PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Σκασιμο!!!!

MHTSOS90 - Τρι 19 Ιαν 2010, 01:23:51
Θέμα δημοσίευσης: Σκασιμο!!!!
Καλησπερα παιδες ενα φιλαρακι μου εχει ενα 207 cc (μαυρη η ωρα και η στιγνη που το πηρε) εχει το αμαξει 12000χλμ του εχει βγαλει
1)καδενα (ξεριθμιστικαν ολα εκανε σαν τρακτερ)
2)τρικσιμο και αλλαγη μεντεσε κουκουλας (ακομα δεν το εχει ανοιξει φανταστιτε να το ανοιξει)
3)εκαψε λαδια και συμπληρομα
4)σημερα ξαφνικα κανει σαν starletaki gt σε καθε γκαζια σκαει σαν τρελο λες και εβαλε σκαστρα!!!

Εαν ξερει καπιος τι ειναι αφτο????

θα το παει βεβαια στην peugeot την πεμπτη!
Και αλλο ενα ερωτημα το εχει παει στην peugeot μεσα σε 10 μερες 2 φορες δεν 8α επρεπε να τα ειχαν βρει ενο εκανε και service προ τριων ημερον?

υ.γ. Τι αλλο 8α βγαλει και ειναι μολις στα 12000χλμ???
Σαν kinder εκπληξη ειναι κρυβη εκπληξεις!!!!!!!!!!!!!!!
isim - Τρι 19 Ιαν 2010, 10:36:20
Θέμα δημοσίευσης:
Τα εχει φτυσει η σκαστρα, απλα θα του βαλουν μια καινουργια και τελειωσε η ιστορια Wink Αν κοιταξετε στο site των etuners θα δειτε οτι υπαρχει λυση για την εργοστασιακη σκαστρα
προβλημα
λυση

Παντως ολα τα παραπανω τα εχει βγαλει και το δικο μου, με εξαιρεση τους μεντεσεδες (δεν εχω κουκουλα βλεπεις). turbo ειναι να μην καψει λιγο λαδακι...Οσο για το κλασσικο προβλημα που κανει σαν τρακτερ αφου το του το χρονισανε δεν νομιζα να εχει ξανα τετοιο προβλημα Smile
MHTSOS90 - Τρι 19 Ιαν 2010, 10:51:04
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε ας ελπισουμε να τελειοσαν τα προβληματα καινουργιο αμαξει ειναι πια στο τσακ ειναι να το δωσει (τωρα που το εκανε καινουργιο) να παει σε group vag!!!!
Gr13 - Τρι 19 Ιαν 2010, 11:20:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ στο δικό μου μονο αντλία μου είχε βγάλει πρόβλημα και αντικαταστάθηκε από την πεζό.Όσο για το τρίξιμο στην οροφή και μένα στα 40000 που έχω ,άρχισε και κουδουνίζει αλλα μου είπαν από την πεζό δεν είναι τίποτα να το πάω για μια λίπανση και για σφίξιμο της οροφής.Όταν το πήγα για service είχαν και ένα cc με πρόβλημα στην τουρμπίνα δεν είχε πίεση(δεν τουρμπιζε).
drdino - Τρι 19 Ιαν 2010, 12:08:24
Θέμα δημοσίευσης:
MHTSOS90 έγραψε:
Φιλε ας ελπισουμε να τελειοσαν τα προβληματα καινουργιο αμαξει ειναι πια στο τσακ ειναι να το δωσει (τωρα που το εκανε καινουργιο) να παει σε group vag!!!!

Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αυτό που θα κάνω τώρα, αλλά...

Αν είναι να πάει σε VAG για να είναι απροβλημάτιστος, καλά κρασιά πεστου.
SAKIS-LEMANS - Τρι 19 Ιαν 2010, 12:50:26
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
MHTSOS90 έγραψε:

Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αυτό που θα κάνω τώρα, αλλά...

Αν είναι να πάει σε VAG για να είναι απροβλημάτιστος, καλά κρασιά πεστου.

Επ μην κατηγορείτε τα τέρατα αξιοπιστείας VAaaaaaG!
akis23 - Τρι 19 Ιαν 2010, 14:39:38
Θέμα δημοσίευσης:
Καινε λιγο λαδακι, σπαει και κανα σαζμαν, αλλα κατα τα αλλα ΟΚ!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες