Παράθεση: |
τα τελευταία 3-4 χρόνια βάζω μόνο ΕΤΕΚΑ και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. νομίζω είναι με διαφορά η καλύτερη απ τις "φθηνές". |
SnakeMJK έγραψε: |
τα τελευταία 3-4 χρόνια βάζω μόνο ΕΤΕΚΑ και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. νομίζω είναι με διαφορά η καλύτερη απ τις "φθηνές". |
garven, μου ειπε ομοσταβλος βενζινας, οτι στην ανωτερο ετεκα, ο μετρητης γυρναει σχετικα γρηγορα...
τον ειχε βγαλει και ο μακης καποτε.. παντως η τυπισσα ειναι τρελλη μορφη... |
λαθος. aegean ηθελα να πω... |
sps έγραψε: |
Εδω Πατρα, Aegean Κολοκυθας, Μπελαβγενης ΑΠ μετα το Μακρο στο Ριο. |
sps έγραψε: |
Εδω Πατρα, Aegean Κολοκυθας, Μπελαβγενης ΑΠ μετα το Μακρο στο Ριο. |
abaleo έγραψε: | ||
για τον μπελαβγαίνη εχω ακούσει άτομα που του έχει βάλει σε μπελάδες... με την ετζήαν συμφωνώ! |
Lefter1s RC έγραψε: |
Θωμας..... Στο Cayenne του απο αλλου βαζει βενζινη..! ![]() |
ydroxoos έγραψε: |
Τρίτη 26 Ιουνίου 2012, ώρα 22:00, κινούμαι στη Χαμοστέρνας, ρεύμα προς Συγγρού. Σταματάω δεξιά σε πρατήριο shell (είχα ακούσει καλά λόγια - πρατήριο εταιρείας). Ο δείκτης της βενζίνης είναι λίγο πριν την έντονα κόκκινη γραμμή, δεν έχει ανάψει λαμπάκι ακόμα. Λέω στον υπάλληλο να το γεμίσει (97 οκτάνια). Το γεμίζει, με τι ένας θεός ξέρει........, 58.75 λίτρα. Ακόμα και καλοί στα μαθηματικά να μην είστε καταλαβαίνετε τι έγινε......!!!!!! |
GGiannis έγραψε: |
Εδω και 70.000 χλμ βαζω 100αρα μονο , οσοι μενουν αθηνα βορεια προαστια και θελουν φτηνη και καλη 100αρα ειναι στο Σ της Κιφησιας στην ΕΛΙΝ , ειναι ι ιδια και καλυτερη απο shell v power racing και πολυ πιο φτηνη απο το ελλεινο 1995. |
Manos206 έγραψε: |
Αν και ακουγα κακα λογια για το συγκεκριμενο μου ειπε ενας φιλος οτι δοκιμασε 95αρα και εμεινε πολυ ικανοποιημενος.. Μιλαω για τη BP στο μικρολιμανο. Εβαλα 100αρα και μπορω να πω οτι εκανε αμεσως τη διαφορα.. Το συστηνω ![]() |
king207cc έγραψε: |
ειναι λίγο φαρμακείο αυτός, αλλά κερνάει και εσπρεσάκι αν θες ![]() |