Dready έγραψε: |
Σχετικα με το πισω παρμπριζ,εχετε ξανακουσει τετοια περιπτωση? Να θρυματιστει δηλαδη απο μονο του λογω συστολης διαστολης?Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω αυτο αν και την εβγαλα σχετικα φτηνα.... |
elias έγραψε: |
Πως καταλαβαίνουμε ότι έχει πρόβλημα η μίζα? Αν παρουσιάσει πρόβλημα σε αφήνει ξαφνικά όπως η μπαταρία ή σταδιακά. Το λέω γιατί τον τελευταίο καιρό 3-4 φορές το αυτοκίνητο δεν πήρε με την πρώτη και μάλιστα έκανε και έναν περίεργο θόρυβο με το που γύρισα το κλειδί. Με την δεύτερη πήρε κανονικά. Αν φταίει η μίζα για τι κόστος μιλάμε μήπως την αλλάξω προληπτικά. |
king207cc έγραψε: |
γρήγορα μετά απο 7 χρόνια? ![]() |
Dready έγραψε: |
Ακους την αντλια να δινει βενζινη?
Τα μπουζι ειναι ενταξει? Μετρησε καλου κακου τη ταση δινει η μπαταρια σου. Εγω που την μετρησα προσφατα εδινε 11.8 αν θυμαμε καλα... Εχει πολυ κρυο οταν στο κανει? |
antchri έγραψε: |
έχω ένα 206 1,4 μοντέλο του 2001 και έχει γράψει 85.000 χλμ.Εδώ και 3 μέρες περίπου μου κάνει νούμερα,δεν παίρνει μπροστά.Γυρίζω το κλειδί ,μιζάρει κανονικά αλλά δεν παίρνει μπροστά(κάνει λες και έχει μείνει απο βενζίνη).Το αφήνω να ξενερώσει και μετα από κανα 20λεπτο προσπαθώ πάλι και τελικά παίρνει!Πριν απο 1,5 χρόνο περίπου μου έκανε τα ίδια και απο την newland μου είπαν ότι φταίει η μπαταρία(ήταν 7 χρονών varta 45Ah),την άλλαξα και όλα καλά!Βασικά παρενθετικά αναφέρω ότι μου το έκανε και τις πρώτες μέρες που το αγόρασα και τελικά έφταιγε το κλειδι,το ξαναπρογραμματίσανε στην αντιπροσωπεία και οκ!Πηγαίνει το μυαλό σας κάπου;Είναι δυνατόν η μπαταρία να χάλασε τόσο γρήγορα; |