Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 206 - Σφύριγμα ιμάντα όταν βρέχει HORSAKOS - Δευ 08 Φεβ 2010, 20:11:05 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Σφύριγμα ιμάντα όταν βρέχει
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ ..ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ...ΤΟΝΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ..
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΑΝΤΑΣ ??ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ..
Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ 2α KAΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ ....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ..
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.. RoadRunner122 - Δευ 08 Φεβ 2010, 20:31:45 Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα. Καταρχήν γράφε με μικρούς χαρακτήρες γιατί με τα κεφαλαια φαίνεται σαν να φωνάζεις
Έχω το ίδιο θέμα. Προέρχεται απ'τον ιμάντα που δίνει κίνηση στο δυναμό. Υπάρχει κάποιο σπρέι το οποίο ψεκάζεις σε 2-3 δόσεις και σταματάει (αδιαβροχοποιεί την τροχαλία-ιμάντα προσφέροντας καλύτερο grip).
Δεν το χω ψάξει ακόμα αλλά μόλις έχω νεότερα θα σ πω HORSAKOS - Δευ 08 Φεβ 2010, 20:33:56 Θέμα δημοσίευσης:
αμα δεν το κανω αμεσα δεν υπαρχει καποιο προβλημα ετσι ???? RoadRunner122 - Δευ 08 Φεβ 2010, 21:19:25 Θέμα δημοσίευσης:
HORSAKOS έγραψε:
αμα δεν το κανω αμεσα δεν υπαρχει καποιο προβλημα ετσι ????
Όχι, δεν είναι κάτι σημαντικό. Εκτώς κι αν ο ιμάντας σου είναι τόσο καμένος και στο κάνει πλέον όχι λόγω υγρασίας αλλά γιατί δεν έχει ελαστικότητα και γλιστράει πάνω στην μεταλλική τροχαλία.... HORSAKOS - Δευ 08 Φεβ 2010, 21:25:32 Θέμα δημοσίευσης:
οχι ιμαντα εχει το πολυ 5000 χλμ που το αλλαξα.....κ πριν καμια εβδομαδα το ειχα μεσα για σερβις κ διαφορα προβληματα οποτε..
θα ψαξω αυτο με το σπρει παντως που ειπες..
ευχαριστω SnakeMJK - Δευ 08 Φεβ 2010, 21:36:45 Θέμα δημοσίευσης:
απ όσο ξέρω κ εγώ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, εφόσον ο ιμάντας είναι στην ώρα του αλλαγμένος... shiba - Τρι 09 Φεβ 2010, 09:14:04 Θέμα δημοσίευσης:
και στου πατερα μου το εκανε αυτο χτες ενω εβρεχε..σημερα παντως δεν ακουστηκε κιχ..ποιο σπρευ ειναι αυτο ομως? z@ck! - Τρι 09 Φεβ 2010, 18:21:43 Θέμα δημοσίευσης:
του Γιαννη σφυριζει το "I'm singing in the rain"
dimkeras - Τετ 10 Φεβ 2010, 00:46:53 Θέμα δημοσίευσης:
Οποιοδήποτε γραφιτούχο σπρέυ θα κάνει δουλειά. Ψεκάζεις τον ιμάντα και εσωτερικά και εξωτερικά και κόβει μαχαίρι ο θόρυβος.
Σε περίπτωση που έχεις προβληματικό ρουλεμάν τεντωτήρα βέβαια, πας για αλλαγή όλου του σετ... Chris_206_90hp - Τρι 06 Απρ 2010, 22:18:28 Θέμα δημοσίευσης:
99% einai rouleman tentwthra kai mena to idio ekane kai kanei kai me broxes alla kai me ladia otan eixa problhma me thn flatza kefalhs alla synithws me nero broxhs stamataei mono tou se kamia bdomada an den synexisei na brexetai an oxi pas gia allagh....