαξω και πιστευω να βγαλω ακρη.
tnt_tuner - Πεμ 18 Φεβ 2010, 13:50:30
Θέμα δημοσίευσης:
σιγουρα θα σου φτιαξουν τετοιο σε μαγαζι που φτιαχνουν πικακιδες, ταμπελες για μαγαζια και αυτοκολητα αυτοκινητων!
αυτοι κανουν και κοπτικα γραμματα για λογοτιπα κτλ!
nik29 - Πεμ 18 Φεβ 2010, 17:14:34
Θέμα δημοσίευσης:
tnt_tuner έγραψε:
σιγουρα θα σου φτιαξουν τετοιο σε μαγαζι που φτιαχνουν πικακιδες, ταμπελες για μαγαζια και αυτοκολητα αυτοκινητων!
αυτοι κανουν και κοπτικα γραμματα για λογοτιπα κτλ!

+1
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες