mathanas έγραψε: |
και μενα το ιδιο κανει δε καταλαβαινει ποτε καθεται καποιος στο συνοδηγο μονο αν βγαλει τη ζωνη εν κιννηση.... αλλα δε θυμαμαι τι εκανε στη πολυ αρχη και νομιζω οτι εχει χαλασει αλλα απο την αλλη καλυτερα να μη χτυπαει η μ...κια !!!! |
mrkaza έγραψε: | ||
Και εμένα τα ιδια δεν ξερω απο ποτε το κάνει καθως το πειρε χαμπάρι μια φορα που μπηκε η μητερα μου στο αμάξι λεγοντας μου αυτο αλαξες κατι και δε βαραει ??? δεν φοραω ζωνη και δεν σφυραει , αν δε βγαλει τι ζωνη ενω προχοραει το αμαξι σφυραει κανονικα |
dope207 έγραψε: |
Πάντως για να μην βαράει το Μπιπ από τη θέση του συνοδηγού είτε βάλει ζώνη είτε όχι είναι ένα....Κλείστε τον αερόσακο του συνοδηγού και δοκιμάστε το. εμένα τουλάχιστον δε βαράει ![]() |
mathanas έγραψε: | ||
και αμα γινει καμια στραβη γλυτωνεις απο τη γυναικα σου και γλυτωνεις να αλλαζεις και αεροσακο..... ![]() ![]() ![]() |
tammy έγραψε: |
το rallye εχει αισθητηρα πιεσης στην θεση του συνοδηγου (για τον οδηγο δεν εχει αφου δεν υπαρχει περιπτωση να μην καθεται καποιος )
αν κατσει ο συνοδηγος χωρις ζωνη και υπερβεις τα 20km/h (αν θυμαμαι καλα) χτυπαει , αν σηκωθεις λιγο ή κατσεις πιο μπροστα σταματαει. ο αισθητηρας αν ακουμπησεις το καθισμα με το χερι ειναι σαν σκληρο πλαστικο και τον καταλαβαινεις που ειναι. αισθητηρα για το ποιος φοραει ζωνη εχει σε ολες τις ζωνες και μπρος και πισω , απλα για τους πισω δεν χτυπαει. |