PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207-ξεσυχρονισμός AUTO παραθύρου οδηγού
Tzive - Κυρ 31 Ιαν 2010, 02:36:26
Θέμα δημοσίευσης: 207-ξεσυχρονισμός AUTO παραθύρου οδηγού
έχει τύχει σε κανέναν ;;; ξαφνικά πριν 2 μερες σταμάτησε να λειτουργεί η αυτομάτη λειτουργία του ηλεκτρικού παραθύρου του οδηγού. Κράταγα τραβηγμένο το κουμπί για να ανέβει έστω και manual, ανέβαινε 5 πόντους και σταμάταγε. 5-5 πόντους για να κλείσεις το παράθυρο...
Πάω στην Peugeot και με ρώτησαν αν έβγαλα πόλο ή έκανα τίποτα παράξενο. Μετά ο "ηλεκτρολόγος" της αντιπροσωπίας κατέβασε το τζάμι και με κοφτές κινήσεις προς τα πάνω μισό με 1 πόντο ανέβασε σιγά σιγά το τζάμι και μου είπε οτι ξανα προγραμμάτισε τον αυτοματο... Όλα καλά μέχρι σήμερα που μου ξανα παρουσίασε το πρόβλημα αυτο.... Έκανα βέβαια το "κολπο-συχρονισμό" του αυτόματου και έγω και ξανα δούλεψε αλλά είναι λογική αυτη ;;; κάθε 3 και λίγο να ανεβοκατεβάζουμε το παράθυρο και να κανουμε calibration την αυτόματη λειτουργία του ;;;
notis1313 - Κυρ 31 Ιαν 2010, 17:31:29
Θέμα δημοσίευσης:
ναι το ειχε παρουσιασει και σε μενα.τελικα ειχε προβλημα ο γρυλλος του παραθυρου κ δεν ηθελαν να το αλλαξουν στην πεζο!!!μετα απο δυο μερεσ ενω ανεβαινε πατωντασ το κουμπι 2ποντους σταματησε να ανεβαινει εντελως κ ετσι αναγκαστηκαν να το αλλαξουν κ υστερα απο πολλες δικες μου φωνες!!!υστερα απο λιγες μερες παρουσιαστηκε το προβλημα και στου οδηγου το οποιο αλλαχτηκε κ αυτο μεσα στην εγγυηση!
GeoMel - Κυρ 31 Ιαν 2010, 22:46:28
Θέμα δημοσίευσης:
Κ σε μενα το εκανε 3 φορες. Δεν το εδωσα καμια φορα ιδιαιτερη σημασια. Και τις 3 φορες φορες ως δια μαγειας εφτιαχνε μονο του! Τωρα εχει σχεδον ενα χρονο να μου το κανει.
BILLLIAK - Δευ 01 Φεβ 2010, 01:01:29
Θέμα δημοσίευσης:
μια απ τα ιδια μου το εκανε κανα δυο φορες και μετα ετοιμο !!1
notis1313 - Δευ 01 Φεβ 2010, 17:45:20
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια κ σε μενα στην αρχη ειχε φτιαξει αλλα μετα το παραθυρο εμεινε στην μεση και....τελος δεν ανεβαινε!και αντε να παρκαρεις κ εξω!!!τι κανεις???με το πρωτο που θα σας το ξανακανει να πατε να αλλαξετε γρυλλο και αν ειστε μεσα στην εγγυηση ενας λογος παραπανω!!!!να απαιτησετε να αλλαχτει ο γρυλος οτι κ να σας πουν αν ειναι στην εγγυηση.
psilos133 - Δευ 01 Φεβ 2010, 18:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
κ σε μένα του συνοδηγου..κυριως με βροχες κ κρυο, αλλά κ μενα φτιάχνει μονο του
... επίσης πολλές φορές ανεβαίνει αυτόματα απο του συνοδηγού τον διακόπτη ενώ απο του οδηγού (για του συνοδηγου το παράθυρο)οχι...
Tzive - Δευ 01 Φεβ 2010, 18:37:00
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν κολλάει απο γρύλλο... απλα ανεβαίνει 5-5 πόντους... κάτι με την αυτοματη λειτουργία γίνεται μπορεί να το κάνει αν βγάλεις πολο...κάνεις με κοφτές κινήσεις το παράθυρο πάνω και αυτο ειναι το calibrate του αυτοματου διακοπτη...ρώτησα ατομο μέσα απο την αντιπροσωπεία γνωστό...
notis1313 - Πεμ 04 Φεβ 2010, 16:43:57
Θέμα δημοσίευσης:
Απο γρυλλο κολλαει...
manjokos - Πεμ 04 Φεβ 2010, 21:52:05
Θέμα δημοσίευσης:
βγαλε πολο μπαταριας και θα εισαι κομπλε...μιλαω εκ πειρας./
Tzive - Σαβ 06 Φεβ 2010, 15:09:23
Θέμα δημοσίευσης:
Και πως γινεται οταν το κανεις σιγα σιγα πανω να φτιαχνει το αυτοματο...στο κατεβα δεν εχει προβλημα για συνεχομενο χειροκινητο..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες