Παράθεση: |
The contractual warranty
which covers the replaced parts expires on the date of expiry of your vehicle’s warranty. |
ayrton έγραψε: |
Φίλε μου μην ακούς τι σου λένε, το ανταλακτικό έχει εγγύηση και ισχύει για 2 χρόνια απο την τοποθετησή του! Εαν κάνει τέτοια η Lion φαντάσου...... ![]() ![]() ![]() |
vansak έγραψε: |
(π.χ εγκέφαλο!!) |
vansak έγραψε: |
είτε δεν παίρνεις χαμπάρι σε ενδεχόμενο ακριβού (π.χ εγκέφαλο!!).
|
207gtmx έγραψε: |
κάποιος από εμάς που δεν θέλει να πάει στη λάιον για service, επειδή δεν θέλει να του βγάλουν την καλή τρόμπα νερού του αυτοκινήτρου του και να του την αντικαταστήσουν με μια ελαττωματική (όπως γράφτηκε παραπάνω), σε ποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο (εντός αττικής) μπορεί να πάει? |
ayrton έγραψε: | ||
Αλήθεια πιστεύεις οτι η Lion αλλάζει σωστά εξαρτήματα επίτηδες και τα αντακαθιστά με ελλατωματικά? Εγώ δύσκολα το πιστεύω αυτό? εννοείςότί το κάνει για να περάσει η εγγύηση και το ελλατωματικό αξαρτήμα θα βγάλει πρόβλημα και θα αναγκαστής να ξανα πάς και να πλήρώσεις? Γιάυτό λες το κάνει? |
207gtmx έγραψε: | ||||
![]() Αγαπητέ φίλε, μια καλύτερη ανάγνωση ολόκληρου του νήματος θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ - ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!!! ![]() (το ξαναγράφω για να γίνει σαφές... : διάβασε λίγο καλύτερα και θα καταλάβεις ότι προσωπικά έγραψα την απορία μου για το γεγονός που διάβασα παραπάνω, από άλλο μέλος !!) |
207gtmx έγραψε: |
...μα καλά, δεν υπάρχει ένα καλό συνεργείο για τα peugeot μας? τί να πω, αν ξέρει κάποιος ένα σωστό εξουσιοδοτημένο ας μου στείλει πμ (μην κάνουμε και διαφήμιση και έχει το καλό συνεργείο παραπάνω δουλειά και οι άλλοι πεινάσουν..(!) )
αγαπητοί φίλοι. περιμένουμε ένα συνεργείο να συμβληθεί με το psclub και δεν αφήνουμε τα μέλη να διαφημίσουν (ναι καλά διαβάσατε ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ) ένα καλό συνεργείο και να προλάβουμε πολλά προβλήματα που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ από τη λάιον και την κάθε λάιον... |
MEMsound έγραψε: |
...
Για τον παραπάνω λόγο "ΕΠΙΣΗΜΑ" του PSClub δεν προκειται να αναλάβει την ευθυνη να προτινει οποιοδηποτε συνεργείο για εργασίες/υπηρεσίες. |
Vini έγραψε: | ||
Επειδή δεν γνωρίζω, το "ΕΠΙΣΗΜΟ" έχει γίνει ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΝΟΜΙΜΟΥ & ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ενός κατασκευαστή αυτοκινήτου; Έχει αποσταλεί σε ΜΜΕ και LION A.E.; ... ... ... Και αν έχουν γίνει αυτά ποια η ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση της LION; |
climbonice έγραψε: |
Εγώ δε θέλω να πιστέψω ότι έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο.
Ωστόσο είμαι και εγώ ένας από τους κατόχους Peugeot που απεγνωσμένα ψάχνουν για ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Δυστυχώς η Peugeot υστερεί πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα δημιουργώντας έτσι δυσαρεστημένους πελάτες που δύσκολα θα ξαναγόραζαν Peugeot και που δύσκολα θα πρότειναν τη συγκεκριμένη μάρκα για αγορά σε κάποιο γνωστό τους. Κρίμα... |
Vini έγραψε: |
Επειδή δεν γνωρίζω, το "ΕΠΙΣΗΜΟ" έχει γίνει ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΝΟΜΙΜΟΥ & ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ενός κατασκευαστή αυτοκινήτου;
Έχει αποσταλεί σε ΜΜΕ και LION A.E.; ... ... ... Και αν έχουν γίνει αυτά ποια η ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση της LION; |
ayrton έγραψε: |
Ρε παιδια επανέρχομαι στο θεμα μας, δηλαδη LION. Υπαρχει περίπτωση η μυτρικη αντιπροσωπια εδω στην Ελλαδα να ενεργεί έτσι? |
SnakeMJK έγραψε: | ||
δηλαδή για κάθε έναν που γράφει την γκρίνια του εδώ μέσα να στέλνουμε δελτίο τύπου παντού; ![]() |
Συνειδητοποιειτε οτι αναφερεστε στο τι θα κάνει ο Συλλογος χωρις να ειστε μέλη και χωρις να εχετε ασχοληθει με οτιδηποτε διαδικαστικο/οργανωτικο κλπ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Πολλοί από εμάς ψάχνουν για ένα αξιοπρεπές εξουσιοδοτημένο.
Αγαπητοί φίλοι, ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. Όποιος γνωρίζει κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Αυτός άλλωστε δεν είναι και ο βασικός λόγος ύπαρξης κάθε αυτοκινητιστικού φόρουμ? Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει ένα πραγματικά καλό εξουσιοδοτημένο. Ήμουν κάτοχος πολλών αυτοκινήτων, πάντα υπήρχαν καλά εξουσιοδοτημένα.... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ. |
climbonice έγραψε: |
Δε νομίζω ότι βλάπτει κανέναν το να γράφονται προτάσεις και ιδέες, είτε αυτές προέρχονται από επίσημα μέλη, είτε όχι.
Επίσης θεωρώ ότι είναι ανεπίτρεπτο να απαξιώνεται ο λόγος κάποιου μόνο και μόνο επειδή δεν πληρώνει συνδρομή. Αν είναι έτσι κάντε prive το forum να μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι πληρώνουν συνδρομή. Αλλά και κάτι ακόμη, όσα περισσότερα ικανοποιημένα μέλη (από τις δραστηριότητες του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα) έχετε, τόσες περισσότερες ετήσιες συνδρομές θα βάλετε στο ταμείο σας. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά από τα όσα γράφτηκαν πιο πάνω περί Συλλόγου και ποιος έχει δικαίωμα να λέει τι. |
Συγνώμη. Δεν θα ξανασυμβεί. |
ΑΝ ειχε βρεθει εστω και ενα συνεργείο που 100% σε ολους οσους ειχαμε πάει κατα καιρους να ειχε κανει 100% ΣΩΣΤΗ δουλεια τοτε θα το ειχαμε "προβάλει" (επισημα εννοω και οχι "off the record")
ΑΛΛΑ μεχρι στιγμης σε οσα συνεργεία / μηχανικους εχουμε πάει, μπορει το Α συνεργείο στον Χ να κάνει καλή δουλεια αλλα στον Ψ να μην, και τουμπαλιν ενας Β μηχανικός να κάνει καλή δουλεια στον Ψ και οχι στον Χ. Καλώς η κακώς ΔΕΝ εχεις δει οσα εχουμε δει και γι αυτο γραφεις οτι γραφεις. |
Για τον παραπάνω λόγο "ΕΠΙΣΗΜΑ" του PSClub δεν προκειται να αναλάβει την ευθυνη να προτινει οποιοδηποτε συνεργείο για εργασίες/υπηρεσίες. |
volvos έγραψε: |
και επειδη στο παρελθον και εδω υπηρξαν κρουσματα με συνεργεια που βοηθηθηκαν εμμεσα ή αμεσα και τελικα το μονο που εισεπραξε τοκλαμπ ειναι ρεζιλικια... |
Συγνώμη. Δεν θα ξανασυμβεί. |
DimiP έγραψε: | ||||
εμ ! φιρι φιρι πηγαινες ! ![]() ![]() γεια σου Νικολα !!! ![]() |
... |
Vini έγραψε: | ||||||
Έχεις δίκιο... Μάλλον αναπολώ το 2002...τότε που Απρίλιος ήταν... 5 ήμασταν... στο ΣΕΦ γνωριστήκαμε...σε ένα free forum γράφαμε τότε... και ξεκινήσαμε... "Δεν ξεχνώ" που λένε και οι Κύπριοι... Γεια σου Δημήτρη!...!... ![]() ![]() |