PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 gt "System managment fault" ??

pol - Πεμ 11 Φεβ 2010, 22:21:27
Θέμα δημοσίευσης: 207 gt "System managment fault" ??
Sustem managment κατι τετοιο και αναψε το τριγονακι κα8οσ πιγενα και μετα εξαφανιστικε ξερει κανεισ τι ειναι
Lefter1s RC - Πεμ 11 Φεβ 2010, 22:47:50
Θέμα δημοσίευσης:
Τιποτα αμα εσβησε κανε το σταυρο σου.
isim - Παρ 12 Φεβ 2010, 00:09:21
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt σοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
pol έγραψε:
Sustem managment κατι τετοιο και αναψε το τριγονακι κα8οσ πιγενα και μετα εξαφανιστικε ξερει κανεισ τι ειναι
Μου το ειχε βγαλει και εμενα στιγμιαια στον οταν πηγαινα ταξιδι με 150 χλμ. χεστηκα πανω μου Laughing Laughing εκανα δεξια σταματησα, εσβησα. Οταν ξεκινησα παλι το μοτερ ειχε φυγει Surprised Surprised .
Στο σερβις το ανεφερα (Κονδορ) και μου ειπαν οτι εκαναν ενα update και ειναι ενταξει Rolling eyes Rolling eyes
xalkiadakhs 207gt - Παρ 12 Φεβ 2010, 01:50:16
pol έγραψε:

ελα παναγια μου παλι....τι αλλο θα δουνε τα ματια μας πανω στο τιμονι.....
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Vini - Παρ 12 Φεβ 2010, 09:00:13
xalkiadakhs 207gt έγραψε:
pol έγραψε:

ελα παναγια μου παλι....τι αλλο θα δουνε τα ματια μας πανω στο τιμονι.....
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Laughing Τι άλλο;
χμμμ... Μπορεί να δούμε ξαφνικά κανένα System Reboot και μετά καμιά μπλε οθόνη με Fatal system error ... Laughing Laughing
spyros_rallye - Παρ 12 Φεβ 2010, 20:05:48
Θέμα δημοσίευσης:
........και μετα κανουμε ενα restart! Very happy
king207cc - Σαβ 13 Φεβ 2010, 00:31:54
Θέμα δημοσίευσης:
και μετά κάνουμε κάτι τέτοιο Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=J8MhGIx72BE&feature=related
`GiAnNiS` - Σαβ 13 Φεβ 2010, 00:47:38
Θέμα δημοσίευσης:
Τίποτα ανησυχητικό φίλε μου!

Όπως και το depollution system faulty.... και ένα ακόμη μήνυμα που εμφανίζετε για όσους έχουν cruise control (με την απενεργοποιηση του,μπορει να μην βγει και ανάβει η ενδειξη SERVICE)...

Συνηθως με ένα περασμα το προγραμμα λύνονται περαν του CC που μπορει να χρειαζεται διακοπτη Thumb Left
king207cc - Σαβ 13 Φεβ 2010, 01:01:20
Θέμα δημοσίευσης:
`GiAnNiS` έγραψε:
Τίποτα ανησυχητικό φίλε μου!

Όπως και το depollution system faulty.... και ένα ακόμη μήνυμα που εμφανίζετε για όσους έχουν cruise control (με την απενεργοποιηση του,μπορει να μην βγει και ανάβει η ενδειξη SERVICE)...

Συνηθως με ένα περασμα το προγραμμα λύνονται περαν του CC που μπορει να χρειαζεται διακοπτη Thumb Left

ποιος σου είπε φίλε μου ότι το ''depollution system fault...'' δεν είναι πρόβλημα?
`GiAnNiS` - Σαβ 13 Φεβ 2010, 01:21:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτη ηταν η απαντηση σε αντιπροσωπεια στην Λαρισα και στη Θεσ/νικη Dizzy2

Στο αυτοκίνητο μου έχει εμφανιστεί 3 φορές φέτος τον χειμώνα μετα απο 3χρονια ( κυρίως με χαμηλή θερμοκρασία,πρωινά) το συγκεκριμενο μηνυμα και απλα εσβησα -αναψα και εξαφανιστηκε...Ουτε καν ειχε κρατημενη τη βλαβη Rolling eyes
Αλλα ουτε και παρατηρησα καποια διαφορά στο αυτοκινητο Rolling eyes
king207cc - Σαβ 13 Φεβ 2010, 01:25:45
Θέμα δημοσίευσης:
πάντως εμένα ήταν αντλία υψηλής πίεσης πληροφοριακά Razz
bagosgt - Σαβ 13 Φεβ 2010, 08:14:12
Θέμα δημοσίευσης:
τα πραγματα ειναι πολυ απλα φιλοι μου.οταν βγαλει ενα σφαλμα πατας alt+ctrl+del μετα task manager κ μετα απο εκει μπορουμε να σβησουμε καποια απο τις βλαβες που εχει βγαλει το αμαξακι μας Evil
κ λεμε οκ εμεις που εχουμε "πειραξει" λιγακι το μοτερ,αλλα να στο βγαζει σε γνησιο αμαξι...δε ξερω αν θα το αντεχα με γνησιο αμαξι κ αρκετη φροντιδα,να μου πεταει τα fault ξεκαρφωτα Mad
drdino - Σαβ 13 Φεβ 2010, 14:12:49
Θέμα δημοσίευσης:
Μαθαίνεις να ζεις με αυτά τα σφάλματα. Με τους 15 τόνους τόνους αισθητήρες που έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα λογικό είναι να βγάζουν πού και πού κάτι τέτοιο.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες