Pughell έγραψε: |
Μια φιλικη συμβουλη για κατοχους 106/Saxo...
Ασφαλιστε για κλοπη με αντικειμενικη αξια στο ασφαλιστηριο οσο εσεις πιστευετε και οχι οσο σας προτεινει ο ασφαλιστης σας. Οι πιθανοτητες να κλαπει δεν θα ειναι λιγοτερες αλλα οι πιθανοτητες να ξαναπαρετε πισω μερος ή ολα τα χρηματα σας ειναι σαφως αρκετες. |
drdino έγραψε: | ||
Ό,τι αξία και να βάλεις (πληρώνοντας το ανάλογο ασφάλιστρο) θα πάρεις τα @@ σου δυστυχώς όταν έρθει η ώρα της πληρωμής. Έχουν ως ευαγγέλιο το οτο-τριτη. |
Pughell έγραψε: |
Εγω δεν ειπα ΠΟΤΕ θα τα παρεις,ειπα μονον οτι ΘΑ τα παρεις... ![]() ![]() ![]() |
rallos 16v έγραψε: |
δηλαδη εαν εχω μεσα στο αμαξι ηχο αξιας 6000ευρω π.χ
θα μου το πληρωσει η ασφαλεια? |
mikerrgp έγραψε: |
παιδακια τα 106 κ τα σαξο δυστιχος ειναι ακομα ο νουμερο 1 στοχος για κλοπη καλο ειναι να υπαρχει ασφαλεια κλοπης κ οτι αλλο μπορει να τους καθηστεριση
πχ μπαστουνι διακοπτης τρομπας βενζινης απομονοση πολαπλασιαστη συναγερμο κ οτι αλλη παπαρια βρουμε ακομα κ μεσα να κοιμασαι αν πουν να στο παρουν θα το παρουν απλα με ολα αυτα μπορεις απλα να τους καθηστερισης κ ισως το παρατισουν |
mikerrgp έγραψε: |
παιδακια τα 106 κ τα σαξο δυστιχος ειναι ακομα ο νουμερο 1 στοχος για κλοπη καλο ειναι να υπαρχει ασφαλεια κλοπης κ οτι αλλο μπορει να τους καθηστεριση
πχ μπαστουνι διακοπτης τρομπας βενζινης απομονοση πολαπλασιαστη συναγερμο κ οτι αλλη παπαρια βρουμε ακομα κ μεσα να κοιμασαι αν πουν να στο παρουν θα το παρουν απλα με ολα αυτα μπορεις απλα να τους καθηστερισης κ ισως το παρατισουν |