mathanas έγραψε: |
Εμενα παλι τους τελευταiους μηνες ακουγεται ενας θορυβος πισω απο τον οδηγο μεταξυ μεσαιας και πισω κολονας. Εχω λυσει σφυξει τα παντα τιποτα.....μολις προχωρησει λιγο τ αμαξι στα λιγα km μεσα στη πολη ακους τακ τακ κρακ και ολα αυτα τα ανατριχιαστικα..... Τι κοπιτσες εχω αλλαξει , τι αφρολεξ στα πλαστικα εκει που συναντουν τη λαμαρινα τα παντα ολα....δε μπορω να τον εντοιπισω τον θορυβο με τιποτα. Η πορτα δεν ειναι γιατι το κανει και με ανοιχτη, υποψιαζομαι οτι το κανει το πισω φινιστρινι οι αρθρωσεις που εχει και πιανουν στη κολονα.... |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
A! και εμένα το έκανε πίσω από τον συνοδηγό, ακουγόνταν από το πίσω τζάμι, αλλά σταμάτησε, μάλλον λόγω χαμηλών θρμοκρασιών έσφυξε κάτι εκέι μέσα μάλλον. Έχω παρατηρήσει ότι η κανονική θερμοκρασία για να μην ακούγεται ούτε ψύθυρος μέσα είναι 13-14 βαθμούς κελσίου ![]() ![]() ![]() ![]() |
dimkeras έγραψε: |
Λευτέρη, χαλάρωσαν οι βάσεις του ταμπλώ λόγω των Potenza μάλλον και θα'χεις κι εσύ αυτό τον αξιαγάπητο θόρυβο ![]() |
dimkeras έγραψε: |
Σφήνωσε κάτι (συμπαγές αλλά και ελαστικό) ανάμεσα στο τζάμι και το πλαστικό του ταμπλώ στις δύο άκρες (εκεί που κατεβαίνουν οι πλαϊνές κολώνες). Φελλός, αρμαφλέξ 10mm, λάστιχο Φ10, ό,τι μπορείς να βρεις ![]() |
android έγραψε: | ||||
οχι το καλοκαιρι με 40αρες ειναι...ειδικα αν το χεις στον ηλιο φουσκωνουν κ λιωνουν ολα κ δεν ακουγετε τπτ ![]() |
akis23 έγραψε: |
Ποσο το εχεις μελετησει το θεμα!!! |
nikos68 έγραψε: |
Κι εμένα Λευτέρη τα ίδια κάνει όταν πάω Διακοφτό...αφού οι δρόμοι μας είναι τέλειοι...τα είπα όμως τα καθέκαστα παραπάνω...λίγο τα φθαρμένα λάστιχα λίγο οι διαφορές στη θερμοκρασία και ακούς τσιφτετέλια...προτείνω να ακούτε δυνατά τη μουσική και δε θα σας ενοχλέι τίποτα ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
κατσε ρε συ γιατροδημοσθενη κατσε... ![]() ![]() ![]() ![]() τι εννοεις γιατι μπερδευτηκα τωρα...ρε που να παρει η ευχη τωρα και 5 μερες κανω το αμαξι βολτες καθε μερα διαφορετικα...εχω καταληξει να το κανω βολτα εχθες μολις μεχρι και χωρις καθισματα και ρεζερβες και τατοιαυτα για να δω τι κανει βολτες και τακ τουκ τουκ...αλλα τιποτα!!!παρακολουθουσα το τοπικ αλλα δεν ειχα αναφερει τιποτα για να μην μπερδευτω.. γιατροδημοσθενη λεγε...ξερασε τα ολα ![]() ![]() ![]() ![]() |
nOkpos έγραψε: |
νομιζω πως το 207 ειναι η απαντηση σε ολες τησ μαμαδες που δεν μπορουν να κανουν τα μωρα τους να μην κλαινε!
κουδουνιστρα!ΤΕΛΟΣ ! |