PSClub - Hellas

Μετάδοση - Phantom Grip μπλοκέ

nikos68 - Κυρ 14 Φεβ 2010, 13:31:38
Θέμα δημοσίευσης: Phantom Grip μπλοκέ
Ποια είναι η άποψη για τη συγκεκριμένη αμερικάνικη πατέντα τύπου μπλοκέ?...η επίσημη εταιρία το δίνει για 205 και 106 δηλαδή για 20ετίας και βάλε αυτοκίνητα...στα δικά μας ταιριάζει??...το έχει δοκιμάσει κανείς??
Ευχαριστώ!
geo106xs - Δευ 15 Φεβ 2010, 02:41:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω,εν αναμονης της μετατροπης σε 16β σκεφτομαι αρκετα σοβαρα να το δοκιμασω...το μονο που εχω να χασω ειναι κοντα 300 ευρα(διολου ευκαταφρονητο ποσο βεβαια),αφου ουτως ή αλλιως θα αλλαξω Κ/Π και μιας και το σασμαν θα ειναι κομματια λεω να βαλω κι αυτο...σαν λογικη λειτουργει,σαν πραξη και σαν διαρκεια ειναι το θεμα...Στα 207 δε πρεπει να ταιριαζει αφου τα σασμαν των 205 ραλυ και 106 ειναι ΜΑ ενω το 207 εχει νομιζω ΒΕ,πολυ πιθανο βεβαια να βγαλουν και για το 207...
Παντως σαν ιδεα μ'αρεσει Wink
nikos68 - Δευ 15 Φεβ 2010, 18:56:26
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού αυτά τα πλακάκια μπαίνουν σε ότι διαφορικό βρεθεί μπροστά τους αρκεί να έχει μετρηθεί ο χώρος και να έχουν παραγγελθεί τα σωστά πλακάκια...στο δίκτυο πάντως δεν υπάρχουν οι δέουσες πληροφορίες οπότε πρέπει να μιλήσουμε μα τους αντιπροσώπους που τα εισάγουν.Γιατί αν είναι να ανοίξεις το διαφορικό ν'αλλάξεις ρολεμαν που θορυβούν ευκαιρία είναι να χώσεις εκεί και τα πλακάκια και να έχεις σχεδόν μπλοκέ το οποίο λένε ότι δουλεύει 45%???
geo106xs - Δευ 15 Φεβ 2010, 19:20:57
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικα και υπαρχουν πληροφοριες Wink http://store.phantomgrip.com/catalog/
kane - Δευ 15 Φεβ 2010, 23:14:44
Θέμα δημοσίευσης:
an αυτο το πραγμα δουλευε,γιατι να πουλαει οι κουειφ τα μισα μπλοκε της αγορας? γιατι να βγαλει η κουσκο μπλοκε? η πεζο σπορτ η η η η η η...

Βαλτε ενα κουειφ να ησυχασετε... Rolling eyes
BTS - Δευ 15 Φεβ 2010, 23:30:21
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι μπλοκέ.

Απλώς βάζει λίγο παραπάνω τριβή στα γρανάζια, ώστε να είναι λίγο πιο σφικτό το διαφορικό. Αυτό είναι καλό, μέχρι να σπινάρει κάποιος τροχός. Από εκεί και πέρα δεν αποτρέπει το σπινάρισμα του ενός τροχού.
Tzive - Τρι 16 Φεβ 2010, 01:46:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εξαρτάται για τι χρήση το θες...Για βολτα σε trackday παντως δεν κάνει...
sps - Πεμ 20 Ιαν 2011, 09:41:50
Θέμα δημοσίευσης:
To βαζω εδω μηπως μπορεσουμε και βγαλουμε ακρη:
Το βρηκα απο το site του Στελιου, οποτε Στελιο τα φωτα σου!
Αυτο το κιτ κανει το διαφορικο μας μπλοκε? Shocked
Ή καταλαβα λαθος? Laughing

http://www.bpsrallye.com/boutique.asp?l=kit-evolution-differentiel-psa-ma-be3-be4-preciser-voiture-&prod=16982
Pughell - Πεμ 20 Ιαν 2011, 09:46:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι. Smile

Τωρα μην με ρωτηστε τι και πως καθως δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα αν δεν κανω λαθος,προκειται περι αυτου
http://www.phantomgrip.com/
sps - Πεμ 20 Ιαν 2011, 09:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
Tι μας κανεις ρε Στελιο, εχουμε και περαιωση να πληρωσουμε!
Γενικα τι λες να δοκιμασω?
Θα αξιζει τον κοπο?
Pughell - Πεμ 20 Ιαν 2011, 10:40:33
Θέμα δημοσίευσης:
Σπυρο μου δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου...
Οτι διαβαζεις απο reviews στο web για το Fantom Grip,τα ιδια θα κανει και αυτο. Confused
Ενταξει,το κοστολογιο ειναι πολυ μικρο για αυτα που υποσχεται.
Αν τα reviews που βρεις ειναι θετικα,τοτε το δοκιμαζεις.

Οπως ειπα,δεν εχω προσωπικη εμπειρια οποτε δεν θελω να δεσμευτω για κατι... Sad
sps - Πεμ 20 Ιαν 2011, 12:03:32
Θέμα δημοσίευσης:
Aπο αμερικανικα reviews που διαβασα, δεν κανει, ειναι μια μουφα, οποτε δεν..
manosm3 - Πεμ 20 Ιαν 2011, 12:33:26
Θέμα δημοσίευσης:
Τα αρνητικα (σε σχεση με δισκατο που ειχε και ξαναεβαλε) που ειχε γραψει ενα παιδι που το εβαλε σε 328 ειναι οτι ορισμενες φορες αργει να κλειδωσει (π.χ. σε παντηλικι), οτι αν οι 2 τροχοι βρισκονται σε οδοστρωματα διαφορετικων συντελεστων τριβης (π.χ. μπαλωμα) η εμπλοκη μειωνεται κατα πολυ ή και μηδενιζεται και οτι αν ο ενας τροχος βρισκεται στον αερα δεν παιρνει την κινηση ο αλλος.
RoadRunner122 - Πεμ 20 Ιαν 2011, 13:34:08
Θέμα δημοσίευσης:
Aν δεν κάνω λάθος, αντίστοιχο σχεδιασμό-αρχή λειτουργίας δεν έχει και το μπλοκέ του Μπούμπη?
Octane - Πεμ 20 Ιαν 2011, 15:02:54
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
Τα αρνητικα (σε σχεση με δισκατο που ειχε και ξαναεβαλε) που ειχε γραψει ενα παιδι που το εβαλε σε 328 ειναι οτι ορισμενες φορες αργει να κλειδωσει (π.χ. σε παντηλικι), οτι αν οι 2 τροχοι βρισκονται σε οδοστρωματα διαφορετικων συντελεστων τριβης (π.χ. μπαλωμα) η εμπλοκη μειωνεται κατα πολυ ή και μηδενιζεται και οτι αν ο ενας τροχος βρισκεται στον αερα δεν παιρνει την κινηση ο αλλος.

Κοινως...μονο μπλοκε δεν ειναι Rolling eyes
Tzive - Πεμ 20 Ιαν 2011, 17:41:50
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ που ήμουν συν-οδηγός σε Audi A3 FWD γύρω στα 350-380hp μέσα στον καρτόδρομο (ναι καλά ακουσατε) εξοπλισμενο με phanton grip απλά ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ !!! Βέβαια είναι η πιο extreme δοκιμή μετάδοσης ενα fwd 350 αλόγων μέσα σε τόσο κλειστή πίστα Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες