PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Ακυρο τρακαρισμα

peugeot_ς - Πεμ 04 Φεβ 2010, 21:23:01
Θέμα δημοσίευσης: Ακυρο τρακαρισμα
Δε μπορειτε να καταλαβετε ποσο σοκαρισμενος ειμαι. Το μεσημερι παρκαρω και μολις 3 βηματα μακρυα απο το αμαξι συμβαινει αυτο.

Τι έγινε? Μολις παρκαρα το 207 και το αουντι παραβιάζει προτεραιοτητα και χτυπαει το subaru. Το τελευταιο χτυπαει το δικο μου και τελικα το subaru καταληγει στο corsa.

Στις πισω ροδες κατι εχει σπασει γιατι η διαδρομη το ενος ελατηριου ηταν μεγαλυτερη απο το άλλο( αυτο ειναι το λιγοτερο, παραλιγο να γινομουν αλοιφη0.
4 με κρατουσαν και τα γαμωσταυρδια ακουστηκαν μεχρι το αστυνομικο τμημα, 2 τετραγωνα μακρυα, ο μλακας πηγαινε φορα παρτιδα μιλωντας παραλληλα στο κινητο. Μα τη παναγια, εγω ημουν στο ibiza και είχα παγωσει. ΕΛΕΟΣ στα στενα του παγκρατιου.
ΡΕ΅ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Η πισω πορτα εχει γρατζουνιες και η διαδρομη της συναντα εμποδια. Το πισω αριστερο φτερο εχει τσαλακωθει( Δειτε και το subaru ) H σφαλιαρα που εφαγε ηταν δυνατη, συναντηθηκαν οι πισω ροδες και ανεβηκε στο πεζοδρομιο.

Εχω την εντυπωση οτι στραβωσε και το σασι. Αν τουτο έχει συμβει, τι να περιμενω απο το συνεργειο? Ενα αυτοκινητο οπως ηταν πριν? ( Μαλλον οχι) Ποσο καλα δεσιματα θα κανουν. Το αμαξι το εχω αφησει στη lion
Δικαιουμαι αλλαγη και στα 4 λαστιχα? Το 1 εσπασε και ο πισω αξονας εχει σιγουρα ζημια.
Όποιος θελει απανταει γιατι δεν είχα ποτε εμπειρια απο τοσο σοβαρη περπτωση.
sonermgb - Πεμ 04 Φεβ 2010, 21:31:09
Θέμα δημοσίευσης:
Τραγικο φιλε μου....ΤΡΑΓΙΚΟ για εναν μ@@κα χτυπηθηκαν τοσα αυτοκινητα....για εναν μαλ**α.....ποπο...πως κρεμασαι ετσι ο προφυλακτηρας σου?και ειναι ενα απο αυτα που εχει διοτι ειναι και το ποιο εμφανης....και μπροστα στα ματια σου....κριμα..πραγματικα κριμα...
Dready - Πεμ 04 Φεβ 2010, 21:45:32
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!!!!!!!
Γδυστο το λαμογιο.Υποθετο τα βρικατε με τις ασφαλειες ε?
Κακως εκρυψες τις πινακιδες του...τετοιοι μπαγλαμαδες θελουν γιαουρτωμα.
Χλωμο παντως να πηρε σασι
Ελπιζω το κουκλι σου να γινει οπως και πριν.
vagelis207 - Πεμ 04 Φεβ 2010, 22:03:09
Θέμα δημοσίευσης:
Tι να πω φιλε....τραγικο.. Confused Confused
Παντως δεν φαινεται να εχει παρει σασι το αμαξι.
Ωντως θελουν οι πινακιδες του στη φορα γιατι τετοια ΖΩΑ σαν κι αυτο κυκλοφορουνε πολλα στους δρομους και σκοτωνουν κοσμακη.Ευτυχως για το μ@λ@κ@ που δεν περνουσε κανα μηχανακι η πεζος και να τον εκανε κομματια.Μιλαγε στο κινητο ε?? Ο κλασσικος ο μαλ***ς ο Ελληνας!Φανταζομαι οτι ο μαλ***ς σου εκανε δηλωση.Το μονο ασχημο ειναι οτι επειδη εχουν εμπλακει πολλα αυτοκινητα δεν ισχυει η φιλικη δηλωση.Κοιτα και την ασφαλεια του ζωου μηπως ειναι απο αυτες που πανε για φουντο.Πηγαινε στην πεζω να στο κανουν καινουριο και γδυστους!!!
kostasvti - Πεμ 04 Φεβ 2010, 23:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
ελπιζω να ηρθε η τροχαια επιτοπου να καταγραψει το συμβαν, οσο γι αυτον παρτου και τα σωβρακα, αντιπροσωπεια και ολα κουτα εννοειται.
panos 206 - Πεμ 04 Φεβ 2010, 23:44:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εύχομαι φίλε να ξεμπέρδέψεις γρήγορα και αυτός που σε τράκαρε να κατάλαβε την μ@λ@κι@ του καθώς ελπίζω να του πάρετε και τα σόβρακα!
thesalos - Παρ 05 Φεβ 2010, 01:05:25
Θέμα δημοσίευσης:
Να ξερεις οτι σε περιπτωση που δεν ειχες μεικτη ασφαλεια κατα 99% θα πατε δικαστικως γιατι πρεπει να αποζημιωθεις απο την ασφαλιστικη του subaru η οποια δεν θα δεχθει να σε αποζημιωσει γιατι εφταιγε αυτος με το audi αλλα η εταιρεια του θα αποζημιωνει μονο το subaru γιατι δεν σε χτυπησε το audi. Λιγο μπερδεμενο αλλα μου ετυχε πριν απο τρεις μηνες σχεδον τετοια περιπτωση και ακομη δεν... Ειδικα αν οι ασφαλιστικες ειναι απο τις χειροτερες τοτε σιγουρα θα παει δικαστικως. Καλα ξεμπερδεματα.
android - Παρ 05 Φεβ 2010, 01:43:36
Θέμα δημοσίευσης:
τι να πεις.....
στην λιον ειπες...?ωχ !καλο κουραγιο ...γιατι σε 4-5 βδομαδες θα το παρεις

τα πισω που χτυπισαν μπορεις να τα βαλεις ασφαλεια ...εσκασε δεν εσκασε δεν εχει σημασια χτυπισε βιαια καταστραφικε η πλεξη μεσα...οπως κ τις 2 ζαντες
το θεμα ειναι τι αφαλεια εχει ο αλλος?...πληρωνει...?η.............
mechanic - Παρ 05 Φεβ 2010, 03:15:42
Θέμα δημοσίευσης:
File makari na einai to teleytaio sou... Confused
pali kala kai doksa to Theo pou den epathes tipota esy!

Tora me ola ta alla...
i Lion kata ti gnomi mou kanei kali douleia sta themata fanopoieias ktl...
exoun tin empeiria kai den exeis kati na fovitheis.
Apla to meionektima tis oti epeidi einai megali monada einai kai aprosopi,
diladi na ksereis apo tora oti tha argisei poly
kai an xreiasteis kati tha xaseis polles ores mexri na vgaleis akri...
alla apo thema douleias den exeis na fovitheis tipota, tha einai san kainourgio ...
den tis kano diafimisi
(mias kai den tolmao na pao to diko mou ekei gia servis giati einai aprosopi kai den vgazeis akri an exeis kati "parapano" na zitiseis sto thema servis)
alla sto leo kai pali,
kai sasi na sou exei parei (diladi pithanon ekei pou vidonei i anartisi)
dont worry exoun empeiria kai kanoun apodedeigmena kali douleia...

Me to thema tis asfaleias den ksero ti paizei,
alla kai mikti na exeis aksizei na tin energopoieiseis?
tha einai san na paradexesai oti itan diko sou lathos
kai sto telos telos giati na pliroseis kai to penaldy?
arketo xrono tha xaseis me ta diadikastika
tha meineis enamisi mina xoris amaksi
tha pliroseis kati keratiatika tou stil "ena deytero lastixo ktl"

na pliroseis kai to penadly?
Confused Confused Confused Confused
den ksero ,
as se symvoulepsoune kalytera ta paidia pou kseroune ti paizei stin ellada me ayta ta themata...
kalo kouragio
Steve - Παρ 05 Φεβ 2010, 08:32:02
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ακυρο τρακαρισμα
peugeot_ς έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι στραβωσε και το σασι.
Μείνε με την εντύπωση μόνο γιατί για να πάρει το σασί τόσο άσχημα όσο φαντάζεσαι, θέλει περισσότερη δύναμη και χτύπημα σε άλλο σημείο, διαφορετικό από αυτό που σε τρακάρανε Wink
Vini - Παρ 05 Φεβ 2010, 08:56:34
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked απίστευτο... Μεγάλη ατυχία...
Ο τύπος με το άουντι θέλει πολύ ξύλο ο γκιόζης...

Θέλω να πιστεύω ότι το αυτοκίνητο θα επιδιορθωθεί εντελώς...
orestis - Παρ 05 Φεβ 2010, 09:06:52
Θέμα δημοσίευσης:
ολες οι αποζημιωσεις θα γινου απο την ασφαλιστικη του audi!
ειναι stadar αυτο! την εχω πατησει κι εγω καπως ετσι και ξερω.
μεσω φιλικου διακανονισμου πληρωνεσαι απο την δικη σου και αφηνεις τις εταιριες να κανουν την δουλεια τους.
peugeot_ς - Παρ 05 Φεβ 2010, 09:58:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ισχύει ο φιλικός διακανονισμός διότι εμπλέκονται 6 αμάξια. Τις αποζημιώσεις θα τις αναλάβει η ασφαλιστική του αουντι. Η ασφάλεια του είναι αγροτική. Γνωρίζετε αν αυτή δημιουργεί προβλήματα ?
NoDsl - Παρ 05 Φεβ 2010, 10:01:02
Θέμα δημοσίευσης:
orestis έγραψε:
ολες οι αποζημιωσεις θα γινου απο την ασφαλιστικη του audi!
ειναι stadar αυτο! την εχω πατησει κι εγω καπως ετσι και ξερω.
μεσω φιλικου διακανονισμου πληρωνεσαι απο την δικη σου και αφηνεις τις εταιριες να κανουν την δουλεια τους.

Το αυτό. Ο υπαίτιος πληρώνει τους πάντες. Έτσι έγινε και οταν με χτυπησαν απο πίσω και με έριξαν σε άλλο αμάξι...
Να εύχεσαι να μην έχει την ασφάλειά του σε καμια αγροτική τράπεζα γιατί θα ξεμπερδέψεις του αγίου...
SnakeMJK - Παρ 05 Φεβ 2010, 10:30:57
Θέμα δημοσίευσης:
ευτυχώς ο τύπος έχει αγροτική που πληρώνει....

τα λεφτά σου θα τα πάρεις κααααποια στιγμή απ την δική σου ασφαλιστική.
καλά έκανες κ το πήγες στη Lion. Σε κάτι τέτοια η επίσημη αντιπροσωπεία είναι το καλύτερο.

ερώτηση κρίσεως... η δικιά σου ασφαλιστική ποια είναι; γιατί πλέον έχει κ αυτό σημασία δυστυχώς....
peugeot_ς - Παρ 05 Φεβ 2010, 10:42:15
Θέμα δημοσίευσης:
Η δικιά μου είναι ερωπαϊκή Πίστη μικτή. Σας ευχαριστώ όλους για τις παρατηρήσεις Wink

Υ.Γ τη στιγμή εκείνη βρισκόμουν στο cordoba στη 2η φωτο Shocked
reselie - Παρ 05 Φεβ 2010, 10:49:37
Θέμα δημοσίευσης:
Nα λες καλα που δεν σε πηρε και εσενα η μπαλα....

Δυστηχως και εγω τρακαρα με παρομοιο τροπο χτες...παλι καλα με "Μικρες" ζημιες..

Καλα ξεμπερδεματα φιλε μου!!
Steve - Παρ 05 Φεβ 2010, 13:30:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ο φιλικός διακανονισμός, είναι όταν υπάρχει σύγκρουση με 2 αμάξια, χωρίς τραυματισμό.

Αν εμπλέκεται κολώνα της ΔΕΗ, παρκαρισμένο ποδήλατο, ή οποιοδήποτε τρίτο αντικείμενο, ο φιλικός πάει περίπατο Wink
thesalos - Παρ 05 Φεβ 2010, 14:39:09
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot_ς έγραψε:
Η δικιά μου είναι ερωπαϊκή Πίστη μικτή.

Αν ειναι οντως μικτη η ασφαλεια σου και δεν ειναι απλα η υποτιθεμενη μικτη που σου ζητανε οταν παιρνεις ενα αυτοκινητο με δανειο δηλαδη κλοπη και φωτια μονο τοτε δεν σε νοιαζει καθολου γιατι αποζημιωνεσαι απο την δικη σου εταιρεια αν ομως δεν ειναι και οι ζημιες που πρεπει να καλυψει η μια εταιρεια ειναι μεγαλες δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση σου
Dimitris_thess - Παρ 05 Φεβ 2010, 15:34:35
Θέμα δημοσίευσης:
Κρίμα όντως φίλε μου αλλά αφου θα βγάλεις άκρη και θα κάνουν δήλωση τι σκας;

Και επίσης ρε παιδιά τι βρίζετε τον οδηγό του άουντι δεν μπορώ να καταλάβω. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάνει μια μικροπαράβαση. Ανθρώπινο και φυσιοολογικό είναι να γίνουν ατυχήματα. Θύματα να μην έχουμε και όλα εντάξει...
Giannis307 - Παρ 05 Φεβ 2010, 15:40:54
Θέμα δημοσίευσης:
Να γιατι δεν πρεπει να παρκαρεις ποτε πανω σε γωνια!
isim - Παρ 05 Φεβ 2010, 18:29:34
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικα φιλε μου, ασχημα πραματα Crying or Very sad Crying or Very sad
smoki - Παρ 05 Φεβ 2010, 19:02:28
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο κουραγιο Γιωργο. Ολα τα πληρωνει η ασφαλεια του αουντι, εχει αλλαξει η νομοθεσια και πληρωνει η ασφαλιστικη αυτου που προκαλεσε το ατυχημα και ας ειχαν εμπλακει αλλα 10 αμαξια πριν απτο δικο σου, ετυχε προσφατα σε φιλο και πληρωσε ολες τις ζημιες η ασφαλεια του πρωτου. Συμφωνω να το πας στα κεντρικα μιας και ειναι οι πιο εξειδικευμενοι.
Giannis307 - Σαβ 06 Φεβ 2010, 09:10:53
Θέμα δημοσίευσης:
Και οπως ειπωθηκε και παραπανω ολα καινουρια και αυθεντικα...!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες