PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - ps photo contest?

abaleo - Τετ 20 Ιαν 2010, 10:02:01
Θέμα δημοσίευσης: ps photo contest?
Συλλογιζόμουν Scratch Laughing μήπως θα ήταν καλή ιδέα να ξεκινήσουμε κάτι σε στυλ διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα, τι άλλο, τα λατρεμένα μας πεζώ..! Να δωθεί ένα χρονικό περιθώριο, πχ ένας μήνας, μέσα στον οποίο θα μπορούν να κατατεθούν οι φωτογραφίες (ας πούμε μία ανά χρήστη του φόρουμ) και να ακολουθήσει ψηφοφορία για μία βδομάδα μέσω του φόρουμ. Ο νίκητης θα μπορεί να λαμβάνει καποιο συμβολικό έπαθλο, όπως η φώτογραφία του σε μπανεράκι στην αρχική σελίδα ή τη δόξα να την δει εκτυπωμένη και αναρτημένη στους τοίχους της λέσχης! Θα μπορούσε ο διαγωνισμός αυτός να είναι ετήσιος πχ ώστε να βγαίνει κάθε φορά η "φώτο της χρονιάς".
Όσον αφορά την ψηφοφορία καλύτερο θα ήταν να μην εμφανίζονται τα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της για να μην επηρεασθεί η ψήφος των υπολοίπων Very happy νομίζω γίνεται εύκολα αυτό με μία επέμβαση στον κώδικα.
Είδες τι σου κάνει ο συλλογισμός! Περιμένω γνώμες-ιδέες-προτάσεις!
nickzotos - Τετ 20 Ιαν 2010, 10:54:38
Θέμα δημοσίευσης:
για μένα είναι καλή ιδέα αλλά φοβάμαι μην καταλήξει όπως και το "αυτοκίνητο του μήνα" Confused
abaleo - Τετ 20 Ιαν 2010, 17:32:32
Θέμα δημοσίευσης:
επειδή το θέμα οργανώνεται και μόνο μεσω φόρουμ, πιστεύω θα έχει πιο ευτυχή κατάληξη...
αντε να ζεσταινόμαστε για να περάσουμε και σε αυτοκινητοδιαγωνισμούς μετά! Rolling eyes Very happy
Road_Runner - Τετ 20 Ιαν 2010, 18:12:16
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο θα ειναι!!!
εγω μεσα!!!
Sinanai - Τετ 20 Ιαν 2010, 18:20:06
Θέμα δημοσίευσης:
Μι του. Αναλαμβάνω, δε, και χρέη φωτογράφου, με την αντίστοιχη μίζ... εμ... ανταπόδοση, σε καφέ, φαΐ κτλ. Laughing
sps - Τετ 20 Ιαν 2010, 18:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Μι του. Αναλαμβάνω, δε, και χρέη φωτογράφου, με την αντίστοιχη μίζ... εμ... ανταπόδοση, σε καφέ, φαΐ κτλ. Laughing

Εσυ εκτος συναγωνισμου, οι φωτος σου θα "τα σπανε"!
SnakeMJK - Τετ 20 Ιαν 2010, 19:12:12
Θέμα δημοσίευσης:
κ εγώ προτείνω ο σινανάις να μην είναι στον διαγωνισμό... ούτε ο πλακετοκόφτης Razz είναι κακοί αυτοί οι δύο Razz
Road_Runner - Τετ 20 Ιαν 2010, 19:45:24
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
κ εγώ προτείνω ο σινανάις να μην είναι στον διαγωνισμό... ούτε ο πλακετοκόφτης Razz είναι κακοί αυτοί οι δύο Razz

Εκτος και αν βγάλουν και τις δικές μας Laughing
Πάνος - Τετ 20 Ιαν 2010, 21:32:26
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ καλη ιδεα.
Συμφωνω και εγω. Wink
kane - Τετ 20 Ιαν 2010, 21:55:48
Θέμα δημοσίευσης:
αν δν ειναι μεσα ο σιναναις και ο πλακετοκοφτης, μυριζομαι ηδη το νικητη!

Laughing Laughing Laughing
Manavis207Gt - Τετ 20 Ιαν 2010, 22:30:13
Θέμα δημοσίευσης: Re: ps photo contest?
abaleo έγραψε:
Συλλογιζόμουν Scratch Laughing μήπως θα ήταν καλή ιδέα να ξεκινήσουμε κάτι σε στυλ διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα, τι άλλο, τα λατρεμένα μας πεζώ..! Να δωθεί ένα χρονικό περιθώριο, πχ ένας μήνας, μέσα στον οποίο θα μπορούν να κατατεθούν οι φωτογραφίες (ας πούμε μία ανά χρήστη του φόρουμ) και να ακολουθήσει ψηφοφορία για μία βδομάδα μέσω του φόρουμ. Ο νίκητης θα μπορεί να λαμβάνει καποιο συμβολικό έπαθλο, όπως η φώτογραφία του σε μπανεράκι στην αρχική σελίδα ή τη δόξα να την δει εκτυπωμένη και αναρτημένη στους τοίχους της λέσχης! Θα μπορούσε ο διαγωνισμός αυτός να είναι ετήσιος πχ ώστε να βγαίνει κάθε φορά η "φώτο της χρονιάς".
Όσον αφορά την ψηφοφορία καλύτερο θα ήταν να μην εμφανίζονται τα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της για να μην επηρεασθεί η ψήφος των υπολοίπων Very happy νομίζω γίνεται εύκολα αυτό με μία επέμβαση στον κώδικα.
Είδες τι σου κάνει ο συλλογισμός! Περιμένω γνώμες-ιδέες-προτάσεις!

Πολυ καλη η προταση σου Σταθη...
Μπραβο... Very happy Very happy
Κατι αντιστοιχο εχει γινει και στο αγγλικο 207oc.com,στο οποιο μαλιστα οι δωδεκα πρωτοι γινανε και ημερολογιο του 2010 με τα αυτοκινητα τους !!!!!!! Cheers Thumb right Thumb right Thumb right
Παρα πολυ καλη η ιδεα τους για το ημερολογιο...........
MEMsound - Τετ 20 Ιαν 2010, 22:55:44
Θέμα δημοσίευσης:
προχωρηστε το... Wink
bab2112 - Πεμ 21 Ιαν 2010, 09:19:01
Θέμα δημοσίευσης:
το θεμα θα ειναι γενικα peugeot; δλδ οχι μονο οτι αφορα τα καρα μας αλλα γενικα την ιδεα που πρεσβευουν;
μεσα κ εγω.
Ghost Dog - Πεμ 21 Ιαν 2010, 09:31:17
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
προχωρηστε το... Wink

+100
MEMsound - Πεμ 21 Ιαν 2010, 10:27:50
Θέμα δημοσίευσης:
bab2112 έγραψε:
το θεμα θα ειναι γενικα peugeot; δλδ οχι μονο οτι αφορα τα καρα μας αλλα γενικα την ιδεα που πρεσβευουν;

αρκει να εχει αμεση σχεση με τα Peugeot (/Citroen)

επίσης αν φτιαχτει κάποια στιγμή σχετικο ημερολόγιο θα περιεχει ΜΟΝΟ φωτογραφίες επ.μελών που να εχουν αμεση σχεση με τα αυτοκινητα τους και τον Συλλογο και οχι "γενικα".
Giannis307 - Πεμ 21 Ιαν 2010, 10:52:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ποτε ξεκιναμε...? Cool Laughing
sod - Πεμ 21 Ιαν 2010, 17:50:43
Θέμα δημοσίευσης:
Θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
king207cc - Πεμ 21 Ιαν 2010, 22:56:11
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
bab2112 έγραψε:

αρκει να εχει αμεση σχεση με τα Peugeot (/Citroen)

επίσης αν φτιαχτει κάποια στιγμή σχετικο ημερολόγιο θα περιεχει ΜΟΝΟ φωτογραφίες επ.μελών που να εχουν αμεση σχεση με τα αυτοκινητα τους και τον Συλλογο και οχι "γενικα".

Μπορώ να κλέισω απο τώρα τον Αυγουστο?? Silly Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες