pistolas έγραψε: |
Παιδες αυτο εχω κανει μονο τα σωθηκα εχω αλλαξει!
Η διαφορα που βλεπω ειναι οτι η μαμα σκαστρα πανω στα χειλια εχει ενα λαστιχακι για να σφραγιζει πανω στο αλουμινιο ενω απο το S3 ειναι σιδερο με σιδερο! Αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως δεν εχει κανενας αλλοσ προβλημμα αλλα μονο εγω! |
cztred έγραψε: |
Ας ελπισουμε πως η αλτα εχει κανει δοκιμες ..
Γιαυτο και τα 42 ευρω |
ParisMcridis έγραψε: |
αυτοι ειναι της forge ![]() ![]() ![]() |
bagosgt έγραψε: |
oxi k κομμενη....μιση την δινει την τραβερσα η forge ![]() ![]() |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||
-> Που μπορούμε να το βρούμε εδώ Ελλάδα γνωρίζεις; Γιατί στο site της ALTA δεν βλέπω να το στέλνουν. ![]() -> Πάντως, γνωρίζω και γω δύο περιπτώσεις σε mini και 207 που είχαν βάλει σωθικά S3 στη stock σκάστρα και το αμάξι έχανε πίεση. Ειδικά στο mini μετά από σβέλτη αλλαγή η σκάστρα έμενε ανοιχτή οπότε τo παιδί μετά από ψάξιμο κατέληξε σε μηχανική σκάστρα. -> Εντός της εβδομάδας θα αλλάξω και γω σκάστρα σε S3 σωθικά για να δούμε τι παίζει. Πολύ το φοβάμαι πάντως γιατί δεν έχω μπαρόμετρο για έλεγχο.. |
giannis27 έγραψε: |
το θέμα κατάντησε πυρηνική φυσική.
![]() το ελατήριο τις βαγκ είναι πιο σκληρό σε σχέση με αυτό τις μαμάς σκάστρας γιαυτό κ ο μαγνήτης τις βαγκόσκαστρας είναι πιο μεγάλος. |
salex έγραψε: |
Είναι περίπου 10mm μεγαλύτερος.
Επίσης η διαδρομή της vagοσκάστρας είναι μεγαλύτερη, για αυτό και όταν κουμπωνει πάνω στις τουρμπίνες μας αποκτά μεγαλύτερη προένταση από ό,τι η εργοστασιακή μας σκάστρα. Σκληρό ελατήριο ή όχι δεν έχει μεγάλη σημασία. Γιατί γίνεται σκληρό λόγω της προέντασης, που δεν έχει ιδιαίτερη η εργοστασιακή μας σκάστρα. |
JimRC έγραψε: |
Αν μαζί με την τοποθέτηση είτε μόνο σωθικων είτε ολόκληρης σκαστρας s3 παραμείνει πάνω στο αμάξι ο ανταπτορα της forge (άσχετα αν κόβει ή όχι) υπάρχει κάποιο πρόβλημα; |
makis106 έγραψε: | ||
|
JimRC έγραψε: | ||||
απλα επειδη μου ειπαν οτι δεν χωραει ο ανταπτορας αν τοποθετηθει ολοκληρη η σκαστρα σ3. Και κάτι άλλο.. Κατά τη γνώμη σου ποια είναι η καλύτερη επιλογή μόνο τα σωθικά ή ολόκληρη η σ3;; |