Παράθεση: |
Να ξεκαθαρίσω ότι αν κάποιος ψάξει έξω στην αγορά πολύ πιθανό είναι να βρει και καλυτερες τιμές . . . οπότε μην βιαστείτε να παραγγείλετε !
Εγώ είχα την παραπάνω προσφορά μετά από συνεχόμενα μηνύματα σας και σας την παραθέτω ! |
fynos έγραψε: |
Ναι έχεις δίκιο για το σημείο συζήτησης . . .
Έχω ακούσει από τον Στέλιο ότι τουλάχιστον για την τουρμπίνα υπάρχει κάποια διαδικασία για το πρώτο στροφάρισμα και λίπανση, εσύ ξέρεις κάτι άλλο μήπως ? |
Κώδικας: |
Είχα ένα τηλεφώνημα από τον προμηθευτή και μου είπε μια προσφορά που τρέχει για τα 1-2 εβδομάδες το πολύ . . . .
Όποιος πάρει turbo από το RC θα υπάρχει κάποια έκπτωση ή δώρο τα πίσω φανάρια τύπου LED. Για ναι ισχύσει αυτό θα πρέπει να μαζευτούν το λιγότερο 3 turbo . . . εγώ απλός το αναφέρω. |
fynos έγραψε: | ||
Έλα μου . . . έχει και αυτό αεροτομή ?
Αντιπροσωπεία έχεις ρωτήσει ?
|
Σχετικά με την αεροτομή, το κόστος είναι 105euro και θα είναι διαθέσιμη σε 10 εργάσιμες, αν ενδιαφέρεσαι μου δίνεις τα χρήματα για να την παραγγείλω ! |
Είχα ένα τηλεφώνημα από τον προμηθευτή και μου είπε μια προσφορά που τρέχει για τα 1-2 εβδομάδες το πολύ . . . .
Όποιος πάρει turbo από το RC θα υπάρχει κάποια έκπτωση ή δώρο τα πίσω φανάρια τύπου LED. Για ναι ισχύσει αυτό θα πρέπει να μαζευτούν το λιγότερο 3 turbo . . . εγώ απλός το αναφέρω. |
Ο μεσαίος καθρέπτης για τα Lemans έχει 120euro (ο αυτόματος με το κουμπί) διαθέσιμος σε 2-3 ήμερες.
|
p206Mike έγραψε: | ||
Αυτά είναι! ![]() |
Gr13 έγραψε: | ||
Μπορούμε να δούμε κάπου πως είναι η αεροτομή για το cc? |
Και μία νεώτερη προσφορά . . . με ισχύ μόνο 4-5 ημέρες.
Στις 4 τυρπίνες RC η μία δώρο, όποτε αν μαζευτείτε 4 σας βγαίνει 600 η μία ! |
saikoe_39 έγραψε: |
diffuser |
Paylos_207T έγραψε: |
εγινε φιλε τνχ
μου κοπικε ορεξη χεχχε |
akis23 έγραψε: |
Γιαννη τα φαναρια του RC μπαινουν στο Rallye που δεν εχει φωτα στροφης? |
Μεζ τελικά το πουλάς ? |
akis23 έγραψε: | ||
Βαλε τα RECARO Sportster CS. Πιο φτηνα θα σου βγουν. |
125euro. |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||||
συγνωμη που παρεμβαινω παιδια....αλλα ορισμενοι νομιζετε οτι μερικα πραγματα μπορουνε και να σας τα χαρισουνε....εφοσον ρωτατε για καινουργια πραγματα και οχι μεταχειρισμενα να περιμενετε οτι μιας και μιλατε για καθισματα κιολας αυτα θα ειναι ακριβα!!!δεν αγοραζετε κωλοφαναρα π.χ. με κανα 150 ευρω ειπαμε κιολας.... http://cgi.ebay.co.uk/Set-Of-Two-Genuine-Recaro-Sportster-CS-Seats_W0QQitemZ360219738960QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item53dec50350 |
akis23 έγραψε: | ||||||
Δικιο ειχα. Πιο φτηνα βγαινουν |
xrisa-xs έγραψε: |
εχέμμμμ... με έχω βάλει στη σχάρα τώρα και με ψήνω....
να σε πω... αυτό είναι κολλητό ή βιδωτό... κάπου είχα διαβάσει ότι είναι και τα δύο μαζί και πρέπει να αγοράσω και την κόλλα περί τα 45,00€ |
Και μία νεώτερη προσφορά . . . με ισχύ μόνο 4-5 ημέρες.
Στις 4 τυρπίνες RC η μία δώρο, όποτε αν μαζευτείτε 4 σας βγαίνει 600 η μία ! |
Για αύριο θέλουμε κάτι άλλο ?
Για την ώρα έχουμε ένα . . ., διαχύτη . . . |
Lefter1s RC έγραψε: |
Στειλε μειλ στην fynos telemarketing ![]() |
ironman02 έγραψε: |
Θέλω τα φανάρια τα πίσω! Πότε?Πώς?Πού? ![]() |
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=372325#372325 |
εγώ τσίμπησα το τιμονάκι ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() κανενα grup buy?τι λετε παιδια?ας μαζευτουμε καμια 10αρια να παρουμε καλη τιμη...αξιζει ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ναι έχεις δίκιο . . . αλλά που να το βρεις ? |
Θα μάθω τιμή για cc και θα σου πω, αλλά δεν ελπίζω .... |
akis23 έγραψε: | ||
Εχω παρει μερος σε group buy (απο quaife) και ειμαι ετοιμος να δωσω προκαταβολη. |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||||
αστο φιλε ακη..ουτε καν συζητηση δεν μπορουμε να ανοιξουμε απο οτι βλεπεις!!!αλλα δεν πειραζει ολα καλα.. εγω απλα το ειπα διοτι ειμαι σιγουρος οτι ολοι αυτοι οι οποιοι ""τα εσκασαν και πηραν τα καντραν rc "" θα ηθελαν να επαιρναν και ενα τιμονακι σε καλη τιμη...και ολοι ξερουμε οτι η τιμη πεφτει εαν μαζευτουμε. πιστευω οτι το ενα δεν συγκρινετε μπροστα στο αλλο,οπως εχει γινει και για τα καντραν!! εαν το εχει βαλει καποιος εας μας πει τοτε!!! ![]() ![]() ![]() |
Και 5 τιμόνια που θέλουν σίγουρα προ πληρωμή. Αυτά για την ώρα, αργότερα / αύριο τα νεώτερα ! (για να σας δω πως θα μαζευτείτε) |
Τιμόνι RC -> 230 ευρο / 5 τεμ Πίσω φανάρια LED 207 -> 130 ευρο / 5 τεμ (και στο cc έχουν την ίδια τιμή) |
Θα ρωτήσω από 7/4 και θα ενημερώσω !
Αν δεν με γελάει η μνήμη μου είναι οι καινούριες του RC, σε 17’’ να υποθέσω ? |
Ο αποθηκάριος τρελάθηκε και θέλει να κάνει χώρο στα ράφια του !
Turbo RC -> Sold Τιμόνι από RC -> Sold Πίσω φανάρια νέου τύπου -> 110 euro / ζευγάρι (150)Sold, iornman Μπροστά φανάρια -> 330 euro / ζευγάρι (390) Ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης -> 100 euro (120) Sold, p206Mike ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ H&R ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ(4000ΧΛΜ)-50Ε Sold, Από το κατάστημα |
Το τιμονάκι του RC έφυγε μόλις το έβαλα |
vaggelisgr έγραψε: |
γιάννη για το ραλυ ποιό κάνει και πόσο? |
Υπάρχουν διαθέσιμα
Καντράν 207 RC |
vaggelisgr έγραψε: |
θέλω να τα αλλάξω γιατί προς μεγάλη μου έκπληξη είδα υγρασία στα μαμά.τώρα για του rc εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα, και με τα φώτα στροφής κτλ.και εσύ έχεις βάλει και πολλά από αυτά γιατί παραέξω δυστυχώς δεν σκαμπάζουν και πολλά. να πω την αμαρτία μου με δελεάζει πολύ το γραναζάκι το 44αρι όμως..θα συμβουλευτώ και το μάστορα μου για τοποθετήσεις κτλ και θα σου πώ.απλά κουμπώνει και είμαστε οκ να υποθέσω..όπως και να χει σε ευχαριστώ πολύ γιάννη μου και χαίρομαι που τα είπαμε. |
MAD έγραψε: | ||
Και για τα φωτα στροφης εχουμε σε καποια αλλη ενοτητα... Κουμπονει κανονικοτατα !!!! ![]() ![]() |
MAD έγραψε: |
Για το γραναζι ελεγα αλλα μαλλον δεν το εγραψα σωστα... ![]() ![]() Οσο για τα φαναρια οπως εχουμε πει στο gt-rallye δεν δουλευουν τα φωτα στροφης!!! Παρα με καποια τροποποιηση στο κυκλωμα. mez sorry !!!! |
Υπάρχουν διαθέσιμα Καντράν 207 RC Γρανάζι -> Υπάρχουν μερικά -> 44x35 Δεν υπάρχουν -> 47x35 |
Να μαζευτούμε εδώ, να καταθέσουμε τα χρήματα να κάνω την παραγγελία και σε 10 ημέρες να τα έχουμε ......
Ε ? |
1)manaros
2)Jim207GT 3)p206Mike 4)pantelakis7 5) 6) 7) 8) 9) 10) |
p206Mike έγραψε: |
Picolo κεραιούλα... |
1)Yannis (Psclub)
2)Stratis (Filos tou Jim207GT) 3)p206Mike 4)pantelakis7 5)Stazzy |
1)
2) |
1)fynos (2)
2)Mez (1) 3) |
iceage έγραψε: |
@fynos
Θέλω να ρωτήσεις τιμές για τα παρακάτω πραγματάκια 3) Πιτσιλιστίρι μπροστινού παρμπριζ από 207 κωδ. 6438Υ3 χ 1 τεμ |
22 το ένα παρακαλώ ! Τα έχω αλλάξει !!! |
Θα έβασα από Saxo που έχει 7€/τεμ αλλά πετάει χαμηλά. |
Τελικά ήρθα λιγότερα γρανάζια απ’ ότι περιμέναμε !
Για αυτό, θα το ξανά πω. Ας δούμε τι ενδιαφέρον υπάρχει ώστε να βάλουμε μια παραγγελία για Χ ποσό 47αρια όπου και υπάρχει το πρόβλημα. Διαφορετικά ένα και δύο πάντα θα αργούν και πολλές φορές θα έρχονται και πιο δύσκολα !
Υ.Γ. Κάποιος αντμιν μπορεί να καθαρίσει όλα τα άσχετα και να μείνουν 2-3 σελίδες, παρακαλώ ? |
Θα έχετε παρατηρήσει ότι οι τιμές δεν διαφοροποιούνται για επίσημο ή μη επίσημο μέλος. Όποτε αν κάποιος θέλει να στηρίξει - βοηθήσει την λέσχη λίγο παραπάνω ώστε να περάσουν και οι καλοκαιρινοί μήνες πιο άνετα, θα έλεγα πώς τώρα έχει την ευκαιρία να το κάνει ! ![]() |
p206Mike έγραψε: |
Ένα 47αρη κι εγώ Γιάννη...
Και μια Picolo κεραιούλα...αν έχει? |
orfanos mulopotamos έγραψε: | ||
|
Εθνική
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 14186146792 ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR81 0110 1410 0000 1418 6146 792 ΦΥΝΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (fynos) |
fynos έγραψε: | ||||||
Σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν και στην λέσχη αλλά και από το φόρουμ, προκύπτουν τα παρακάτω !
Γρανάζι 47
Γρανάζια 44
Πολλαπλασιαστές
Δευτέρα – Τρίτη δίνω παραγγελία για να έρχονται σιγά σιγά . . . . ![]() |
Αύριο ενημερώνω........
Έχω τρομάξει με τις οικονομικές εξελίξεις, μας βλέπω σύντομα με 25 ΦΠΑ αχχχχ |
fynos έγραψε: | ||||||||||
|
Γιάννη μήπως υπάρχει τεμπέλης? Για rallye όμως χωρίς δέρματα...![]() |
fynos έγραψε: | ||||||||||
|
1)Yannis (Psclub)
2)Stratis (Filos tou Jim207GT) 3)p206Mike OK 4)pantelakis7 5)Stazzy 6)smoki |
1)recife_rallye OK
2)vaggelisgr OK 3) |
1)fynos (2) OK
2)Mez (1) OK 3) |
@fynos
Θέλω να ρωτήσεις τιμές για τα παρακάτω πραγματάκια 1) Αριστερό αυτί αντιστρεπτικής απο 106 κωδ. 517850 χ 2 τεμ 2) Άξονας πίσω από 106(μόνο η σωλήνα) κωδ. 514877 χ 1 τεμ ![]() |
517850 ΜΟΧΛΟΣ ΜΠΑΡΑΣ 35 ΣΕ 1 ΕΡΓΑΣΙΜΗ
|
OK !
Ένα αριστερό και ένα δεξί να φανταστώ ε ? |
dimkeras έγραψε: |
Γιάννη, παίζει να βρούμε κάτι τέτοιο; :
http://cgi.ebay.co.uk/Peugeot-Citroen-Tyre-Pressure-Sensor-Valve-Repair-Kit-/290433112704?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item439f299a80 http://cgi.ebay.co.uk/Peugeot-Citroen-tyre-pressure-sensor-valve-stem-kit-/120566114315?cmd=ViewItem&pt=UK_Cars_parts_Vehicles_Wheels_tyres_trims_Valve_Caps_ET&hash=item1c124ce80b Γιατί είχαμε ένα μικροατύχημα με έναν αισθητήρα ![]() |
android έγραψε: |
το αλλο το ξερεις?και να βρεις να βαλεις πρεπει να πας στην πεζο να στο σεταρουν...οποτε παλι θα στα παρουν |
dimkeras έγραψε: |
Γιάννη, παίζει να βρούμε κάτι τέτοιο; :
http://cgi.ebay.co.uk/Peugeot-Citroen-Tyre-Pressure-Sensor-Valve-Repair-Kit-/290433112704?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item439f299a80 http://cgi.ebay.co.uk/Peugeot-Citroen-tyre-pressure-sensor-valve-stem-kit-/120566114315?cmd=ViewItem&pt=UK_Cars_parts_Vehicles_Wheels_tyres_trims_Valve_Caps_ET&hash=item1c124ce80b Γιατί είχαμε ένα μικροατύχημα με έναν αισθητήρα ![]() |
Ούτε που το κοίταξα, αλλά και καινούριο δεν τον αγοράζουμε τόσο !
Άσε με να το κοιτάξω αύριο, αν και θα πνίγομε σίγουρα ! |
dimkeras έγραψε: | ||
ΟΚ, αν βρεις κάτι πες μου. Ρώτησα χθες τιμή αντιπροσωπία και μου είπαν 88€. Αλλά δε θέλω ολόκληρο αισθητήρα, μόνο η βαλβιδούλα έσπασε ![]() |
volvos έγραψε: |
γιαννη βρισκουμε γενικα ανταλλακτικα πεζο απο το παιδι?
θελω ενα υποβραχιονιο για 206 και μερικες λαμπες (καηκαν και οι δυο ![]() |
Iceage
Τα έχω στα χέρια μου. Επίσης και 3 χ 47αρια (pantelakis7 που το παραχώρησε στον salex πριν ένα μήνα) τα υπόλοιπα 2 που ? (stazzy, Stratis) ? Και το τελευταίο 44αρι θα το στείλω αύριο. |
orfanos mulopotamos έγραψε: | ||
|
Γρανάζι 47
|
Ίσως από τον προμηθευτή να είναι φθηνότερο δε ξέρω.. |
kostas21pgr έγραψε: |
Παίδες μήπως μπορείτε να μου πείτε κωδικό και τιμή από τα πεντάλ αλουμινίου για 207?
Αυτά λέω. Σαν μέλος έχω καλύτερες τιμές? Και αυτό πως μπορεί να γίνει?Δηλαδή πχ πάω στην αντιπροσωπεία και λέω είμαι μέλος κτλ? |
Γιάννη υπάρχει αυτό το εγκεφαλάκι που είναι για τα φώτα στροφής των GT/RC? Ξέρουμε πόσο κάνει και αν θέλει προγραμματισμό-αντιπροσωπία για να μπεί?
Πήρα τα φανάρια του GT τελικά για να βάλω και xenon και είπα να ρωτήσω και γι'αυτό.. ![]() |
rallaki-1 έγραψε: | ||
Πόσο αγόρασες τα φανάρια του GT τελικα?? |
ironman02 έγραψε: | ||||
Τα πήρα μεταχειρισμένα 170 ευρώ από ένα παιδί και μου φάνηκαν απ'όσο τα είδα σε πολύ καλή κατάσταση. Είχε 3000 χλμ λέει με αυτά και τα άλλαξε με του RC. Δεν ήμουν και για πολλά έξοδα και έψαχνα κάτι οικονομικό, γι΄αυτό τα άφησα του RC.. |
Γιατί τι έχει και θες να το αντικαταστήσεις ?
Έτσι όπως το πάς σε λίγο θα πλησιάσεις του RC καινούρια ! |
reselie έγραψε: | ||
προφανως εχει τις γρατζουνιες που του φορτωσαν αυτοι στην αντιπροσωπια... περι τα 280ευρω νομιζω εχει απο αντιπροσωπια... |
Σε πια Peugeot έγινε αυτό; |
Λοιπόν φίλε Γιωργο! Τα συγκεκριμένα φανάρια τα έχω δει πολύ καλά στο αυτοκίνητο του Μπαμπη που τα πήρες! Γι αυτό θα σε συμβουλεψω να μην πας εκεί με σκοπό να παραδεχτούν κάτι, δεν προκειται να παραδεχθούν τίποτα. Κατ ευθείαν πες τους ότι αυτά τα φανάρια πρώτη φορά τα βλέπεις και οτι αν δεν βάλουν τα σωστά θα προβεις σε κάθε νόμιμο δικαίωμα! Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου! |
Μπορούμε να μάθουμε πόσο έχει το ένα φανάρι του 207 GT από τον προμηθευτή μας? Αν υπάρχει?
Ευχαριστώ.. |
Του GT έχει 260 euro / τεμάχιο. |
Ξέρεις ορισμένα πράγματα είναι και στην τύχη !
Αλλαγή στην καλωδίωση δεν θα χρειαστείς, μίας και η μετατροπή γίνετε μέσα στο φανάρι του Rc/Gt για να δουλέψει σύμφωνα με τα συμβατικά ! Για βάλε και μια φωτογραφεί να δω τι σου κάνανε από θέμα γρατσουνιάς ! |
saikoe_39 έγραψε: |
να ξεκουμπωσεις με καποιο τροπο τα πλαστικα και να τα κανεις τραμπα με αυτα απο τα νορμαλ σου φαναρια δεν παιζει..?? |
android έγραψε: | ||
δεν ξεκολανε τα γαμ...... |
saikoe_39 έγραψε: | ||||
σοβαρα...δεν τα εχω προσεξει...!!!! κριμα |
Πέμπτη θα φέρω και τα τελευταία δύο 47αρια για smoki & p206Mike.
Δεν θέλει κάποιος άλλως ? |
Πέμπτη θα φέρω και ...
...θέλει κάποιος άλλως ? |
Πέμπτη θα φέρω και τα τελευταία δύο 47αρια για smoki & p206Mike.
Δεν θέλει κάποιος άλλως ? |
MEMsound έγραψε: | ||
φερε ρε και λιγο χρονο να φτιαξετε το κουμπι του Μακη... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MAD έγραψε: | ||||
Δεν παιζεσαι!!! ![]() ![]() ![]() Θελω οπως το κουμπι στου JIM ..... ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ναι ναι οχι σαν του jim...
χαλαει τα λαστιχα αυτο το ειδος διακοπτη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
p206Mike έγραψε: | ||
Γίναμε.... είναι από τα καλά τα γρήγορα τα ελαφρωμένα που ειχαμε πει για μένα και τον smoki μόνο η ειδική παραγγγελία ετσι... ![]() |
Άπορος έγραψε: |
Γιάννη έχεις πμ |
964508 ΤΕΜΠΕΛΗΣ 207 ΜΑΥΡΟΣ 100 euro ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ |