PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - προβλημα με μιζα

tsomis_pR - Παρ 15 Ιαν 2010, 01:32:18
Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με μιζα
ρε παιδια μια βοηθεια θελω...καθε φορα που βγαζω το rallye προχωραει κανονικα αλλα μολις σταματαω και το σβηνω μετα δεν εχει μιζα και το βαζω με ταχυτητα..επιδη το πηρα τωρα και δεν το ξερω το αυτοκινητο τι λετε να φταιει?η μπαταρια?κατι αλλο?εχει κανενα συστημα να κλειδωνουν τα παντα? Confused εχω τρελαθει...
Ilias207Rallye - Παρ 15 Ιαν 2010, 09:46:09
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα φιλε!
Τα μπουζι σου τα εχεις δει σε τι κατασταση βρισκονται?
Η μπαταρια σου επισης..?
z@ck! - Παρ 15 Ιαν 2010, 12:00:19
Θέμα δημοσίευσης:
για πιο αμαξακι ακριβως? 106?
kostas207cc - Παρ 15 Ιαν 2010, 15:33:42
Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα με μιζα
tsomis_pR έγραψε:
ρε παιδια μια βοηθεια θελω...καθε φορα που βγαζω το rallye προχωραει κανονικα αλλα μολις σταματαω και το σβηνω μετα δεν εχει μιζα και το βαζω με ταχυτητα..επιδη το πηρα τωρα και δεν το ξερω το αυτοκινητο τι λετε να φταιει?η μπαταρια?κατι αλλο?εχει κανενα συστημα να κλειδωνουν τα παντα? Confused εχω τρελαθει...

κατσε το βαζεις μπροστα κανονικα ζεστανεται πας την βολτα σου και οταν πας να το ξαναβαλεις δεν δινει μιζα??????????κανει ενα θορυβο οταν γυρνας το κλειδι ενα τακ??????πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο πες του να μετρησει με το πολυμετρο οταν δουλευει το αμαξι την ταση πρεπει να ειναι μεταξυ 13-14,5.αν ειναι εκει ειναι οκ ο δυναμος.να τσεκαρει την μπαταρια αν αποφορτιζεται υπαρχει τεστερ μπαταριας.να ελενξει και για καταναλωση σε σειρα το πολυμετρο στα αμπερ ολα κλειστα πρεπει να ειναι 0--1,5 περιπου.αν ολα αυτα οκ τοτε αλλαζεις καρβουνακια ισως μπουτον θα το τσεκαρετε στο λυσιμο.και ελενχει τον ρελε της μιζας.ολα αυτα μιση ωρα δουλεια.ενας ηλεκτρολογος θα σε φτιαξει δεν ειναι τιποτα
kostas207cc - Παρ 15 Ιαν 2010, 15:37:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ilias207Rallye έγραψε:
Καλημερα φιλε!
Τα μπουζι σου τα εχεις δει σε τι κατασταση βρισκονται?
Η μπαταρια σου επισης..?

τα μπουζι ασχετο.αφου παιρνει με ταχυτητα δεν γυρναει μιζα απλα.
tsomis_pR - Παρ 15 Ιαν 2010, 19:25:02
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω παιδια..!!!θα το παω σε ηλεκτρολογο θα το κανω και ενα σερβις να ειμαι σιγουρος...αα τι μπουζι παιρνει?τι μαρκα?σημερα το εβαλα με ταχυτητα μετα απο ποση ωρα και αφου εκανα τις δουλειες μου(σχολειο,ψωνια,βολτα)συνεχεια με ταχυτητα το εβαζα οταν γυρισα σπιτι και το παρκαρα λεω ας δοκιμασω μηπως παρει με μιζα και πηρε Shocked ειρωνια..Razz
France_8v - Κυρ 17 Ιαν 2010, 18:31:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ετοιμάσου για καρβουνάκια μίζας (το πιο πιθανόν).Το είχα πάθει κ έπαιρνε κ εμένα μια στις τόσες μέχρι που δεν ξαναπήρε Laughing.
Αν είναι αυτό να υπολογίζεις στο 50άρι περίπου γιατί είναι λίγο ταλαιπωρία να βγει η μίζα Confused.
rallos 16v - Κυρ 17 Ιαν 2010, 19:29:48
Θέμα δημοσίευσης:
πριν μια βδομαδα αλλαξα μιζα σε 16v 110 ευρω...
France_8v - Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:01:15
Θέμα δημοσίευσης:
rallos 16v έγραψε:
πριν μια βδομαδα αλλαξα μιζα σε 16v 110 ευρω...

Εσύ μιλάς για ολόκληρη μίζα... Rolling eyes
rallos 16v - Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:16:43
Θέμα δημοσίευσης:
ναι 30 ευρω με χρεωσε τοποθετηση...
η δικια μου τα εφτυσε τελειως ομως...
Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες